İçimi Dökmek İstiyorum?

25 yaşında bir erkeğim temelim olmadı her zaman kaktırmayla yürüdüm lisede sınıfta kaldım herzaman minimum geçer puanla dersleri geçtim ona göre ayarladım hep kendimi gözüm yüskekte değildi iyi kötü meslek yüksek okulu mezunu oldum tek çocuğum ailemin durumu fena değil toz pembe geldi hep hayat ağır abiydim çok yaşadım geçirdim çalıştım sürekli ailemden asla para almadım ama gönlüm zengindi 16 yaşından bu yaşıma kadar alkolik oldum sürekli kazandığım parayla alkol kendi zevk arzularım için yaşadım yarını asla düşünmedim dostlarım olsun akrabalarım olsun hep fedakar davrandım üçü beşi hiç düşünmedim asla kötü düşünmedim kendi zevk arzularım için kimsenin hayatını maffetmedim yaşım geçti ailem sürekli devlet memuru olmamı istedi ben ise sürekli kaktırmayla okulları bitirdim kpssden sürekli 65 aldım hiç çalışmadım odaklanamadım özel sektorde veya kendi işlerimde mutlu olamadım maddiyat hiç bir zaman tatmin etmedi bir baktımki 25 yaşındayım aileme maddi anlamda yük deilim kendi paramı kazanıyorum ama ailemin yaşlandığını fark ettim gelecek kaygısı denilen olayı iliklerime kadar yaşadım bu puanlarla jandarma polislik ve sayısız devlet memurluğunu denedim hiç birinde atanamadım Bu sene birdaha sınava gireceğim tek isteğim 70 puan almak ama ders çalışmaya odaklanamıyorum asla yapamıyorum bu yazılarımı bile kafam güzelken yazıyorum Gururi ahlaki değerlere sürekli önem verdim asla aciz gözükmedim kimseye yaptığım en aciz paylaşım bu olmalı ilk defa anonim olarak böyle bir şey yapıyorum bunuda başaramazsam kafama sıkmayı düşünüyorum çok kötü hissediyorum.
İçimi Dökmek İstiyorum?