Sizi sevmeyeni sevmeye devam eder misiniz?

Ben birini seviyorsam beni sevsin diye sevmem yani sevmek istemişimdir onu sevmek beni mutlu ediyordur o yüzden severim. Ancak tabii ki bunda çok fazla uzatmamak lazım çünkü insan bir yere kadar tek taraflı sevebiliyor bir yerden sonra ister istemez sevdiği kişi tarafından sevilmek istiyor. Olacak gibi değilse yani Beni sevecek gibi değilse çok fazla da uzatmayı doğru bulmuyorum
araya mesafe girebilir; duygularım tek taraflı olduğu için yakınlaşmamız veya beraber vakit geçirmemiz zor olabilir, pek hoş olmayabilir. yine de sevmeye devam ederim tabi ki. beni sevmesini sevmemişim ki, onu sevmişim o olduğu için. mesafe de koysam sevmeye devam ederim.
sevilmek için sevmiyorum ki, o diye seviyorum. bir şey almak için değil vermek için seviyorum. o mutlu olsun diye çabalıyorum. ah bide sevilsem ne güzel olur ama sevmese bile sevmeye devam ederim sırf içinde o var diye
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Sevme duygusunun hesabı kitabı olmaz tamamen istemsiz gerçekleşen bir olay, araya mesafe koyarsın zamanla ona olan sevgin kendiliğinden azalır.
Beni sevmeyeni sevecek kadar enayi değilim çok şükür
sevdiğimi söylediğim kadın beni sevmiyorsa sevmeyi bırakırım
Sevdiğin kişi bazen senin olmaz ama onu sevmektende vaz geçmezsin.
Unutamam belki ama sevmem
Hayır beni sevmeyenle devam etmem işim olmaz
beni sevmeyeni sevmem net
Bir zamana kadar olabilir ama hep olmaz
eski sevgilimse evet ama değilse asla
Hayır dünyada kiz mi yok
Sevmem
ederim ya slak bne
Hayır
Sevmem
etmem aslaa
İşim olmaz shqhs