Bir bakar mısınız sanırım bunalımdayım :((((?

ben bir buçuk yıldır nişanlıyım ve bir ay sonra düğünüm olacak. ailesiyle birlikte oturcaktık öyle kabul etmiştim. ama sonra ailesini tanıdıkça istemedim. bu konu hakkında nişanlımla çok kavga ettik. babası yıllardır çalışmıyordu bu yıl çalışmaya başladı.20 milyar kredi çekti nişanlım evimizin eşyaları ve altınlarım için.3 yıl boyunca onu ödüycez 1.200 lira maaşı var 700 lira kredi borcumuz bide geçen ev tuttuk 300 lira kirası var yol parası da 150 felan tutuyor. biz ne yeyip ne içecez bilmiyorum. mecbur çalışacam yoksa nasıl geçiniriz. Ama ailesi çok gaddar 20 bin kredi çektik onu biz ödeyecez ve düğünde takılan en azından çeyrekleri bize vermelerini beklerdik ama yardımcı olmuyolar maalesef. istediğim eşyaları da eksik aldılar fırınım yemek masam tv ünitem alınmadı üstelik bileziklerimi eksik yapmak istiorlar. nişanlım deseniz oda bıkmış durumda. sürekli ailesi bana karşı kışkırtıyo. çok şey istiyo diyolarmış oysa ben gerekenleri istiyorum çok doluyum bilmiyorum napacağımı nişanlımı çok seviyorum ama artık ondan da soğumaya başladım bu sebeplerden dolayı :( napacam ben bilmiyorum yarmcı olur musunuz?
Bir bakar mısınız sanırım bunalımdayım :((((?