Erkek arkadaşım çok inatçı ve gururlu buda beni yipratiyor ne yapacagim?

Merhaba arkadaslar ,
Sevgilimle onceden internet ortaminda arkadas vasitasiyla konusmaya basladik daha sonra bana duygularini belli etti ve niyetininde ciddi oldugunu soyledi guzel bir sekilde devam edihorduk gunde 3-4 defa sadece sesimi duymak icin bile ariyordu ve surekli mesajlasiyorduk. bir kac kere surtusme yasadik ve ikimizde kendimize gore hakliydik ama onun gururlu oldugunu bildigim icin hep ilk adimi ben attim ben adim atinca oda hatasini anlayip ozur diliyor ama. henuz yuz yuze gorusmedik bu yuzden bazi isteklerini yerine getirmek istemiyorum yavastan aliyorum oda buna kiriliyor ondan cekinmemem gerektigini soyluyor. benden fotograf istedi ve kendiside bana atacagini soyledi fakat ben musait olmadigimi soyledimde sadece yuzunu gormek istiyorum dedi ama ben atmadim sabah musait olunca atarim dedim sonra bana trip atti uyu. sabah bana kus olmasina ragmen gunaydin mesaji atti bende sozumu tutup forograf attim ama aksam istemistim diye trip atmaya devam etti ve bende sirinlikler yaparak barismak istedim ama o kabul etmedi bir turlu bende artik alttan almak istemedigim icin bitirmek istedigmi soyledim ve ayrildim. ben bunu soyledigimden beri wpye girmiyo hesap sifrelerini degistirmemis sizce hatali miyim ozur dilemeli miyim benden ayrilmaya dayanamiyo imaji verir miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar erkek arkadasim hatasini anladi ve benden defalarca ozur diledi. Gercekten deger vermeyince siz deger aliyorsunuz kimse vazgecilmez degildir bunu anladim sagolun hepiniz
Erkek arkadaşım çok inatçı ve gururlu buda beni yipratiyor ne yapacagim?