İçimi dökmek istiyorum bunaldim artık?

ilkokuldan beri sorunlu bir çocuktum yüzümde doğuştan leke var ilkokuldan beri dışlıyolardı beni hep alay konusu dalga geçilen oldum hep igrendiler benden babam hala bunları yüzüme vuruyor amiliyat ile alınıyor aslında leke ama özel hastanede oluyor ve estetige girdiği için sadece iki tanesini olabildim çok para istiyolar çünkü ortaokula gevtigimde ilk defa bir arkadasim odlu kardeş diyebileceğim bir arkadaş edindim ama onu hep kıskandım 5. sinifta bebeklerinin ksikanirdim hep kavga çıkarır onla küserdim hırsımdan dolayı o beni hiç bırakmadı maddi manevi yedirdi içirdi yanımda oldu ama ben eşeklik yapıp tekrar kavga çıkardım bu sefer oda istemedi beni onunla geçirdiğim 5yıl için hiç bir pişmanlığım yok hakli ben olsam bende istemem beni çok özlüyorum onu yurtdışına gidecek umarım hayatında başarılı olur oda çok sıkıntı zorluk çekti hakediyor sonuna kadar. hakkım geçti ise haram olsun ki ahirette görebileyim bari zaten o bana hakkını helal etmiyor haklı çok ağlattım onu çok üzdüm keşke yanımda olsa bir kere sarılıp ağlasam ona şimdi ise Beş parasızım babam çalışıyor parada veriyor ama burnumuzdan getiriyor annemle benim her fırsatta ufacık şeylere bile kavga çıkarıyor kaşığı ile veriyor sapı ile çıkarıyor çalışmak istiyorum ama iş yok herkes numara alıyor biz size döneriz diyor ama ne arayan var ne soran dershaneye gitmek istiyorum ama parasızlıktan gidemiyorum üstüme başıma bir şey almak istiyorum alamıyorum bıktım artık parasızlıktan karnım doyuyor ama oda burnumdan geliyor aç kalsam ölsem daha iyi babam durmadan git çalış ne yapıyorsan yap diyip duruyor huysuz huzursuzun teki bıktım artık mutlu olmak huzurlu olmak istiyorum kimsem yok tek başımayım hayatta ne yapacağımı hiç bilmiyorum çaresiz kaldım ölsem yeridir umarım da ölürüm biter artık bu çile...
İçimi dökmek istiyorum bunaldim artık?