Seviyor musun diye sorduğunuzda cevap vermeyen, sevgisinden şüphe ettiğiniz eşinizi, sevgilinizi hala sevmeye devam eder misiniz?

Şüphe ettiğim hiç bir şeyde devamlılık sağlayamıyorum. Bu sadece sevgili değil arkadaşlık ilişkilerimde de böyle. Araya şüphe girdiği zaman insanı yiyip bitiyor ve işin içinden çıkılamaz bir hal alıyor, yoruyor insanı.
Bence en sağlıklı olan davranış uzaklaşmak, araya mesafe koymaktır. İçini kemiren o şüpheler sadece kişinin kendisine zarar verir. Başka kimseye değil...
Sevgisini hissedemiyorsam, bir eksiklik varsa o noktada işte o zaman kendimi biraz geri çekerim. Ona verdiğim sevgiyi almaya alışık olduğundan bocalayıp birkaç güne anlayıp yanıma gelip sorar büyük ihtimalle 'hayırdır ne oldu?' diye. Ama onu sevmek senin kendi duygularını hissetmen demek, onun duygularını hissedemedin diye ortadan kaybolmaz ki senin ona olan hislerin. Belki sen yıpranırsın biraz, belki farkına varmadan sana böyle hissettirdiği için acısını ondan çıkartırsın. Ama en güzeli kendini biraz geri çektiğinde anlamıyorsa alıp karşına dobra dobra konuşmak. İnsan ilişkileri karışık, aşk daha da karışık iyice çıkmaz yollara girmeye gerek yok. Oturup konuşursun, dinlersin vereceği cevabı. Eğer tatmin olmadıysan o cevaptan yavaştan içinde başlarsın yolları ayırmaya.
Bir süre sevmeye devam ederim sanırım. Kendimi avuturum, sevmese söyler derim, ben abartıyor olabilirim derim. Ama uzun süre aynı şekilde devam ediyor ve beklediğim değeri bütün çabalarıma rağmen en ufak şekilde göremiyorsam ilişkiye devam etmem. İlişki biter bitmez sevgim biter mi peki, sanmıyorum ama yine de zamanla geçecektir.
Sen=ben
Bizi çok üzerler.😂
Mutlu ol kız 😄❤️
İnşallah 💖
Karşıma güzelce alır konuşurum. Sevmiyorsan, duygun yoksa ayrılabiliriz derim. Oda bu şekilde ifade ediyorsa güzelce vedalaşır hayatlarımıza ayrı devam ederiz. Tabii bu onun, beni son görüşü olur.
Cevap
22Cevap
Boşa kürek çekmeyi sevmem, ona güzel bir yol görünür...
İstesenizde bir anda sevmekten vaz geçmek mümkün olmaz ama sevilmediğimi düşündüğüm anda ne kadar da sevsem ilişkiyi bitiririm.
Kesinlikle o sevgi bir anda bitmez.
Ben sevdiğim insandan asla şüphe etmem,,,, seveceğim insanda bana benzer kişilik yapısında olmasına dikkat eder ve beni yansıtan bir hanımla sevgili olurum inşALLAH ,,,, ALLAH kalbime göre birini nasip eder inşALLAH , Aminn
Devam etmek sadece zavallı insanların yapacağı şeydir açıkçası. Zamanında birine mantıksız olduğunu söylemiştim bana cevap olarak "aşk zaten mantıksız" demişti. İçimden senin düşüncene şey edeyim demiştim ama ona karşı bir şey demedim.
Aşık olabiliriz, sevebiliriz ama bir sevgi uğruna kimseye hayatımızı, ideallerimizi feda etmeye değmez. Hayat güzel...
devam etmiştim ve devam ederdim de kendisinden çok soğuttu yalanları olsun hiçbirini telafi etmedi sadece kendisini düşünüyordu bi insandan soğuyunca bitiyor zaten bende ilişkiyi kesdim
Kendi haline bırakırım. Zamana o kadar da çok gitmem peşinden. Arkadaş gidicez der tamam derim ama bu seferde sahilde oturuyor arkadaşla gözleri dönüyor. Ama zaman işte
Ben ciddi ilişki insanıyım o yüzden karşı tarafa bunu baştan derim ciddi düşündüğüm biriyle sevgisi yoksa bana karşı bi ömür geçiremem eşim diyemem ona o yüzden biter
Şüphe girdiyse araya o ilişki biter zaten. Sevmeye devam etsem bile her şeyin sevgi olmadığını bildiğim için vazgeçebilirim.
Aleyküm selam.🍀
6. Hissim kuvvetlidir ve hissettiklerim çıkar. Sevgim kıymetli değmeyen biri için heba edemem.
Devam ettim sonra baktım olacak gibi değil ayrıl gitsin dedim
Bundan sonra kendinden ödün veren enayidir
Sevmeye devam ederim fakat sevdiğimi belli etmem, kendisini vazgeçilmez zannetmemesi için de taviz vermezdim
Hayır, kendi kul hakkıma giremem. Değer gördüğüm kadar değer veririm
Kimseyi sevmeye çalışmam özellikle de içimde kendiyle ilgili şüphe olan birini.
Şüphe ve belirsizlik insanı yer bitirir derler. İster istemez soğur uzaklaşırsın zamanla.
Belki severim ama kimseye güvenmem şüpheleniyorsamda doğrudur iletişimi keserim.
Sevgilimse devam etmem, eşinse biraz daha mücadele ederim.
Ben böyle bir şüpheye düşmem, acaba beni seviyor mu sevmiyor mu demek tarzım değil, ben seviyorsam ve o ilişkiyi başlatmışsam sevdiğim adama kuru ve sıkıcı bir ilişki yaşatmam onun da beni sevmekten başka seçeneği kalmaz
Ben sorgulayan bir yapıya sahibim. Sevilip sevilmediğimi anlayacak kadar da tecrübem oldu. Karşılıklı sevginin olmadığı bir gönül ilişkisini yürütmem.
Sevmek değil ya yalnız kalmaktan korkmak ya da alışkanlıktan alışkansız kalmak ya da onu başkasıyla düşünememek
Şüphe duyduğum zaman kendine haline bırakmak en iyisini ne olduğu bittiği kendiliğinden belli oluyor zaten.
Birini sevmek onunda sizi sevip sevmemesine gore degismez. En azindan gercek sevgi degismez..
Devam etmem hissettim an soğurum.
Şüpheli birşey olmamalı
Soğurum ben uzaklaşırım
Benim için zor. Mesafeli davranırım.
Güven sevginin temelini oluşturur
Adı üstünde sevgi bu engel olamazsın
Şüphe daha çok soğutur
suphe varsa. sevgi kalmaz.
şüphe varsa sevgi yoktur
evett ama sonra dank ediyor ve igreniyorsun
Edemem sevgi her şeydir
Devam ederim de, içime sinmez hiç