Troll değil
45 yaşımda değilim
Aşırı kilolu değilim, popom vücudumla orantılı sadece dik duruyor🤦🏻♀️ Allahım keşke sormasaydım

Merhaba!
Asıl soru bu kıskançlık sizde nasıl bir etki bırakıyor? Hoşunuza mı gidiyor yoksa rahatsız mı oluyorsunuz? Eğer hoşunuza gidiyorsa, muhtemelen eşiniz sizi beğendiği ve başka erkeklerin bakışlarından rahatsız olduğu için içten içe mutlu oluyorsunuzdur. Yok rahatsız oluyorsanız o zaman kısıtlandığınızı hissedip; huzursuz oluyorsunuzdur. Belki de iki duyguyu da aynı anda hissediyorsunuz kimbilir.. Cevap ne olursa olsun sizin yapmanız gereken tek bir şey var. Eşinize dönün ve "Ben senin karınım, bırak kıskananlar çatlasın." diyerek yanağına tatlı bir öpücük kondurmak olacaktır.
Mutlu akşamlar 🙂
Teşekkür ederim
Öncelikle kıskançlık çok kötü bir virüs ve tedavisi neredeyse mümkün değil, kişi sadece kendine terapi yapabilir, ve o özgüven kanatsız bir kuştur be o kuş bir uçarsa geri asla dönmez, eşiniz beyefendiye sadakatinizi sorgulamamasını şayet sorguluyorsa bunun medeniyetsiz bir durum olduğunu söylemekle başlayıp kıskançlığının yersiz olduğunu belirtin lütfen
hakli ablam esiniz yani ayni sey erkek icinde gecerli kadin icinde dar giyinmek vucut hatlarini belli etmek gunah yani bi erkek olarak ben kendime hakim olmaya bakmamamaya calisiyorum zaten yorumlara bakinca esinizin neden kiskandiigni anlarsiniz Abla
Amannnn be ablam , eşin de olsa takılma. Ne yakisiyorsa ne istiyorsan onu giy. Sanki bakacak olan t-shirtten bakmayacak mi? Ona da bu fotoyu göster. Baktiran kadın değil, bakan dangalak, abaza erkeklerdir de🤬🤬🤬🤬
Görsel çok manidar olmuş🤚👏👏
Cevap
99Cevap
Büyük kalçayi itici buluyorum kadinda
34 bedenli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı kadınları seviyorum
Aha da bunun gibi...

Evlenmeden önce nasıl aldıysa seni öyle kabul etsin
Kalça bu bizde de belli oluyor bakanları ölfürmeye kalksan erkeği bırsk kadın kalmaz türkiye de mecbur çarşaf ta giysen bakıyor insanlar
Çok takılmamak lazım yerine göre
"Vücut hatlarım öyle diye giymek istediğim kıyafetleri hiçbir zaman giyemeyecek miyim?" Diyerek duygu sömürüsü yap. Belki haline üzülür de, giydiklerine karışmaz.
Kocalar neden karışıyor ki karilarinin ne giydiklerine. Erkek nasıl kendini göstermek istiyorsa kadında kendini göstermek ister
Çok büyük bir mesele nasıl Bir münazara yapsak ki... Giyme diyorsa giyme bu kadar basit he yok fevrilik yaparım dersen o da bir tercih onu yap
Hmm anladık, en iyi got sende. Hititlerden beri tarih böyle got görmemiştir eminim. Ama neden bunu şu gafiller ordusuna söylüyorsun :)
Eşin herkesin dötüne baktığı için kendinden biliyo milletin nasıl bakacağını üzgünüm ama gerçek bu ister kabullen ister kabullenme :D :D
nasıl yani nasıl bakıyorsunuz gotlere djndjdbsbs
@biricik_xx bole 😊🙂😳🤑
Gözümüzle Bakıyoruz Gösteriyorlar Napalım 😂
yani bakınca arzuluyor musunuz her kadını acaba hejsnshdh
@biricik_xx Yok be siz yüze bakıp geçiyonuz ya aynı çok fena bişi değilse 1 ila 3 saniye sürer :D :D
Tabi Kaşınırsa Fazla Oluyor Bişeyler @biricik_xx Hep Siz Mi Bakcanız Be😅😂
Kocan çok şanslı. Şanslı olduğu için de sana olumsuz yansıtıyor. Dik popo her erkeğin dikkatini çeker, hele vücutla orantılı ve güzel giyimle bütünleşiyorsa
Vallahi Dıyecek Bişey Bulamadım O Kadar Yorum Atardım İlk Defa Böylesini Duydum 😂 Eğer Büyükse Ne Kadar Onun İstediği Gibi Giyinirsen Giyin Belli Olur Ama Namuslu İnsanlar Bakmaz🙂
Senin bir parçan olduğu için seni kıskanıyor eşin normal değil mi
Buraya bu fotoya attığına görse 😂
Yolda yürürken her erkeğin gözleri orada olacağına bildiği ici saklamak istiyor
Tanrıdan kurtulduk derken erkeklere esir olduk.. kendiniz dışında kimsenin sizi. Yönetmesine izin vermeyin
Benim sevgilimde böyle kalç * ve göğüslerim büyük olduğu için dar giyinmemi istemiyor
boşa gitsin ya da boşamakla tehdit et senin bir hayatın var onu sa özgürce yaşa istediğin gibi
ohoo bana birisi böyle dese o boşanmadan ben kendim götürürüm boşanma dairesine. ne sanıyosunuz ki kendinizi ben anlamıyorum.
siz ne sanıyorsunuz ben de anlamıyorum
paşa mısınız :d ahahshha kendinizi kral sanmayın sknz var diye
ablacım git, kanser bir tip olduğun belli beni de kanser etme daaa
noldu kdumu gtne
yazık yobaz seni kot oantolon giymeyi nerelere getiriyorsun cahil git oku biraz aklını biraz bilgiyle doldurursun en azından sapkınlıklarla değil
@birumut39 uğraşma şunla valla bak delirirsin. Böylesine denk gelmemek dileğiyle 😂
@unicornsevdalisi bu arada bu kafayla devam edersen hep yarı yolda bırakılırsın. Azcık sivrilerini törpüle yavru
sizden zeki ve başarılı kadınlar görünce koyuyor sanırım siz de o tiplerdensiniz yazık gidip okumamış biri bulun hadi anca ona söz geçirirsiniz
Merak etme hayatta tek derdim aptal bir erkeğin beni sevmesi değil ahahaha en azından hayatta hedeflerim var
doktor olcam kariyer yapçam deyip kocası ve iki çocuğu olan ve hastanedeki hocasına yazılanını da gördüm raad ol. Hep böyleleri bitiriyor aşkı da sevgiyi de
kot giymeyi önüne gelene vermek sanan bir cahile söz anlatamam sorry
hadi git o tipinle bulmaya çalış birilerini hahaha kezban bulursun o doğru emir vereceğin bir cahil bulursun ne güzel evli mutlu çocuklu..
@birumut39 kuyruğu havada bunun😂
evet kot giysin şort giysin istediğini giyer sanane Allah mısın sen asıl senin zihniyetin kirli sapık yobaz seni
Merak etme bulmak gibi de bir hedefim yok
ahaha aynen havada senden daha zekiyim mesela bu da bir neden
HEJWHDUWBDIWHS
hadi boş yapma hadi benim yolum belli evet başarı yolu ben burada kimseyi yoldan çıkarmıyorum kadınları yoldan çıkaran sapıklar sizsiniz asıl yazık senin zihniyetine tüküreyim ben
Ayn ayn Allah mısın sen nereden biliyorsun her şeyi? göz ve kalbim mühürlüymüş ahahaha o siz olmayasınız sapıklar sizi
Benim yolum yol merak etme siz anca sizden ezik kadınlara söz geçirirsiniz noldu sana karşı çıkan birini görünce koydu sanırım
yorumlarını falan okuyorum da hala hakaretler savuruyorsun farkında mısın? sende hiç mi ahlak yok ahlaksız. sizin gibiler yüzünden değer verilecek kızı da bulamıyoruz. kaybolun bir ortadan yahu. elek falan yok mu abi elek verin undan taşları eliyelim
HSHAHSHQHQHQ TAMAM AYNEN SİZ HAKLISINIZ HADİ CAHİLLE TARTIŞMAYA GİRME ÇIKAMAZSIN ZATEN
SapıkSIN
konuyu nereden alıp nereye getiriyorsun bence sen bi düşün kitap falan oku aklın yerine gelir
Belli ki rahatına düşkün birisin. Kıskançlık çok ciddi bir sorundur. İleride ilişkiyi bile sarsabilir. Ona göre ortak nokta bulamazsanız evlilik gg.
Sevgili okurum 😂 dötün basın oynamıyorsa sıkıntı yok. Lakin uzun ceket yazlık veya kışlık giyersen iyi olur. Veya bol pantolon iyi olur
Ne yapayim Allah böyle yaratti de. Ama bu soru neden günün sorusu onu anlamadım
İnan bende anlamadım 🤦🏻♀️
g*tçü çok ondandır
Bu problemi bende yaşıyordum. Bence ipleri çokta kaptırma ölçülü bir şekilde istediğin gibi giyin
Bu poponun kullanım hakkı sadece sana ait, bundan gurur duymalısın de.
Erkeklerin dışarda hep popona bakacaklarını düşünüyor🙄
Ben olsam eşimin saçını bile kıskanırım ya <3 <3 <3
Ya götü, ya kocayı değiştireceksin ablacım başka çaren yok 😉
Ben onun yerinde olsam tadını çıkarırıdım bol bol ppondan pomp...
Çok kıskanıyorsa yarısını kestir ekmek arası yaptır.
Ara ara aç işte
Onun yanında uzun
Yokken aç sonuna kadar
Kıskanması güzel değil mi kadınlarda benim götüme bakıyor sürekli 😂
Valla hakli. Dar kot kadar seksi bisey yok, hele ki popo ve bacaklar duzgunse. Benimde sevgilim sar kot giyer bende hasta olurjm. Ama ben giymesinden hosnutum
hakkınızı helal edin hesabımı kapatıyorum sizi tanıdım çok mutlu oldum.
Kapurta önemli erkekler dikizlemesin diye sana kızıyor
O dik ve geriye çıkık kalçanın velinimeti olduğunu bilmiyor eşin.
Eşine deki
Beni kıskanmana gerek yok
Popo senindir de 😊
Çok şanslısın eşinin beğenmesi. İstediğin gibi giyin eşin seni seviyor bir şey demez. Ne mutlu sana.
Kesip at knka napacan başka çare mi var
😂😂😂
@VişneSuyuİçtiBayıldı haksız mıyım bro🥳
😂😂😂yio yio sen her zaman haklisin
@VişneSuyuİçtiBayıldı yesss🤣🤣
Kesip atabilsem yapardım 😂
yuhhh bu kadarida olmaz ya iyimisin abla 😂😂😂
Kıyamam kız işin şakası bu tâbi de 🙈😂 yapacak bsiey yok yani totona uygun giyin enişteyi seviyorsan
😂😂😂toto
@VişneSuyuİçtiBayıldı 🤣
@karamelaaaa lan ya kaçjsdbaskjbdsak
@ToprakBey_ 😜👻
♥ 😉
Abla bu konuda bende sıkıntı çekiyordum ama artık alıştırdım 🤗 önerilerim olabilir istersen ve kesin çözüm 😂😂
Bol giysiler giyinebilirsin ama kıskançlık gereksiz. Sen kalçandan memnunsan, seni rahatsız etmiyorsa ayrıca eşinde memnunsa, zevk alıyorsa fakat çevre yüzünden bunu yapıyorsa ona kesip bonfile yapmasını söyle 😊

Kesinlikle böyle şortlar giymelisin. Senin popoda çok güzel durur
Gerçekten 45 üstüysen popon çıksa ne olur. sevgilinin zeka problemi olabilir
katılıyorum yüzde yüz doğru tespit
Haklıda sayılmaz kıskanıyor işte ne güzelmişsin giyinme
sen de eşini dinle poponu sakla adam kıskanıyor muş sen göstermeye mi çalışıyorsun bırak gösterme
Ayyy kokoş ne poposu on kilo bok dolu popon sksjsjsjjsjs
Sen giy istediğini bakma ona yaaa
kıçına bakıp başkaları tarafından hayal edilmekte problem görmüyorsan istediğini giyebilirsin.
önemli değil o kadar aslında.
ama eşinizle olan meseleyi kendisiyle çözün.
Bence güzelse popon onu gösterecek kıyafetler olmalı
Ne boş saçma işler ya napıcak millet benim popomu de eşine...
Ablacım 45 yaşını aşmişsiniz kocanız ki ayakta heralde baksanıza paylaşmıyor o popoyu. La bı salin birazda millet görsün gözü gönlü açılsın :)
Uzun giyinmeyebilirsin ama en azından poponu ortaya çıkaracak çok dar kıyafetler tercih etmeyebilirsin.
Eşin demek ki milletin karisinin popusuna çok bakıyor ki oradan biliuor diger erkeklerin zihniyeini
Anlaşılan o evet haklısın teşekkür ederim
Soruyu tam anlayamadım.. sizi mi kıskanıyor? Popounuzumu.. buna açıklık getirin
Abla 45'den sonra ne poposu de get.
Yaşım 45 değil 🙄
Siz kadınlar birer kanatsız meleksiniz bu hayatı en çok siz hak ediyorsunuz 👼👼👼
Kıskanç adamsa yapacak pek birşey de yok maalesef. Bu gün popon yarın saçın...
Gösterme hakkını millete kullanım hakkını kocana verdiğini soyle
Ne disyiun lan sen degusjk
Üzme kocanı uzun giyiver
Kusura bakmayın alakası yok ama @Grandiflora senden çok ama çok teşekkür ediyorum. Yahu profilinde ki yazıyı gördüm. Çok etkilendim sanki uzun zamandır bunu duymak istiyordum. O kadar büyük bir yarış ve savaş içindeyim ki bunu görünce fark ettim bana ışık tuttun Allah razı olsun senden mesaj atılmıyordu burdan yazdım herkesten özür dilerim ama bu teşekkürü etmezsem içimde kalacaktı 🙂
@timer555 rica ederim.. ben bu duruma ancak sevinirim
İyi akşamlar 🍀🤗🌺🤲
@Grandiflora iyi varsın. İyi akşamlar 🙂
Arkası kapalı giy o zaman
Bu durumla yaşaması gerektiğine onu ikna et ve başkalarının poposuna bakmayı bırakmasını söyle.. o baktığı için bakacaklarını düşünüyor 😂
Benimki de büyük ama seviyor o
Erkek olmadığım için neden bu kadar beğeniyor anlamıyorum ama çok beğeniyor ve kıskanıyor işte, herkes dalga geciyor şu an ama benim için bi dert gerçekten
Benimki de kıskanıyor ama kızmıyor
Allah başka dert vermesin size
Soruyu cevaplayanlar neye geldi acaba poponamı :)
Anlaşılan herkesin bir kuyruk acısı var popolarla anlamadım gitti pişman oldum valla
Neyse gün geçince silersin soruyu üzülme boşver :)
Allahtan gizlendim yoksa vay halime 🤦🏻♀️
:) milletin derdi toto demekki.
Sende zayıfla toton için :)
tatilde napcak bikini giyince
Senin popo da maşallah baya konu olmuş
Sorma pişman oldum 🙄
Çok mu güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?