Erkek arkadaşım olduğunu kimse bilmiyor başta ailem babama bir iki çıtlatayım dedim sinirlendi bağırdı yarın bir ortak bir arkadaşımızın düğünü var erkek arkadaşımda orada olacak bende seni kimse bilmiyor orada bir sürü tanıdık eş dost olur bana çok yaklaşma dansa kaldırma elimi tutma dedim mesafeli duralım dedim oda o zaman gelme düğüne istemiyorum demeye başladı beni anlamıyor hak vermiyor ben oraya arkadaşımın düğünü için gidiyorum millete aşkımı ilan etmeye değil ! Nasıl sinir oluyorum yanımda kız arkadaşım gibi durmayacaksan gelme diyor milletin gözü önünde dans edicem elimi tutacak o haber babamın kulağına gidecek iş iyice zora girecek eve kapatır artık beni telefonumu da alır bir şey yapamaz diyor benim babamı benden iyi tanıyamaz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılAilene söyle bir erkek arkadaşın olduğunu nereye kadar böyle gidebilir ki 3 yıl 5 yıl bilemedin 10 yıl nereye kadar böyle devam edecek ilişkinizi eninde sonunda öğrenecekler eğer baban bunu senden değil bir başkasından öğrenirse sana karşı büyük vir bir hayal kırıklığına uğrar.
031 Yorumla
Soran+1 yılFarkındayım her şeyi biliyorum ama doğru zaman o zaman değil eğer asıl düğün günü öğrenirse iş çıkmaza girer erkek arkadaşım hak vermiyor bir kere gelme düğüne istemiyorum deyip telefonu yüzüme kapattı ne aradı ne yazdı dünden beri
- +1 yıl
Erkek arkadaşını seviyor musun
Soran+1 yılEvet ama bu gidişle olmaz bizden
- +1 yıl
Kendin diyorsun bu gidişle bizden olmaz diye haklısın da erkek arkadaşına şu yazacaklarımı söyle ister mesaj at ister yüz yüze söyle yeter ki söyle sen eğer düğünde senle dans edersem babam bizim sevgili olduğumuzu öğrenir ve bir daha bir araya gelemeyiz sen bana böyle davrandıkça beni çok üzüyorsun ve ilişkimize zarar veriyorsun senin yüzünden ayrılacağız bunu mu istiyorsun ayrılalım mı istiyorsun bir daha hiç görmeyelim mi yani eğer bunu olmasını istiyorsan senin kararın benim elimden bir şey gelmez de bakalım sana ne cevap verecek
Soran+1 yılBunu kaç gündür söylüyorum bir şey olmaz kimse görmez laf söylemez babana diyor o kadar rahat gevşek biri hadi öğrendiler seni kaçırırım nikah yaptıktan sonra bir şey diyemezler diyor
- +1 yıl
Yuh diyorum nasıl bir aklı var senin sevgilinin kaçarak evlenmek ne demek ailenin rızası olmayan bir evliliği sakın yapma nasıl nikah yaptıktan sonra bir şey demezler diyor baban belki sana bir şey yapmaz ama sevgilini öldürebilir bu işin sonuçlarını düşünmüyor mu sen sen ol kimse için aileni terk etme onları kırma
Soran+1 yılAile evladına sahip çıkar korur kollar ben kaçarsam o benim ağzıma sı**r şimdiden bunu söyleyen birinden ne beklersin bana hak verse anlasa eyvallah sen ailene açıklayana kadar beklerim dese eyvallah ama bu durumda bile hala beni zor duruma sokacak kadar inatlaşması dediğim dedik davranışlar sergilemesi
- +1 yıl
Arkadaşım senin hayatına karışmak haddim değil ama bu çocuktan olmaz cidden olmaz uzun uzun açıklamama gerek yok diye düşünüyorum çünkü sen de biliyorsun neden olmayacağını bu yüzden benden sana tavsiye bu kişiden ayrıl ve yeni bir sayfa aç ama ben ondan ayrılamam diyorsan orası sana kalmış
Soran+1 yılAyrılmasam ne olacak nereye gidecek böyle anlayışsız biriyle çok zor hayat
- +1 yıl
Ayrıl diyorum ben de olmaz böyle ben anlayamadım senin sevgilin neden böyle davranıyor amacı sana dokunmak falan olmasın
Soran+1 yılYok cinsellik yaşıyoruz zaten onunla
- +1 yıl
E o zaman neden böyle davranıyor gerçekten garip insan sevdiğinin mutlu olmasını ister seninkini mutsuz olmanı istiyor
Soran+1 yılDengesiz bir gün iyi diğer gün kötü bu davranışlarını dile getiriyorum diye ben kötü oluyorum sıkıldım bu konulardan diyor
- +1 yıl
Kardeş senin sevgilin istediklerini elde etmiş ve diğer yorumlardan anladığım kadarıyla da kendisinin pek bir aile bağı yokmuş bu yüzden senin ailenle aranın kötü olmasını istiyor buna psikolojide othello sendromu diyorlar kendinde olmayanı başkasında olmasını istememek anlamına geliyor yani sevgilin patolojik bir kıskanç aslında istediği her şeyi elde etmiş şimdi de sıkılmış kendisinin ailesiyle arası iyi değil senin de iyi olmasın istiyor gerçekten seven insan sevdiğinin tek gözyaşı dökmesine bile izin vermezken senin sevgilinin yaptıklarına bak
- +1 yıl
Sevgilinin acilen psikolojik destek alması gerekiyor eğer alırsa normale dönebilir çünkü ciddi bir durum bu
- +1 yıl
Umarım mutlu olursun bu arada eğer bir gelişme ya da bir problem olursa yazabilirsin yardımcı olmak isterim
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim seninle konuşmak iki laf etmek bile iyi geldi 🤗 şu an arayıp yazmayı düşünmüyorum oda yapmıyor zaten yazar da herhangi bir şey olursa yazmaktan onur duyarım sana gerçekten iyi birisin kestirip atmadan dinledin beni yardımcı oldun iyi ki varsın 🩷 bu zamana kadar hep niye aramadı niye yazmadı ben mi arasam ben mi yazsam diye kendimi yedim durdum her şeyi salıyorum artık takmıcam hatasını düzeltmesi gereken o iken çabalayan ben olmayacağım
- +1 yıl
Yorumunu şimdi farkettim cevap veremedim kusura bakma bu arada doğru yoldasın suçlu olan o sen değil bir de lütfen ona bu sendrom hakkında dediklerimi söyle ciddi bir mesele çünkü sana mutluluklar dilerim iyi günler
Soran+1 yılAs önce bir gelişme oldu kendi aradı beni napiyorsun askım dedi kahvaltı yapıyorum dedim havadan sudan normal konuştu o konuyu hiç açmadı
- +1 yıl
Sen aç bence bu konuyu böyle olmaz
Soran+1 yılAçınca yine giriyoruz birbirimize böyle de netleşmiyor üstü kapanıyor sadece
- +1 yıl
E böyle olmaz ki sizin ilişkiniz böyle yürümez
Soran+1 yılHaklısın canım hemde çok haklısın 2 gün iyiyiz 3 gün tartışma hep bu döngüde gidiyor o konu kapanmadı tam olarak tekrar açıldığında yüne bir yere vermıyor
Soran+1 yılAz önce senin yazdığın mesajın aynısını kopyalayıp attım ona hala bir şey olmaz aynı konuyu açıyorsun bak o zaman gelme diye şeyler söylüyor
- +1 yıl
Mesajını yeni farkettim bence sen ayrıl bu çocuktan çok dengesiz bir ilişkiniz var sonun denizin sonuna benzemez umarım
- +1 yıl
Kanka 1 hafta falan olmuş oldu mu bir gelişme iyi misin
Soran+1 yılİyiyim iyiyim çok teşekkür ederim sorduğun için
- +1 yıl
Baya zaman geçmiş durumunu merak ettim iyi misin bir şey oldu mu rahatsız ettiysem kusura bakma
Soran+1 yılEstagfurullah her şey hafta sonu netleşecek
- +1 yıl
Ne netleşecek ki?
- +1 yıl
Aradan 11 ay geçmiş. Nasılsın, iyi misin?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
+1 yılHaklisin sen aslinda olmasi gerekeni demissin o olayi mi farkli anliyor vilemiyorum sanki naz yapiyon zannediyor şapşal
026 Yorumla
Soran+1 yılİnanın gerçekten böyle yapması çok yersiz zaten günün birinde illaki öğrenecek babam ama arkadaşımın düğün günü değil o zaman iş çıkmaza girer yakar başımı anlamak istemiyor ben sadece düğünde fazla yan yana görünmeyelim dedim elimi tutma dansa kaldırma masada yanımda değil de karşıma geç dedim kötü niyetli bir şey söylemedim bir sürü tanıdık olacak orada onunla dans edip elimi tutmasına izin verirsem ve biri babama haber verirse gittiğim gün olur gece bunu anlatmaya çalıştım telefonda gelme o zaman istemiyorum dedi telefonu yüzüme kapattı geceden beri de ne aradı ne yazdı
- +1 yıl
Yani bunu anlamiyorsa gelme o zaman diyorsa sevgisinden suphe ederim insanin sevdiginj uzaktanda gormesi cok guzel bir duygu her zaman elini tutamazsın ama gozle bile gormek ozlemini giderir akli baska şeyde sanırım sana dokunmak amaç
Soran+1 yılOnu yapıyoruz zaten birliktelik yaşıyoruz zaten cinsel anlamda o olduğunu sanmıyorum
- +1 yıl
Ee neden boyle yapiyor seni anlamiyor yani aklima su geliyo yanlis anlama ama sanki pruz cikartip ayrilmak derdi
Soran+1 yılÇünkü kaostan beslenen biri olmaya başladı bende bu yönde düşünüyorum artık aile konusu benim en hassas olduğum konu hele ki arkadaşımın düğününde bu şekilde öğrenmeleri benim açımdan çok zor olur ailem bunu hak etmiyor çünkü babam çok iyidir ama tükürdüğünü yalamaz asla ne hali varsa görsün der yüzüme bakmaz evlatlıktan reddeder beni bunu öğrenince arkanda zaten ailen olmadıktan sonra el oğlu neler yapmaz ama bu tavırlarına anlam veremiyorum yazık beni anlamak yerine tamam aşkım düğün için sıkarız dişimizi ne olacak yine görücem seni aynı masada da otururum onunla ona da tamam sadece dans edemem elimi tutamaz bunu dedim ne yazdı ne aradı geceden beri
- +1 yıl
Asla ona karsi babana kötü düşme onun yaptigi cok sacma zaten bilinçli yaptigi belli ki sende anlamışsın derdi bahane yaratip senden kaçmak ben öyle düşünüyorum sende arama birak aramasın ama ailenle bir gereksiz insan icin arani bozma sonra cok üzülürsün
Soran+1 yılGizli saklı bir şey yaşamak gerçekten heyecan veriyor insanın peşinden gidesi geliyor ama artık düşüncem sizin de düşündüğünüz yönde değecek biri olsa gerçekten aileme anlatayım hayır mı dediler karşı çıkayım hatta kaçayım ama değecek biri olsaydı… değmeyecek biri için aileme bunu yapamam sizinle konuşmak iyi geldi biz ailemle birbirimize çok bağlıyız ben onların ilk göz ağrısıyım bir dediğim iki olmadı bu zamana kadar hep arkamda durdular 28 yaşına kadar bakıp büyüttüler beni onun daha aile bağı yok birbirlerinden kopuk hepsi haneleri yok annesiyle babası kavga ediyor annesi evi terkediyor kadın 1 ay eve gitmiyor babası çıkıp da kadını aramıyor nerde ne yapıyor başına bir şey mi geldi demiyor o kadın gitti hadi benim çocuklarım ne yer ne içer ben yokken ne yapar düşünmüyor benim annem şurdan alışverişe gitsin annem ben 1-2 saat yokum yemeğinizi yaptım aç durmayın yiyin gelirim 2 saate der kendi ailesiyle bir bağı yok benim ailemle olan bağımı da koparıp ona muhtaç olmamı mı istiyor onu da anlamıyorum ailemle kötü olmamı istiyor ya kaçarız ya da nikah basarız diyor evi yok arabası yok aldığı askeri ücret kendi ailesi bile arkasında değil neyine güveniyor
- +1 yıl
Yani şu anlattiklarinizdan sonra düşüncem daha da netlesti artik birseyleri elde ettiginden dolayi sizi umursamiyor yani karlariniza saygi duymuyor siz iyi niyetlisiniz o degil aile kavrami cok onemli belki o ailesi yuzunden boyle o zaten ailesinden gördüğü travmalari atlatamaz ve ileride evlendiginizde daha beter olur ve birde ailenize karsi cikipta evlediginizi dusunursek ailenize bakacak yüzünuz olmaz olgun dusunceniz de zaten size bunu gostermis ask sarhoşu değilsiniz ailenizi degmez biri icin arkanizi donmeye varsin aramasin kendi bilir sevgiliyken sizi anlamayan biri evlenince düşünemiyorum fikrimle yardimci olduysam ne mutlu bana😊
Soran+1 yılNormalde bütün ettiğimiz kavgalardan sonra ben adım atardım arardım yazardım böyle yapmayalım uzamasın derdim ama yapmıcam geçen hafta ona telefon kılıfıyla parfüm aldım insana sevdiği bir şey alınca mutlu olmaz mı onu el üstünde tutup daha çok sevmez mi hediyesini verdim teşekkür etti neyse akşama ters ters hareketler soğuk cevaplar arayıp sormama beni bunaltıyorsun demeler telefonu ne var yaaaa diye açmalar kendimi enayi gibi hissettim afedersiniz ben ona ne yaptım o bana karşılığında ne yaptı ben sana hediyeler aldım mutlu ol diye sen kırıyorsun ağlatıyorsun dedim bir daha bir şey alma bana sürekli böyle dile getireceksen dedi ben çok iyi niyetli biriyim kin tutmam özür dilese unuturum her şeyi seviyorum dese inanırım kalbimi kırıp ağlatıyor ertesi gün özür dilemeden hiç bir şey olmamış gibi napıyorsun aşkım yazıyor
- +1 yıl
Dengesiz ya yani istiyorki sen onu bunlatma arama sorma ben gerekirse isime geldiginde arar sorarim sen hic birsey yapma o ne zaman ne isterse olsun istedigimde goruselim annen baban hic umrunda degil yani bilemiyorum galiba biraz simarmis senin iyi niyetin onda simariklik yaratmis cok gengesiz biri yani isin zor sadece artik musama gosterme ona ask bir yana iyi niyet bir yana birak sen üzülüyorsun hep seni uzmeyede hakki yok ki ama o nerden bilsin üzüldüğünü sanki isteyerek yapiyorsun
Soran+1 yılUmrunda bile değil ağlamam üzülmem telefonda ağladığımı görüyor ne özür diliyor ne teselli ediyor elindekinin kıymetini bilmiyor kaybedince anlar o zaman da iş işten geçer ben bitmesin diye her şeyi yaparım ama soğursam da tamamen biter her şey
- +1 yıl
Sogumamam icin aslinda neden kslmamis herseyi yapiyo resmen anlayışsız insanlarla ugrasmak zor ne diyim hakkinda hayırlısı artik ama su varki sen babanin goz bebegisin onu uzme degmez biri için sevgili bulunur ama baba bunlunmaz 😔
Soran+1 yılÇok haklısın canım ailem benim her anne baba evladı iyi biriyle evlensin rahat bir yaşam sürsün ister benim ailemin gözü yüksek de değil karşımdaki insan beni ailemi sevsin saysın el üstünde tutsun küsur etmesin yeter gerisi hallolur gider
- +1 yıl
Aynen oyle aileler maddi anlamda degilde iyi birini ister saygi sevgisi olsun sonucta bir baba kizini emanet ediyor kolay değil baba. Anne icin sen bu kisiyi Şu an babana acsan baban emin ol tanismak ister ve iki goruste ne oldugunu anlar ve üzülür gercekten
Soran+1 yılDirekt anlar ve istemez kendi babamı tanıyorum çünkü
- +1 yıl
İstememesi zaten normal goz gore gore atese atmaz baba kızını
Soran+1 yılOrası öyle tabi az önce kendi aradı açtım soğuk konuştum Napion askım filan bende yeni uyandım filan dedi hiç kavga ettiğimiz konuyu açmadı normal konuştu
- +1 yıl
Kendinin haksiz oldugunu biliyor arada neden boyle tavir aliyo anlamis degilim yani iyi bir durum degil ortada bir dengesizlik var birsey olmamis gibi davranmak insani deli eder
Soran+1 yılo deli olmuyor beni deli ediyor bu hareketleriyle her türlü ben zararlı çıkıyorum
- +1 yıl
İste sen deli oluyorsun sana zarar bence ondan ayrilmalisin sen ve gelecegin icin bunu yap bence
Soran+1 yılAz önce ona şu mesajı attım Sen eğer düğünde senle dans edersem yan yana oturursam birlikte oynarsam babam bizim sevgili olduğumuzu öğrenir ve bir daha bir araya gelemeyiz sen bana böyle davrandıkça beni çok üzüyorsun ve ilişkimize zarar veriyorsun senin yüzünden ayrılacağız bunu mu istiyorsun ayrılalım mı istiyorsun bir daha hiç görmeyelim mi birbirimizi eğer bunu olmasını istiyorsan senin kararın benim elimden bir şey gelmez dedim hala bir şey olmaz niye geliyorsun o zaman gelme vs seyler diyor
- +1 yıl
Ya sen ayriliktan bahsediyorsun ve onun rahatlığı beni rahatsiz etti yuh yani ya seni daha kaide almiyo dediklerini gelme ne demek yani dokunmadan gormek tuafmi. ona gore anlamis degilim
Soran+1 yılBilmiyorum ama hala ısrarla inatlaşması ve dediğim dedik olması beni kaybetmeyi göze alıyor baksanıza hala dans edicez yanımda oturacaksın diyor hayır deyince de gelme diyor
- +1 yıl
Gitme sende birak o gitsin onun yüzünden ailenle sorun yasama anlamasi kit bunun anlatamazsin canim
Soran+1 yılHarbiden gıt ben çok iyi dayanmışım buna kimse kahrını çekmez hiçbir kız
- +1 yıl
Sabirlisin sen cekilecek cile degil en kisa zamanda kurtul bundan görsün o zaman kiymetini anlar dank eder beyni
+1 yılNereden buluyorsun bu saygısızları sen
02 Yorumla
Soran+1 yılOnlar beni buluyor
- +1 yıl
Nereden buluyorlar ben seni niye bulamıyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaz zıbarsın def olsun içine etmesin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnlamsız trip yapmış
02 Yorumla
Soran+1 yılİnanın gerçekten böyle yapması çok yersiz zaten günün birinde illaki öğrenecek babam ama arkadaşımın düğün günü değil o zaman iş çıkmaza girer yakar başımı anlamak istemiyor ben sadece düğünde fazla yan yana görünmeyelim dedim elimi tutma dansa kaldırma masada yanımda değil de karşıma geç dedim kötü niyetli bir şey söylemedim bir sürü tanıdık olacak orada onunla dans edip elimi tutmasına izin verirsem ve biri babama haber verirse gittiğim gün olur gece bunu anlatmaya çalıştım telefonda gelme o zaman istemiyorum dedi telefonu yüzüme kapattı geceden beri de ne aradı ne yazdı
- +1 yıl
Yaşı küçük galiba 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yaşındasın
07 Yorumla
Soran+1 yıl28
Cevap sahibi+1 yılDoğulu musunuz? Yaşınız küçükte değil
Soran+1 yılYok değiliz
Soran+1 yılAileme ters böyle şeyler
Cevap sahibi+1 yılBizde böyle tutumluyuz, merak ettim nerelisiniz? Sonra.. Aşağıdaki yorumlara baktım, çocuk kendini düşünen biri. Olmaz onunla.
Soran+1 yılBeni anlamıyor hak vermiyor o an öğrensin ailem zor durumda kalayım her şey afedersiniz bo*a sarsın iş çıkmaza girsin anlamıyorum bunu mu istiyor bir de haklıymış gibi telefonu yüzüme kapatıyor geceden beri ne aradı ne yazdı
Cevap sahibi+1 yılSöyledim tek düşündüğü kendi egosu, sen değil. Hala söylemedin memleketini bu arada
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem