Aşk İlişkileri Tek seçeneği olduğunuz için sizinle birlikte olduğunu öğrendiğiniz birinden ayrılır mıydınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Neden benimle birliktesin? sorusuna, "başka seçeneğim yoktu" cevabını veren birinden ayrılır mıydınız?Neden benimle birliktesin? Başka seçeneğin yoktu Tek seçeneği olduğunuz için sizinle birlikte olduğunu öğrendiğiniz birinden ayrılır mıydınız? Cevapla Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Onun tek seçeneğine sokarım :D benim seçeneklerimle tanıştırırım djkda 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Evet ayrılırdım tabi ki de 1 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Başka seçeneği olmadığı için benimle birlikte olan biri, alternatif bir seçenek bulduğu an benden gider. O adam benden gitmeden, ben ondan giderim... 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Kalp kırıcı. Başka bir seçenek bulduğunda terk edecek demek ki. 1 0 Yorumla
buzz_prensesiii02 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Yaşandı onaylandı hiç ayrılmadım çünkü ona aşıktım ve takıntılıydım 1 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Onun tek seçeneğine sokarım :D benim seçeneklerimle tanıştırırım djkda
Evet ayrılırdım tabi ki de
Başka seçeneği olmadığı için benimle birlikte olan biri, alternatif bir seçenek bulduğu an benden gider. O adam benden gitmeden, ben ondan giderim...
Kalp kırıcı. Başka bir seçenek bulduğunda terk edecek demek ki.
Yaşandı onaylandı hiç ayrılmadım çünkü ona aşıktım ve takıntılıydım
ayrilmazsan sorunlusundur
ayrılırım ne olursa olsun
Evet
Evet ayrılırım