Dediğin gibi çiftler birbirlerine her zaman haber vermeli ama kimse kimseden izin almak zorunda değil. Çünkü herkes bir birey ve özgür. Evlensen de sevgili de olsak özgürlüğümüz doğduğumuz gün bize verilmiştir bunu kimsenin almaya hakkı yok. O yüzden asla ama asla özgürlüğünüzü kısıtlayan biriyle ilişki yaşamayın.
İzin almak demeyelim Aklı başında insanlarız Zaten bi ilişki içinde NE YAPIP YAPMİCAMIZI DA BİLİYORUZDUR Ama kendi açımdan söyliyim bi şey yapıcaksam bi yere gidiceksem haber veririm söylerim çünkü her şey oluyo görüyoruz Sonuçta hayatımda bi insan var ve eğer istemezse gitme yapma derse ya da o demeden rahatsız olduğunu anlarsam yapmam Çünkü hayatımdaki insan ve sözleri değerli İstemiyorsa da iyiliğime istemiyodur benim içindir beni düşündüğü yani Ne gerek var aşkımı kırmaya
Hayatımdaki insan ile birbirimizin hangi durumlardan neden rahatsız olabileceğimizi biliriz o raddeye gelene kadar ve buna uygun ortak kararlar olur ekstra durumlar adına. Gündelikte ise haberleşmek fazlasıyla yeterli, kısıtlama seven biri değilim. İzin almak, izin vermek çok gereksiz tanımlar.
Haber vermek doğru olur nerede kiminle olduğunu bilsin yeterli.. gitmemesi gereken yeri kendisi biliyordur zaten çocuk değil ya izinli gidilsin... kadın erkek kimse kimseyi o şekilde kısıtlamaya hakkı yok
Cancagizim birsey mi teklif ettim de hayatindakinden bahsediyorsun bana? Ne sen umrumdasin ne hayatindaki.
Devami var dedigini de yazmisim zaten. Hani bavul, kapi vs olan cumle? O cumleden sonra diyalogun devami gelmez zaten, o kapanis cumlesidir.
Bos yapmak meselesine gelince, dikkatini cekmek istiyorum, arkadas soru sormus, ben ona cevap vermisim. Yani farkli bir pencereden bakacak olursak, sokakta konusan iki insanin konusmasinin ortasina atliyorsun ve taraflarin birini bos yapmakla itham ediyorsun. Sen haddini asmak nedir biliyor musun? Yoksa ebeveynlerin ile gorusme ayarlayip egitimin uzerine mi konusalim?
Burada keselim ki tadimiz kacmasin daha fazla. Iyi geceler diliyorum sana.
Teklif etmedin edemezsin zaten Cancağızım derken ayrıca? Demin benimle aynı cümlede evlilik kelimesini kullandın şimdi de cancağızım diyosun gerçeken rahatsız olmaya başlıyorum.
Sadece olması gerekeni sordum Orda konuşma olarak yazdığın için merak uyandırıcıydı ben de olması gereken şekli merak ettim Bunu neden bu kadar büyüttün uzattın bilmiyorum sinirli anına denk geldim heralde ama inan ben senden daha takıntılıyım Ayrıca burda bak GÖRÜŞE YORUM EKLE yazıyo görmüyosan tekrar bak Ben de istediğim yorumu eklerim İsteyen istediği yorumu ekler lafa da karışır Burası SOKAK DEĞİL bu sitede GÖRÜŞE YORUM EKLEME kısmı var BEN DE KULLANIYORUM Bİ BAŞKASI DA KULLANIP LAFA GİREBİLİR
Görüşme konusuna gelirsek Ciddiysen, görüşme ayarlamak istiyosan ebeveynlerimle şimdi sana numarayı atıyorum Ama kaçmak yok Aricaksın Anlaştık mı?
Haber verilmesinde hem fikiriz. İzin konusuna gelince örneğin; şuraya gitsem acaba sorun eder mi? Huzursuz olur mu düşüncesiyle sorulan sence gideyim mi yapayım mı edeyim mi gibi sorular gerekli iki tarafın huzuru için ammmaaa karşı cins bunu onun huzursuz olmasını istemediği için yaptığını anlamaz bunu itaat olarak görürse ona bi by diyoruz
"İzin" değil ama aklı kalmayacak şekilde dediğiniz gibi haber verilmeli. Kimse kimsenin sahibi değil ve sizde köpek veya bir köle değilsiniz. Kendi kararlarını verebilecek yaşa gelmiş her birey kendi hayatını devam ettirmeli. Kimsenin kölesi olmadan.