Herkese güzel bir akşam olsun KS ailesi hadi bakalım itiraf. Com sevgilinizin sevgisinden şüphe ettiniz hiç oldumu ben kendi adıma soyluyeyim bizim hiç olmadı ta sizin... @. @
Bir ilişkinin renginden şüphe edilmez. Renginden diyorum ya ilişkinin rengi ya beyazdır ya da siyah. İlişki kendi sınırlarında, kendi kurallarında gri tonlarından uzaktadır. Hem sevgi öylesi bir kaç kalıplaşmış sevgi sözcüklerinde değildir ki.. Gerçek sevgide duygusal takas olmaz, fedakarlık olur. O ateş olduğun da sen su olursun. Öyle, kuru kuruya özledim, seni çok seviyorum cümlelerinden uzaktır sevgi. Özledim derken boğazının yanmasıdır, seviyorum derken o gözlerin dolmasıdır. Bunları biliyorsun ve anlıyorsun. Sevgiliyi nerde taşıdığını da bilirsin, sevgilinin seni nerede taşıdığını da..
Hayır, ama şüphe duyacağım şeyler yaparsa sevgisinden şüphe duyarım. Bu olay bazı bünyeler için olağan bir durumdur. Etrafındaki herkesin sevgisinden dönem dönem şüphe duyan biri için sevgilinin sevdiğinden şüphe duymak da normaldir. Bazen ilişkiye heycan katsa da, aşırıya kaçıldığında herşeyi mahvedebilir. Eğer sevdiceğin gerçekten seni seviyorsa ve sen belirli aralıklarla ikide bir böyle şüpheleniyorsan, belli bir zaman sonra gerçekten şüphelenmek gerekir çünkü karşı tarafı bu şüphelerle o kadar boğar ve yorarsın ki adamın sevesi varsa da sevmez. Sevilmediğini hissetmek içinse bu bünyenin pek fazla tüyoya ihtiyacı yoktur nede olsa..
Sevgiliye güvendiğinizden çok şüphe duyuyorsanız o işte bir eksiklik var demektir.
bize gelirsek; birbirimize duyduğumuz aşka hep inandık ve o aşktan şüphe edecek sebepler yaratmadık hiç. Sevildiğini bilmek değil sevildiğine inanmak gerekiyor bunun için 🖤🖤
kesinlikle katılıyorum, bir de geçenlerde şu tarz bir soru görmüştüm "eşler telefonlarına şifre koymalı mı" bir çok kişi "saklayacak şeyi olmayan koymaz" yazmış ama "eşine güvenen zaten telefonuna bakmaz" yazan çok azdı neredeyse yoktu... Bana kalırsa iki tarafta birbirine her şeyini açıklayıp kendini temize çıkarınca o zaman o sağlıklı ilişki olmuyor, ne bu para kaçırmadığını ispatlamaya çalışan ortaklar gibi...