Sevgilim kıyafetine karışıyorum diye bana böyle bir cevap verdi ve baya kavga ettik, kendisi çok açık giyiniyor ve bu beni oldukça rahatsız ediyor, böyle bir durumda ne yaparsınız? Sevgilinizden ayrılırmısınız? ya da ayrılmalımıyım sizce?

Sevgilim kıyafetine karışıyorum diye bana böyle bir cevap verdi ve baya kavga ettik, kendisi çok açık giyiniyor ve bu beni oldukça rahatsız ediyor, böyle bir durumda ne yaparsınız? Sevgilinizden ayrılırmısınız? ya da ayrılmalımıyım sizce?
Bir komşumuz vardı oğlu açık bayanla evlendi sonra oğlanın ailesi kızın açık giyinmesini istemedi baskı kurdular oğluna karına söz geçir diye. Evliliğin 2. Ayında kıza şiddet uygulayıp boşandılar. Yani başta ne demişse öyle sürer zorlamaya gerek yok
Maalesef
Kız kendi tarzını oluşturmuş ve karışılmasını istemiyor. Seni sevmiyor sadece sevgilisisin. Ayrılmak hem mantıklı hem duygusal olarak en doğru karar olur. Hep tartışma kavga gürültü gidecek yoksa
Ama 7 aylık bir ilişkiyi bırakamıyorum 🥲
Cevap
3Cevap
madem rahatsız olacaktın bunu bile bile neden sevgili olup da kızı değiştirmeye çalışıyorsun tc erkeği yorma be
Birincisi türk değilim, ikincisi kendisi en başta herşeyi kabul ettiğini söylemişti ve bu konuyu defalarca konuşmustuk
Evet öyle söylemişti o yüzden bende garip oldum 7 ayın ardından böyle yapmasi insanin zoruna gider
🥲of ya
Ayrıl ve rahat bırak kızı, yerden göğe kadar haklı çünkü.
Haklı değil maalesef
Gönlüme göre biriside sadece huysuz
Özgüvensizlik yapma istediği gibi giyinsin benimkide açik giyinir boşa baskı yapma
Yok be kanka ama olmaz
koşarak uzaklaşırım
çünkü dırdır yapan bir kadına benziyor
Maalesef biraz evet
Kardeşim yol yakınken ayrıl sizi şimdiden böyleyseniz evliyken çok çabuk ayrılırsınız
Valla abi bende öyle düşünüyorum şimdiden böyle yapıyorsa hatda ilk değil kac defa yani geleceği düsünemiyorum maalesef
Artık eskisi gibi de değil evlenmek için dünyanın parasını harcayacaksın iyi düşün O kadar masrafın da emeğin de fedakarlığında boşa gidebilir
Kapalıya da açığa da bakıyolar zaten sal gitsin
Ben birilerinin bakmasina göre demiyorum kendim sevmiyorum öyle giyim o yüzden diyorum doğru değil
Göğüs dekolteli
Evet kapalıydı ve kabul etmisti herşeyi şimdi böyle yaptığı icin bende bozuldum
Sevgilin haklı
Bence değil
Ama sen onu böyle sevmişsin değiştiremezsin madem rahatsız oluyorsun kapalı biriyle sevgili olsaydın
Kimsenin de özgürlüğünü kısıtlama hakkın yok
Onu biliyorum ama şöyle bir şey var daha önceden kendisi böyle degildi ve benim nasıl bildigimi gayet iyi biliyor kabulde etmişdi ama 7 ayın ardından böyle yapmasi insanin zoruna gidiyor
Madem öyle ayrıl o zaman değiştirmeye çalışma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?