Daha yeni tanıştık ve kendisi asker beni dolandırmaya mı çalıştı?

Uzman çavuş ve Şu an izinde yaklaşık 20 gündür konuşuyoruz ondan Baya bi etkilendim çokta hoşuma gitti ama kendisi sürekli para mevzusu yokluktan yelmiş Şu an durumu gayet iyi hatay da yaşıyor izinde Şu an araba alacaktı benden para istedi ama öncesinden şöyle demiştik biz hep düşünce beraber olacağız hep destekçi olacağız maddi manevi ama neyse benden para istedi attım 20 bin aptlm biliyorum öyle çok etkilendim ki neyse sonra aşırı ilgili aşırı alakalı aşırı değer veriyor sürekli arıyor soruyor beni falan amcası vefat etti kaza olmuş kaza da şöyle benden araba için para almıştı parayı çekmiş arabanın içine koymuş birde silahını amcası kaza yapınca araba Pert olmuş silahta gitmiş paralar da neyse sonra hiç param kalmadı dedi benden para istedi ama böyle utana sıkıla 6 bin falan istedi bende vermedim ve buna baya bire kızdım sen dolandırıcı mısın diye bana bir sürü laf saydı sonra oraya geleceğim Herşeyi düzelteceğiz dedi hani kopmak bırakmak yoktu dedi bende gelme dedim bir sürü sitemli şeyler yazıyor ben ne yapmalıyım?

Daha yeni tanıştık ve kendisi asker beni dolandırmaya mı çalıştı?