memleketine döndü 1 yıla yakın flort ettikseviyeli bir şekilde sonra ayda 1 geldi yanıma yine buluscaz ben düzcede o ankarada yaşıyor başta ondan hiç hosllanmadım ama o peşimden kostu sevgili olduk ben evlilik mevzusunu açtım kem küm etti daimi çalışmıyorum falan dedi nişan yapçak param yok diyo ama altında 150 bin tl değerinde ara var nerdeyse siz ne düşünüyosunuz basını kestim ciddi ilişki düşünmüyorumla başlıyo2 ay önce oldu bu konusma simdi düzeldik oyalıyomu yoksa kendinemi güvenmiyo okadarda calısma gecmişi olmus ailesiyle yasıyo kafam cok karısık
2 yıldır bir ilişkım var birbirimizi seviyoruz o 33 ben 23 yaşındayım makine müh benim yaşadığım yerde çalısırken tanıstık sonra?
Amacı sadece seni kullanmak. O adam seni gerçekten sevmiyor ve seninle asla da evlenmeyecek. Bunu bilerek hiç beklemeden ayrıl. Söyledikleri de baştan sona yalan. 1 yıl flört et sonra bu cümleleri kur. Uzatmayacağım kısa, kesin ve net olan şeyleri söyledim. Lütfen ayrıl zamanına yazık. Onun seni kullanmasına daha fazla izin verme.
Adam aranızdaki yaş farkından dolayı seni kurtarmaya çalışıyo. Kendinden 10 yaş büyük biriyle daha 23 yaşındayken mutlu olamazsın. Ayrıca 150 bin ₺ lik arabanın çok bişey olduğunu düşünüyosan yanılıyosun. O fiyst zaten türkiyede arabaların başlangıcı. Adam seni istemediğini çok net belli etmiş yani daha fazlada zorlama istersen.
Valla adamın ekonomik durumunu bilmiyorum. Ama adam seni istemediğini açık ve net şekilde belli etmiş bide üstüne erteleme vermiş. Yani sende git yaşına uygun ve yakın çevrende birini bul emin ol çok daha mutlu olacaksın.
Yakınlaşma derken ne oldu. Ayrıca düzce Ankara arası en kolay ulaşım yolu 150 bine araba parasını nerden aldı ise evlilik içinde para bulabilir. Hem sen zaten zora çeken biri değil gibisin. Yani ikiniz için herşey olağan olumlu.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 2 yıldır bir ilişkım var birbirimizi seviyoruz o 33 ben 23 yaşındayım makine müh benim yaşadığım yerde çalısırken tanıstık sonra?