Eşimle severek evlendik ben 21 yaşında güzel bir kadınım iki oğlumuz var. Kocam beni sürekli aldatıyor her seferinde yakalıyorum sözler veriyor yeminler ediyor ama yine aynı. Değişen bişey olmuyor. Tır şoförü Rusya Ukrayna çalışıyor. Onu kiskandirmak için pişman etmek için kendime çekmek için ne yapmalıyım? Fikirlerinizi bekliyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
21 yaşındasın 2 tane çocuğun var Araya Belki de hiç zaman girmedi 9 aylık süreci hesaplarsak 18 19 yaşları aralarında evlenmişsin sanırım ve ben de 19 yaşındayım annem evde olmayınca ağlayacak duruma geliyorum O kadar zorlanıyorum bazı durumlarda.
Yani erken evliliği anlarım ama bu yaşta iki çocuk ne kadar normal ne kadar doğru.
ve anlıyoruz ki sevgi bazı şeylere yetmiyor maalesef sen 21 Sen eşin de en fazla 24'tür ve ben her zaman diyorum erkek dışarıdan gözünü doyurmadığı sürece evlilik yapmamalı yaptığı evlilikte aldatılmaya hazırlıklı olun erkekler doyumsuzdur evliliği gerçekten istediği zaman yapmalı yok sevgiymis yok aşıkmış böyle durumlarda değil gerçekten birine ihtiyacı olduğu zamanlarda yapmalı ki evdeki eşine sahip çıkabilsin Nefsine hakim olabilsin artık benden bazı şeyler geçti diye bilsin dışarıda birilerini görünce onların yaptıklarından heves almasın gözü kaymasın erken evlilikler de hep bu sorunlar var.
Ve sen kendine olan saygını yitirmişsin zaten bir kere yapanı neden bir kere Affedersin ki böyle şeyler istediğini yap insanın karakterinde içinde biten şeyler bunun mayası bozuksa Sen istediğin kadar uğraş Sen kendini yerden yere vursan da bu insan hep bunları yapacak Sen gör veya görme bu insanın karakteri bozuk bunu kabullen Hayatına bak yoluna bak ayaklarının üzerinde durmaya bak bir insanın sevgisine ihtiyaç duyma20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gez, toz, daha çok bakım yap, fotoğraflar çekil profiller değiştir, fotoğraflar yükle hesaplarına. Takmıyor eğleniyor gibi lanse et. Zaten bu kadına ne oldu hiç umursamıyor, canını sıkmıyor beni sevmiyor mu? Başkası mı var? Düşüncesi vericeksin. Eve geldiğinde al telefonunu eline ondan uzak oturup telefonla vakit geçir. Ciddi halde gelip seninle konuşmaya çalışır büyük ihtimalle eğer böyle olursa sen ne zaman bana karşı sadık kalırsın, bende sana karşı o zaman ben olurum. Tekrar beni aldatırsan bu iş burada biter de. Sonra son şansı ver ve onu çok sıkı takip et gittiği seferlerde sürekli ara güvenmiyorsan. ara telefonu bir yere koysun dinle her kuşkulandığında başka türlü adam olmaz eğer adam olmakta kararlıysa sana karşı gelmez zaten
00 Yorumla
+1 yılbuna karışmak bana düşmez ama gayet erken bir yaşta evlenmişsin üstelik hala gençsin 21 yaşındasın ve şimdiden 2 çocuğun var
buna rağmen çocuklarına rağmen ve sürekli özür dilemesine rağmen tekrar tekrar seni aldatıyorsa bu insan gerçekten sevdiğine inanmam
aldatmak nedir seven insan aldatır mı gerçekten? pişman olduğunu düşünmüyorum seni cepte görüyordur ve sakinleştirmeye çalışıyordur
zararın neresinden dönsen kardır lütfen ilk önce kendini düşün100 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadınlar var sabırlı maşallah
11 Yorumla
Soran+1 yılSabır biryere kadar artık
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
84
Cevap
79Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. bu kafayla daha çok boynuz yersin..
kendinize değer verin az.20 YorumlaYorumlara baktım da, hemcinslerimsen utandım.. çoğunluk "sen de aldat gitsin" yazmış.. ne umuyorsunuz acaba? Sizinle aldatacağını mı? Bu kadar aciz misiniz gerçekten beyler? Yazık !
Kardeşim mutsuzsan eğer boşanabilirsin. Ya da durumu ailelerine açabilirsin. Böyle devam ederse durum çocuklarınıza yansıyabilir. Önce onların psikolojisini düşünmelisin. Umarım her şey düzelir senin için..111 YorumlaÖncelikle kadınlarda erkekler kadar güçlüdür kendinize güvenin kimseye muhtaç değilsiniz isterseniz her şeyi yapabilirsiniz. Aldatmanın affı olmaz bir kere yapan mutlaka bir daha yapar o yüzden kendinizi bu denli küçük düşürücü duruma sokmamalısınız pişman etmek için bir durum oluşturmak istiyorsanız hemen avukat arayabilirsiniz ayrıldıktan sonra değerinizi anlasada çok geç olacaktır. Verebileceğiniz en doğru karar bu olur.
60 Yorumla
+1 yılOrtada çocuk olmasa anında boşan dicemde çocuklarınız var maalesef belki onlar için katlanıyo olabilirsiniz ama şöylede bir söz var huylu huyundan vazgeçmez diye siz affettikçe o tekrar yapmaya devam etcek bence en azından kendinize saygınız varsa ne kadarda çok severseniz sevin boyun eğmeyin bu karaktersizliğine sonuçta artık sorumluluk sahibi olan bir baba yani nereye kadar böyle bir adamın kahrını çekceksin
10 YorumlaBlof yap ya da blof değil
Kendini değere bindir seni kaybedebileceğini anlasın ve korksun
Seni kaybetmekten korkmadığı sürece bu böyle devam eder13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın..
Kaybetme korkusu nasıl yaşayabilirim pekte önemsemiyor gibi beni
Soran+1 yılKaybetme korkusu nasıl yaşatabilirim ona
Merhaba,
Pişman edemezsin, aldatmak değil o, sıradan normalleşmiş artık, hem herkes aldatıyor. Madem zoruna gidiyor neden affediyorsun ki! Niye tekrar tekrar şans verdin ki!
Huylu huyundan vazgeçer mi! 😅10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendi babamdan yola çıkarak söylüyorum, bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur ne yaparsan yap değişmez. Ben şu an 19 yaşındayım, kendimi bildim bileli babam annemi aldatıyor. Çok şey yaşadık, babam da çok ağladı zırladı fakat bir şey değişmedi. Geriye sadece mutsuz bir anne ve erkeklere güveni sıfır olan iki kız bıraktı..
10 YorumlaBir gün olmaz başka bir gün olur. 2 ay olmaz diğer ay olur. Hadi diyelim 1 yıl olmaz diğer yıllar olur. Bu adamda 1 gram hayır yok. Olamaz da mümkün değil. Boşanacak mısın ne yapacaksın bilmem ama bu adamı sevmeye, onu beklemeye ve hayır ummaya devam etme. Olmaz o iş.
10 Yorumla
+1 yılBu kadar erken evlenmeseydimiz keşke çünkü birini tanıyıp evlenmek için doğru bir yaş değil. Eğitiminize veya işinize önem vermeniz gereken yaşta tır şoförüyle evlenmek pek akıl karı değil zaten aldatması da iğrenç yani bana göre düşünülecek pek bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılO olsa sizi affeder miydi? Ya baba kapısına atar ya döver belki de öldürürdü.
Ayrıca evlenir evlenmez çocuk yapmak yanlış en azından evliliğin gidişatına bakabilirdiniz. Çocukları anneye bırakıp başka kadınlarla gezen bir insanı defalarca aldatmasina rağmen affetmenizi de anlayamıyorum.00 YorumlaDeğiştiremezsin. O kadar olağan bir şey olmuş ki bu aranızda ne yazık ki. Kabullenip böyle devam edeceksin. Ya da ayrılacaksın hayatına bakacaksın. 21 yaşındasın böyle bir ahlaksızlığı kabullenmezdim. Bildiğini bilerek devam eden biri var üstelik karşında.
00 Yorumla
+1 yılYorumları okudum ve aslında çok da diyecek bir şey kalmamış.. Umarım doğru yolu bulursun.. Düşün taşın kendin için ve çocukların için en doğrusu ne ise onu yap.. Umarım yarın çok geç olmaz. Sağlıcakla.
10 YorumlaCan çıkar huy çıkmaz bu adamı pişman edemezsin yola gelmez ne yaparsan yap. Eğer boşanma imkanın varsa boşanmanı kendine bi hayat kurmanı öneririm daha yaşın çok çok küçük biraz zorlanırsın ama yoluna sokarsın herşeyi (ailenin desteği olursa daha kolay olur)
Ben boşanmam 2 tane çocuğum var dul kalamam mantığındaysan eğer hiç bir şekilde eşini görmezden gelerek çocuklarına odaklan onları güzel yetiştir senin mutsuzluğunu bile hisseder onlar. Allah eşini islah eylesin sanada sabır versin20 YorumlaHiçbir şey. İlk ihanetine göz yumarak bir sonraki ihanetine davetiye çıkardın. Pişman etsen ne fayda...
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatan bir eşle başa çıkmak belki de yapman gereken en zor şeydir. İlişkinize devam etmek ve işleri yoluna koymak konusunda karar vermeye gelince doğru bir cevap yoktur. Yapabileceğin tek şey eşinle iletişim kurmak, kendini dinlemek ve ilişkinin kurtarılmaya değer olup olmadığına karar vermektir. Eğer devam etmeye karar verirsen, her şeyi adım adım yapmalı ve kendine iyi bakmayı da unutmamalısın.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılElbette, ilişkideki bazı sorunlar için sen hatalı olabilirsin ve bunu kabul etmek de önemlidir. Öte yandan hiçbir zaman senin yaptığın herhangi bir hatanın eşinin seni aldatmasını haklı çıkaracağını düşünmemelisin.
Eğer kendini suçlamaya çok odaklanırsan eşini suçlarından tamamen kurtarmış olursun. Bu durumda eşinin davranışlarına da odaklanman önemlidir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir psikologla götürmenizi tavsiye ederim belki seks bağımlılığı ya da bir kişiye bağımlı kalamamak gibi rahatsızlığı olabilir. Sizden vazgeçemiyor çünkü..
Bir de onu affetmek yerine ona bir süre yokluğunuzu hissettirin sizi kaybettiğini düşünsün. Siz kendinize daha iyi bakın normalden daha çekici olun kıskansın00 Yorumla2 çocuk, 21 yaş, sürekli aldatan tır şoförü eş.. 🤦🏻♀️ Ve pisman etmek icin ne yapmalıyım mı? Adam niye pişman olsun ki, 'hatun iki mızmızlanır, üzerine bi çocuk daha yaparız kapanır çenesi' diye bile düşünmüyordur muhtemelen tenezzül edip..
10 Yorumlaabla bosan ya boyle karaktersiz birine neden ders vericen yazik
20 Yorumlabitirmekle tehtid ediceksin eğer ben birdaha böyle bir durumu sezersem öğrenmeme bile gerek yok orasını o zaman sen düşünürsün aklını başına topla ben herhangi biri için karnımda iki çocuk taşımadım de.
00 Yorumla
+1 yıl16 yaşında evlilik ve şimdiden 2 çoçuk üstüne aldatma? Bu nasıl hayat.
35 Yorumla
Soran+1 yıl16 yaşında evlendigimi nerden cikardin
- +1 yıl
Kocası görevlerini yapmıyor napsa nüsahak
- +1 yıl
@Meleyyy_19Troll kesin knk
- +1 yıl
@Meleyyyy_19
- +1 yıl
dogru duzgun yazda millet anlasin.5 yildir evliyiz severek evlendik 2 cocugumuz var yazmissin. suanda 21 yasindasin troll yazarken bile dikkatli olun insanlar inansin
Bende eşimin gecmiste bana ihanet ettiğini öğrendim bir hafta oluyor bizimde iki çocuğumuz var ve kocam bana gerçekten çok aşık bunu biliyorum bir kereliğine şans verdim ona ama asla aklımdan ondan intikam almak kıskandırmak vs geçmedi o zmn ondan ne farkın kalacak tabiki böyle birşeyi kendin istemiyorsan yani kocam beni aldattı bnde başkasını istiyorum diyorsan o ayrı ki o zamanda iki çocuğun var onları düşün bence...
15 Yorumla- +1 yıl
Neden aldatmis peki. aciklamasi. ne merak ettim
- +1 yıl
@Catloverr_ Yani evliliğimizin ilk donemleri aldatmış 5 6 ay gbi bir süre hemde kız iş yerindendi bnmde görüp tanıdığım o çok istemiş çok üstüne düşmüş ondan yapmış şuanda 2 ay önce yine yapmış bunların hepsini yeni öğrendim oda burdan bir üye paraya ihtiyacım var vs diye mesajlasmislar sonra günlük kiralık bir evde gorusmusler bununda açıklaması çok bunalmış beyfendi işten güçten 🙄
- +1 yıl
Sende sineye cektin bunlari oylemi
- +1 yıl
Affettim yazmisin 1 sans verdim demisin boyle anlasiliyor ablaci.
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇocuk yüzünden ayrılamıyorsun biliyorum ama önce kendine sağlam bi iş bul umarım ailende anlayışla karşılar ve yardım eder ama iş bul ve bırak çünkü bu durmaz rus kadın görünce deliren bi millete sahip olduğumuzu biliyoruz ama bu abide uslanmiyo be bacim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yani sen de onun gibi davranirsan olur bu da ne kadar doğru bilmiyorum. Ama şunu biliyorum ki alışkanlık yapmış artık uzakta da olduğu için kolay geliyor ona.
10 Yorumla
+1 yılPes, niye ayrılmıyorsun ki. Eşinin değme keyfine aldat aldat affeden bir kadın var nasılsa kafasındadır.
20 Yorumla
+1 yıl21 yaşındasın 2 oğlunuz var ?
Surekli aldatıyor hep sans veriyorsun..
:)))
Memleket ne hale gelmiş ya20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı. Bence ne yapsan boş o yine de devam edecektir. En çok o iki çocuğunuza acıyorum. Tabii ki sizede bence boşayın.. ALLAH yardımcın olsn kardeşim
20 YorumlaBende seni aldatmıyorki adam şehvet kurbanı çalıştığı yerlere bakacak olursak asıl kullanılıyor haberş yok rusya ukrayna yapacanda bende sen eşinin durumuna üzül
00 Yorumla
+1 yılPişman olmaz artık, pişman etmek içinde bişey yapma.
Ayrıl ya da kabul et.
Kabul etmeni asla istemem, kendi ayaklarının üzerinde durup çoçuklarına bakmanı, kimseye muhtaç olmanı istemem.00 YorumlaBir söz vardır hani alışmış k*drmuştan beterdir diye. Bir erkek te alışmışsa akdatmaya artık ne kadar yemin ederse etsin birdaha yapar yine yapar tabi bide şöyle bir teori de var "bir kere yapan bir daha yapar" bu çok doğru. Ailene danışıp boşana bilirsin bence senin için en iyi yol bu
00 Yorumla
+1 yılayrılsan mı acaba hani adam baya alışkanlık edinmiş
30 Yorumlaİlk başlarda bile affetmen ona bu yolu açmış zaten. Nasılsa affediyor diyor. Boşanma davası aç gitsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılDestekli sallayın bari... neyse gerçekmiş gibi cevap vereyim okuyun çalışın aldatan adamı pişman etmek için uğraşmak yerine boşarsınız böylece
10 Yorumla Burdaki yorumları okuyayım dedim okumaz olaydım herkez sende aldat demiş bukadar basitmi ya karşı tarafdan farkın ne kalır nekadar süre gidip geliyor eşin
60 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Bir şey yapamazsın insanın için de olacak 21 yaşın da 5 senelik evlisin 2 çocuk var ve eşin tır şoförü bayağı tuhaf geldi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılUyurken cinsel organına ve makadina acı biber sür ama en zehirinden hint biber i diye bisey var ondan hem tuvalet e gidemesin hemde birlikte olduğu kadın a ceza
24 Yorumla
Soran+1 yılGerizekaliii
- +1 yıl
Banamj dedin bana dediysen neden ini soylermisin
- +1 yıl
Çok mantıklı😂😂
+1 yılAyril donuna kadar al ispatla herseyi cocuklarina gul gibi bak at adami gitsin
20 Yorumla
+1 yılIntikam almalisin sende aldattıga dair kanitlar varsa mahkemeye sun bunları donuna kadar al
20 Yorumla
+1 yılBOŞAN kıskandırmak falan hikaye adam seni umursasa aldatmaz zaten mal mısın?
20 Yorumla
+1 yılDeğişmez mümkün değil bazı erkeklerde hastalık derecesindedir mümkün değil değişmez. Boşanmak en iyi intikamdir
00 YorumlaYa herşey karşılıklı olsun diyeceksin izin vermiyor sa da bosanmak lazım. Tabi kolay değil ama mutlaka aldatmalarini kayit altina alın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Alışmış Rus ve Ukraynalı kadınlara. Ya sineye çekeceksin. ya da o orda iken sende kendine birini bulacaksın
00 YorumlaMerhaba bence tek çare kizacaksin amaAldatiyormus gibi bir hava oluşturmaYakın arkadaşlarından yardım alarak
00 Yorumla
+1 yılAldatmak sana yakışmaz ama aldatıyormuş izlenimi versene tepkisini al
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbir şey yapmadan önce karsılıklı konuşmak cok daha mantıklı olur bence çünkü yapacak oldugun içrat ters de tepebilir
00 Yorumla
+1 yılAldatan biri belki affedilir ama her seferinde bunu yapıyorsa boşan gitsin üstelik her seferinde yakalanacak kadar da mal
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılSende o yokken zevkini çıkar hem büyük zevkle yap haketmiş aldatılan çoğu kadın çevremde kadınlığımı unuttum yaşat bana dedi
17 Yorumla- +1 yıl
şu mubarek hunde zina tavsiyesi veriyorsun ya, ne deyim sana
- +1 yıl
@hdhdbdbbdhdb ne alaka ya zinaymış tabuları yık sende eşi ceviz kırsın karısı onu beklicek onunda canı var arzuları öyle çok kadın var ve pişman olan yok eşi vermiyorsa oda almasını bilecek
- +1 yıl
İslam dinine gore zina. Tabu degil, dinen yasak. Müslüman degilsen senin sorunun.
- +1 yıl
@hdhdbdbbdhdb amma da yaptım sende napsın kadın ihtiyaçlarını onada yazıl değilmi
- +1 yıl
Dinen yasak. Gunahtan korkmayan zina yapar. O da o kisinin tercihdir.
- +1 yıl
@hdhdbdbbdhdb aynen herkez kendi hayatını yaşar yargılamak lazım iki sene dokunulmayan evli kadının içindekileri yaşadım bir hafta kapandıkk her tarafım tırnak diş iziydi her fırsatta gel benim erkeğim sensin diyordu
- +1 yıl
@hdhdbdbbdhdb abla he de geç buna kesin olmustur kesinn de ramazan ayi tovbe tovbe
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Sende onun yaptığı gibi yap bir daha yapar mı sana?
10 Yorumla
+1 yılAbi böylelerini sırf çocuk var diye affetmeyin ya çok sinir oluyorum üzülülüyorum. Aldatan daima tekrar tekrar aldatmaya yatkındır. Bas boşanma davasını güzelim
10 Yorumla21 yaşındasın ve 2 çocuk...
Yapacağın tek şey kes eline ver.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende onu aldat kanka bak o zaman nasıl eriyor içinin yağları.
10 Yorumla
+1 yılArtık alışmış o değiştirmek için çabalaman gerek umursamıyor gibi yap belki ters teper
10 Yorumla
+1 yılİşini değiştirsin bunun için baskı uygula yoksa kocan elden gideyahhhh😀😀😀
10 Yorumla
+1 yılSana bir ton öneri verecem. Ama burdan açık açık yazamam. İstersen şarap bana. 🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılNeden affediyorsun yaaaa. O da nasılsa boşamıyo diyip tekrar tekrar yapıyor. Kendini ezdirme 😡
00 Yorumla Ne yaparsan yap, boş. Kendine saygın yok belli ki, bizim de ne dediğimiz boş. :D
00 YorumlaZor be bacım adamın işi sakıncalı deneyeyim dersin bi sakatlık çıkar
00 YorumlaAyrılmalısın pişman olması için değil ama kendini kurtarmak için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılYuvadan uçan uçmuş çoktan napsan senin kişiliğini zedeler
00 Yorumla
+1 yılaldattı diyemezsin. Affettiğin için artık o suç geçersiz sayılır.
07 Yorumla- +1 yıl
:D saçmalama istersen kanka
- +1 yıl
Çok haklı bir yorum.
İlkinde kadın affederse sonrakilerde suç geçersiz sayılıyor. - +1 yıl
@FloraBacchus İronidir umarım
- +1 yıl
@AhmetAksol yok ironi değil, yargıtayın kararı.
Kadın ilk seferde aldatılmayı kabul eder boşanmak istemezse, ikinci seferde erkek suçsuz sayılıyor.
Boşanmak için ikinci aldatılma sebepten sayılmıyor. - +1 yıl
@FloraBacchus Burada aldatılan kadının ailesi ve psikolojisi de önemli. Ya tehdit altındaysa? Zaten bir tehdit altında hissettiği için boşanmıyor eğer boşanırsam yuvam yıkılacak çocuklarım çok sıkıntı çekecek onların hayatı sarsılacak. Bence iki ayrı tipten bahsedebiliriz. Birincisi saf olan ya da artık bir şekilde aldatılmak hoşuna gidenler, ve de tehdit altında olduğu için ayrılamayan kadınlar. Bir konuda karar verebilmek için düşünmek yeterli, hepimiz yapabiliyoruz
- +1 yıl
@AhmetAksol kararı ben vermedim arkadaşım.
Siz görüşe yorum yapmışsınız bende bildiğim bir şeyi paylaştım.
Kadın aldatan eşi affederse, adam o kadınla aldatmaya devam ederse suçtan sayılmıyor.
Yargıtayın bir dava sonucu kararı budur. - +1 yıl
@FloraBacchus tamam ben de yatgıtayın kararının üzerine fikir belirttim zaten bunu yapabiliyor olmak gerekir
Hiç bir şey yapamazsın yine aldatır seni Aile büyüklerinize söyleyin onlar çözer belki.
00 Yorumla- Devamını Gör (103)
Devamını Gör(148)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem