Evli adamı sevdim kaçtım ve hayatım berbat ne yapmalıyım?

Çok pişmanım ben evli bir adamı sevdim kendisi arayış içerisindeydi karısını bırakmayı düşünüyordu ve konuşmaya başladık zamanla ben aşık oldum fakat iki oğlu var ikiside küçük karısını tanıyorum adam çocuklara bakamadığını söyledi kadın gerçekten aşırı paragöz çok deli bir kadın ben boşan sonra evleniriz dedim ama babam telefonda konuşmalarımızı gördü bende aceleyle adama beni kaçır babam bizi yakaladı dedim kaçtık karısı polise gitmiş polis ya boşanacaksın ya kabulleneceksin ikisi reşit insanlar bizlik bir olay yok demiş öyle olaylar oldu biz kaynanamın evine yerleştik yani o bizi kabul etti ben anayım oğlum sonuçta napayım dedi evini açtı karısı evi bastı beni dövecekti olaylar olaylar derken herkes alıştı fakat benim hiç tahmin ettiğim gibi bir gidişat olmadı ben bir yıl sonra hamile kaldım kızımız oldu ama kimlik bile veremeyiz dediler çünkü nikah yapmadık karısı boşanmadı banane boşanmam dedi kocamda uğraşmadı öyle kaldı neyse adam madam soktu devreye verdiler kızıma kimlik ben çok mutsuzum iki oğlu da geliyorlar eve zaten ev almadı kaynanamın evindeuiz oğlanlar kızıma kötü davranıyorlar bana iftira atıyorlar bize bakmadı yemek vermedi diye iftira atıyorlar sürekli kaynanamın akrabaları geliyor iki tane oğlu kaynanam akrabalar derken çok bunaldım çok mutsuzum akşama kadar yemek temizlik yemek temizlik kocam aşırı boğazlı iki çeşit yemek istiyor parasıda yok sürekli kavga gürültü ilk başlarda yiyorduk geziyorduk flört güzeldi çok seviyordu evlenince işler değişti ailemde kesinlikle gelme diyor sen bizim adımızı çıkardın diyor kızımda küçük nasıl kurtulabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
benim ablam hemşire ben senin bu haline dayanamıyorum dedi ama evli bana yardım edeceğini söyledi bekar olsa evine giderim evli eniştemde benle konuşmuyor bu olay olunca benle küstü ablam yardım edicem dedi inşallah düzelir bu durum
Evli adamı sevdim kaçtım ve hayatım berbat ne yapmalıyım?