Kendime cv hazırladım vesikalık fotoğraf çektirip onuda eklemeliyim gerçi sağ üst köşeye. Nasıl olmuş word'de cv ya da internetten cv programından mı hazırlasam?

Kendime cv hazırladım vesikalık fotoğraf çektirip onuda eklemeliyim gerçi sağ üst köşeye. Nasıl olmuş word'de cv ya da internetten cv programından mı hazırlasam?

Kapak sayfası gibi olmuş. Gerekli bilgiler var lakin çok saf duruyor. Birazcık keskin hatlar güzel olur. Renk seçiminde çocukça duruyor. Mavi tonları kararlı ve özgüvenli duruş gösterir.
Mavi renk en sevmediğim renklerden. Kırmızı, mor, pembe severim.
Cevap
26Cevap
Kaliteli cv formatı 1 adim öne atar. Daha güzel kalıp ve çerçeveler bulabilirsin. Is başvurusu yaptigin yere gore ing cv yolla kalite katar. Bu cv ye bakınca daha önce hiç çalışmamış biri derim daha okumadan.
Zaten çalışmadım gerçek bu. 😂 İngilizcede bilmiyorum internetten çevirsem bile ingilizce bilmediğim için İngilizce cv yollamam komik olur zaten çoğunlukla Türklerle muhatap olucam.
Hastane, tıbbi sekreterlik
Yok ya hastane iyi kurslarada gittim. Hastane için cv nasıl?
Ekip kurma yönetme ve yönlendirme, çalışma faaliyetlerini sosyal medyada duyurma ve reklamını yapmakta yeterli bilgi beceriye sahip bir kişiliğe sahibim...
Hangi sektörr başvuruyorsun? İK hocamız şunu sözylemişti cv inceleme süresi max 20 saniye ona göre hazırlayın. Biraz daha iyi hazırlayabilirsin
Tıbbi sekreterlik
Özel hastanelerde dış görünüş önemlidir güzel ama abartılı olmayan bir resim koymalısın. Hobi kısmını uzun tutma (patron olarak söylüyorum) ekip çalışmasına uyumlu olduğunu vurgula
Kişisel yaşam ve hobiler kısmını doldurmayın. Dosyalar arasında CV'nizi gören çalışanlar fena dalga geçiyor arkanızdan.
Olmamış, ilk okul performans ödevi kapağı gibi olmuş.
İnternet'e hazır bir sürü cv örneği var.
İndir, düzenle
Bu cv olmamış
gmail adres yazılmaz Mail Adresi yazman gerekiyor
Üzerinden geçilmesi gereken şeyler var
Tıbbi sekreterlik sertifikası bende istiyorum nasıl aldın
İş ne? Kariyerde ayricen daha rahat teması vs.
Kariyer. net e girip oradan hazır cv oluştur
Teması daha güzel
Sertifikam var olmaz bilgisayar operatör sertifikası ve yanında aldığın tarih
Keşke oyunculuğa yönelik bir şeye alsalar seni
Daha güzel yapabilirdin ama güzel olmuş ellerine saglik
Muhtemelen ilk cv hazırlaman bunun için sana canva yı öneririm her şey hazır sen sadece kendine göre dolduruyorsun
bu cv değilde dönem ödevi kapağı gibi duruyor 🙄
Ne başvurusunda kullanacaksın, ona göre çeşitli önerilerim var
Tıbbi sekreterlik
Çok basit olmuş.
Güzel olmuş artik alınman kısmet meselesi
Resimli cv yapmalisin
tamam yarın gel başla :D
Anladığım kadarıyla Çukurova da yaşıyorsun
Sertifikam var demen gereksiz.
İğrenç olmus kanka bu ne
Biraz süslü bir şey yap çok sade olmuş.
Bir tane yaptım o da fazla süslü oldu göz yorar gibi geldi o yüzden sade yaptım cv programından yapmayı düşünüyorum zaten.
Guzel yeter. Bnce
Güzel olmuş
Aşırı basit.
Gayet nays
Güzel
Kariyerden hazırla daha rahat olur
Biraz amatör
Ne gibi
Eksikler var
çok iyi canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?