Cuma günü eski sevgilim aradı aradığında daha fazla arama canımı daha fazla yakma falan dedim ve daha bir sürü şey söyleyip kapattım sonra mesaj attı sesimi duymak istediğini ve iyi geldiğini söyledi o mesajdan sonra ben aradım yarım saat kadar konuştuk gülüştük hatta Bi ara Bi konu açıldı sanki beni özledin dedim özlemesem arar mıydım özlemeyen insan yapar mı falan dedi ama emin olamıyorum hayatında başka biri de varmış gibi geliyo yani sadece his ama emin değilim beni sevdiği için mi döndü yoksa yanlız kaldığı için mi?Normalde küfür eden biri değil özellikle bana karşı.
Askerdeki eski sevgilim aradı, yanlızlıktan mı özlediği için mi aradı?
Kanka direk uzaklaş askerde olan erkekler orada cinsel açlığını bastırmak için kim var kim var diye düşünüyor aa cepte olanlar bunlar acaba hangisi bana karşı koyamaz diye direk uzaklaş sana tekmeyi koyana sende koy
bi tane arkadaşım askerde yemeklerin içine ilaç attıklarını söylemişti o geldi aklıma sjdjdj gidip sevgilime söylemiştim sen nerden biliyon dedi 🤣🤣 yani isteği olcağını sanmıyorum
Birbirinizle çok saygısız konuşuyorsunuz. Özlemeye gelince, özlemek degil. Boşlukta oluyorlar benimde eski sevgilim 6 ay boyunca aradı, ama gelince durdı aramıyor artık