+1 yılşunu unutma gelen gideni aratır diye bir söz var aklında bulunsun bana göre evli olduğunu bile bile sana aşk itiraf edecek biri senden faydalanmak için yanaşmıştır ki seni kaçırdıktan sonra neler yapar bilinmez sağlam kalabilsende ondan kaçan bir kadını geri kabul edecek erkek zor programlarda izliyorsunuz yaşıyorsunuz e. erol felan yapmayın sevmiyorsan boşan kaçmak nedir sinsice kaçıp adamı aldatmış sayılırsın ki bunuda gururuna yediremeyebilir başka kadın cinayeti duymak istemiyoruz lütfen boşan sonra git onunla evlen... böylece olması gerektiği gibi olur hem sen kocanı hemde sevmediğin kocan hemde evli barklı kadınlara yürüyecek kadar basit olan sevgilin rahat edersiniz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılCanım sakın böyle bir yanlışa düşme. Sana kocanı aratır. Pişman olursun.
Kimseye yaslanma.
Ayrıca bu adam şerefli ve güvenilir birisi olsa evli kadından uzak durur.
Senden faydalanmak istiyor, seni çaresiz hale getirip kendine bağımlı hale getirmek istiyor.
Böyle tuzaklara düşme. Belki de kadın tüccarı. Aman uzak dur.
Kaçmak nedir ayrıca? Boşan ya, niye kendine saygını yitirecek bir davranışta bulunasın ki?
Evlisin, kendine saygın olsun.
Yanlış üzerine doğrular inşa edilmez.
Bu adama selam bile verme.
Uzak dur, alakanı kes00 Yorumla
+1 yılKocamdan boşanip ayrılmak varken, öyle o kursta tanıştığın adamın yanına gitmek varken sen kaçmayı mi tercih ediyorsun? Kendi evinden kaçmak en son çare bile olamaz boşanmak varken. Tamam esin seni kucumsuyor olabilir ama seviyor da. Bir düşün sen onun yerinde olsan o kaçsa sen ne yapardın. İnsan bu hata yapar kocan sana tokat atmış olabilir. Karı koca arasında olur böyle kavgalar. Ama bu yine de sen ilk kavgada git kaç anlamına gelmez.
03 Yorumla
Soran+1 yılKaçsa havaya uçarfım. Karı koca arasında sürekli bağırış sürekli aşşağulama psikolojik şiddet olur mu ben her gece yatağa ağlayarak gidiyorum 6 yıldır ama ilk kavga sen resmen beni suçlamaya gelmişşin ilk kavga diyoe ya kavga yok o benim azıma sıçıyor ben ağlıyorum
- +1 yıl
Kacmak olmaz yinede
Soran+1 yılNe yapalım ölmeyi mi bekleyelim
Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı. Boşan önce. Sonra kaçmayı, tekrardan bir adamı kaçış yolu olarak görmeyi bırak. Hayır birinden kurtulurken neden başka birine ihtiyaç duyuyorsun ki? Tek başına rahat bir hayat kur, kimsenin eline bakmamayı öğren önce. Sonra kimle evleniyorsan evlen. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma.
01 Yorumla
Soran+1 yılEşim boşanır mı sence böyle bir adam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
+1 yılHaklısın. Sürekli değersiz hissettiren biri ile yapamazsın. Muhtemelen muhafazakar bir ailede yaşıyorsun ve gidecek yerin yok. Ama vicdanın rahat mı peki? Ne kadar saygısız olursa olsun o adam bile bunu yapmıyor. Ve anladığım kadarıyla çalışmıyorsun. Adam seni kursa gönderiyor. Vizyon olarak ikimizin de bir geri kalmışlığı yok. Anladığım kadarıyla sonuna kadar da mutsuzsun. Böyle yaşamaktansa çalışmalısın. Otur bir konuş öncelikle ve içini iyice bir dök. Belki de ne yaptığını göremiyor. Baktın olmadı ayrılma yoluna git. Hayata bir kere daha gelmeyeceksin. Ama kendine bir saygın olsun. O kişiyle kaçarsan kendine saygı duyamayacaksın. İleride nasıl güveneceksin? O da sana güvenemez. "Ona yapan bana da yapar" der.
13 Yorumla
Soran+1 yılKursa göndermesini sebebi Almanya'da tanışınıcaz onu orada rezil ederim diye ben o kadar konuştum ki bizim için aile terapisine randevu aldım bana tokat attı kötü niyetim yoktu. Bir gün yine böyle büyük kavga gitmek istedim odaya kitledi kaçmaya bahane değil ama cidden o bana bir iyi olsa ben ona bin iyi olurum.
- +1 yıl
Anlamaya çalışıyorum. Bir de bencillik katıldı kötü özellikler listesine. Ve sen ilişki içinden elinden geleni yapmışsın. Seni, boşanma davası açma konusunda engelleyen şeyi çözemedim ben.
Soran+1 yılBen korkuyorum. Ben herşeyi yapar bence boşanırsam tanıyorum
+1 yılBana kimse güvenden bahsetmesin artık bu sorudan sonra kimseye hiç bir şekilde güvenmiyorum tek taraflı olarak seni dinledik bir de eşinden dinlemek lazım bu durumu adam ne istiyorsmda sen yapmıyorsun veya yapamıyorsun sen sevgiye hasret kalmışsın ama bu durumda bir başkası sevilmez bu evlilik kurtarılması lazım ilk önce eşin ile birlikte aile psikoloğundan yardım almanız lazım sen onu sev bu başkasını sevsin evlilik nerede evlilik bu çocuk oyuncağı değil sen kadın olarak bu yuvayı kurtarman gerekirken kaçmayı düşünüyorsun çok garip çok ne demek başkasinı sevmek evli iken bunu erkekte yapamaz kadında
18 Yorumla
Soran+1 yılBak başkası konusunda haklısın? Lakin ben yuvayı nasıl kurtarabilirim sana sürekli karın haktet etse belkide boşanıesın ben 6 yıldır yatağa ağlayarak girmediğim tek gün yok sürprizler yaptm konuştum yalvardım. Aile terapisti ne randevu aldım ne dese yaptım. Ama yol olmuyor adam sert. Adam kızgın adam acımasız bir kez boşanalım dedim oğlumu aldı elimden
- +1 yıl
Sorunu ne
Soran+1 yılAdam sert adam sinirli adam hep ben ne istersem o olsun diyot bir şeye hayır de başına yıkar
- +1 yıl
Teşhis ne koydular
Soran+1 yılGelmedi ben bizim için aldım dedim bana tokat attı.
- +1 yıl
Ozaman boşanma kararını al kaçma eğer bir gelirin yoksa adli yardım al barodan ücretsiz Avukat atıyorlar maaşı bir gelirin yoksa ama en büyük sorun hazırsan tek başına hayat mücadelesi vermeye hazırsan ve o kişiye güveniyorsan sana ileride sıkıntı yapmiyacaksa çık bu yola ama iyi ölçüp tart yoksa ileride çok sıkıntı yaşıyabilirsiniz
Soran+1 yılKendim beveriri miyim
- +1 yıl
Anlamadım
+1 yılAnlattığın çoğu şeyi yaşamış olarak seninle konusucam. Böyle bir sıkıntin varsa boşan kocandan ayrıl ve kendi ayaklarının üzerinde dur yağmurdan kaçarken doluya tutunma emin ol anlattıklarını ben yaşadım ama benim tek bir engelim vardı kızım. O olduğu için boşanmaya ayrılmaya cesaret edemedim sen kurtulmaya cesaret ettiysen bunu bir baskasiyla kaçarak değil boşanıp ailene sığınarak kendi hayatını kurarak yapabilirsin. Yarın bir gün o kişinin sana ne yapacağı ya da ilerleyen zamanlarda kocasını bıraktı geldi diye yüzüne vurmayacagi ne malûm
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. Ben ömrü boyunca tek bi kadına ait olmayı amaç edinmiş biriyim henüz sevdiğim yokken bile hiç bi kadına dokunmuyorum daha sevdiği olmadan bile ona sadık biri olarak bu yorumu yapıyorum böyle karaktersiz biri için tek bi saniye düşünmeye bile değmez şiddet uygulaması bile yeterli bi sebepken seni böylesine küçük görüp aşağılaması hayattan bezdirip kaçmayı düşündürecek kadar bıktırması aranızda bi sevgi bırakmamış olduğu apaçık sevmediğiniz biriyle evli kalmak ne kadar mantıklı ki size emanet olan bi canı böylesine üzmeye hakkınız yok kendinize böyle bi eziyeti reva göremezsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbacım ,
bak şimdi kımın daha cok parası var ona göre rota çiz.
kocanda cok para var ıse susucan oturacan ama kumda yürüyüp izini berlli etmeyecen evdeki camışta anlamaz dersen sevgılınlede takılır sorun olmaz.
baktın sevgılının parası daha cok ımkanı var evdekı camışı sie et bununla takıl.
oda aolmadı kımse kırılmasın mmf takıl farklı deneyimlemiş olursun hemde .
bide bunların harıcınde libidon yüksek hard seven bi tarafında sezdim senin , kim daha iyi silkeliyorsa seni onuda düşün .03 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bu cümleleri kız evladına da kurarsın ahlaksız.
Cevap sahibi+1 yıl:) :)
ahlaksız diyene bak , erkek peşinde koşturuyor evli olan kadın millete laf yetiştiriyor utanmadan. gerçekten edep haya kalmamış.
senın yetıstırdıgın kızda senin gıbı çıkar , milletin kızlarıbna laf atacağına onursuz düşük insan modeli
Soran+1 yılBeni bu hale getiren? Onun yaptıkları? Sen ne adaletlisin böyle yazık
+1 yılE Madem eşin böyle boşansana? Evli olduğunuz halde başkası ile kaçmaya ne kadar da meraklısınız siz.
43 Yorumla
Soran+1 yılBoşan demek kolay beni öldürür
Soran+1 yıl@Bahayemez vallahi. Ben onu öldürmezswm iyi çünkü düşünüyorum
+1 yılsen evlenmeden önce böyle düşünen biri ile neden evlendin ki tanıştığın insan seni kandırıyor olabilir kimseye güvenme
evlendiğin insan senin kıymetini neden bilmiyor anlamış değilim ev hanımı olmak her şeyden daha zor bence senin gibi birini zor bulur ailenizle konuşun durumu02 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi böyle düşündüğünü evlenmeden belli etmiyor erkekler
- +1 yıl
her erkek aynı değil şahsen herşeyi konuşurum evlenmeden
Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Yapma. Tanımadığın etmediğin bir adamla sakına öyle bir yola çıkma. Öyle hikayeler biliyorum ki ortada kalan zarar gören hep kadın olmuş. Aman diyeyim tanımadan gerçek anlamda tanımadan hiç kimseye güvenme sakın, lütfen rica ediyorum. Hiçbir kadının zarar görmesini istemiyorum ben.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Ayrıl ve sonra diğeri ile yaşamak istediklerini yaşa, kims ekimsenin ozgürlüğünü kısıtlıyamaz ben çok karşıyım bu tarz beyin yoksunlarına. Dikkat et g*ri z*kalı tipler bu tarz basit olaylsr da bir insanın canını alabiliyor, yani dikkat et.
11 Yorumla- +1 yıl
Bak brn senin yanındayım fakst insanlara kızının da başına gelsin falan diyorsun belki oinsanlar haklı olmıyabilirler ama kızlarının bir suç yok ki eğer ki ço küzüldüysen başka bir suçsuz insanı nbasına gelmesini istemezsin. Bu arada kefenle çıkarsın falan diyormuş, polise git bence ve hemen boşanma davası aç
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa o Türk sineması gözümde canlandı jajdkdm Allah affetsin. Şiddet gören kadın yaşadıklarını yeni tanıştığı bir adama anlatır adam ona aşık olduğunu söyler kadına benimle kaç der. Kadın bir gece üç beş parça kıyafet alır kaçar tam mutlu oldum derken kaçtığı adam onu satar. Bedeni üstünden para kazanır ckkdkdk. Allah'ım sen koru. Aplacim mutsuzsan boşan kaçmak nedir başka birine kaçmak hangi devirde yaşıyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılSen ne diyorsun. Beyinsix
Ablacım sen de iyice saygını yitirmişsin kendine. Korkuyla ekmek teknesi yürümez. Kimse kimseyi öldüremez. Önce kararlı olacaksın ve boşanacaksın. Hem nereye öldürüyor ya hayırdır. Ikincisi de daha bismillah karşıdaki adamı nerden gördün de tanıdın hemen. Biraz mantıklı davranın.
10 Yorumla
+1 yılBöylesine aşk denmez. Adam senin başka bir adama ait olduğunu biliyor ve buna rağmen kaçırayım diyor, mantığa bak! Belli bir dönem vakit geçirip sonra bırakacaktır muhtemelen. Hemen de kanmayın şu insanların sözlerine allasen yaw 🤦🏻♀️
11 Yorumla
Soran+1 yılKanmadım daha soruyorum
+1 yılsoru trol değilse eğer ;Kaçma basın daha çok yanabilir eşinden bosan sonra onu daha iyi tanıdıktan sonra jstersen hayatini birlestirirsin onla
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKaçmaya gerek kalmaz.
Bir kaç kez yatarsiniz.
Kaliteli seks olursa da bir süre gider.
Sonra bırakır.
Kocasını bırakan kadını ne yapsın. Sadece seks ilişkisi olur.
Kabul ise, yol sizin.02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım kızına da aynı cümleleri kur
- +1 yıl
Kim olursa olsun, seçimleri ile yaşar insan. Yüzleşmekten korkmuyorum sadece.
Sahtekar değilim, sadece olayın bu kadar açık ve şeffaf olması ağır geliyor size...
Gülüp geçiyorum size. Ve de acıyorum..
Yaptığınız veya yapacak olduğunuz şeyin bile arkasında duramıyorsunuz.
+1 yılKocanla anlaşamıyorsan sana saygı duymuyorsa boşan baskası ile olmak için bahane urutme onunda öyle olmadığı ne garanti hayatı düzgün yaşayın ya ne diye saçmalama ihtiyaci duyuyorsunuz
111 Yorumla
Soran+1 yılBahane mi? Ulan ne bahanesi ben onu istemiyorum bile ben tek kurtulmak istiyorum. Bu ne suçlama?
- +1 yıl
O zaman kurtul.
Soran+1 yılBen onu da istemiyorum ben burdan kaçıp kendime hayat istiyorum
- +1 yıl
O zaman güzel kardeşim önce biraz çalış para topla sonra bir plan yap ve kaç kurtul burlardan ama boşanmazsan eşin peşini bırakır mı?
Soran+1 yılBilexiklerim var altınlarım da ama kendim yol bilmem iz bilmem ne yaparım
- +1 yıl
Öğren öyle hemen kaçmak olmaz biraz yer öğren bir yer bul ama niye önce bosanmiyorsun daha kolay kurtulursun kaçmaz özgür olursun eşinin sana zarar vericegini düşünüyorsun polise şöyle bunu
Soran+1 yılYazdım ama okudun mu ben beni öldürür diye korkıuyeıum
- +1 yıl
Okudum o yüzden diyorum neden kendini bir güvence altına almıyorsun avukat tut polise şikayet et
Soran+1 yılGüvenmiyorum ona da kendğme de. Düşünüyorum
- +1 yıl
Anladım ne yaparsan yap dikkatli ol lütfen
Soran+1 yılİnşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılMadem bu kadar istemiyorsun neden heyecan arıyorsun ki?
Bunca olumsuz şey var ve sen evli kalıyorsun. Önce boşan.
Sonra kiminle kaçıyorsan kaç.
Kadınlar çok garip varlıklar.11 Yorumla
Soran+1 yılYa asıl senin hemcinsin pislik boşan diuor böyle bir adam boşanmma izin verir mi
+1 yılBoşanmak çok mu zor zina zina ya nasıl yaşıyorsunuz yemin ederim oksijen israfısınız
418 Yorumla- +1 yıl
Vay be sen ne kadar duyarlı bi gençsin sjsjdndj
- +1 yıl
Stalkı bırakır mısın sen asko dkdkd
- +1 yıl
Bırakmam için şu dm bakman lazım djdjnd
- +1 yıl
Ahaha dm kutumu kapattım yok dm kskdjjfj
- +1 yıl
Sen at o zaman djdkdm
- +1 yıl
Olmuyor seviyede değilim 3 xper de
- +1 yıl
Gt yap o zaman
- +1 yıl
Ben küsüm hıh sürtsün burnun sjsjd
- +1 yıl
Ben sürtüncem zaten merak etme😋😋
- +1 yıl
Ya ansjjhd öküz
- +1 yıl
Gelcen mi dm
Soran+1 yılKadını dövmekte günah haram. Birine hakatet etmekte haram ama kocam yapıyor. ? Eşime bir şey demeyip bana demen? Tamam kaçmak yalnş ama senden bir kadın olafak beni bu duruma getireni de sorgulamanı beklerim
Soran+1 yılEvet zinadan bahsedip. Dakikada burada bir erkekle dm ye gitmek gerçekten tutarlı ol be
- +1 yıl
Evet beni dm ye bekleyebilir Yalnız ben altını kırmızı kalemle çizmek isterim ben evli biri değilim istediğime yazarım
- +1 yıl
Kanun var evliliklerde anlaşmazlık çıkarsa boşanma davası diye birsey var hangi yy da yaşıyorsan boşan ne yaparsan yap sonra
Soran+1 yılZina evlilere mi haram sadece? Müslüman kadınlar diyor evli kadınlar demiyor altını neonla çizerim.
- +1 yıl
Abla zinanin alâsı sende var imanlık taslama şimdi kocasını bırakıp başka adama kaçacak Müslüman diyor ya snsjsjdjd
- +1 yıl
Yaa bırakın tartışmayı
Kaçacağın adam sana arkada bıraktığından daha iyi geleceğinin garantisi yok. Eğer mutlu değilsen boşan. Bu şekilde hem hayatını karartırsın, çevren seni kötü bilir. Hem de pişman olursun.
20 YorumlaKocandan memnun değilsen sessiz sedasız anlaşmalı boşanırsın sonra ne halt edeceksen edersin boşanmadan başkasına kaçmak falan boşanmadan bu düşünce bile çok yanlış
05 Yorumla- +1 yıl
Ne edep ne ahlak kalmamis
- +1 yıl
Hayasiz olmus iyice millet
Soran+1 yılKocamdan boşanmam sence mümkün mü böyle bir adam sence bırakır mı bela olmaz mı?
Soran+1 yıl@eleagozluezoo kadına şiddet uygulayan hayalı çünkü s
.
+1 yılAyrılmadan yapmamalısın, önce boşanmalısın. O adamdan da yardım iste, senin arkan da dursun ve destek çıksın. Ama boşanmadan yakınlaşma kesinlikle ve madem niyetin bu, bir an önce boşan.
10 Yorumla
+1 yılBence kaçma o adamın seni yarı yolda bırakıp bırakmayacağını bilemezsin kocanla anlaşmaya çalış dua et Allaha. Dua ile kocan düzelebilir
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlaşılmıyor ki
Yandan gizli üye yandan, eğer istemiyor isen, boşan git kurstaki ilen,
Boşanmadan öyle bir şey yapma, kan çıkar Allah göstermesin, evlisin çünkü daha10 YorumlaOnunla boşan, ama bu süreçte ona karşı ilgili ol, seni iyi görmüyorum kendine bak filan de onu dinlen konuş, kimse sevgiyle ve anlayışla yaklaşan birine sinirli kalamaz. Bu şekilde kararlı ve duruma hakim kalırsan barışçıl olarak ayrılırsınız çocuklarada iyi olur hem.
00 Yorumla
+1 yılasla oyle yapma cozum degil onun iyi cikacaginij garantisi var mi peki civi civiyi söker lafi her zaman riske sürükler yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğişmez bir şey
+1 yılKurstakine inanıp güveniyorsan eşini karşına al. Ondan ayrılmak istediğini söyle. Boşan sonra onla evlen.
09 Yorumla- +1 yıl
@Yggff inanıp güveniyorsa işte. Kocası da iyi değil zaten. Neyse onun hayatı onun kararı
- +1 yıl
@Yggff et napim
- +1 yıl
@Yggff beni alakadar etmiyorsa olmam
Soran+1 yılOlmuyor boşanmuyor kefenle çıkarsıj dedi
- +1 yıl
Oha resmen tehdit ediyor
Oraya gitme buraya gitme diyen kısıtlayan biri seni Almanca kursuna mı gönderiyor 😅
Komiksin hemde çok komik...02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ön yargılı sın ki. Beni istediği yerlere gönderir sadece. Benim istediğim değil. Ve biz Almanya'da taşıncaz bana git bir iki kelime almanva öğren beni rezil etme dedi. Sende komiksin
Boşanmadan olmaz... ne kadar güvenebilirsin ki diğer adama... denize düşen yılana sarılır hesabı olmasın sonra
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bolananak bu beni bırkamaz
Gizli Üye(18-24)+1 yılBaşlığı görünce önyargılı olup s.. lak mısın yazıcaktım ama çok haklı bir düşüncen varmış kaç bunun gibiler insanlığı gak etmiyor
10 Yorumla
+1 yılBir erkekten kaçıp başka bir erkeğe gitmek bana göre intihar çok beter şeyler yaşayıp kocani arar bile olursun düşün. Ben şu an ailemde sorunlar yaşıyorum evden gitmeyi düşünüyorum eğer istersen tanışıp birlikte yaşarız 20 yasindayim
10 Yorumla
+1 yılNe kadar Çok kötüsün ya. Sevmiyorsan boşan, ama bir başkasını araya alarak boşanmak iğrençlik ve buna kılıf bulmak demektir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. yaaa bırak ne aşkı adam heyecan arıyo nasılsa açık kapısın evlenelim diip senle birlikte olduktan sonra bırakacak yarı yolda seni sende inandınmı gerçekten?
02 Yorumla
Soran+1 yılYa hayatım zaten bitmiş birde o kazık atsın
+1 yılArkadaşım kocandan boşan.
O kurstaki adam hala ilgi gösterirse konuş sevgili ol nişanlan evlen.
Ama direk kaçma.
İlk önce boşan.00 YorumlaBoşandıktan sonra istediğini yap, aksi taktirde sana daha çok musallat da olabilir. Bilemezsin. Başına iş alma boşuna.
00 Yorumla
+1 yılÖnce bosan kocandan ondan sonra bakin o işlere kaçma isinde zarar görürsün haklıyken haksız duruma düşme bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayir böyle bir sey yapma. Unutma ki cok kotu bir imaj çizersin. Ayrıca o adam iyi biri olsa sen evliyken bunu teklif dahi etmez. Esin ne iş yapıyor ki bu kadar küçük görüyor seni
011 Yorumla
Soran+1 yılEşim iş adamı okumuş etmiş felan
Cevap sahibi+1 yılboş ver fakire gitme
Soran+1 yılNe diyorsun sen ya gevşek inşallah kızına da bu cümleyi kur.
Cevap sahibi+1 yılYa adamin durumu iyi ama tabi ki tek bununla bitmiyor.. Bu kişi ise senin evli olduğunu biliyor. Eşinle mutlu degil sen boşuna çekme ama onunla kacma ve bedduaya gerek yok. Ben de sana edebilirdim
Soran+1 yılÇok sinirlendim herkes üzerime geliyor
Cevap sahibi+1 yılBurada herkes psikolojini bozar çünkü insanlar acımasız. Eşini severek mi evlendin
Soran+1 yılYani o beni beğenmiş aşık olmuş bende beğendim aşk değildi babam o senin için iyi dedi zaten bizim babamız dedi mi biter ilk baita çok iyidi. Hiç böyle değildi hamile kaldım. Sonra bebeğim düştü ondan sonra adam zıvandan çıktı
Cevap sahibi+1 yılUzuldum. Zaten rahat bırakmaz seni ☹
Soran+1 yılAdam olsa keşke bir kez şu an kumar oynuyor evde yok sabah ezaınsa gelir
Cevap sahibi+1 yılKonusmaya çalış ve ailene soyoe
Soran+1 yılAile mi hahahahah beni onunla evlendiren aile djwldmnd
- Aşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılİnanma kardeşim tuzağa düşme, daha da kötü duruma düşme, bunlar hep yalan dolan, erkeğim kendimden biliyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Allah'a emanet ol
Kimseye muhtaç olmayacak şekilde yaşayabileceksen ayrıl, o adama da güvenme ancak seni kullanır atar, onun yanında da değerinin olmayacağı kesin
00 Yorumla
+1 yılKaç kurtul ama biriyle değil kendinle birine yaslanarak değil kendinden güç alarak
02 Yorumla
Soran+1 yılGüç mü kaldı
- +1 yıl
Elin ayağın tutuyor ise güçlüsündür hiç mi film izlemedin
+1 yılÖncelikle kaç kurtul tabi ki.
efendi erkekler burayı iyi okuyun03 Yorumla
Soran+1 yılYa oda kötü çıkarssüa
- +1 yıl
o zaman başka kursa gider oradan da birini bulursun asjakfasdkailgkm
Soran+1 yılAllah islah etsin
+1 yılKacilir mi bilmem dogru degil fakat bosanabilirsin. Yanlis bir karar alma bence
10 Yorumlaİngilizce ve bilgisayar kurslarından da birer adamın fikirlerini alsan iyi olur.
10 YorumlaYol yordam diye bişey var. Önce boşanma işlemlerini başlatın. Mutluluklar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖnce kocandan boşan öyle onunla ol bence. Boşanmadan kaçarsan adamın ne yapacağı belli olmaz şiddete meyili var belli.
15 Yorumla
Soran+1 yılBoşanıncada ne yapacağı belli değil
Cevap sahibi+1 yılBoşanmadan kaçarsan daha çok sinirlenmez mi mantıken? Hem doğru da değil öyle yapman. Bence önce bosan.
Soran+1 yılBeni bulamaz ki yurt dışı
Cevap sahibi+1 yılKaçacağın kişiye nasıl güvenebiliyorsun peki? Ya o da aynısı çıkarsa? Ya yalan soyluyorsa?
Soran+1 yılGüvenmiyorum. Onunla kaçmak amacım şu nikah yok onla. Beni yurt dışına çıkarsın ben onu terk ederim
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Saçmalama seni kullanıp atmak istiyor boşan kurtul kaçmak da ne
10 Yorumla
+1 yılKaçmaya ne gerek var ki? Boşan. Sonra istediğin şeyi yap.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlmanya’da mı yaşıyorsun? Evet kocan sana hak etmediğin gibi davranıyor ama ayrılıp napıyosan yap
221 Yorumla
Soran+1 yılAyrılamıyorum boşanmıyor me
Cevap sahibi+1 yılKaçarsan bunun adı zina olur her gün her saniye günah işlersin yok aç mahkemeni ben seni sevmiyor başkasını seviyorum de bitsin. Çocyk var mı
Soran+1 yılZina mina umeumda mı
Cevap sahibi+1 yılAllah’ın emri umrunda değil mi? İyi cehennemde yanarsın oraların yanar görürsün
Soran+1 yılAllah'ın emri tabiki umrumda ama ben artık kurtulmak istiyorum. Beni biri kurtarsın ben artık intihar edicem
Cevap sahibi+1 yılAnladım ben de annemden öyle çektim Allah mükafatını versin inşallah kocamdan çekmem annemden çektim çünkü. Öyle psikopattaı ki senin kocan az kalır benim annem hastaydı manyaktı
Soran+1 yılDoğrudur ama annene işte anne ile koca bir olmıyor. Anne senden büyük büyüğün tamam o da yıprsrıe ama kocan sana bie söz söyler bin gelir
Cevap sahibi+1 yılHaklısın evet ama 20 liralık lahmacun aldığım için annem durduk yere kapımı açıp adi. Vay adi vay Senden karı da olmaz kız da olmaz köpek diye bağlayan da olmaz diyerek bağırmaya başlayan bi insan
Soran+1 yılCanım ya canım benim annem benim bizi hep doyurdu çok severdi. Babam kötüydü. Kocam da kötü çıktı
Cevap sahibi+1 yılÇocuğun var mı
Soran+1 yılOğlum vardı öldü. Ondan sonra bizim adam daha zıvanadan çıktı zaten
Cevap sahibi+1 yıl:/ Bazıları ölüm sonrası kafayı yiyor. Oğlun kaç yaşında öldü?
Soran+1 yılYok kafayı genesi gereken benim. 1 aylıktı daha öyle küçüktü ki ama olmadı küçük doğdu tutunamadı
Cevap sahibi+1 yılAllah bu adamdan çocuğun olmasını istemedi belki. Ama zina hayatı yaşama söyle
Soran+1 yılNe yapabilirim ki başka çarem yoj
Cevap sahibi+1 yılAvukata ver psikklojik Şiddet kanıtla direk boşar
Soran+1 yılBeni bir yerde öldürdükten sonra avukat ne yapsın
Cevap sahibi+1 yılKaçarsan da asıl namusum beni aldatmış diye öldürebilir. Aç davanı öyle kaç madem. Kaynanana haber ver annen baban varsa haber ver ben intihar ederim bunu çekemem hep küfür ediyor de. Kocan zengin miydi peki
Soran+1 yılNerden bulucam beni ben yurt dışına kaçıcam
Soran+1 yılZengin evet
Cevap sahibi+1 yılVay be zengin kocayı bulmuşsun. Küfür falan etmiyorsa devam et. Almanya’da mı zengin hem de
Eşin koç burcu büyük ihtimalle. Sakın milletle kaçma yağmurdan kaçarken...
00 Yorumla
+1 yılIlk olarak boşan bir çok mazeretin var zaten boşanmaya. Sonra istediğini yap.
00 Yorumla
+1 yılBence kocanın iznini al, demekki verecek bu gidişle 🤠
00 Yorumla
+1 yılNeden bugüne kadar boşanmak istemedin? Çocuk mu var arada?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Boşanma davası aç boşan adam ne olursa olsun bunu hakketmez yoksa tvlerde görürüz seni
01 Yorumla
Soran+1 yılBoşanırsam da
+1 yılSakın böyle bir şey deneme tavsiye etmem ailen lekelenir boşan sonra naparsan yap
00 YorumlaDurduğun kabahat Oo bir de almancı ki pehh kesin çok iyi olur😏
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Böyle koca olmaz olsun seni hak etmiyor kaçıp gitmek en doğrusu olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam ya sapık ckarsa ya tecavüzcü ckarsa? Ya seni pazarlarsa? Herşeyi düsün ona göre karar ver burası türkiye her b0k var
03 Yorumla
Soran+1 yılBunlar kocamdan daha mı kötü yani
Cevap sahibi+1 yılEvet seks kolesi olarak bile pazarlayabilir , ben sadece sana düsün taşın öyle hareket et diye yazıyorum seni düsünmesem şu an bir b0k yazmazdım. Düşün taşın iyice ona göre karar ver , Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılBeni nasıl pazarların kanun yok mu
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Neden kaçmak? hem de evliyken. Git önce boşan sonra ne yaparsan yap
04 Yorumla
Soran+1 yılBoşanır mı sence bu benden?
Soran+1 yılBeni bırakmaz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaçmaya akıl erdirebiliyorsunuz da boşanmaya mı akıl erdiremiyorsunuz anlamıyorum. Git boşan sonra kimle evlenirsen evlen
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk önce kocandan boşan, ardından kiminle nereye gidersen git
11 Yorumla
Soran+1 yılAllahüla böyle bir adam boşanır mı
Bence yanlis dan kacarken doluya tutulma mantıklı karar ver
10 YorumlaEvlisin birde cocuk varsa oda cok kotu onu da geçtim ne kadar güvenebilirsin ki o bekar sen evli kullanıp atacak belki
10 Yorumla- Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat