AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Askerdeki sevgiliden ayrılmak kötü bence. Bir anda ne oldu da bıraktınız? Askere gitmeden yüz yüzeyken ayrılsaydın ya
Askere gidince değisecegini tahmin etmedim askerden önce çok vakit ayırırken askerden sonra değişti Vakti varken bile benle konuşmadığını bahane ürettiğini hissettim düşündüm. örnek mesela benle mesajlasirken uzun zaman sonra uzun konuşma fırsatımız varken arkadaşı aradı onla konustu bana haber vermeden ve buna benzer birçok örnek. Ayrılma sebebim bu. Sonra kendinde hiç hata olmadığını düşünüp aldattığımı iddia etti böyle davrandı.
ne bilelim konuyu bilmek lazim
Cevap verme o zaman itici varlık
e sorma o zaman? konuyu aciklamamissin bagirmis diye hakli veya haksiz olmuyor bir insan itici olmayan varliik
Psikolog sağdan
Koğuş arkadaşı ile mi çıkıyorsun
Ne alaka
Koğuşun ortasında bağırdığını nereden biliyorsun. Bağırırken betimleme mi yaptı
Teleefonda konuşurken koğuşta olduğu belliydi çok ses geliyodu hatta bana bağırırken biri rahatsız oluyoruz dedi başka biri de yapma falan dedi.
Dur yapma diğeri daha güzeldi zaten demiştir yanındakiler. Sen telefonu kapatınca müzik sesi yükselmiş kutlama yapıyormuş
Ne diyorsun ya
Zoruna gitmesin ama şu an adam hafiflemiştir. Kurtuldum diye göbek atıyordur
Ya bı git arkadaşım
Askerdeki adamı terk edenden zaten hayır gelmez. İyi yapmışsın. Kurtulmuş adam
Doğru normal zaten askerde asıl onun yaptigi normal vakti olmuyor ve konusmuyo bense ona daha fazla vakit ayırabilmek için aramız sogur belki diye 1 yıl ileriye attım üniversite sınavına hazirlanmayi en zor zamanlarında yanında oldum
. dogru asıl normal olanı o yapiyo bense enayiyim. İyi olmuş kurtulduguna benden demi. Kimse bilip bilmeden yargılıyor
Kusura bakma ama yanlış yanlışı doğurur. Azıcık kafanı kullan. Sevgiliyi bırak ailen için bile geleceğinden vazgeçme. Sonra gelip iyi bir şey yapmış gibi anlatma. 1 yıl erteledin diye tebrik mi edelim seni. Neden bu insanlar böyle anlamıyorum. Her şey geri gelir ama zaman geri gelmez. Düşünüp hareket etseydin sende. Askerde terk ettim küfür etti diyince olay bitmiyor.
Yanlış anlama özellikle ağır konuşuyorum belki bir şeylerin farkına varırsın.
Merak etme iyi bir şey yapmadığımı yeni anlıyorum malum askerde bana çok az vakit ayirinca kendinden taviz vermeyince. gercekten sevmemissin birini belli ki evet yaptım çünkü sevdim. Ben geleceğime odakliydim o zamanlar zaten kendimi ilişkiye hazır hissetmiyodum biraz da mutsuzdum ama o benden daha mutsuzdu onla tanistigimda yaşama hevesi pek yoktu. Birkac defa geleceğime odaklanmak için bıraktım ama kıyamadım. onu o halde bırakamadım ona merhem olmaya çalıştım. Sevmek böyle bisey sen kimseyi sevmemissin o yüzden anlayamazsin. pişmanım ama kendimi enayi gibi hissediyorum
Hayır ayrılmak normal
Sevgilinde olsa bağırıp küfür etmeye hakkı yok
Sebeplere bağlı
Vakti varken bile benle konuşmadığını bahane ürettiğini hissettim düşündüm. örnek mesela benle mesajlasirken uzun zaman sonra uzun konuşma fırsatımız varken arkadaşı aradı onla konustu bana haber vermeden ve buna benzer birçok örnek
Ayrılma sebebim bu. Sonra kendinde hiç hata olmadığını düşünüp aldattığımı iddia etti böyle davrandı
İlgisizlikten dolayı ise sen haklısın
Herkes o asker zor şartlarda deyip beni suçluyor
Haklı ben olsam döverdim
bir şey sormak istiyorum
Yok ya haksız bence
Konuya bağlı 🌸
Vakti varken bile benle konuşmadığını bahane ürettiğini hissettim düşündüm. örnek mesela benle mesajlasirken uzun zaman sonra uzun konuşma fırsatımız varken arkadaşı aradı onla konustu bana haber vermeden ve buna benzer birçok örnek. Ayrılma sebebim bu. Sonra kendinde hiç hata olmadığını düşünüp aldattığımı iddia etti böyle davrandı
O zaman sen haklısın. Vakti yoktur, konusamaz anlarım ama vakti vardı diyorsun. Vakti olup seninle ilgilenmemesi biraz anormal. Ona bu şekilde, seninle konuşmadığını ilgilenmediğini ifade ettin mi?
Evet sebepleri açıkladım. Askerde vakit ayırmanın zor olduğunu söyledi durumunu açıkladı. Bende dedim ki arkadaşına gelince vakit ayırıyorsun ama dedim o da sonra arkadaşını savundu acemibirliginde hep onlarla vakit geçirdim diye konuştum ne var falan dedi. Bende değersiz hissetim bunları hep açıkladım dün ve bugün bunları aciklamama rağmen beni aldatıyorsun demi deyip tehdit ve küfür ediyor. kendinde hiç hata görmüyo
Kendisinde hata olsa da olmasa da küfür edip tehdit etmeye hakkı yok. Aldatmadigini söylediysen de inanıp inanmamak ona kalmış boş ver
Koğuşun ortasında bana küfür etti bagirdi yandan bazı kişiler de rahatsız oluyoruz falan dedi hatta kendimi kötü hissettim
Seni anlıyorum. Dedigim gibi küfür etmeye hakkı yok
Aradan zaman geçsin biraz sonra istersen yine konuş sakinlesince ya da burada bitir hiç konuşma. Sen bilirsin
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederiiim🌸