Erkek arkadaşıma karşı affedilmeyecek hatalar yaptım birden fazla o her defasında göz yumdu ve üstüne gelmiş diyor seninle her şeye varım ailemi herkesi silerim yeter ki acı çektirme artık yapma yapmayacağını göster aynı şeyleri diyor ve geçenlerde tartıştık engellemişti sinirle mi artık bilmem de geri yazdı kendi. Deli gibi aşığım sana dedi dün de onca olan biten şeye rağmen. Sadece acı çekmek istemiyor güvenmek derdi sadece. İlişkiye de girmedik o istemedi evleneceği için benimle şimdi o gurursuz mu oluyor yoksa sevdiği için mi affediyor vazgeçmiyor çünkü yap et güven sağla dedi ailesini falan da sileceğini söyledi sadece seninle olcam dedi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSana aşırı bağlanmış , alışmış ve sevgisinin yanında takıntılı biride olabilir. Bu tarz durumu yaşayan insanlar genel olarak psikolojik açıdan yalnız ve değersiz hisseden insanlardır değer görmek için birine ihtiyaç duyarlar ve o kişiye aşırı bağlanıp tüm sevgisini onunla harcar , kullanırlar. O kişinin elinden gitmesi veya gideceği düşüncesi bir hayli kabusu olur. Hayat dar gelir onun için , onun sevgisi için her şeyden vazgeçmeye hazırdırlar yeterki ondan mahrum kalmasınlar. Ortada gerçek sevgi yok belki bir çok hata yapmışsınız buna rağmen sizi istiyor çünkü asıl istediği siz değilsiniz sevgi, ilgi , alışkanlık ve ruhunuzda alıştığı şeyler.. bazı insanlar kişileri sever bazı insanlar ise yaşadıkları şeyleri sever. şu an sevgilinizin gözü kör yaptığınız yanlışları alttan alacak kadar kör çünkü sizsiz sizin sevginiz olmadan kalmak daha fazla koyan bir sey ona o yüzden sizi her seferinde affediyor. Böyle hassas insanlara keşke zarar vermeseniz... çünkü onlar sevgi için her fedakarlığı yapmaya hazırdırlar. Dediğim gibi siz bir öznesiniz sevgiliniz sevgiye aşık olabilir..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSizin yaşadığınız şey asla bir ilişki değil önce bunu bir kabul edin. Sonrasındaysa sevgilin olacak adam bir bağımlı.. Sen de ona bunu yaşattığın ve sürdürmeye de devam ettiğin için bağımlısın.. Sadist mazoşist ilişkisi yaşıyorsunuz şu an. Sadistlik ve mazoşistlik kavramları sadece cinsel yaşantıda yoktur hayatın olağan akışında da var.. Sen ona acı vermekten keyif alır hale gelmişsin o da verdiğin acıdan zevk alır hale.. Bunu bir an önce sonlandırmazsanız ve kestirip atmazsanız bu kısır döngü gibi devam edecektir.. Kendiniz beceremiyorsaniz bir uzmandan yardım alın..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence iki ihtimal var. Ya sizi sevip alıştığı için gurursuz bir şekilde affetmek istiyor ya da aklında intikam planları var. Bu planın ilk parçası da sizi affettiğine inandırmak.
Bir zamanlar sizi gerçekten sevmiş olabilir fakat sizi sevmesi yaptığınız her haltı görmezden gelmesi gerektiği anlamına gelmez. Eğer sadakat ve saygı yoksa sevgi neye yarar ki?
Sadece yorulmaya ve değersizleşmeye.
Bari siz azcık gururlu olun da ona dönmeyin.00 Yorumla
Ailesini silip senle olacağını falan söylemesi.. Bu nasıl bir omurgasızlıktır. Sanırım sana bağımlı biriyle birliktesin anlattıklarından bunu anlıyorum. Bağımlı olan insanlarda gurur, onur, sevgi gibi kavramlar olmaz. Sen olmadan yapamaz sadece, tehlikelidir bu durum. Hayatından çıkar bu insanı.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
62Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Sevdiği için ama tabi sen bu sevgiyi haketmiyorsun ayrı konu.
100 Yorumla
+1 yılBen her zaman şunu söylerim evet aşk sevgi herkesi yaşaması gereken bir şeydir Ama aşk ve sevgiyi hiç kimse kusura bakmasın ki bir yere kadar da bir yerden sonra artık aşk ve sevgi biter yani şöyle biter defalarca hata yapıp da o kişi oldu geçen affediyorsa ben hiç kimse kusura bakmasın bunda da aç değilim artık bunları gerçekten aptallıktır Şahsen ben böyle bir insana ikinci bir şansı daha iyi vermem Eğer affedilmeyecek bir hata varsa mı altını çizerek söylüyorum ki zaten normal olan hiç kimse yapmaz
20 YorumlaAşkından dolayı gözleri kör olmuş olmalı. Sanırım onun ilk aşkısın. Erkekler ilk aşkına karşı hep böyle sevgi dolu ve saf olurlar. Sonra da sağlam bir kazık yiyip şeytana dönüşürler. Seninki şu ana o aşamada. Sevgisi takıntı haline gelmiş de olabilir. Kimi insanlar ömürleri boyunca tek bir kişiye bağlı kalıp o kişiyi takıntı haline getirirler. Bence bu garibi daha fazla üzme. Ya tamamen ayrıl ya da kendine çeki düzen ver. Yazık çocuğa ya, duygularıyla bu şekilde oynama.
30 YorumlaYormayın şöyle adamları... Gerçekten eğer bırakmak gibi bir hevesiniz var ise, hiç adamların hayatına girmeyin.
Sizi gerçekten seven birine denk gelmişsiniz. Gidip herifle iyi anlaşmaya başlamalı, biraz da siz onun için bir şeyler yapmalısınız bence. Çok emsali yoktur böyle kişilerin. "Evlenmeden olmaz" diyebilmek bile, sabrının sembolüdür bence...
Hatamız olduysa affola.
Hayırlı ramazanlar.22 Yorumla- +1 yıl
Ama işte erkekler hep aynılar. Onları üzen kızları her koşulda seviyorlar ama sakin hanım sevdiğine sadık kızları insan yerine koymuyorlar
- +1 yıl
Doğru diyorsunuz, erkekler hep aynılar...
Duygulara değer vermeyen, namussuz, onursuz , duygusuz varlıklar...
Bazen... Diyorum ki keşke herkes aynı olmasa. Biri der, "Erkeklerin hepsi aynı" diğeri der "Hangi kız farklı?"
Değişmek, çok zor değil...
İlk adımı kimin attığı pek önemli değil, yeterki atan olsun...
Sevdiğinden emin, tuttuğunu koparan, karşısındaki kişiye minnettarlıktan farklı bir duygu besleyen kaç kız girdi hayatınıza? Minnettarlıkla aşkı karıştırmayan, ufacık bir sorunda vaz geçmeyen kaç kız var ki erkeklerin hepsi aynı olsun?
Açıkçası... Ben hiç görmedim 😂
Erkekler de, kızlar da birerbir aynı. İkili ilişki kurmayı bilmeyen varlıklar ikisi de.
Ben+ başka biri diye bakıyorlar ve hayatı "Bam bam bam" diye yaşamayı deniyorlar...
Değişim uzak değil, yeter ki istensin.
Kalbinizde huzur, yüzünüzde gülümseme eksik olmasın.
Hayırlı ramazanlar.
+1 yılAffedilmeyecek hatalar, tanımı herkese göre aynı olmayabilir. Kendisi belli ki sana aşık. O yüzden vazgeçemiyor, düzelmenin bir yolunu bulmanı istiyor. Eğer o kişiyle bir yuva kurmak istiyorsan bunu ciddi ciddi düşünmelisin. Hangi hataları yaptığını kabaca anlatmışsın ama o hataları niçin yaptığını da sormak isterim. Ne kadar ileri gittiğini de. Bu kişiye karşı ne hissettiğini ve ailesiyle niçin anlaşamadığınızı da.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gurursuzluk değil düşkünlük. Yapılan hata karşısında vazgeçmeye erdemli olamadığı için. Klasik sürekli hırpalanan zarar verilen özgüvensiz insan profili. Senin yaptığın hatalara rağmen böyle soruyo olman da seninle alakalı tabii. Sen kendinin ne olduğunun cevabını bulmaya çalış önce kendine
10 YorumlaEğer aşık değilsen yol yakınken vazgeç bu ilişkiyi daha fazla sürdürme şimdi değilse bile belli bir zaman sonra bu ilişki sana yük olmaya başlar henüz yaşın çok genç önünde uzun bir yol var kimseye haksızlık etme ne o kişinin hakkına gir ne de kendinin aynı hatalar tekrar tekrar yaşanıyorsa o ilişki artık bitmiştir önemli olan ders çıkarmak ya da olgunlukla kendi yoluna bakman.
10 YorumlaYa biz sevgiliyi falan geçtik samimi insan bulamıyoruz sen böyle seveni bulmuşsun eziyet ediyorsun yazık değil mi çocuğa? Sevmiyorsan acı çektirme çıkar hayatından layık değilsin zaten biri beni böyle sevse minnetle bakarım gözlerine.
20 Yorumla
+1 yılBir çok neden olabilir.
Gurursuz olması? sizi sevdiğinden kaynaklı olabilir. Siz sanki gururlu olsun, ve terk etsin beni der gibi yazmışsınız. Yani o boyutta neler yaşattınız, düşlemek bir hayli zor.
Bir de neden aile ler siliniyor ki? Ne gerek var. Bu kadar kolay mı... ? Ailesini silebilen bir insan, sizi de bir gün silemez mi? Derin konular biraz.00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşın hayatının merkezine seni koymuş ve kendine değer vermiyor hiçbir erkek kadın aldatilmayi affetmemeli hemde sevgiliyken kusura bakma ama sende kaaaaasaaaarrrrmissin ama o erkek arkadaşınada müstahak hakediyor sende bir güzel boynuzlarini cilala aptal 😂
00 Yorumla
+1 yılDaha ne istiyorsun? Seni silip atmasını mı? Ne güzel seni seviyor ve senden vazgeçmek istemiyor. Onu fazla bezdirme bence öyle kişilerin kararı kesin olur bir kere vazgeçerse senden bir daha asla dönmez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılAdam ailesini silecek kadar seviyor demek ki zulüm etme ki zulüm görme sevenin değeri bilinmeli sonra nasibin sevgisizlik oluyor çünkü inan bana böyle seven erkekte azdır canım değeri bilinmeli
18 Yorumla- +1 yıl
Ama öyle görseline değil iklimine bakılsa biraz ilişkiler daha uzun soluklu olur tabi ki görsel de önemli ama herşey o değil gönlü ile örtüşmeyince fos kimse güzel ama kötü kalpli kötü cadıyı sevmez dimi?😉
- +1 yıl
Ama irade senin özgür iraden canım benim aşk da bence öyle kolay bir şey değil aşk sanmışsındır bence her kadında bir değil bilmiyorum ki siz bu kadınları nerde buluyorsunuz 🙈☺️
- +1 yıl
Yaşın kaç daha senin bu neyin yakınması daha göreceğinz ne günler var umarım iyi olur da isyanları kötü günler için saklayın harcamayın bence boşa 🙈😂
- +1 yıl
Değişir zamanla üzülme yaş ilerledikçe yüzde oturuyor ben 20 yaşında iyiydim ama şimdi çok daga iyi hissediyorum zaman herşeyi çözen tek ilaç
+1 yılSevmiyorsan daha fazla eziyet etme ve uzaklaş bunu gurursuzluk ya da karakter problemi ile alınması bile yanlış. Gerçekten seviyor demekki bu yüzden halletmeye çalışıyordur ama daha fazla yormayın derim.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla ben de anasına küfrettim. Böyle bakınca aşırı suçlu gözüküyorum ama gerçekten haklı hissediyorum ve deli gibi kızgınım. Bundan ayrılmak da çok absürd geliyo. Zaten aramızı bozduğu için küfrediyorum ona. Yani dışardan bakınca korkunç olan şeyler ilişki içerisinde sineye çekilebiliyo belki o kadar da büyük hata değildir
00 Yorumla
+1 yılO seni gerçekten seviyor ama sen gerçek seveni köpek yerine koyup senin değerini bilmeyen kişiler arıyorsun sanırım.
50 Yorumla
+1 yılBence seni gerçekten çok seviyor, kaybetmemelisin onu. Ama ailesini neden siliyor onu anlayamadım, biraz saf birisi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazik ya sende böyle cocuga hala hata mı yapıyorsun silkelen biraz kendine gel üzülmüyor musun vicdan azabı çekmiyor musun hiç sonunda cok kotu sekilde sinanirsin sana soyleyim artik degerini bil o çocuğun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılİşin içinde hem sevgi ve aşk var hem de takıntı var yoğun ilgi gösterebilir bu seni rahatsiz edebilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni dünyadaki her şeyden çok sevdiğine, deli gibi sevdiğine, sana karşı çok hassas olduğuna emin olabilirsin. Onu kırma, üzme çünkü böyle insanlar çok nadir bulunur, altından çok daha değerlidir.
20 Yorumla
+1 yılolum çok sevmiş lan yazık değil mi valla içim acıdı aynısını bana sevgilim yapacak varya çok sevsemde diri diri gömerim onu
30 YorumlaGurursuz mu sevdiği için mi artık bilemem, seni ailesini silecek kadar çok sevdiğini düşünmüyorum. Çünkü hiçbir erkek bir kız için gidipte ailesini bir kalemde silip atmaz. Belki yaşı gereği bu kadar üstüne düşüyor olabilir.
00 YorumlaŞöyle bir erkekte bana gelsin nolur yaaa hep kıymet bilemezler geliyor
10 Yorumla
+1 yılbaşka kız tavlıyamama korkusu vardır :D başka bir açıklaması yok bunun :D ayrıca senin gibi kötü bir insan için ailesini birakıyorsa harbi maldır herhalde
00 Yorumla
+1 yılSen neden affedilmeyecek hatalar yaptın? Yani affedemesin diye yaptın da affetmesine mi şaşırıyorsun yoksa bir hatayla yaptığının pişmanlığına inanıyor olmasına mı şaşırıyorsun anlamadım?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYüzsüzün teki bence. Bir kere affedebilir ama birden fazla asla.
Çünkü sürekli aynı şeyi yaparak başka sonuç beklemek aptallara özgü bir davranış.00 Yorumla
+1 yılSenin gibi kızı s. kip bırakmak lazım ki aklın başına gelsin
30 Yorumla
+1 yılValla sana karşı çok derin duygular beslemiş içinde orası belli Allah muhafaza Allah göstermesin bi ayrılma söz konusu olduğunda yapabilecekleri sınırsızdır neticede ailesini bile atmış kafasından... Neyse benim görüşümde bu hayırlara vesile olsun..!
10 Yorumla
+1 yılHayatında ilk defa boncuk gören çocuğun dramı.. Sende az zilli değilsin ama haaa iyi kullanıyorsun çocuğu.
10 Yorumla
+1 yılSevdiği için ama sen bu sevgiyi hak etmiyorsun (anlattıklarına dayanarak). Umarım öz saygısını düşünür ve sevgisini hak eden birine verir.
10 Yorumla
+1 yılErkek arkadasına üzüldüm umarım en kısa zamanda o çocuk senden kurtulur
20 Yorumla
+1 yılçok sevdim bir abim vardı şey demişti :
-Seveni s*kerler , s*keni severler.20 YorumlaUzuldum erkek arkadasına. Bence bu kendısını az sevmesıyle alakalı.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Valla bi gün hayatını s. ker eline verirse görürsün...
Seviyorsan huyuna git istemiyorsan da ayrılmanın yollarını ara00 Yorumla
+1 yılAkli dengen de bi sıkıntı yoktur senin umarım. Niye oğlanın ailesini sileceğini konu ya yazıyosun? Bu içten içe hoşuna mı gidiyor senin.
00 Yorumla
+1 yılÜreme isteğinin etkisinde kalıyor bir de yalnızlıktan korkuyor insanlar ikisi birleşince her türlü mantıksızlığı yapabiliyorlar. Sal adamı kendine gelir birkaç aya. Kimse kimseye muhtaç değil.
00 YorumlaSevdiği için vazgeçmiyor olabilir. Başkasını bulamayacağım korkusu olabilir çünkü etrafta kadın ve erkek bir sürü dengesiz kişi var.
00 YorumlaBiraz gurursuzluk, biraz da sevgi.
İnsan sevmese bu kadar gurursuz olamaz. Bu kadar gurursuz olan bir insan da sağlıklı sevemez.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz hata yapmıyoruz diye sevilmiyoruz şimdi anladım erkeklerin arkasından iş çevirirsek aldatırsak daha kıymetli oluyoruz sanırım
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle sonra türk kızları para avcısı kötü şöyle böyle gerçek seven kızları bırakıp böylelerine değer veriyorlar kazığı yiyince herkese düşman oluyorlar
Sabrı taşarsa terkeder merak etme. Umarım yakın zamanda da aklı başına gelir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaşın gurursuz sende arsızliğ ı tavan yapmış birisin yazık
10 Yorumla
+1 yılAşkından gözü görmüyor duygularım hafifleyince her şey gözüne batmaya başlar
10 YorumlaNet GURURSUZ. boyle biri tarafindan sevilmek bile istemezdim. affedilemeyecek onlarca hatami affediyorsa yanimda tasiyamam. bazen erkegin gururuna bir seyler dokunmali ve deyimi yerindeyse ceketini alip gidebilmeli.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yooo bildigin omurgasiz. Serefsiz. Haysiyetsiz. Onursuz.
Sayam mi daha? He? Daha sayam mi?00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 908 cevap paylaştı. Hem seviyor, hem gurursuz. Sen ise ikisinide ayaklar altına alacagina ya sev ya yol ver.
00 YorumlaGurursuz bence senin tarzındaki kadınların böyle bir erkekle mutlu olabileceğini sanmıyorum
00 Yorumlagurur sevginin yanında ne ki neler feda edilmiyor sevgi uğruna
00 YorumlaKredin daha dolmamış demek. ama bardak elbet taşar sabırlı demek ki zavallı adam
00 Yorumla
+1 yılyav soruya bak deni sevmese katlanır mı gurursuz dedi ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin ne yanlislarin oldu affedilmez? Ve neden ailesini silecekmis?
17 Yorumla
Soran+1 yılİhanet işte birde yani eski erkek arkadaşım yazmıştı bana onunla konuştum onu öğrendi bir de ailesiyle anlaşamadım ne ben onları ne onlar beni istiyor ondan ysni güven sağla sonra birlikte çekip gidelim evlenelim diyor sen ol yeter falan
Cevap sahibi+1 yılYasiniz kac sizin cekip gideceksiniz?
Soran+1 yılOnun 30
Soran+1 yılBen ondan küçüğüm
Cevap sahibi+1 yılKucugum dicegine yasini yazsaydin ya. Cok mu kucuksun? Ne zamandir tanisiyosunuz? Yeni bi hayat kurmak kolay degil, cekip nereye hideceksiniz. Macera olur bu
Soran+1 yıl21 ben bir seneyi geçik tanışıyoruz ciddi benimle ya yurt dışı ya da Karadeniz Ege bölgesi
Cevap sahibi+1 yıl1 yil uzun bi sure sayilmaz senin ailen ne diyo? Bu iste yanlis biseyler var
Yenisini bulamamıştır. Yani bir insan neden bu kadar ısrar eder hiç anlamam doğrusu...
00 Yorumla
+1 yılNeden saçma sapan insanlar için sizi 9 ay karnında taşımış yememiş yedirmiş içmemiş içirmiş annenizi babanızı hayatınızdan çıkarsınız bence erkek arkadaşın bir pskoloğa görünsün bubyaptığı şeyler mantıklı değil
00 Yorumla
+1 yılkafasını sikeyimmmm o çocuğun sizin gibilere itin uğursuzun önde gideni lazım anca öyle adam olursnz
00 Yorumla
+1 yılSeni bir daha kimse böyle sevmez. Değerini bil sonra çok pişman olursun.
10 YorumlaKarsilikli oturun detaylica konusun bence baska türlü çözüm bulamazsin
10 YorumlaHayatının merkezine seni koymuş. Saplantılı aşk. ileride sorun olabilir seni çok kıskanması ve şiddet uygulaması gibi ama çok seviyor gibi görmeden bilemem
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni takıntı haline getirmiş. Ayrılmaya kalksan ne olur kim bilir Allah korusun
00 YorumlaSenin gibi karaktersiz seviyesiz insanlara sevilmeyi haketmiyor ayrıca sevgilin olacak erkekte baya malmış.
10 YorumlaUmarım kurtulur o boşluktan vazgeçemiyor senden ve sende belli ki ona değer vericeğine acı cektiriyorsun umarım ikinizde laiğinizi bulursunuz
12 Yorumla- +1 yıl
Ama şöyle bir durum var bu devirde erkekler böyleler. Onları üzen kalbini kıran kızdan asla vazgeçemiyorlar ama sakin hanım sevdiğine sadık kızları da insan yerine koymuyorlar
- +1 yıl
@Kitaproman12 aynı durumdan biz erkeklerde şikayetçiyiz. Adam gibi evine bakan gerçekten çocuklarına baba olan kendine yapılmasını istemediği bir şeyi karşısına yapmayan erkekleri üzüp sizi üzen yarı yolda bırakan insanları tercih ediyorsunuz. Allah herekesin gönlüne göre versin. Kadın ya da erkek olsun ilişkilerimizde kalbimizde haraket ediyorum beynizimizle azcık düşünsek yanına oturmayacağımız insanları hayatıma sokup belkide evleniyorum karşı taraf umursamadan hatta üzülmeden bizler gibi insanların affedersin ama hayatı kayıyor resmen. Ve ben bunun canlı örneğiyim cocuğum için evde evcilik oynamaya mahkum olmuş geceleri uyuyamayan huzursuz mutsuz biriyim
+1 yılbence o gurursuz sende arsızsın kusura bakma
61 Yorumla
+1 yılSeviyor sen de saçma sapan davranma ayrılacaksan ayrıl kimseyi boş yere üzme yazık
11 Yorumla
Soran+1 yılYok niyetim üzmek değil acı falan çekiyor işte yaptıklarım yüzünden unutamıyor unutmak istiyor güvenmek istiyor hepsi bu sonra her şeye varım diyor epey böyle acı çektiği zamanlarda ses falan atıyordu çok acı bunlarla nefes almak yaşamak diye ne yapmalıyım sence
- Devamını Gör (58)
Devamını Gör(103)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşıma karşı affedilmeyecek onlarca hata yaptım ama o vazgeçmiyor. Gurursuz mu yoksa sevdiği i̇çin mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler