Arkadaşlar ciddiye alarak cvplarsanız sevinirim. Ben nasıl düzelicem?

Ben çocukluğumdan beri şişman birisiyim. Hayatım boyunca reelde görüştüğüm sadece 2 tane sevgilim oldu. Gerisi telefon üzerinde kaldı hep. Buluşmak istediklerinde oyladım ve ayrıldım. Beğenmeyecekleri ve terkedilecekleri korkusu yaşıyordum. Geçen yıllarda da babam şişmansın seni beğenende olmaz evde kalırsın dedi hamile kadın gibisin vs diyerek çok çirkin ithamlarda bulundu ve bunu çocukluğumda da yapardı. Bende hiçbir zaman sevilmeyeceğimi insanların benle dalga geçmek ya da vakit geçirmek için konuştuklarını ya da aldatıcaklsrını düşündüm. Diyetisyene gidiyorum 12 kilo verdim. Ama şimdi bi genç erkek olunca çevremde panik oluyorum nasıl davranacağımı bilemiyorum rahatsız hissediyorum hele iletişim kurmak zorunda kalırsam ateş basıyor kaçmak istiyorum. Ve hoş bi erkek görsem hayallere dalıyorum sonra boş hayaller bana bakmaz diyorum. Ne kimseyi bana ait ne de kendimi başkasına ait görebiliyorum. Yaşım 23. Bu muhabbet sadece aşk ilişkisinde değil kadın erkek ilişkisinde de iletişimsizliğe sebep oluyor. Bunu nasıl aşıcsm ben? 😥😢😢
Arkadaşlar ciddiye alarak cvplarsanız sevinirim. Ben nasıl düzelicem?