11 gü
Yaşınıza daha yakın sevgili mi tercih ediyorsunuz?

PiLLy_BheBek
Fenomen

Güncellemeler:
- Yaş farkından kasıt 3 aşağı, 5 yukarı olduğunda güzel sonuçlar verebilen bir ilişki olur. Aksi takdirde kadının ya da erkeğin yaşının büyük olduğu bir ilişkiyi sürdürmek ilişkinin geleceği için tam bir muallak olur. Yaş farkına bakmayan insan cesur olmalıdır. Toplumsal normlara uygun düşmeyen bir durumdur bu, lakin toplumun normları bireyin normlarına uyacak diye bir kural yoktur. Kişi en azından kalbine kimin taht kuracağına kendisi karar verebilmelidir. Bana göre eskilerde kaldığını, kalmasını temenni ettiğim bir durumdur. Toplum şu açıdan bakıyor uçuk yaş farklarına. Misal erkek büyük olursa kadına çıtır gözüyle, kadına da erkeğin parasını yiyor düşüncesiyle bakılıyor. Her ne kadar böyle olmasa bile..5|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
73106- en az üç dört yaş büyük olmalı benden..
erkekler yaş aldıkça daha olgun, daha bilgili ve daha anlayışlı oluyorlar her konuda..
haliyle ilişkilerinde de daha sağlıklı hareket ederler..
tecrübesizin teki olaraktan ilişkimde belki de çokça hata yapacam olgun bir erkeğin bana yaklaşımı çok daha farklı olur :))1|30|1Tecrubesiz biri tecrubeli mi istiyor yani gecmisi olmasini istersin ben tam tersini ister diye dusunuyorum 😀
- Evet yani çok dikkat ettiğim bir konu değil ama 19-20 yaşında bir kızla pek ortak noktamız olacağı kanaatinde değilim ya da benden 10 yaş büyük biriyle. -5 +5 her zaman idealdir.3|02|0
@geneldeufaklıkderler Muhakkak zaten ama bunu da daha bir şey başlamadan sohbet esnasında kişi ele veriyor. :)
- Aşk da asla yaş farkı olmaz kalbime hitap eden kadınım yaşı benim için önemli değil heyy yaş sadece sayı dostum 😌😊3|13|0
- Benden küçüklerle anlaşamıyorum. Bu yüzden 3 yaş kadar büyüklerle daha iyi anlaştığım için tercihim benden 3 yaşa kadar büyük sevgili.2|00|0
- Evet, taşıma yakın biriyle sevgili oluyorum, ya da evlilik düşünüyorum.1|00|0
- Benden küçüklerle pek anlaşamıyorum, ilişki pek uzun süreli olmuyor. Büyüklerle daha iyi anlaşıyoruz2|00|0
- +- 5 yaşa kadar normal karşılıyorum.2|00|0
- Sevgili tercih etmiyorum 🤣0|00|0
- Beyin yaşı önemli kemik yaşı değil😄
Yaşın önemi yok karakter, kafa yapısı, düşünce tarzı uyumlu olmalı1|20|0 - her zaman kendimden daha büyüklerden etkileniyorum bu her zaman böyleydi yani ilkokuldayken ortaokuldakilerden hoşlanıyordum ortaokula geldim liselilerden hoşlanmaya geldim liseye geldim üniversitelere aşık oldum şimdi üniversitedeyim 30 yaşındaki dövmeli erkeklerden hoşlanıyorum ama yhani hiçbir zaman yaşıtlarıma karşı bir ilgim olmadı hep benden büyük olacak1|00|0
- Genellikle benden daha büyük kişilere pek sıcak bakmam ama sırf yaştan dolayı da kestirip atmam ama tabikide belirli sınırlardaysa.
(+3) (-3) yaş farkı olabilir ama daha fazlası olmaz kesinlikle.
Onun dışında yaş ile olgunluk farklı şeylerdir yani sırf yaşına bakıp aa bu olgundur gibi saçma düşüncede olmam o yüzden eğer yaş aralığü belirttiğim aralıklardaysa karakterini göz önüne alıp karar veririm.1|00|0 - Yaşıma yakın olması ya da benden 15 yaş fark olması benim için büyük problem teşkil etmez. Gönüller bir olsun yeterli.1|40|0
- Kendimden çokça ufak bir insan tabiki bana ters , ben genelde insanların yaşlarına değil düşüncelerine takılıyorum.
Aynı düşüncelerle mutlu olabiliyorsak yaş sorun değil.3|00|0 - Yaş farkı çok önemli olduğunu düşünmüyorum insanlar kendi hislerini karşılayan sevgisini hisseden kişiyle birlikte birlikte olmalı ama aşırı yaş farkı ilişkileri kuşak farkı da olabiliyor ama tercihim kendime yakın yaştakıler daha tercih ederdim herşey uyumlu olduğunu düşünüyorum1|00|0
- 87 doğumluyum ve 73 doğumlu bir kadınla birlikte olmuştum. Büyüklerde sıkıntı yok ancak ufaklara dikkat ederim çünkü geçlik damarı akılla değil hevesle haraket eder. Aklı başında bir genç kadınla da olabilirim.1|00|1
- 1-2 yaş farkı yeterlidir benim için
annem yaşında ya da çocuğum yaşında birisiyle birlikte olacak halim yok.
Genç olsun olgun olsun.
En az 2 en fazla 4 yaş fark olsun.
Önce öyle birini bulayım da yaş işini sonra düşünürüz.1|00|0 - https://www.youtube.com/embed/-Hjnbq2hLgsÖnce gülelim 😂
Cevap: Tabikide yasima yakin bir Sevgili.2|00|0 - 40 li yaşlardaki bir kadınla gayet harika bir beraberligim var sonuç süper2|00|0
- Yaşa çok fazla takılmam, düşünce yapımız uyuşsun ve birbirimizi tamamlayalım isterim. Yaşıtlarımla pek anlaşamıyorum bu konuda ama olmaz da demiyorum.1|20|0
- Kendimden 1 yaş bile küçük biriyle birlikte olmam. Ya kendi yaşımda ya da kendimden en fazla 5 yaş büyük biriyle birlikte olurum. Yaş konusu benim için önem arz eden bir konu...1|00|1
- Yaşı yaşına yakın sevgili her zaman ilk tercihler arkasındadır ! Çünkü yaş arasındaki uçurum kuşak çatışması doğrur ve kuşak çatışması olan bir ilişki maalesef sağlıklı olamaz. Misal 20 yaşında eğlenmek müzik dinlemek dans etmek isteyen bir kızın 30 yaşında evinde kitap okumak isteyen bir adamın arasında olan gibi bir uçurum1|00|0
- Tecrubelerime gore ne kucuk nede yasitim olmamali. Benden mumkunse bi 5 yas buyuk olsUn. Bunu 20 Li yaslarimdada soylerdim 34 um hala soyluyorum bu erkekler hangi yasa gelirse gelsin ayni yasin kadin cinsiyle ayni olgunlugu tasiyamiyo. Iyisi mi benden buyuk olsun ki dengeleyelim durumu1|00|0
- En fazla 3 4 yaş küçük 1 2 yaş büyük olması tercihim sonuçta ortak noktalar olmalı konuşabilmek için. 5 yaş altını artık küçük kardeşim gibi görüyorum. :)1|00|0
- Merhaba,
Gönlüme yakın tercih ederim. Aklıma fikrime gözüme dünyama! 😅
Yaş farkının ilişkiyi etkilediğini düşünmüyorum ancak bu demek değildir ki 15 20 yaş farkı! 😅
Her şeyin fazlası zarar'dır bokunu çıkarmamak lazım! 😅
Mutluluk huzur yaş ile olmaz, aksi boştur, coştur coştur! 😅1|00|0 - Sevgilim olmadı büyük konuşmayacağım ama benden büyük olmalı1|30|0
- Aslında çok dikkat etmem buna, ama yaşlar yakın olunca çok daha iyi oluyor. Enerji, beklentiler, istekler, duygu yoğunluğu daha uyumlu oluyor.1|10|0
- Yaş farkı pek alakası yok yani önemli olan karışıklık en önemlisi saygı sonra sevgi gerisi illa ki zamanla oluyor. Yaşa bakmiyorum açıkçası uzun süredir hayatımda kimse yok şuanlık istemiyorumda 🤦1|00|0
- Benden küçük olmasında 8 yaş büyük biri bile olabilir..2|10|0
- Biraz yaş farkı olsa daha iyi olur diye düşünüyorum tabi bu tam tersi bir durumda olabilir 🤷1|20|0
@Selamşişkolar vucudun cok iyi bu arada ama eksikler ve daha fazla calisman gereken yerlerin var
- O değil de şu adamın bile sevgilisi varsa benim de olur diye düşünüyordum ta ki benim param olmadığını hatırlayana dek. :D1|00|0
- Yaş açısından tercih yapmıyorum. Bu çok genç bu çok yaşlı diye bir düşüncem yok. Ten ve kafa uyumuna bakarım.1|00|0
- Yaşımdan en yüksek 5 yaş , yaşımdan en düşük max15-10 yaş bir kişiyle ilişki yaşayabilirim ve bu yaşada bakmaz kafaların uyumu önemli benim için1|00|0
- Öncelikle. 7 yaş ve üstü fazla küçük veya 1 yaş ve üstü fazla büyük kabul ediyorum. En ideali benden 3-5 yaş küçük olmalı.1|00|0
- Çok büyük farklar olmamalı. Beklentilerimiz, bakış açımız vb uçurumlar yaratır arada yoksa. 4-5 yaş aralığı ideal diyebilirim.1|00|1
- Gerçek hayatta gözlemlediğim yaş aralığı kadınların genellikle kendilerinden 10 ysş fazlası olan erkekleri tercih ettikleridir1|00|0
- Yanii evet en az 2 yaş büyük olsun kafasindayim erkekler geç olgunlaşıyor çünkü en fazla da 8 yaş sınırım var1|00|0
- Yani evet bugüne kadar hep böyle oldu. Bundan sonra da böyle olur diye düşünüyorum.1|10|0
- Öyle takıntım yok ama fazla olmamak kaydıyla çiftler arasında en fazla 4-5 yaş fark olabilir diye düşünüyorum.1|00|0
- yakında olur fakat benim ilgimi hep kendimden büyük kadınlar çekmiştir tecrübeleri beni hep mutlu etmiştir1|00|0
- Yani benden en fazla 5 yaş küçük olabilir, 2-3 yaş ideal. Büyüklük olaraksa 2 yaştan büyük olamaz2|00|0
Ortalama arkadaş çevrem olgun insanlar olduğundan ufaklık derler genelde 😂
- Hepsini Göster Daha Az Göster
- Kimlik yaşına göre değil kafa ve gnül yaşına göre olan sevgili mutlu eder.2|00|0
- Fazla yaş farkı sorun yaratıyor. Küçük gösterdiğim için benden 2-3 küçük yaş biri olabilir1|10|1
- Gizli Üye11 güHayaller: Benden 7-8 yaş büyük olsun ve genç göstersin.
Muhtemelen olacaklar: Benden 2-3 yaş büyük birisi.
Hayırlısı neyse o olsun.1|20|0 - Aşk ='ler
Ne makam ne mevki tanır
Aşkın en sevdiğim hali budur belkide:)1|00|0 - Benden 2 - 3 yaş küçük olabilir. Onun dışında olamaz.1|00|0
- bana göre 3 yaş fark ideal daha fazla olduğunda yaş farkı beklentiler farklılaşıyor1|00|0
- Kendi yaşımdan -5 eğer sevgilimse. Fb ise 10a doğru hdjdvd1|00|0
- Tabi ya sağlıklı bir birliktelik denklik ister yaş farkı açıldıkça ilişkinin riskleri de artar1|00|0
- Yaşıma yakın olması daha iyi. Fazla yaş farkı olsun istemem. En 2 ya da 31|00|0
- 3-5 kere çakmak için yaşça büyük ama evlenmek için yakın tabiki1|00|0
- Yaşıt olunca bir başka güzel oluyor tâbi ama bir kaç yaş küçük olabilir sorun yok1|00|0
- sevgili tercih etmiyorum kimsenin hayatında aşk anlamında olmak istemiyorum.1|00|1
- Kalbime kim daha iyi geliyorsa o kişi tabi belli ölçüde1|00|0
- Olgun diye tabir edilen sevgili her daim daha iyi olur gadası. En azından trip nedir bilmez. Nerde ne şekilde nasıl davranacağını gayet iyi bilir.2|00|0
- Genelde yaşıma yakın olması daha iyi abartı olmamalı1|00|0
- Evet benden 5-6 yaşa kadar daha küçüklerle ilgileniyorum.1|00|0
- 40 yasinda da olur 20de olur yeterki kafalar kafalar kafalar:)1|01|0
- benden küçük olsun, sınırım yok
tabi 18 den aşağıda olmasın büyük de olabilir sevsek yeter ya1|00|0 - Ben her vakit benden büyük kadın istemisimdir
5 yaşa kadar büyük olabilir sorun yok1|00|0 - Daha Fazla (119)
Benzer Benceler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Yaşınıza daha yakın sevgili mi tercih ediyorsunuz?
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Evet Hayır
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş