Askerde kafası karışmış olabilir mi. Öylesine aramış olabilir mi? Ya da araları bozuktur sevgilisiyle bu yüzden ne bileyim çok ihtimal var. Bunları söylemeni bekledim
Öylesine arama diye bişey yok onu sil aklindan eğer araları bozuksa bu vakitlede senle konusuyosa tam puşt benim vereceğim cevap seni etkilemicek sen içindekileri sana soylicek birini ariyon 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Amacı seni de sevgili yapmak başka ne olabilir allasen
Saçmalama. Bizim aramızda yaşananları bilmiyorsun. Zaten sevgilisini sevdiğine de eminim. Sadece bana çok haksızlık yaptı belki pişman olmuştur dimi
Defalarca aramasına izin verdin demek ki seni de mutlu etti bu durum
Onun olduğundan şüphelenmedim en başta. Ama ona bir arkadaşım aracılığıyla sordum hayır demiş. Yani değil
Seninle ilgileniyor seni mutlu etmiyor mi
Ne diyorsun anlamıyorum. Cevabımı okudun mu
Engelle diyorum
Sana ne yapacağımı sormadım nedenini sordum
Senle ilgileniyor yedeğe alıyor anla
Sevgilisi var zaten yedeği napsın. Ayrıca Yedek olmayacağımı da gayet iyi biliyor
Fantazi işte
🤔🤔
Özlemiş seni öteki pek tat vermiyor anlaşılan
Ama o kızı bana tercih durumu gibi bir durum var. Yani biz bununla flört ederken küstük o benim gönlümü almak yerine o kızla sevgili oldu
Üzmüş seni gönlün nasıl isterse öyle yap en iyi cevabı o verecektir
Sadece neden aradığını merak ediyorum. Diyeceği bir şey olsa konuşurdu
Geri birlikte olalım sensiz olmuyor gibi şeyler söylemek istiyor diye umuyorum
Yani özlemiş midir. Bunun başka cevabı da olabilir mi
İlk başta söyledim ama onu ben 😊
Başka ne olabilir diye soruyorum.🤔
Özlemek dışında
Sesini duyunca mutlu oluyor dicemde bu zulüm olur
Askerde kafası karışmış olabilir mi. Öylesine aramış olabilir mi? Ya da araları bozuktur sevgilisiyle bu yüzden ne bileyim çok ihtimal var. Bunları söylemeni bekledim
Öylesine arama diye bişey yok onu sil aklindan eğer araları bozuksa bu vakitlede senle konusuyosa tam puşt benim vereceğim cevap seni etkilemicek sen içindekileri sana soylicek birini ariyon 😂😂
Ne alakası var. Araları kötü değil uyduruyorum. Ayrıca anlamadın galiba benimle konuşmuyor sesimi dinleyip kapatıyorum 🤦🏼♀️
Kapatıyor
Seni unutamamis o arkadaşım 😊
Asker adamın yaptığında mantık aranmaz diyorlar diyeceksin sandım. Ama psikolojisi bozulmuş olabilir dicem de batıdaki askerlik yapıyo
😂😂😂😂😂 sen nasıl bi cevap istiyon kurban oluyum bana bi de
En doğru cevabı 😂
Başaramadık 😂😂😂😂
Bilmiyorum ki. 🤔 Canı sıkıldığı için bile aramış olabilir sonuçta asker adam boş adam 😂
Evet kesin onun için 😂 sen ne düşünüyosan bence kesin onun için aramıştır 😂
Komik değil