Ona kötü davrandığımda veya haksızlık yaptığımda tabiri caiz ise köpek gibi peşimde ama onu haklı bulduğumda iyi davranıp değer verdiğimde bana değer vermiyor kendini bir şey sanıyor
Ben hiç ona onu nasıl sevdiğimi söylemedim çünkü söylersem beni ezikliyor hep soğuk duvar gibi davranıyorum öyle kıymetim oluyor
Ben hiç ona onu nasıl sevdiğimi söylemedim çünkü söylersem beni ezikliyor hep soğuk duvar gibi davranıyorum öyle kıymetim oluyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bana kalırsa ayrıl gitsin. İnsan sevilmek, değer görmek ister. En ufak güzel bir sözde bile seni küçümseyecekse bu ilişkinin bir kıymeti yok benim gözümde. Kimse kimseye kötü davranılsın istemez bence. Bunu yapınca peşinden koşuyor diye böyle devam etmemelisin.
Aynen öyle bende fedakarlık yapmak istiyorum ama ters tepiyor zaten şu sıralar nefret ediyorum
Erkekler iyilikten anlamıyor diyorum sonra bana saldırıyorlar
Aynen öyle sonra türk kızları neden bu kadar egolu bilmem ne
Yanlarında olunca cepte görüp her b o ku yapmaya çalışıyorlar en iyisini yapıyorsun valla
Ayrılık gözüküyor bu gidişle
Boşver ayrılma hepsi aynı emin ol
Kaçan kovalanır
Nereye kadar kaçıcam
Onu hiçbir zaman övme ve sevdiğini gizle sadece konu açmasını bekle kendini ağırdan sat cepte gibi durma
Bende sevmek sevdiğimi de göstermek istiyorum ya da fedakarlıklar yapmak askerden geldi annenin yanına git önce dedim ( farklı şehirdeyiz) başka kız olsa kendi yanına çağrır kıymet bilmedi trip attı soğuk yaptı istiyorki onu elimde oynatayım
Hayır seninle olmak seninle zaman geçirmek istiyor ama sana nasıl davranacağını bilmiyor senin yanındayken heyecanlanıyor, tek soru sor beni ne kadar özledin?
Yaptığı sadece çocukluk ben her zaman benim oğluma nasıl davranılmasını istersem ona öyle davranıyorum ciddi düşünüyorduk masraf olmasın düğün vs istemem dedim ne bileyim ama diğer kızlar gibi koluma 20 bilezik desem kıymetim oluyor ben böyle bir insan değilim böylede olamam
Benden 5 yaş büyük ama akılsal olgunluk yok çok çocukça ve saçma hareket ediyor
Dediğim gibi seninleyken nasil davranacağını bilmiyor aynısını bende yapmıştım ve ilişkim 3 günden ibaretti bana akil kârı oldu :D demekki daha önce birisi tarafından sevilebileceğine hiç inanmamış ve bu duygular onu istemsizce bu şekilde etkiliyor