çevremde bu durum yüzünden linç yiyorum ama mantıklı değil mi? günümüzde kimin ne yaptığı belli değil yani, maddi kaygılar vs. almış başını gidiyor. yıldırım aşkı olsa hadi neyse ama mantık ilişkisi yürüteceksem özgeçmişine bakmak istiyorum. siz de böyle bir şey istiyor musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNeslimizin devamı için bir güvenli bir ortam gerekli. Bunun en basit hali mantıksal ve istatiksel olan cevaplardır. Ne iş yaptıgı, nelerle ilgilendiği, kimlerle arkadaşlık kurulduğu, ne kadarlık bir birikimi olduğu. Bunlar temel anlamda gerekli olan şeylerdir çünku bunlar olmazsa çocugumuzun güven içerisinde yetişip iyi bir eğitim alacağını bilemeyiz. Bunları öğrendik, güzel bir başlangıç için artık hazırız. İlk buluşma en buyuk öneme sahip durumlardan bir tanesi. En iyi şekilde giyindik, en güzel kokuları sürduk, çok nazik ve anlayîşlı tavrımızla karşımızdaki kişiyi etkilemeyi başardık. Sırada onun ailesini tanımaya geldi. Gittik gördük, çok sirin bir ailesi var. Ona da tamam. Bir sure beraber zaman gecirdikten sonra da evlendik. Hersey on numara gidiyor. İlk cocugunuz da basariyla dogdu. Hersey yerli yerinde. Cocuk ilk 4 yılını da atlattı fakat ufak bazı problemler ortaya çıkıyor. Kocanız ailesinde gördüğü bir dizi olayı çocukluğunda içsellestirmis ve kendi çocuguna da bilincsiz bir sekilde aynı seyleri empoze ediyor. Siz onu uyarmaya çalışıyorsunuz. Sizi dinlemek istemiyor. Ben biliyorum diye de ekliyor. Onca yıl nereye gitti şimdi? Para ve mülk, ve diger dışsal olaylara çok değer vermeyin. Mutlu olduğunuz kişi ile bir ömür geçirmeniz dileği ile.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Malesef böyle bir şey istemek doğru olmaz, Kendin araştırmalısın. tanımalısın. hazır olana kadar yemek gezi gibi faaliyetlere katılmamalısın. Senin seçimin, duygularını ve mantığını bir arada kullan. Eylemlerinin hangi amaca hizmet ettiğini ve edeceğini 3. taraf gözünden bakarak düşün. Ayrıca kaygı gibi opsesyonel duyguları bırakmalısın. Güvenmiyorsan tanışmazsın. Evde kalacak değilsin. Erkekler borsa gibidir. ne olacağı belli olmaz. Fakat mesafeli bir yaklaşım uygun düşer.
00 Yorumla
Tabi kesinlikle haklısınız, hatta en önemli sorunumuz bu.
Keşke araç geliştiren şirketler araçları kullanan insanların kusur / agresiflik değerleri yerine bunlara öncelik verse..
Ne gerek var karşıda ki sürücünün trafik canavarı puanını öğrenmeye.
Onun yerine, şu insanı kullandım denedim, şurasına puanım şu. Şeklinde bir uygulama geliştirseler diğer insanların tecrübelerinden yararlansak.
Herkes ingiltere prensesi, e bizde ingiliz lorduyuz.00 Yorumla
+1 yılMerhaba ben bir işverenim. Pandemiden dolayı gelirim baya bir düştü. şu an aylık gelirim 25.000 TL. Maddiyat sorunu yaşamassın ama en fazla 2 gün ilişki yürütmek istiyorum seninle. CV doldurmam için göndersene evrak mail atayım sana.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
124
Cevap
199Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. "neden seninle flört etmeliyim?" diye de soruyor musun? 😃
131 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıl-Merhaba hanımefendi ne güzel bir gün değil mi?
-...
- Ben Fuat.
-...
- Hmm. Anladığım kadarıyla tanışmak istiyorsunuz. Şirket prosedürlerim gereği önce bir cv almam gerek. Yazılı olarak getirmenize gerek yok, mail de atabilirsiniz. Ayrıca son beş sene içinde, altı ay arayla çekilmiş vesikalık fotoğraflarınız, e-devletten alınmış diploma ve sabıka kaydıyla beraber referanslarınızı da istemekteyim. Ek dosyaya geçmiş ilişkileriniz, ayrılma sebepleriniz ve Instagram profilleriyle telefon numaralarını hazırlamanız gerekiyor. Ayrıca noter tasdikli olarak üstünüzde ne kadar mal mülk var belgelerini hazırlamanız gerekiyor.
- Hahaha ne güzel bir şaka. Peki kahveye davet etsem...
- İlk prosedürlere ek olarak sağlık kurulu raporu ve hijyen belgesi getirmenizi istemekteyim.
- Ya hahaha. Ha! Ha! Ha! Kıh kıh kıhkıh.. Siz hakkaten delisiniz 😄😄20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Eski flört ya da sevgililerinden referans yazısı getirmesini de istiyor musun?
Kaç yıl deneyimli olması gerekiyor?
Şartlar uygunsa maaş ne kadar? Yol + yemek var mı?
Ssk'yı asgari ücret üzerinden mi yoksa maaş üzerinde mi yapıyorsun?
Büyük konuşmak gibi olmasın ama benden biri flört etmek için öz geçmişimi istese o kişiye acilen psikoloğa görünmesi konusunda öğüt verir, sonrada bir daha o kişiyi görmemek üzere arkamı döner ve giderim.20 Yorumla
+1 yılzamanın kızlarını yansıtan acı bir tablo malesef. Kimse hiç boşuna lafı dolandırmasın kızların çoğu takılmak için fiziğe görünüme bakar ama evlenmek için paraya bakar. Her zaman lafta kalır merhametli düzgün dürüst karakterli efendi olsun diyişler. Uygulamada ya para ya da fırlama tipler ile beraber olurlar temel unsur rahat edicem kaygısı kimsenin sevgiye baktığı yok kimse kimseyi kandırmasın herkes işine baksın
21 Yorumla- +1 yıl
Soran gerçekler acıtır böyle gerek yoktu eksilemeye
+1 yılMantıksız , saçma , zaten ilk konuşmada kendi kısa özgeçmişinizden konuşursunuz ne iş yaptığı ne okuduğu ilerisi için kısa planları gibi cv , yi günümüzde iş yerlerinin bile genel olarak taktığını sanmıyorum ve bu senin karşıdaki kişiye hakaret etmen sayılır sanden gerçekten hoşlanan insanıda kaçırırsın.
10 YorumlaHerifleri ekspertize de göster. A'dan Z'ye baksınlar neyleri var neyleri yok. Arka tampondan darbe yemişler mi yememişler mi falan diye. Düzenli bakımlarını da iste geçmişe yönelik. Değişen ya da tamir edilen iç organları var mı onları da rapora eklettir oldu mu sayın bağyan?
10 Yorumla
+1 yılHAYRETLER İÇİNDE OKUDUM ldkjsfmnvs
LinkedIn'den ekleyerek başlayın direkt o halde. Değişik bir yaklaşım. Bunlar laf arasında zamanla konuşalarak da edinilebilecek bilgiler ama tabi senin kararın. Karşı taraf absürt karşşılamıyorsa sıkıntı yoktur10 Yorumla
+1 yılBunun neresi mantıklı. Kalbine işçi mi arıyorsun, yol arkadaşı mı?
160 YorumlaKarşı tarafı yargılar gibi olmazsa ve armudun sapı üzümün çöpü gibisinden aşırı beklentiler içinde değilseniz olabilir bişey diyemem, kimse de diyemez. Herkesin kendi hayatı sonuçta ve yaşadığımız/yaşayacağımız ilişkiler sadece bizi ilgilendirir. Burada sorulması gereken şey siz de aynı şekilde kendinizle ilgili özgeçmiş açıklıyor musunuz?🤔
00 Yorumla
+1 yılDostum cokta özgeçmişe bakma Türkiye'de oxfordu da bitirsen amcan dayın olmadan iyi işlere giremezsin formlar yerden gökyüzüne kadar kimse bakmıyor hangi okulu bitirmiş ne okumuş nerede ne kadar calısmıs ne tecrübesi var tamamen torpiller ilerliyor önemli olan her koşulda ne olursa olsun ekmeğini taştan çıkarabilen birisidir.
00 Yorumla
+1 yılO değil de insanların alnında İmdb puanı yazsa.
5 in altındaki insanla hiç vakit kaybetmesek.20 Yorumla
+1 yılSen de sunacağın imkân ve kullanabilecekleri yönlerini sıraladığın bir özgeçmiş ve referans dosyası veriyor musun peki?
10 YorumlaBenimle flört ederken kendini 5 yıl sonra nerede görüyorsun diye mi soruyorsun 😃
1413 Yorumla- +1 yıl
Kalbimin EİG'i
- +1 yıl
🥰
- +1 yıl
Kadın zannettim bir an dizi yürüme mesajı düşündüm 😂😂😂
- +1 yıl
Ehuendjdjdhd
- +1 yıl
Iyi akşamlar reis kusura bakma
- +1 yıl
Siz siz olun sevgilinize küçük esnaf gibi sorular sormayın :)
- +1 yıl
@_LonelyWolf_ 😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılBen ne cvler gördüm içinde bir gram adamlık yok. Ne çöpçüler gördüm adamlığın kitabını yazmışlar. Okul ve eğitim kariyer benim için kocaman bir çöplükten ibaret. NOT: (Okumuş ama okuduğu mesleği icra etmeyen başka yollarda koşan zengin bir birey.)
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Kadınların gercek bilgilerini yansitan CV vereceklerine inanmam. Beklenti ve çıkar odaklı yaklaşım gösterirler. Yüzünden anlarim ise almayacagim sonuçta olursa kalbimde olacak. Kalbime alma kriterime cv az gelir.
20 Yorumla
+1 yıl😏Kolay gelsin görüşmeye geldikleri zaman da biz sizi ararız da demeyi unutma Keyifli günler.
00 Yorumla
+1 yılÇok mantıklı da bi kaç sorum olacak; SSK ve servisi var mı?
Hı bide yıllık izin kaç gün ve ayrılırken Kıdem tazminatı maaşın kat sayısına göre mi hesaplanıyor 😂🤣🤣31 Yorumla
+1 yılaaa saçmlama işsizlik maaşı primi ile yol yemek de iste hatta dur dur istemişken tam olsun birde tam teşekküllü bir sağlık raporu iste ama nöroloji beyin mutlaka olsun çıkarsa öyle bir beyinsiz hiç kaçırma çünkü
10 Yorumla
+1 yılsen bence maaş bordrosü falan iste araba markasını sor sigortası var mı onu sor yıl sonu prim var mı onu sor senin merak ettiğin konular bence tam olarak bunlar 😂😂
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEtik değil ama olsa fena olmaz. Kısa bir özgeçmiş. Birde noter onaylı olacak. İliskiye yalan beyanla başlayınca da aylık asgari ücret üzerinden kaç ay çıktıysan parasını versin birde hediye iviz zıvır masrafları dahil
00 Yorumla
+1 yılAslında tanışma esnasında "Okuyor musun, ne işle iştigalsin" gibi sorular sormak da bir tür CV istemektir :D
Ama senin yaptığın (yapmasan bile bunu aklından geçirdiğin) şey son derece adice...00 Yorumlaaslında mantıklı ama saçma
ben cv vereyim ama karşımdaki de bana cv versin işime gelemezse uygun bulunman durumda sana geri dönüş yaparız diyeyim :D10 YorumlaZaten çoğu kadın bunu çaktırmadan yapıyor, sosyal medya profiline bakar LinkedIn'e bakar bir şekilde CV oluşturacak kadar bilgi edinir. Doğrudan istersen dışlanırsın. Sen eski kafa git sinsi kötü kadın ol, dürüst kötü kadın değil.
Ha diyorsan ki ben iyi kalpliyimdir ama insanları tanımayı beceremiyorum, o zaman CV istemek yerine insanları nasıl tanıyabileceğin üzerine araştır derim...10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. seninle flört etmek isteyenler o an flört etme arzusunu kaybediyordur
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. Cv gönderenlere ne diyorsun,
Ben sizi ararım mı?41 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılOldu olacak adamın üroloji muayene raporlarını da iste tam olsun bir de mantıklı mı yazmış oraya safiş ya :)
20 Yorumla
+1 yılDemek ki sen zamanın da patron olmak istedin olamadın acısını erkeklerden çıkarıyosun.. adam seninle iş görüşmesine mi geliyor? kafayı yemişsin.
20 YorumlaBu tarz sorulara pek yorum yazmam aslında ama merakımı mazur görün..
Siz CV karşısında ne vereceksiniz ve size kim neden CV versin?20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. İyi fikir. Bütün gizli erkek üyeler şu an senin kutuna gönderiyor CV lerini
Keyifli okumalar... Hahahaa 😎😃20 Yorumla
+1 yılBence gayet mantıklı çünkü öyle bir devirde yaşıyoruz ki birine güvenmek nerdeyse imkansız. Seni takdir ettim ben de yapıcam bunu.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hahah CV iyiymiş ama biriyle ilişkiye başlayacaksam önce ona güvenmem gerekiyor.. çoğu zaman güvenim boşa çıkıyor ama o insanı tanıdıkça onun halkında fikir sahibi olabiliyorsun zaten..
01 YorumlaŞahsen x birisi bana bu şekilde yaklaşımda bulunsa ilgim varsa bile 0 - 00 olur çok itici bir davranış şekli kusura bakma ama direk s... çekilecek durum
00 YorumlaŞunun gibiyse yüzün ve vücudun...
Cv'ni bekliyorum yavrum 😝
02 Yorumla- +1 yıl
@Fiftyshadesofbaris xiktir lan göttt
Sana mi soracağız kardeşim...
Evvela farklı düşünceye saygılı olmayi öğren.
Xiktirr git şimdi...
+1 yılYok benim icin tek onemli sey gecmiste sevgilisi olmamasi ya da bakire olmasi buna onem veririm diger seylere takilmam fazla ama flortum bile olmadi 😂
05 Yorumla- +1 yıl
104 yaşında bakire kız bulamam kanki😂
- +1 yıl
@süslü_şirinn burda dolu var 100 yaslarinda 104 yasinda bakir varsa kiz da bulursun bence 😂
- +1 yıl
Bende bakireyim ama sen gibi bas bas bağarmıyorum. Bakire lige önem de verilmiyor artij
- +1 yıl
😀😂
- +1 yıl
@süslü_şirinn ben veriyom ondan yalniz kalicam zaten cunku kalmadi jgjjhx
+1 yılbeni engeller misin yanlışlıkla sana mesaj atmak istemiyorum
31 Yorumla- +1 yıl
Muhteşem bir cevap, tebrik ederim.
Görende Barbara Palvin filan sanacak mevzuya bak sesli güldüm gerçekten...
32 Yorumla- +1 yıl
@sesizbiri :))
+1 yılAdli sicil kaydı ve sgk hizmet dökümü de İstenilebilir aslında 😊 merak ettiğim soru şu:
Beğenmediklerine biz size dönüş yaparız diyor musun?10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 746 cevap paylaştı. Sadece cv yetmez be tatlim sabıka kaydı ile nüfus müdürlüğünden de İkametgâh falan bunlar da lazım yani sana
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Mantık ilişkisinde doğru. Referanslarını da arıyor musun peki? Teyit için falan. Eski sevgilisinden onay vs.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen seni deli gibi sevsem de sen beni mantıksal olarak olarak görüp okey versen dahi senin gibi biriyle asla evlenmem. Yanlış anlama buradaki mesele sen değilsin. Ama bana aşık olmayan bir kızla hayatta evlenmem
10 Yorumla
+1 yılaklı başında hiç bir erkek seninle vakit kaybetmez:)
20 YorumlaCv değil de sabıkasına bak 😅 ben olsam öyle yapardım.
20 YorumlaYalan makinasına da oturtalım oda mantıklı cv'yi doğrulayıp sağlamasını yapar en temizinden
20 Yorumla
+1 yılSenden iyisini bulurlarsa da istifa etmesi kabul görecek bir davranış olsa gerek
20 Yorumla
+1 yılDeli mi skti beni mantığa sokuyum. Adamla her gün sevişmiceksem ne diye evleniyim
21 Yorumla- +1 yıl
Nike bak nike
cv gönderince biz size dönüş yaparız olayına dönmesin sonra
20 YorumlaMantıklı cv'ye bakılmadan ilişkiye mi başlanılırmış 😄🤦♀️
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılSenin kariyerini merak eden tek insan olamam dimi😅 böyle düşünenlerin genelde iyi bir kariyeri oluyor ve olmalı da
00 Yorumla
+1 yılHhahahahahah buna çok güldüm cidden. Bende insan kaynakları müdürüyüm acaba uygulamaya başlasam mı? seri CV yolla. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSabıka da iste. Hatta kapıya sırala tek tek mülakata al 😂🤣😄👍👌 Tasmayla gezdirme şartı koy. Ağızlık da dahil😎
Türk erkekleri yazık size. Kesin bari bu kadar düşmeyin. Terlik olsanız giyilmezsiniz. Piyasa değeriniz bolivar gibi.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok mantıklı en azından senin gibi karakterden noksanlar karşı taraf kendini yakmadan elenmiş olur 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMerhameti vicdan
Saygi sevgi bunlari cv ile öğrenmiyoruz57 Yorumla- +1 yıl
helal olsun kısa ve öz kapak olmuş anlayana
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim.
Tıp okuyorum bazi arkadaşlarımda tek derdi maddi durumu cok iyi olsun.
Ama daha onemli bir seyi kaçırıyorlar kadinin cinayetlerinin bu kadar çoğaldığı anda aslında tek ihtiyacımız merhametli vicdanlı biri ile olabilmek.
- +1 yıl
Böyle düşünen çok az kişi kaldı biliyorsun değil mi? Ne güzel böyle düşünmen bunlara önem vermen hayata bakış açının ne denli Güzel olduğu aşikar. Yaşın kaç bilmiyorum ama kadını anlama konusunda rehber olabilecek birisin belli ki bir erkek için. Hani insanın böyle kaliteli biriyle sohbet esedi geliyor
Cevap sahibi+1 yıl19 yaşındayım cok teşekkür ederim böyle düşünmenize
Maddi durum belli bir yerde onemli ama hayatım boyunca sevdiğim kisinin karakteri düzgünse maddi durumuna odaklanmazdim.
O yüzden merhamet vicdan şefkat bunlar benim icin daha kıymetli.- +1 yıl
Çok takdir edilesi bir yapın var. Sohbetinle bile çok şey katacak birine benziyorsun. Kendini her yönden geliştirmeyi ihmal etme
Cevap sahibi+1 yılCok teşekkür ederim sag olun
Kendimi geliştirmek icin elimden geleni yapıyorum.- +1 yıl
Birbirimize bu yönde Güzel tecrübeleri ve fikirleri paylaşmaya nasıl bakarsın
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 🙄 senin cv ni merak ettim. Mabadin goge cikmis olculeri secemiyorum, malum miyop, bari cv ni incelerim, cok merak ettim ama.
00 YorumlaMantıklı. Cv önemli bir detay.
Cv'ye bakmadan bir ilişkiye başlasaydık ne olurdu? İlişkilerin hali duman olurdu. Düşünmek bile istemiyorum.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşvuru kriterlerini önden yayınladın mı? İnsanlar körlemesine umut bağlamasın :)
Ayrıca cv'si uygun adayların referans sürecini nasıl yürüteceksin. Eski sevgililerini arayıp performans raporu alacak mısın?00 YorumlaSen ne koycan karsılıgında senin elin bu kadar iyimi. Böyle yaptıgınız için dogru insan denk gelmiyor
00 Yorumla192 Boy
94 Kilo
Yurtdışında çalışıyorum.
falan filan taliplerim takip atabilirler :D11 Yorumla
+1 yılBence Gbt ve sağlık raporu da istemelisin. Bunlar önemli ajsjdjfkfkvkgk
10 Yorumla
+1 yılReferans olarak eski kız arkadaşlarını yazarsa kabulümdür 😜
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıldaha ıyı şartları bulup istifa edenin çok olur merak etme
10 Yorumla - Devamını Gör (263)
Devamını Gör(308)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Benimle flört etmek isteyenlerin CV'sini istiyorum. Mantıklı değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler