Aşırı toksik sevgilimden ayrıldım, resmen ağzıma s*çtı, sürekli içimde bir öküz var sanki, geçmiyor, niye durup dururken ağlıyorum?

Şu son 1 hafta boyunca her gece kavga ediyorduk ama yemin ederim çok saf, temiz, kendi halinde bir insanım, kimseyi üzüp kıramam bile, onca yaptığı şeye rağmen hep sustum b*k yemişim. Gece bitti, artık rahat olacağımdan eminim 1 haftadır her gün ağlatıyordu ve suçu hep benim üstüme atıyordu. Akşam her şeyi tek tek yüzüne vurunca, senin belanı sik*rim lan diyip, arayacağım aç diye mesaj attı, tehdit etti, her şeyin suçunu bana attı, hep aşağılayıcı sözler söyledi.

1 hafta boyunca hep ağladım zaten onun yüzünden değmez biliyorum ama psikolojimin içine etti bir daha nasıl güvenirim hiç bilmiyorum çünkü ilk ilişkimdi. Aşırı yorgunum ve neden o sıkıntı hala geçmedi ve hala durup dururken ağlamaya başlıyorum.

27 yaşında bir insan 22 yaşındaki bir kıza neden böyle davranır. Hiçbir kötülüğüm dokunmaz, dokunmadı. Başlarda karakterine düşmüştüm hatta içinden ruh hastasının teki çıktı. Bu devirde çok dikkatli olun ben çok saf ve masumdum tecrübe oldu ama acayip yıprattı, kız olsun erkek olsun hepiniz çok dikkatli olun bazı insanlar çok iyi oyuncu

Aşırı toksik sevgilimden ayrıldım, resmen ağzıma s*çtı, sürekli içimde bir öküz var sanki, geçmiyor, niye durup dururken ağlıyorum?