Gösterdiğiniz sevgi karşılık bulmasa siz yine de sever misiniz?

Gösterdiğiniz sevgi karşılık bulmasa siz yine de sever misiniz?

Aklıma şu şiiri düşürdü sorunuz..
“ Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da
hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil,
bütün iş Tahirle Zühre olabilmekte
yani yürekte.
Meselâ bir barikatta dövüşerek
meselâ kuzey kutbunu keşfe giderken
meselâ denerken damarlarında bir serumu
ölmek ayıp olur mu?
Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da
hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil.
Seversin dünyayı doludizgin
ama o bunun farkında değildir
ayrılmak istemezsin dünyadan
ama o senden ayrılacak
yani sen elmayı seviyorsun diye
elmanın da seni sevmesi şart mı?
Yani Tahiri Zühre sevmeseydi artık yahut hiç sevmeseydi Tahir ne kaybederdi Tahirliğinden?
Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da
hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil.”
Sevilmediğim yerde duramam.
Gönül bu sevmek için izin aldığı yok.
Ama o şekilde acı çektiremem kendime.
Ne yapar eder unuturum.
Tek taraflı sevmek, belki sever diye umut etmek bana göre değil.
Kızlar hani hepimiz aşk acısı çekiyorduk? Yıldız Tilbe dinleyip “ sende sev ama sevilme “ diyorduk ne oldu birden herkes sevmem demiş.. neyse, severim cebimden mi gidiyor sanki canımdan gidiyor
Teşekkürleeer🙏🏻
Hatırlatmadım demeyelim de size düşük bütçeli alzheimer başlangıcı var mı testi yaptım diyelim
Hatırlatmaya ihtiyacınız olmadan EİG seçebilirsiniz kaşe mühür imza
Bir sonraki eig’de bunu göz önünde bulunduracağım. Tabi öyle bir seçim mümkün olursa :d
Tekrar teşekkürler öyleyse👋🏻☺️
Hayır beni seveni elbet bulurum
Cevap
32Cevap
Belli bir süre sonrası hayır. İnsan kendine olan saygısını kaybediyor sen dağları veriyorsun karşılığında bir avuç toprak veren olmayınca. Zaten karşılıksız sevginin 6 aydan fazla sürmesi hali takıntı demektir
Sevilmediğim yerde işim olmaz.
beni sevmeyen birini sevmem
Hayır..
Sevilmediğim ve istenmediğim yerde durmam!
Sevmeyeni sevmem, değer vermeyene değer vermem.. o kişi hayatımda yoksa sürekli onu anıp dillendirip onu yad etmem, ona ait hiç bir şeyi hayatımda bırakmam.. zor olur belki ağlarım üzülürüm kahrolurum ama o kişiye dair en ufak bir iz bile kalmayana kadar tüm gücümle uğraşırım tamamen yok etmek için.. sevmiyorsa sevmeye devam etmem..
Hayır, ben sevilmediğim ortamda bir dakika bile kalmam, kalmak istemem. O kadar gurursuz değilim..
Sevilmedigin yerde sevmeye devam etmek bence eziyet bana göre karsililkli olmali bu sevgi yoksa ne anlami varki abisi
Sulanmadığım toprakta filizlenmenin faydasıda anlamı da yok.
Başlarda ediyorsun sevgi neticede kolay kolay bitmiyor ama fıtratımız gereği bizi sevmeyeni bizde sevmiyoruz bir süre sonra. Zaten mantıklı olan da bu , ne için kim için uğraşalım üzelim kendimizi
elbette ama bir yere kadar sonuçta :) ona onca şey yaptıktan sonra konuştuktan sonra hala sevmiyor sevemiyor ise en azından yalandan da olsa birazcık sevseydin de mutlu etmiş olurdun en azından derim sonra çıkarım hayatından
Ben sevmeye devam ederim ya. Uzun bir süre severim, sonra zamanla unuturum diye düşünüyorum 🙄
Eyvallah
Vazgecerim ama icimden severim tabii ki insan kolayca hislerini yok edemez buna istinaden asla da belli etmem o kisi onu unuttugumu bile dusunebilir
Kendi içimde belki evet ama gidipte kendimi perişan etmem biri için hayat devam ediyor karşımıza ne tür güzellikler çıkacağını bilemeyiz. yoluma devam ederim
Sevdim ama sevildim mi bilemiyorum
Sevilmediğim anladim da ondan umudum kezmeye başlarim. Uzun sürsede İnsan bi zaman sonra kendi Hayatina devam ediyor. Bi İnsani sonsuza kadar sevemezsin yoksa kendi Hayatini mafedersin
Kolay kolay birinden hoşlanmıyorum eğer seversem o karşılık vermese bile bir süre daha içimde bu durumu devam ettirebilirim nedeeen çünkü ben m4lım
Atıp tutan insanlar hiç aşık olmamış belli. Seni sevmeyeni sevmezsin tamam ama aşık değilsen sadece basit bi hoşlantıysa karşılığını alamadığın gibi bırakırsın. Aşk öyle midir kalbine söz geçiremez mantığın beynin. Sevmemek elinde değildir neden sevdiğini de bilmezsin zaten. Ufacık bi tebessümüne bile dünyalar senin olur. Elde değildir vazgeçmek hastalıktır aşk ilaç da aynı kişidir zehir de. Aşkta karşılıksız aşkın tek çaresi de zamandır. Öyle sevmeyeyim deyip bitiremezsin...
Dokunulmasa da, görülmese de kalpte yer verilir bazisina... Sevmemeye çalışırım zamanla çünkü ebedi olamayacaktir benim için bunu bilirim..
10 yıl boyunca Sevmiştim reddedilmiştim ama kendi içimde sevmeye devam etmiştim siz böyle olmayın hasta oldum kendimi düzeltmeye çalışıyorum
Bir süre devam. etse de yorucu olur. Bir yerden kendi değerini sorgulatır ve bitirmek ister insan...
herkes bir müddet devam eder gurur ayağı yapmasın kimse
Hayır, sevmem. Beni sevmeyeni sevmeye devam edip kendi kul hakkıma girmem
Tabi ki de hayır.
Çok sevsem de çeker gide yoluma bakarım.
Sevmek diye bir şey yok sanmak diye bir şey var.
Severim. Sevmemek için kendimle mücadele ederim ama severim.
Minnoş kalbim istiyorsa sevmeye devam edebiliriz. Önemli olan o heyecanı, tutkuyu hissetmek.
Sevgi insanın kontrol edebildiği bir şey değil. Ama hiçbir sevgi de sonsuza dek sürmez:)
Öyle vazgeçtim deyince vazgeçilmiyor ki. Bir süre devam ediyorum.
Evet, bir müddet devam ederim. Daha önce yaşadığım ve şu an da yaşıyor olduğum gibi..
Bazen sevilsem bile devam edemiyorum sevmeye.
Etmişimdir, karşılık olmayınca üzücü oluyor sonra zaten vazgeçtim
Karşılıklı olmayan etkileşim ve hissiyatlar bir zaman sonra bitmeye mahkumdur...
Heey
Hayır devam etmem canım kıymetli benim😂keyfime bakarım.
Beni sevmeyeni ben de sevmem. Nefret etmem ama sevgi de beslemem
Sevmek çıkar gözetmemektir bence. Sırf karşındaki seni sevmiyor diye ben de artık sevmeyeceğim demek tuhafıma kaçıyor. Severim ama derinlere gömerim bu sevgiyi yoksa insanı yıpratmaya başlıyor
Sevilsem bile anca zar zor sevebiliyorum
Çünkü ne olacağını biliyorum
Kadınların beklentileri zamanla aşkı öldürüyor
Ben severim be hacı, sanki sevmek için yaratılmışım, sevmeyi seviyorum galiba😪
👍😂
Sevgi geçmiyor ki o beni sevmedi ama ben hala...
Siz sevilmek için mi seviyorsunuz sevgi bu mu gerçekten
ederim be. adimi sevdigime gore beni sevmemesi cok da onemli degilmis demek. severim keyfime bakarim onu sevip guzel haller kurarim. keyfime bakarim yani bu beni mutlu ediyosa devam
Gerçek sevgi karşılıksız olur..
Sevilmediğimi bildiğim yerde 1 dk bile durmam. Suratına bakmam. Selam da vermem
Sevdim de aynı evin içinde hiçbir şekilde sevgimin karşılığını almadım ve sonra anladım ki ben canım
1 sene önce buna cevabım 'Kesinlikle hayır' olurdu, ama öyle değilmiş. Vazgeçilmiyor.
maalesef sevilmesem de seviyorum bu nasıl bir duygudur sevgidir anlayamadım
Önce bir sevileyim sonra belki severim 😃 asla kumar oynamam garanti oynarım 😃
Evet ama kırgın ve üzgün bir şekilde
Ediyorum hala utanmaz bir şekilde
Hayir her şey karşılıklı
Çok seversem evet
Beni sevecek diye sevmem ki severim yalin sekilde
Hayır. Hakedeni severim
Hayır zararlı çıkarım
Onuda yaşadık baktık olmuyor bızde sevmeyi bıraktık
Hayır her şey karşılıklı güzel
O kadar yüzsüz değilimdir