[gay] 5 aylık erkek arkadaşımla ayrıldık ve içimde çok büyük bir boşluk var, nefes alamıyorum sadece ağlıyorum?

İlk kez aşık olmuştum, o da aynı şekilde ve hala seviyoruz. Fakat geçmişte yaptığım birkaç olay üst üste gelip onu çok üzdüm. Bana güvenmiyor ve denememize rağmen bir ilişkiye giremeyeceğini çünkü geçmişi arkada bırakamadığını söyledi. Ben ilk kez birisini bu kadar sevdim ve değer verdim, onu her kötü şeyden korumaya hazırdım. Beni yanında istediği her süre onunla beraber olacaktım fakat o benim için en önemli kişi iken fark etmeden onu üzen de ben oldum.

Ortak kararla ayrıldık ve bunun en iyisi olacağını düşündük çünkü yapamıyordu. Fakat çok kötü hissediyorum ve her saniye onu daha da çok özlüyorum. Sesi her aklıma geldiği an ağlamaya başlıyorum. Derste, ailemle film izlerken, tiktok izlerken bile. Ona yazmam bencilce olacak ama ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Arkadaşlarım yardımcı olmuyor ondan tanımadığım insanlardan oluşan bir platforma anlatma ihtiyacı duydum. Gerçekten iyi değilim, onun için iyi olmaya çalışıyorum ama onunla artık beraber olmadığımızı hatırladıkça içim acımaya başlıyor. Umarım o benden çok daha iyi atlatıyordur, umarım bir gün yollarımız karşılaşır. Seni çok seviyorum:(
[gay] 5 aylık erkek arkadaşımla ayrıldık ve içimde çok büyük bir boşluk var, nefes alamıyorum sadece ağlıyorum?