ƘƲƦƬƘıԼıƇı | Aşk İlişkileri konusunda 740 görüş paylaştı.
Fenomen
9 gü
Merhaba hayırlı ve güzel akşamlar diliyorumöncelikle, Genelde birlikte olan kişilerin ya da evli eşlerin birbirine aşkım canım birtanem şeklinde iltifat edilmesi elbette ki insanı fazlası ile mutlu edecektirbunlar insanın değerli olduğunu gösteren bir insanın gözünde kıymetli olduğunuhissettiren durum vardır ve ben de çok severim böyle durumlarla çeşitli övgüleralmayı insanın bir nevi ekosu okşanır fakat ben her zaman şunu söylerim önemliolan sözlerle sevgini anlatmak değildir önemli olan düşüncelerinle fikirlerinleve insanı olan verdiğin değerin ile sevgili ölçmektir Bu devirde herkesbirbirini aşkım canım bir tanem diyor ama gerçek ve menfaatsiz sevgi var mıdıryoktur aslında gerçek sevgiler de bile menfaat vardır menfaat nedir? Bir insan bir insanla tanışır evlilik yoluna çıkar evliliğin ilk temeli nediryalnız kalmama korkusu cinsel ihtiyaçlarını karşılayabilmek içgüdüsü değerliolduğunu hissetmek içgüdüsü Çünkü bu insanın yaratılışından bu yana var olanbir şeydir bundan dolayı bana aşkım veya canım kelimeleri veya samimi kelimelerhiçbir zaman İtici gelmez fakat bunun belli bir yaş sınırının olmasıgerektiğini düşünüyorum çünkü 30 yaşındaki bir insanın aşkım demesi ve 60yaşında bir insanın aşkım demesi toplum içerisinde pek de hoşkarşılanmayacaktır hani derler ya her şey yaşında güzeldir diye dolayısıylaevet belli yaşlarda güzel olabilir ama yaşlılık dönemlerinde bu kelimelerinkullanılması itici gelebilmektedir. Güzel sorunuz ve fikriniz için teşekkür ederim Benim de toplamda 7 yıldırhayatımda gerçek anlamda Bu sözü söyleyen insanlar olmadı her şeyin hayırlısıolması dileğiyle, hayırlı akşamlar dilerim.9 Nisan 2021 cuma saat 19.55
tatlişşey | Aşk İlişkileri konusunda 710 görüş paylaştı.
Bilge
9 gü
Çok yanlış bir hareket olur ama zaten kocanlayken sevgili yapmanda çok yanlıştı bunu yani şaka olarak felan mı sordun orayı anlayamadım çünkü bu tarz şaka sorular çok oluyor. Buraya sormaktansa bi dua et yani bugun cuma zaten kendine gel biraz hiçbir erkek bu durumu kaldırmaz yazık edersn yani kocana dön o sevgiliyi bırak
Saricaa344 | Aşk İlişkileri konusunda 314 görüş paylaştı.
Xper 6
10 gü
Evli bir kadın " kaçmak, gezmek " lafları. Biraz olgunlaşın ya sonra programlarda rezil oluyorsunuz milyonlara. Hayır birde yaşın doğru mu? Birini bırakmadan kaçmak falan ne bu göçebe serseri hayatı falan mı
Sen şimdi ne dememizi bekleyerek bu soruyu sordun? Yani kaçarsan Allah gazbını tattırır. Kaçmayıp onları kuma yaparsan da tattırır. Allah seni doğru yola iletsin.
0|0
0|0
öreke | Aşk İlişkileri konusunda 964 görüş paylaştı.
Xper 7
8 gü
Sevgilin seni kendine eş yapar sanıyorsan çooook beklersin.
0|0
0|0
Zevahir06 | Aşk İlişkileri konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Yoda
10 gü
Havasından mıdır suyundan mıdır bilmem ama kafalar bimilyon :))
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş