Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. en az üç dört yaş büyük olmalı benden..
erkekler yaş aldıkça daha olgun, daha bilgili ve daha anlayışlı oluyorlar her konuda..
haliyle ilişkilerinde de daha sağlıklı hareket ederler..
tecrübesizin teki olaraktan ilişkimde belki de çokça hata yapacam olgun bir erkeğin bana yaklaşımı çok daha farklı olur :))41 Yorumla- +1 yıl
Tecrubesiz biri tecrubeli mi istiyor yani gecmisi olmasini istersin ben tam tersini ister diye dusunuyorum 😀
En İyi Cevaplar
Yaş farkından kasıt 3 aşağı, 5 yukarı olduğunda güzel sonuçlar verebilen bir ilişki olur. Aksi takdirde kadının ya da erkeğin yaşının büyük olduğu bir ilişkiyi sürdürmek ilişkinin geleceği için tam bir muallak olur. Yaş farkına bakmayan insan cesur olmalıdır. Toplumsal normlara uygun düşmeyen bir durumdur bu, lakin toplumun normları bireyin normlarına uyacak diye bir kural yoktur. Kişi en azından kalbine kimin taht kuracağına kendisi karar verebilmelidir. Bana göre eskilerde kaldığını, kalmasını temenni ettiğim bir durumdur. Toplum şu açıdan bakıyor uçuk yaş farklarına. Misal erkek büyük olursa kadına çıtır gözüyle, kadına da erkeğin parasını yiyor düşüncesiyle bakılıyor. Her ne kadar böyle olmasa bile..
51 Yorumla
Evet yani çok dikkat ettiğim bir konu değil ama 19-20 yaşında bir kızla pek ortak noktamız olacağı kanaatinde değilim ya da benden 10 yaş büyük biriyle. -5 +5 her zaman idealdir.
33 Yorumla- +1 yıl
İstisnalar var ama , küçük bir azınlık olsak varlığımız yadsınamaz 🙂
- +1 yıl
Genelleme yapacak olursam doğru
her zaman kendimden daha büyüklerden etkileniyorum bu her zaman böyleydi yani ilkokuldayken ortaokuldakilerden hoşlanıyordum ortaokula geldim liselilerden hoşlanmaya geldim liseye geldim üniversitelere aşık oldum şimdi üniversitedeyim 30 yaşındaki dövmeli erkeklerden hoşlanıyorum ama yhani hiçbir zaman yaşıtlarıma karşı bir ilgim olmadı hep benden büyük olacak
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
71
Cevap
108Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun diye tabir edilen sevgili her daim daha iyi olur gadası. En azından trip nedir bilmez. Nerde ne şekilde nasıl davranacağını gayet iyi bilir.
20 Yorumla Yaşıma yakın olması ya da benden 15 yaş fark olması benim için büyük problem teşkil etmez. Gönüller bir olsun yeterli.
50 Yorumla
+1 yılAşk da asla yaş farkı olmaz kalbime hitap eden kadınım yaşı benim için önemli değil heyy yaş sadece sayı dostum 😌😊
50 Yorumla
+1 yılYaşı yaşına yakın sevgili her zaman ilk tercihler arkasındadır ! Çünkü yaş arasındaki uçurum kuşak çatışması doğrur ve kuşak çatışması olan bir ilişki maalesef sağlıklı olamaz. Misal 20 yaşında eğlenmek müzik dinlemek dans etmek isteyen bir kızın 30 yaşında evinde kitap okumak isteyen bir adamın arasında olan gibi bir uçurum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılGenellikle benden daha büyük kişilere pek sıcak bakmam ama sırf yaştan dolayı da kestirip atmam ama tabikide belirli sınırlardaysa.
(+3) (-3) yaş farkı olabilir ama daha fazlası olmaz kesinlikle.
Onun dışında yaş ile olgunluk farklı şeylerdir yani sırf yaşına bakıp aa bu olgundur gibi saçma düşüncede olmam o yüzden eğer yaş aralığü belirttiğim aralıklardaysa karakterini göz önüne alıp karar veririm.10 Yorumla Benden küçüklerle anlaşamıyorum. Bu yüzden 3 yaş kadar büyüklerle daha iyi anlaştığım için tercihim benden 3 yaşa kadar büyük sevgili.
20 Yorumla
+1 yılBeyin yaşı önemli kemik yaşı değil😄
Yaşın önemi yok karakter, kafa yapısı, düşünce tarzı uyumlu olmalı31 Yorumla- +1 yıl
"Beyin yaşı önemli, kemik yaşı değil"
Ne kadar doğru bir söz 🌺
+1 yılEvet, taşıma yakın biriyle sevgili oluyorum, ya da evlilik düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılYaş farkı çok önemli olduğunu düşünmüyorum insanlar kendi hislerini karşılayan sevgisini hisseden kişiyle birlikte birlikte olmalı ama aşırı yaş farkı ilişkileri kuşak farkı da olabiliyor ama tercihim kendime yakın yaştakıler daha tercih ederdim herşey uyumlu olduğunu düşünüyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Benden küçüklerle pek anlaşamıyorum, ilişki pek uzun süreli olmuyor. Büyüklerle daha iyi anlaşıyoruz
20 YorumlaKendimden çokça ufak bir insan tabiki bana ters , ben genelde insanların yaşlarına değil düşüncelerine takılıyorum.
Aynı düşüncelerle mutlu olabiliyorsak yaş sorun değil.30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. 87 doğumluyum ve 73 doğumlu bir kadınla birlikte olmuştum. Büyüklerde sıkıntı yok ancak ufaklara dikkat ederim çünkü geçlik damarı akılla değil hevesle haraket eder. Aklı başında bir genç kadınla da olabilirim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yıl1-2 yaş farkı yeterlidir benim için
annem yaşında ya da çocuğum yaşında birisiyle birlikte olacak halim yok.
Genç olsun olgun olsun.
En az 2 en fazla 4 yaş fark olsun.
Önce öyle birini bulayım da yaş işini sonra düşünürüz.10 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/-Hjnbq2hLgsÖnce gülelim 😂
Cevap: Tabikide yasima yakin bir Sevgili.20 YorumlaYaşa çok fazla takılmam, düşünce yapımız uyuşsun ve birbirimizi tamamlayalım isterim. Yaşıtlarımla pek anlaşamıyorum bu konuda ama olmaz da demiyorum.
30 YorumlaKendimden 1 yaş bile küçük biriyle birlikte olmam. Ya kendi yaşımda ya da kendimden en fazla 5 yaş büyük biriyle birlikte olurum. Yaş konusu benim için önem arz eden bir konu...
10 YorumlaTecrubelerime gore ne kucuk nede yasitim olmamali. Benden mumkunse bi 5 yas buyuk olsUn. Bunu 20 Li yaslarimdada soylerdim 34 um hala soyluyorum bu erkekler hangi yasa gelirse gelsin ayni yasin kadin cinsiyle ayni olgunlugu tasiyamiyo. Iyisi mi benden buyuk olsun ki dengeleyelim durumu
10 Yorumla
+1 yılEn fazla 3 4 yaş küçük 1 2 yaş büyük olması tercihim sonuçta ortak noktalar olmalı konuşabilmek için. 5 yaş altını artık küçük kardeşim gibi görüyorum. :)
10 YorumlaMerhaba,
Gönlüme yakın tercih ederim. Aklıma fikrime gözüme dünyama! 😅
Yaş farkının ilişkiyi etkilediğini düşünmüyorum ancak bu demek değildir ki 15 20 yaş farkı! 😅
Her şeyin fazlası zarar'dır bokunu çıkarmamak lazım! 😅
Mutluluk huzur yaş ile olmaz, aksi boştur, coştur coştur! 😅10 Yorumla
+1 yılSevgilim olmadı büyük konuşmayacağım ama benden büyük olmalı
40 YorumlaYaş farkı pek alakası yok yani önemli olan karışıklık en önemlisi saygı sonra sevgi gerisi illa ki zamanla oluyor. Yaşa bakmiyorum açıkçası uzun süredir hayatımda kimse yok şuanlık istemiyorumda 🤦
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle erkek kadından çok daha büyük olmalı yaşca.
30 YorumlaBenden küçük olmasında 8 yaş büyük biri bile olabilir..
30 Yorumla
+1 yılBiraz yaş farkı olsa daha iyi olur diye düşünüyorum tabi bu tam tersi bir durumda olabilir 🤷
32 Yorumla- +1 yıl
Yukarı yaş farki mi asagi yas farki mi 😂
- +1 yıl
@selamsiskolar vucudun cok iyi bu arada ama eksikler ve daha fazla calisman gereken yerlerin var
+1 yılsenin yaşına en yakın olan daima en iyisidir. Senden büyükse tecrübesi çoktur yetişemessin, senden küçükse tecrübesizdir anlatamassın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı. O değil de şu adamın bile sevgilisi varsa benim de olur diye düşünüyordum ta ki benim param olmadığını hatırlayana dek. :D
10 Yorumla
+1 yılYaş açısından tercih yapmıyorum. Bu çok genç bu çok yaşlı diye bir düşüncem yok. Ten ve kafa uyumuna bakarım.
10 YorumlaYaşımdan en yüksek 5 yaş , yaşımdan en düşük max15-10 yaş bir kişiyle ilişki yaşayabilirim ve bu yaşada bakmaz kafaların uyumu önemli benim için
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı. Öyle takıntım yok ama fazla olmamak kaydıyla çiftler arasında en fazla 4-5 yaş fark olabilir diye düşünüyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Öncelikle. 7 yaş ve üstü fazla küçük veya 1 yaş ve üstü fazla büyük kabul ediyorum. En ideali benden 3-5 yaş küçük olmalı.
10 Yorumla
+1 yılyakında olur fakat benim ilgimi hep kendimden büyük kadınlar çekmiştir tecrübeleri beni hep mutlu etmiştir
10 Yorumla
+1 yılÇok büyük farklar olmamalı. Beklentilerimiz, bakış açımız vb uçurumlar yaratır arada yoksa. 4-5 yaş aralığı ideal diyebilirim.
10 YorumlaGerçek hayatta gözlemlediğim yaş aralığı kadınların genellikle kendilerinden 10 ysş fazlası olan erkekleri tercih ettikleridir
10 Yorumla
+1 yılYanii evet en az 2 yaş büyük olsun kafasindayim erkekler geç olgunlaşıyor çünkü en fazla da 8 yaş sınırım var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yıl40 li yaşlardaki bir kadınla gayet harika bir beraberligim var sonuç süper
20 Yorumla
+1 yılYani benden en fazla 5 yaş küçük olabilir, 2-3 yaş ideal. Büyüklük olaraksa 2 yaştan büyük olamaz
25 Yorumla- +1 yıl
Dostum hemen öyle teşhis koyma, henüz tanışmadık 😂
- +1 yıl
Ama ismi bile böyle seçmişsiniz👀😀
- +1 yıl
Ortalama arkadaş çevrem olgun insanlar olduğundan ufaklık derler genelde 😂
- +1 yıl
😊😊
- +1 yıl
😊😊
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Kimlik yaşına göre değil kafa ve gnül yaşına göre olan sevgili mutlu eder.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılFazla yaş farkı sorun yaratıyor. Küçük gösterdiğim için benden 2-3 küçük yaş biri olabilir
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayaller: Benden 7-8 yaş büyük olsun ve genç göstersin.
Muhtemelen olacaklar: Benden 2-3 yaş büyük birisi.
Hayırlısı neyse o olsun.30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAşk ='ler
Ne makam ne mevki tanır
Aşkın en sevdiğim hali budur belkide:)10 Yorumla Benden 2 - 3 yaş küçük olabilir. Onun dışında olamaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılbana göre 3 yaş fark ideal daha fazla olduğunda yaş farkı beklentiler farklılaşıyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ben her vakit benden büyük kadın istemisimdir
5 yaşa kadar büyük olabilir sorun yok10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı.
+1 yılKendi yaşımdan -5 eğer sevgilimse. Fb ise 10a doğru hdjdvd
10 Yorumla Tabi ya sağlıklı bir birliktelik denklik ister yaş farkı açıldıkça ilişkinin riskleri de artar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaşıma yakın olması daha iyi. Fazla yaş farkı olsun istemem. En 2 ya da 3
10 Yorumla 3-5 kere çakmak için yaşça büyük ama evlenmek için yakın tabiki
10 YorumlaYaşıt olunca bir başka güzel oluyor tâbi ama bir kaç yaş küçük olabilir sorun yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Mumkunse buyuk olsun çoluk çocukla ugrasamam lakin 25-26 yas bile bana cocuk geliyor
10 Yorumla
+1 yılsevgili tercih etmiyorum kimsenin hayatında aşk anlamında olmak istemiyorum.
10 YorumlaKalbime kim daha iyi geliyorsa o kişi tabi belli ölçüde
10 Yorumla
+1 yılGenelde yaşıma yakın olması daha iyi abartı olmamalı
10 Yorumla
+1 yılEvet benden 5-6 yaşa kadar daha küçüklerle ilgileniyorum.
10 Yorumla
+1 yıl40 yasinda da olur 20de olur yeterki kafalar kafalar kafalar:)
10 YorumlaBence erkekler ilişkide büyük olmalı. Sonuçta erkekler daha geç olgunlaşıyor.
10 Yorumlabenden küçük olsun, sınırım yok
tabi 18 den aşağıda olmasın büyük de olabilir sevsek yeter ya10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında çok dikkat etmem buna, ama yaşlar yakın olunca çok daha iyi oluyor. Enerji, beklentiler, istekler, duygu yoğunluğu daha uyumlu oluyor.
20 Yorumla
+1 yılEn son sevgilim benden 2 yaş büyüktü. Yaşa takılmam. Benim Sevgi, duygusal, fiziksel ve cinsel beklentilerimi karşıladıktan gerisinin bir önemi yok. 😏
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrtalama 6 yaş büyük oluyorlar benden, yaşıma yakın olan bi sevgilim olmuştu sadece
332 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 benm ne saçmasniz ya
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 Hızlı yaşadım bi ton da sevgili yaptım belki kimene
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 E çoğul çünkü bi sevgilim olmadı hayatım boyunca bi sürü oldu hepsi de benden büyüktü 🤷
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 Hakkımi da kullandm iyi ki kullanmisim evlendim noldu hayatımız zehir oldu 🤦 hakkımi kullanmasam nolcakti zaten zehir olan hayatimda hep keşkeler olacaktı 🤷
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 Azck sempatigim belki bilemedim 😅 yalan söylemeye ne gerek var olduysa oldu sefam olsun😅
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 Bu kafa çok yaşanmışlık kafası ordan geliyor 😉
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 düşünsem ve seni onaylasam ne olacak 😅
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 Hahaha ben azck başka telden çalıyorm galiba hahahaha benim kafa beni bırakıp gitmiş azck sanki 😂😂 beynini yaksam nolur ki sanki 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 Benimki de bana yetmiyor zaten boşver 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 Senin yolun neresi bilemedim ki ben şimdi 😅😂
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 Benim geldiğim yerlerde yük daha çok bence sen kendine yeni yol bul yüksüz dertsiz tasasız 😊
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 Sen şaşırmaya yer geziyorsan sorumlusu ben olmam ki sen zaten hazırsın yoldan şaşmaya 😉
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 Bilmiyorum ki neysin necisin 😅
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 Tanımasan da olur belki 🐣
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmenin ve sevilmenin yaşı yoktur yalniz yasadiniz toplumun baskilari sebebiyle böyle sacma seyler söylenebiliyor malesef
10 Yorumla- Devamını Gör (119)
Devamını Gör(164)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt