Merhaba ben üniversite öğrencisiyim. Etüt öğretmenliği için bir dil kurumuna başvurdum kadın yüz yüze görüşelim dedi. Cv götürmeme gerek var mı yok almak isterlerse benden isterler mi? Zaten bir deneyimim olmadığı için boş olacak kağıt. Ayrıca öyle ciddi bir iş de değil part time gibi düşünebilirsiniz. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence yine de götürseniz iyi olur çünkü o sizin ciddiyetinizi ve iş görüşmesine daha hazır olduğunuz hissiyatını verir karşınıdakine. CV'nizin çok dolu olmadığını onlar da tahmin ediyorlardır zaten ama yine de ben olsam götürürdüm yani hiç yoktan iyidir sonuçta. Tabii ki son karar size ait yani sizin bileceğiniz iş bu nihayetinde. Başarılar diliyorum hayatınızda. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben yerinde olsam eğitimlerimi vs. görmeleri için götürürdüm. Sonuçta onlar da deneyimsiz birini arıyorsa boş cv görmeyi bekliyordur sorun o değil ama zaten önemsiz bir iş gibi düşünüp hareket etmemelisin.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
22Cevap
Selamlar,
Seninle görüşme esnasında zaten görüşmeyi yapan kişinin önünde eğer yolladıysan CV açık olur, ama yine de senin de götürmen iyi olur diye düşünüyorum. Zaten onlar da part time bir iş olduğunun vs. farkında oldukları için CV'nin boş veya dolu olup olmamasına aldırma. :)00 Yorumla
+1 yılVar seni mülakata çağırıyor a senden başkasıyla da görüşecek ihtimalin
Değerlendirme yapabilmesi için cv çok iyi olur.
Sana bir hikaye. Bir işveren işine muhasebeye eleman ihtiyacı olur ve ilan verir. Bütün müracaatları aynızamana randevu verilir ve sırayla içeri alınır. İşveren tek soru sorar. Soru 2×2 kaç eder cevap bellidir her aday 4 der, ve îşveren teşekkür eder ve buyrun biz size haber vereceğiz der. Yani siz bize yaramazsın in nezaketçesi. En son bir genç girer çantası ile aynı soru sorulur, ve genç çantayı açar hesap makinesini çıkarır ve hesaplar. Cevap 4 der ve işe alınır.
Netice cv hazırlamak işi ciddiye almaktır. Senide ciddi değerlendirirler00 Yorumla
+1 yılGenellikle gittiğin yerler senden cv tadında bir bilgilendirme formu doldurmanı istiyorlar. Sen yine de kendi cv'in ile gidersen, tabi güzel bir cv hazırlamanı tavsiye ederim. Şu sıralar tek sayfa cvler çok moda. Bu işe önem verdiğini gösterecektir ve senin için ++ olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılGenellikle sizi belli başlı kariyer sitelerinden ya da aracı kurumlardan bulmuşlardır ve görüşmede cv biz masada olur. Yine de bir adet çıktıyı yanınıza almanız her ihtimale karşı yararlı olacaktır.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılsen yine de götür CV'n bulunsun ellerinde. deneyim kısmı boş olsa da sonuçta eğitimlerin, hobilerin, ilgi alanların, aldığın özel eğitimler vs olacak. doldur işte :)
00 Yorumla
+1 yılMutlaka götürmelisin kendini anlatırken CV'ni gösterip söylediklerini somut bir şekilde desteklemelisin :)
00 Yorumla
+1 yılcv götürmelisin ama gereksiz detaylarla doldurma kimse okumak istemez. Temel ve gerekli şeyleri yaz ve iletişim bilgini yaz tek sayfa olsun
00 YorumlaEğer görüşüp iş hakkında konuşacaksanız genelde götürülmez ama sen yine de kartvizit mantığı ile götürüp görüşme esnasında elden verirsen iyi olur
00 YorumlaBence Cv götürmende fayda var. Akılda kalmaz satırda kalır.
00 YorumlaKesinlikle götürmelisin o an heyecandan belki bişeyler aklına gelmeyebilir o an açıp bakarsın
00 Yorumlagötür elbette onu inceler ciddiye al her şeyi başarılar
00 YorumlaCv ye gerek yok. cv de yazacaklarını yüz yüze soracak
00 Yorumla
+1 yılİsterlerse mail atarsın, elde cv ile iş görüşmesine gidilmez. Zaten yüz yüze adı üstünde
00 Yorumlayanında cv götür tabikide
00 Yorumla
+1 yılGötür, isterse verirsin. Muhtemelen istemez.
00 Yorumla
+1 yılyanında götürmenizde fayda var..
00 Yorumla
+1 yılHer yere cv götür.
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılgerek var götür.
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 718 cevap paylaştı.
+1 yılyanında bulundur.
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılGötür
00 Yorumla Götür
00 Yorumla
+1 yılYine de bulunsun
10 YorumlaGötür tabii ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGötürsen daha iyi
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı. Götürün
00 YorumlaTabiki
00 Yorumla
+1 yıltabi
10 Yorumla
+1 yılevet gotur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Selamlar sevgili dostum,
Yüz yüze mülakatlarda dikkat etmen gerekenleri ben şuraya yazayım belki faydası olur.
Sevgilerimle.