İçimi dökmek istiyorum?

Ben 3-4 ay sonra 19 yaşında olacağım. Biraz içimi dökmek istiyorum çünkü çevrem çoğu kişi beni anlamıyor. Pandemi senesi yaşadığım psikolojik çöküntü sonrası liseyi bıraktım, babamla aram bozuldu (hala daha bozuk), hiçbir şeye hevesim kalmadı. Şimdi elinde imkan olan çocuklara bakıyorum o kadar kıskanıyorum ki. 2023 senesinde gündüz kliniğine gidip tedavi oldum orada doktorların anksiyetemi aşmam için kurslara gitmem gerektiğini söylediler bende voleybolu çok sevdiğim için (ek olarak tek yeteneğim) voleybol kursuna gitmek istedim ama ücretsiz bulamadım ücretli gitmek istediğimi söylediğimde babam sadece sen yoksun bu evde diyip göndermedi. Sorun şu ki evde para harcamıyorum yılda bir kıyafet alıyordum, eve ortak olan şeyleri dahilim tek artı faturamı ödüyorlardı. Kurs fiyatını öğrenmiştim kardeşlerimin bir ayda harcadıkları okul paralarından azdı kurs ücretim ama göndermedi. Ondan sonra da bir şey demek istemedim. Yaşım da büyüdüğüm için hiç bir yer istemiyor beni. Şimdi de diyor ki keşke kursa gitseydin. 19 yaşında elimde hiçbir şey yok şu an bir iş buldum başvuru yaptım 3 vardiya olduğu için hiçbir kursa gidemeyeceğim. İnternet de küçük çocukların benim istediğim şeyleri yaşamaları kendimi hiçmişim gibi hissettiriyor. Benim gibi hisseden var mı aranızda.

İçimi dökmek istiyorum?