Bu arada taliplerimi bekliyorum kdfgjfgkhfg
Arkadaşlar CV'im nasıl?
Bu arada taliplerimi bekliyorum kdfgjfgkhfg

Evet arkadaşlar profesyonel bir cv hazırladığımı düşünüyorum.
Hakkımda ki yorumlarınızı merak ediyorum.
Çok fazla yazım yanlışı var. Benim önüme bu şekilde gelse görüşmeye bile çağırmazdım. 1. madde "İstanbul da", kesme işareti yok, gereksiz çift tırnak kullanımı. 2. madde "memur terbiyesi nezdinde" değil, "memur terbiyesi ile" olmalı. Ağdalı dil kullanacağım diye ilgisiz sözcük kullanmışsın. 3. maddede hemşire, babam, emekli, polis, memuru sözcüklerinin büyük harfle başlamaması gerekir. 4. madde "abim" değil, "ağabeyim" yazılır. 5. maddede yine gereksiz çift tırnak işareti kullanımı, doğrusu Türk Telekom A. Ş.'de olacak. "Olarak" sözcüğünün büyük harfle başlaması yanlış. 6. madde komple yanlış. Öğrenim hayatıma Beykent Üniversitesi İletişim Bölümü son sınıf öğrencisi olarak devam etmekteyim yazman yeterli. İletişimin, sosyal bilimlerin alt dalı olduğunu bu özgeçmişi görecek yönetici zaten biliyordur. Üniversite öğrencisi olan biri için "akademik hayat" ifadesi yerine "öğrenim hayatı" ifadesi kullanılmalı. Mezuniyet sonrası yüksek lisans, doktora gibi çalışman olsaydı o zaman "akademik çalışma" diyebilirdin. 6. maddeyi olduğu gibi bırakmak istersen yine çok fazla yazım yanlışı var. Başarılar, bol şans diliyorum. Yolun açık olsun.
Bir yönetici olarak tavsiyem ilk olarak nerede doğduğundan aile fertleri bilgilerine kadar özel hayatını cv'den çıkarman.
2. olarakta referanslar kısmından da babanı çıkarman.
Onun dışında referansların eğitim ve iş hayatı geçmişin yaşına göre iyi sayılır.
Cv ye koyduğun foto iyi olmuş zaten vesikalık konması
Girişte ön yazı gibi madde madde yazdığın şeyler gereksiz olmuş, kimse sana özel hayatını sormaz, ön yazı da mesleğin ve hedefin hakkında 2 3 cümle yazabilirsin.
Referans olarak ailenden birini ya da çalışmadığın bir kurumu yazma, aramazlar.
Beceriler olarak yazdığın ve puanladığın kısım yerine bildiğin programları ve dilleri yazabilirsin, bunlara ek olarak katildigin sertifika programları da olabilir.
Bir de , referanslar en son kısım olarak yazılır ve aranacaklarindan bilgileri olmasi gerekir.
Kurumsal durmuyor ayrıca referans kısmına babanı yazmak mı 🤦🏼♀️ o bilgiyi ordan çıkart fazla yorucu gözüküyor gereksiz bilgi çok fazla ekip üyesi kısmını sil ilerlemek istediğin işle ilgili kısımlar kalsın beceri kısmına da eğitim aldığın becerileri ekleyebilirsin aşırı gereksiz ne bulduysan seçmiş gibi duruyor o yorucu dikkat çekici gelmedi bana çok
Cevap
16Cevap
Güzel olmuş dostum başarılar
eyw dostumm
Bence gayet başarılı sadece profilini özleştirmek için 5 cümlede kendini anlat buna 5 altın cümle denir bu cümlelerin içinde gayeni vizyonunu ve iyi olduğun becerilerini ve senin için önemli olan şeyleri bi iş yerini neler katabileceğini yazmalısın. Bununla başla en üstte
umarim yardımım dokunmuştur başarılar
İyi olmuş, gözü de pek yormuyor.
İçerik olarak tabiki bir şey diyemeyiz sonuçta bu mesleğe hakim değiliz ama tasarım olarak gayet güzel.
Yorumun için teşekkür ederim
Rica ederim.
Üst tarafı tekrar gözden geçirmelisin bence, birkaç yazım hatası var. Onun dışında bir problem yok gayet güzel olmuş.
hallettim hepsini saoalsın
İlk giriş kısmında, çok Osmanlıvari yazım dilin var. Kişisel gelişim deneyimden ziyade aile sosyal kavramına çok girmişsin.
Ayrıca yazım hataların var
Dediğim gibi en üst kısmı düzenle. Nette çok güzel girişler var. Gerekirse yapay zekadan da destek alabilirsin. İstersen bende atayım bir bak
Tebrikler çöpçü olarak alinabilmek icin mulakata kaldiniz
:d çöpçü mü gkfjhgfjhgfj aneeeee
Bu CV nerdeyse aynısı bende de var (görünüm olarak) en son iş görüşmesine gittiğimde bu CV burun kıvırıp bana dümdüz anket tarzı kurumsal CV doldurtular... bu kadar renkli CV hoş karsilanmayabiliyor
CV'nin içeriği ve düzeni hakkında bir yorum yapabilmem için daha fazla bilgiye ihtiyacım var,, cv'ninde ne olduğu ve nasıl bir iş başvurusu için hazırladığını bana söyle.
33 yaşımdayım, 19 yaşımdan beri çalışırım, hiçbir işimi CV ile veya diploma ile bulmadım, CV'ne çok güvenme maalesef. Kötü değil ama maalesef durum bu.
Mc donılsi çıkar
Akraban varsa refaranstan onuda çıkar
Hattta işle ilgili olmayan refarans yazma
Sadece okuldan hocan ve iş yerinde ki amirlerin kalsın
En başta yazdigin bilgilerde ailen ile iligili olanları da çıkar
Kendini elimden geldiğince kısa ve öz anlat
Eğitim ve iş hayatı tecrübelerini yaz
Tecrübe derken zaten kısaca yazmışsın pozisyonunu
Ne iş yaptığından kısaca bahset
Ve normal word dosyasına yaz
Daha profesyonel olur
Ben eksik görmüyorum her şey olması gerektiği gibi bence
Bana sorarsan gülümseyen bi fotoğraf daha etkili olurdu
:) Kurumsal bir imajım var :D bozmamalıyım
Aman bozulmasın peki 😃 ben de hiç gülümsemem mimiksizim ama özellikle cv için beni güldürmelerini istedim gülümseyerek foto koydum
Etkilerini biliyorum daha iyi sıcakkanlı izlenim bırakmak istedim ama benim alanım farklı hastalara güleryüzlü olurum diye düşünsünler istedim
Senin de belki müşterilerle güleryüzlü iletişim kurarsın falan.. ne biliym pozitif olanı seçiyomuş insanlar bilimsel düşündüm mesela kimse demiıyo şunu arayim da içimi karartsın ama derler ki o pozitif eğlenceli biri onu çağıralım yemeğe örneğin anlatabildim mi
Ben seni anladım gel hele çiğ köfte yiyelim seninle, bırakalım şimdi ünvanlarımızı işlerimizi ve yetkinliklerimizi.
Acılı mı acısız mı? Ben bol limonlu seviyorum
Ailenden biraz daha az bahsedip kendinle ilgili olanları ön plana çıkarsan daha iyi olur bence
Neden ailenin mesleklerini büyük harfle başlatarak yazdın?
Unvanların baş harfleri büyük yazılır
Unvan ismi büyük olur. Bu doğru ama mesela Dr. Ahmet Bey gini yazarsan büyük yazılır. Kim olduğunu belli etmeden yazıyorsan büyük yazılmaz.
Annemle babamı belirtiyorum şaka mısın?
İsmi yok ama
Verdiğim örnekte de zaten sırf mesleği yok. Yanında ismi de yazıyor. Haliyle bende bir şaka olma durumu yok da basit bir örnekten bile yola çıkarak anlamıyorsan sende bir anlama problemi kesin var.
Memur aile detayı neden ve 1 yıl çalışıp ayrılmışsın hep 🤔 ben olsam neden istikrarlı degılsın diye sorardım
Türkçene biraz daha dikkat etmelisin. Noktalama işaretleri ve de da eklerine de keza öyle
Cv ve davetiye benzeri evraklarda esnetme yapılabilir :) o yüzden sorun yok.
babanı referans göstermen pek mantıklı değil. ama illada yazacaksan babam yerine baba yazman daha doğru
Haluk kardeşim CV yazmışsın bilgilerin de için de soruyu gizli sormussun?
İlk kısımda ailenden bu kadar bahsetmen gereksiz olmuş orayı çıkart
Maasli calismaktansa sanayide araba toplamayi tercih ederim.
Acıbadem de çalışıp istifa etmiştim bak görünce aklıma geldi 😅 anne baba cv ye Yazılmaz sade bişi yap
O kısım benim hakkımda ufak özet veren spot bölümü o yüzden sorun yok :)
Çok dolgun görünüyor başarılar dilerim
Iyi güzel bence işe alinirsin umarim
Yazım yanlışı çok fazla. Onları düzeltirsen iyi olabilir. Başarılar diliyorum
Ben hiç cv hazırlamayı bilmiyorum bana da yardımcı olur musun?🙏
Çok güzel beğendim işe alındın :)
Teşekkür ederim :D ne olarak işe alındım? sgkam var mı?
O zaman ilk görevin bana pasta yapmak hgjfkhgfk
Geçerli bir sebebi yoktu :D kekte yapabilirsin ya da ne istersen
Oha gerçekten mi dfkjhfdgkjh
Şimdi anlamadım :D pastacı mısın yoksa sağlıkçı falan mı hgjfghjfgh
hee :HGFJHGFJ hatlar karıştı bpardon kdfjhfghjfghf aşcı hanım pasta istiyommmmmmm hgfghjfg
gayet iyi
Teşşşekkür ederim
Hiç okumadan atarım çok fazla gereksiz bilgi var
Wow aramızda bir itüden mühendis varmış da haberimiz yokmuş :d
Ituden mühendis mezunlarını kapış kapış alıyorlar mı ki diye sorarım
Klasik pinterest cv si :D
Cv maker dan yaptım knk :d 50 tl ama yinede sen bilirsin hgjkjhgkhjk
Çok saçma ananı babanı napsınlar DLXÖDLZÖŞSDÖSLSM
Renk çok kötü ve gereksiz detaylar var
Çok rahat çok profesyonel
Fotonu görünce cvni çöpe atarım
Tanışalım mı