+1 yılKimse zorla birşey yaptıramaz kimseye , bende ilk başlarda böyle düşünürdüm ama nude veya bu tarz şeyleri istemeyen erkekte varmış buna şahit oldum sadece sana verdiği değere bağlı bu eğer hayır diyorsa evliliği bekleyelim dersen ve saygı duyarsa o zaman seni gerçekten seviyo ve bekliyordur ama şöylede bir algı yaratma kafanda herkes seksi öcü gibi görüyor yok evlenmeden olmaz demekte başlı başına saçmalık şu devirde acemi olacaksın evliliği bekleyip öpüşmeyi dahi beceremeyeceğini düşünsene bu defa adam ne diyecek evlendim artık benimsin ! Üstüne o baskıyla gelmesi ve seninde yapamıyor olman seksi sana soğutacağı gibi nefret ettirtip boşamaya kadar gidebilir yani erkeğin ihtiyaçları hep olacaktır ama Herşey zamanında güzeldir özelliklede burada kızın ne istediği önemlidir. İlişki olmadanda ilişki yaşayabilirsiniz ama ne istediğinize önce karar verin çevreye kulak asmayın ve her nude isteyende sapık abaza değildir insan sevgilisiyle yaşayabilir bunları eğer gerçekten seviyorsa. Ben sevgilimi eşim gibi seviyorum ki sevgimi hissettikçe bana karşı dahada sevgisi güçleniyor mesela.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Abi bu nude işi çok sacma yani görupte napicaksın anlık heveslerle iliskinizdeki samimiyeti sevgiyo bitirmeyin nude istedigin birinin gözüne aşkla bakıp sohbet edemessin kız bikere niyetini anlar her davranışından bi mana çıkarır çok saçmaliyosan git internetten bak çok saçma yani bu neyin hevesi eski kiz arkadaşımdan istedigim tek foto insta profil resmini değiştiginde fikrimi alıyodu okadar yoksa boş işler bunlar biraz gözü tok olmak lazım nude isteyen birinin en az 15 16 yaşında oldugunu varsyarsak bu cocukların gözünün tok aklınin temiz olması ailelerin sorumluluğu çocuklara egitim verilmeli ki ilerde tecavüzcüler sapıklar sınıf arkadaşına şantaj yapan tiniyetsizler çıkmasın meydana
22 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim o kadar haklısın ki...😔
Merhaba!
Bunun direkt sevgi ve aşkla alakası yok aslında. Eğer ilişkide fiziksel ve cinsel çekim üst düzeyde ise ve sevgililerin ikisinin de rızası varsa bu istenebilir. Ama eğer ilişkide, duygusal yoğunluk ön planda ise ve yaşanan ilişki saf ve masumane duygularla yaşanıyorsa bu ilişkide nude istenmesi doğal bir durum olmaz. Gerçekten seven, sevdiğinin isteklerine ve kararlarına saygı duyar. Onun yapmak istemediği birşey için onu zorlamaz. Çünkü bunun bir de psikolojik şiddet boyutu var. Kadın istemediği halde erkek bu konuda ısrarcı davranıyorsa ortada zaten gerçek bir sevgi yoktur ve erkeğin psikolojik şiddeti söz konusudur..813 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler bu uzun yorumunuz için ama anlamadığım şey şu 2 ay sonra tekrar geri gelecek köpek gibi ağlayıp zırlayacak seni seviyorum nude olmasa da olur diyor ama yine dayanamayıp istiyor
- +1 yıl
Asıl sorun siz bu sevgi mi değil mi ne olduğu belli olmayan durumdan memnun musunuz? Yani siz masumca sevmek ve sevilmek istiyorsanız neden böyle davranışlarına prim veriyorsunuz ki? Bu davranış kesinlikle aşk değil yani. Çocukça bişey. Onun yaptığı yani.. Ama siz de bu durumdan memnunsunuz ki o geri dönse de kabul edeceksiniz.. Öyle bir izlenim edindim.
Soran+1 yılBen onu seviyorum gerçekten affediyorum kalbime söz geçiremiyorum işte.
Soran+1 yılO beni öyle kabul etsin ben niye ediyorum. Aslında o da ediyor ama dayanamayıp tekrar istiyor apt*l
Soran+1 yılYani derken tam anlamadım?
Soran+1 yılNe yapalım ki seviyoruz işte birbirimizi bırakamıyoruz ama ikimizde inat ediyoruz
Soran+1 yılFarkındayım... kendime gelmeliyim en kısa zamanda. Teşekkür ederim.
+1 yılBu sevgililik döneminde niye normal insan gibi konuşulmuyor illa bir yerlerini mi göstermek gerek abuk sabuk resimlerle mi sevgi güçleniyor.
221 Yorumla
Soran+1 yılEvet, işte ben de onu anlamıyorum. Yok neymiş aşık olduğun kızı arzulamak görmek hakkıymış
- +1 yıl
Evlenince ne arzulamak görmek istiyorsa görsün
Soran+1 yılEvlenmeyeceğiz yani öyle bir şansımız yok:(
- +1 yıl
Bu durumdan dolayımı kuzenin olduğu için mi
Soran+1 yılEvet ve daha birçok neden var.. fakirler diye babam asla vermez
- +1 yıl
Diyerlerini anlarımda fakirlik ayıp değil ki karakteri sağlamsa sorun olmaz diyeceğim ama oda biraz eksik kalmış
Soran+1 yılEvet babam işte fakir diye vermezmiş😒 aslında çok iyi biri merhametli hakkını yemeyeyim ama cinsellik olarak tam bir abaza
- +1 yıl
Senin hayatın senin kararın sonuç ne olursa olsun son söz sende biter
- +1 yıl
Bu konuşmalar sizin aranızda mı geçti
Soran+1 yılEvet onun ailesiyle benim ailem arasında sınıf farkı var babam çocukluğumdan beri hep söylerdi bana onlara da söylerdi işte seni onlara vermem fakirler daha kendilerine bakamıyorlar sana nasıl bakacak🙄 kendisi zengin ama hayatımız zehir gibi maalesef her şey para onun için
- +1 yıl
Olayın para kısmına bakmadım ama çocuğun konuşma uslübu çok can sıkıcı ve sevgisiz. Belkide sadece seninle birlikte olmak için konuşmuş
Soran+1 yılYani onu tanıdığım kadarıyla o öyle değil bana yanlış bir şey yapmaz eminim. Sadece çok merak ediyor vücudumu olay bu😂😂
- +1 yıl
Sen ayrılma kararı aldığında niye rahat davranmış peki hiç bir çaba içine girmemiş gitmemen için
- +1 yıl
Ya ergen kafalı ya da sevmiyordur
Soran+1 yılÇünkü dün bana çok yalvardı yüz vermedim konuşmadım sinirlerini geitrdim. Bu arada sevgili değiliz yani ayrılmıştık tekrar barışmaya geldi. 18 yaşında zaten ergen
- +1 yıl
Konuşmasından belli o kadar laf söylemişsin tamam dan başka birşey yok en son tamam by yazmış birde😄 insan biraz hatasını anlar dur gitme yanlış anladın felan der
Soran+1 yılMal işte bundan birkaç hafta ya da ay sonra hayvan gibi gelecek yok şöyle oldu böyle oldu diyecek ona sinir oluyorum konuşacaksan şimdi konuş konuyu hallet öyle git.
- +1 yıl
Baban izin vermiş olsa bile bu adamdan koca olmaz zaten zora gelince boşar gider
Soran+1 yılBilmiyorum ama bilmiyorum abileri babası adam gibi adam kime çekti hayvan
- +1 yıl
İmalat hatasıdır
Soran+1 yılSayende güldüm çok teşekkür ederim😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. isteyebilir ama ısrar edemez..
sevgilinin niyeti apaçık ortada..11 Yorumla
Soran+1 yılAyrıl ya şimdi biz 2 aya kalmaz yine gelir sinir olduğum şey bu
Bana troll soru gibi geldi ama neyse..
Her sağlıklı erkek sevdiği kadını arzular ama bu hislerini karşı taraf kendini kötü hissetmesin, yanlış anlamasın diye gizli tutmaya çalışır. Ayrıca ben hiçbir zaman sevgilisiyle evlenmeyi düşünen bir erkeğin karşı taraf istemediği sürece ne cinsellik konuşmaya çalıştığını ne de nude istediğini duymadım. Böyle isteklerde bulunan erkeklerin çoğu kadını sadece ihtiyacını gidermek için kullanır. Kesinlikle uzak durulması gereken erkeklerdir.01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten troll değil. Evet o da diyor insan sevdiğini arzular ben de seni arzuluyorum falan ama inanmıyorum samimi gelmiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeven istemez. Kesinlikle haklısın bundanda uzak dur zaten. Şöyle bir durum var ama eğer ondan önceki sevgililerine atmışsan veya birşeyler yaşamışsan acaba. Sevdigi adama attı bana niye atmıyor demekki sevmiyor gibi düşünebilir ama buda düşük bir ihtimal. Eğer hiç atmadıysan birine atma kesinlikle.
23 Yorumla
Soran+1 yılİlk sevgilim ve 2yıla yakın oldu beraberliğimiz. Daha önce hiç kimseye atmadım atmayıda düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman atma kesinlikle. Sakın ha
Cevap sahibi+1 yılUlan böyle atmayan kaldımı evlenelim ya
İstemenin doğru olduğunu düsünmüyorum bir süre sonra elbet sevriyeli bir ölçüde cinselik konuşulur ama nude farklı bir şey üstelik karşı taraf atmadı diye atar yapmak daha da kötü ben bunun gerçek bi sevgi olduğunu sanmıyorum iyi yapmışsın bence ayrılarak böylelerinden uzak durmak lağzım
20 Yorumla
+1 yılSeven ya da sevmeyen isteyebilir bunu kategorize edemem ama şu konuşmadan kesinlikle erkek arkadaşının seni sevmediğini söyleyebilirim sevdiğini varsayıp nude istediğini düşünürsek bu onu üzerdi ama ayrılmanızı kabul edecek kadar değil sana saygı duyardı ama bu daha çok sevmeyip nude isteyen erkek profili çok yüksek ihtimalle sana geri dönüp pişman olduğunu söyleyecektir bir daha istemeyeceğini ama yalan inanma ve yol ver gitsin eski erkek arkadaşına böyle bir durumda derim.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok doğru yapmışsın tavrı hiç hoş değil nude ile sevginin alakası yok ama bunun seni sevmedigi açık ortada çok can sıkıcı cevaplar vermiş.
61 Yorumla
Soran+1 yılEvet canım ama 1-2 aya kalmaz yine ayaklarıma kapacak seni çok özledim nude olmasada olur diye geri gelecek
+1 yılMerhaba. Şöyle söyleyeyim evet bazı ilişkilerde nude atmak gibi bir olay var. Bunlar karşılıklı olabiliyor. Ortada güven olduktan sonra ve ilişki ciddi olduktan sonra ilişkilerde bunlar olabiliyor tabii belli bir yaş içerisindeysen. Ama sizin durum çok farklı gibi. Mesajlara baktığımda kırılan taraf ve haklı olan taraf sen olmana rağmen sürekli bir açıklama yaparak kendini anlatma derdindesin ama karşındaki insan kısa kısa konuşarak senden kurtulma derdinde. Yani asla sevdiğini düşünmüyorum. Bunun sevgisi sevgisizliği olmaz. İlişkilerde nude atan da var atmayanda var ama her iki tarafta çok mutludur. Yani anlayacağın senin için asla doğru kişi olmadığına eminim.
20 Yorumla
+1 yılkesinlikle eminim ki şu erkek görüşlerinde sevmekle nude istemenin alakası yok diyen erkeklerde biliyorlar aslında ama normalleştirmeye çalışıyorlar onlarda eminler ki değer veren zorlamaz
sevgi bunlarla kanıtlanacak bişey değil
eskiden atalarımız zamanında göz göze değemezlermiş ama nasıl severlermiş yani20 Yorumlaistemesi normal, isteyebilir ama sonrasında verdiği tepkiler ve cevapları can sıkıcı olmuş. normalde abartılacak bir konu yok derdim ama amaaan s. kerler tavrıyla yazmış. yoksa nude istedi diye sevgisini sorgulamak anlamsız tek başına
17 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü haklıyım ya bir şey diyemiyor apt*l.
ama 1-2 aya kalmaz yine ayaklarıma kapacak seni çok özledim nude olmasada olur diye geri gelecek ona yanıyorum. Sürekli bu döngü içerisindeyiz- +1 yıl
Döndüğünde seni bulamasın. Uyan artık o zaman ilk değilse
Soran+1 yıl@dwade17 evet normal geliyor artık ikimizede. Ben çok sıkıldım artık ama ilk defa bu kadar açık ve net konuştum ona umarım o da artık benim kesin olduğumu ve bir daha bana yanaşmayacağını anlamıştır.
Soran+1 yılŞu an gördüğünüz gibi burda konuşmamız bitti artık bir şey yapar mı yapmaz mı bilmiyorum. Umarım ikimiz içinde en hayırlısı olur.
+1 yılAşırı kanser bir durum. Konuşma tavrına bakılırsa karşıdakinin seni umursamıyor bile sadece cinsellik için berabermis gibi yazdıklarından ben bunu çıkardım asla barışma sakin sonu pismanlik olur. Ve bu arada gerçekten adam gibi seven sevdiğine kıyamaz nude istemez utanır çekinir hattâ, daha önce denk geldim bu duruma sakin yüz verme !
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de senin gibi düşünüyorum pislik herif😭
- +1 yıl
Kotu bir durum eğer nude atıp daha sonra ayrilsaydiniz kullanılmış gibi hissedebilirdin
Soran+1 yılEvet zaten en büyük korkum ondan da atmak istemem
- +1 yıl
Bu durum psikoloji bile bozar
Soran+1 yılKesinlikle kullanılmak kadar üzücü bir şey olamaz.
Doğal bi durum isteyebilir de mesajlarınıza baktım hep kestirme cevaplar vermiş sen uzun uzun yazmışsın anlatmaya çalışmışsın umrunda bile değil uzak dur
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet sırf beni sinir etmek için öyle yapıyor. Ona zaten gerektiğince konuyu izah ettim artık anlamıştır. Bundan sonrasını merak ediyorum sadece
İsteyebilir istemekte sorun yok. Ama atmak zorunda tabi ki değilsin. Atıp atmamak sana kalmış bunun da bu duruma saygı göstermesi gerekir. Zaten konuşmaya bakılırsa sevdiği sen değilsin vücudun...
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet canım ama 1-2 aya kalmaz yine ayaklarıma kapacak seni çok özledim nude olmasada olur diye geri gelecek benden şans isteyecek
Soran+1 yılCanım değil klavye yanlış çevirmis kusura bakma.
Soran+1 yılBen de öyle dedim yok neymiş başklarından zevk almazmış insan sevdiği kıza ilgi duyarmış onu arzularmış🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılArtık uyanmanın vakti gelmedimi sencede? Yol ver ya pişman olup dönersede kabul etme. Kaybeden o olsun
27 Yorumla
Soran+1 yılHep ayığım zaten kolay lokma olmam ama işte seviyorum kalbime söz geçirmek zor oluyor😒
- +1 yıl
O sevmek değil alışkanlık. İnan aynı şeyleri bende yaşadım sabahlara kdr ağlardı exim nude atim diye beni yıpratırdı ayrılamazdım seviomm derdim meğer sadece alışkanlıkmış. Zincirleri kırmak gerekiyor. Keşke o zamanlarımı daha güzel geçirseydim. Kendimi yıpratmayarak. Yıllarımı verdimde sonunda aldattı asla olmaz dediğim oldu. Ve asla pişman değilim nude atmadığım için kendimle gurur duyuyorum.
- +1 yıl
İyikide aldatmış derin uykulardan uyanmaya niyetim yok güzel uyandırdı
Soran+1 yılSeninle neredeyse hikayelerimiz aynı inşallah bende uyanırım ya artık onu sevmek istemiyorum
- +1 yıl
Ben çok salaktım ama ya harbi harbi süzme salaktım. Bikez bi kızla sanaldan sexting yapmış. Gördüm ve af ettim 🙄 üstelik af etmek için kendim kendimi kandırdım her erkekte olur vs vs. Sonra aldatınca işte yıkıldım harcadığım yıllarıma. Aşırı salaktım o yüzden toparlanmak zor oldu ama o süründü ya bana yeter 😅
Soran+1 yılYaa kıyamam benim de ona benzer bazı salak davranışlarım oldu artık kendime gelmek istiyorum
- +1 yıl
Neyse ki sen kendin uyanmışsın herşey senin elinde kuzu. İstediğin sürece kendine inandığın sürece herşeyi başarırsın kır zincirleri pişman olmuycaksın döndüğünde seni bulamasınn
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Istemez isteyemez, bence senı sevmiyor senın sevgınden emin olduğu için bu kadar rahat. Atma ne hali varsa görsün
22 Yorumla
Soran+1 yılBen de anlamıyorum. ama 1-2 aya kalmaz yine ayaklarıma kapacak seni çok özledim nude olmasada olur diye geri gelecek ona yanıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu konuşmaya bak ya net sevmiyor. Seviyorsan atarsın ne demek ya?
Sonra bunun gibi erkek müsveddeleri evleneceği zaman el değmemiş kız ister.
Madem istedin atmıyor daha ne zorluyorsun angavut cidden salın gitsin ipini.12 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok haklısın ama 1-2 aya kalmaz yine ayaklarıma kapacak seni çok özledim nude olmasada olur diye geri gelecek ona yanıyorum. Gitmek bilmiyor yani
Cevap sahibi+1 yılAlmayın hayatınıza.
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılİster istemesini olgun karşılaman lazım fakat eğer sen göndermez istemiyorsan onun da bunu olgun bir şekilde karşılaması lazım. Eğer bu isteği senden ağır başlıyorsa yolu açık olsun. Hangi konu olursa olsun saygı duyması gerekir. Kararlarından kimse için vazgeçme
00 Yorumla Merhaba,
Seven erkekte sevgilisinden nude ister. Nude istemek kötü bir şey değildir, aksini düşünen boştur! 😅
Sağlıklı her erkek ve kadın etkilenir tahrik olur, görmek isteyebilir ve bu normaldir. Sevgilimi görmeyeceksem neden sevgili olayım, arkadaş kalalım! 😅
Sokaktaki karşı cinsten mi nude isteyelim! 😅
Sorun şu, nude ile sevgi ölçülmez, ispat edilmez. Güven önemlidir. Güven yoksa birlikte olmanın da anlamı yoktur. Milyonlarca ifşa varken, nude atmak yerine, yaşamak daha iyi'dir! 😅
Günah haram laf sözü edecekler, uzak dursun! 😅00 YorumlaTabiki ister sonucta sevgilisisin senden istemicekte kimden isticek ama yollamak veya yollamamak sana kalmis birsey ve o saygi duymasi lazim. Afedersinde sende biraz salaksin galiba 1-2 aya gelcek özür dilerim yollamasanda olur dicek diyorsun sonra yine isticek biliyorum diyorsun sen ne istiyorsun bu oglandan? Kuzenin diye ayrilamicak misin? sende oyun oynamak istiyorsun galiba cünkü karsindaki kisinin neyi istedigi belli sen neden affetceksinki?
00 YorumlaSevgi bu değil kesinlikle niyeti belli bir de kuzenin boşa kendini kullandırtma bence ayrıl.
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten ayrılmıştık bu konuşmamızda da ipler koptu
+1 yılSeven erkek nude ister ama zorlamaz
Bu ağdan seni hiç sevmemiş uzuldum12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de öyle düşünüyorum ama Sevmiyorsa ne diye 1-2 aya kalmaz ayaklarıma kapacak seni çok özledim nude olmasada olur diye geri gelecek kafamı karıştırıyor anlamıyorum🙄
- +1 yıl
Ya işte bir şekilde koparmaya çalışıyor duygualrini değil aklını kullan
Bir ara bu siteye nasıl erkeklerle birlikte olmanız gerektiği hakkında bir bence yazcam insallah
İlişki ileri düzeyde ise istenebilir. Bundan bir sakınca yok.
16 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıla yakın bir ilişki güveniyorumda yani hani paylaşır ya da tehdit eder diye değil. Kendime yakıştırmadığım için atmıyorum.
Soran+1 yılEvet, bencede istemem diyen erkek yalan söylüyordur. Ama bazı şeylerin bokunu çıkartmamak gerek benimkisi ısrarla istiyor hayvan.
Soran+1 yılEvet öyleler... güncelleme yaptım okusunlar😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmekle bide atmanın alakası yok ancak isteyen kişinin abaza olduğu belli. Öte yandan dijital dünya güvenli değil isteyen ve atan cahildir. Ve tabii ki haramdır. Kökten yanlış bir şey. Dediğim gibi bunun sevmeyle alakası yok. Seven bir insan da mide isteyebilir.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMide değil n*de
Cevap sahibi+1 yılbide değil n*de. Hay ben böyle klavyenin.
Soran+1 yılAbazanın teki zaten. Tek sorumuz onun o kadar abaza olması🙄
Cevap sahibi+1 yılGenişçe açıklayayım dedim :D
+1 yılAllah belasını versin bunun gibilerin beyinleri uçkurlarinda olan yaratıklar ve bu böyle olan kadınlar içinde geçerli mide bulandirici k*vaşeler
40 Yorumla
+1 yılKimseye güvenme
Benım en iyi arkadaşım bana ihanet etti
Allah bilir o resmi ne amaçta kullanıcak
Ve seven erkek sevgilisi olmasına bile şükür eder çıplak görsel istemesi sapık olduğunu gösterir İnternette bir sürü p. rno var ordan bakar bu amaçta kullanması gerçekten ayıp45 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok haklısın ama 1-2 aya kalmaz yine ayaklarıma kapacak seni çok özledim nude olmasada olur diye geri gelecek ona yanıyorum
- +1 yıl
İnanma
- +1 yıl
Tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır
- +1 yıl
Sana yardım ederim böyle tipleri tanırım istersen özelden yaz daha fazla bu mesajları insanlar görmesin sadece bu konu için yardım ederim ondan sonra sana bir daha yazmam mesaj at istersen
- +1 yıl
Peki sen bilirsin çeken sen olursun
+1 yılTebrikler doğru olanı yaptın. Bu gün nude isteyen yarın daha neler ister... Zararın neresinden dönsen kar. Bu adam seni gerçekten sevmiyor. Seni kullanıp atacaktı
21 Yorumla- +1 yıl
Bir de o fotograflarını alıp ilerde tehdit edebilirdi
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim erkek arkadaşım da benden nude istiyor. Ama şakacı bir dille istiyor. Hayır atmam dediğim de de kesinlikle zorlamıyor. Seviştiğimiz bile oluyor sevişmeyince falan zorlamiyor. Tamamen benim isteğime kalmış bir şey. Asla bunun sevgiyle alakası yok. Ve sevgilin seni sevmediğj gayet açık. Benjm sevgilim bile ayrılmayı dile getirince hemen uzun uzun şeyler yazıyor. Seninki direkt tamam bb falan yazmış sacmalik
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔Evet ama 1-2 aya kalmaz yine ayaklarıma kapacak seni çok özledim nude olmasada olur diye geri gelecek ona yanıyorum.
+1 yılSeven erkek tabii ki sevgilisinden nude ister sevmeyen erkek de ister bunu sevgiyle değil üstüne düşmemesiyle anlarsın benim sevgilim benden nudeu bile zor istemişti atmak istemediğim zamanlarda bile bana kızmıyor ya da üstelemiyor insanları anlamıyorum vucüda değil biraz kalbe odaklansanız keşke nasıl üzülmüşsündür:( umarım doğru kişiyle güzel bir yol çizersin üzme kendini <3 karaktersiz nude için zorlamış seni ayrılarak iyi yapmışsın
10 Yorumla
+1 yılBunu kendine yapma! Kimseyi seni sevsin nude ya da başka bir şey verme ayrıca iyi olmuş çocuk resmen ergen gibi konuşuyor koy popona gitsin bacımsu. Unutma ki at gibi giden it gibi döner
11 Yorumla- +1 yıl
Koy gö*üne gitsin yazmıştım ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar sürelik ilişkiniz? Gerçekten seven erkek nude istese bile, karşısındaki istmiyorsa asla ısrar etmez ve saygı duyar.
14 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıla yakın ama hep bu nedenlerden dolayı ayrıl barış.
Cevap sahibi+1 yılİlginç. Evlilik düşünüyor mu
Soran+1 yılikimizde küçüğüz şu an evlilik düşünmek erken ama olsa bile ailem beni ona vermez
Cevap sahibi+1 yılO zaman hiç nude atma. Koz olarak kllanır tehdit eder
İyi yapmışsın ayrılırken sana karşı kullanırdı bu. Seven kimse seni istemediğin iş için zorlamaz, sadece cinsellik için beraber değil ise.
20 Yorumla
+1 yılister bu doğal bir durum..
ama seviyorsan atarsın diye zorlamaz..11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de öyle düşünüyorum abaza işte
+1 yılAyrılmakla doğru olanı yapmışsın.
Bu şahısların sevdiğine inanmıyorum.
İki gün sonra ayrılınca tehtid ederler oda var.50 YorumlaNude istemek tamam da olabilir ama bence bu kadar zorlayıp üstelemek o kişiyle ilişkini bitirmen için yeterli bir sebep.
10 YorumlaÇok uzun açıklayabilirim sana bu konuyu ancak şu an zamanım yok müsait olunca yorum olarak yazacağım.
10 Yorumla
+1 yılGerçekten seven nude derdine düşmez bende bu duruma deli oluyorum sektir et gitsin..
20 YorumlaSeven erkek nude istmez isteyen erkek seni değil cıplak bedenini istiyor ayrılmakla en doğru kararı vermişsin sen daha iyilerine layıksın istemediğin bişeyi asla yapma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bu kadar uzun uzun yazarken deger verdigin belli, ne kadar guzel ifade ederken kendini, 2 kelime yazmayan seni sevmeyen tiplere neden bu kadar deger verirsiniz?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Cocuk biraz okuz mu? Evlatlik olmasin, hele bir sor emmine, yenge yaramazlik yapmis da olabilir 🤔
10 Yorumla
+1 yılHaklısın zaten o senin sevgilin değil sadece bir sırtlan. tamam ne ya tamam bb ne. Rezil insan.
10 YorumlaSevgisi saf olsa istemezdi. Cinsellik icin seninleymis burdan bu anlasiliyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBu nedir ya nude nedir ya resim istemek nedir ya kayıt altına mi alacan. Çok seviyorsan nude halini görmek istiyorsan bas nikah
14 Yorumla
Soran+1 yılEvlenme gibi bir seçenemiz yok.
- +1 yıl
Evlenme gibi bir seçeneğiniz yoksa daha niye birliktesiniz eğlenmek için mi
Soran+1 yılTabii ki eğlenmek için değil
Ona bakarsan herkes sevgilisiyle evlenmiyor. Seviyorum yani seviyorduk işte ne diyebilirim ki- +1 yıl
Herkes sevgilisiyle evlenmiyor çünkü anlaşamıyor ayrılıyorlar :) sorunda burda zaten anlasabilmekte anlasabilmiş olsalardı sonu mutlu biterdi hikayenin
+1 yılTabikide haklısın seven insan böyle yapmaz benim çok sevdiğim biri vardı kıyamazdı elimi bile tutamazdı çekinirdi hep benden sevgi bu demek bu bildiğin kullanıyo seni ve kuzenin yarın öbür gün ailenin kulağına giderse o Zaman iş zor nude felan sakın atma yoksa olan sana olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılNude meraklısı değilim ama konuştuğum kişi sadece nudeye bakıcağımı biliyorsa beni tanıyorsa ve istersem atmazsa savunma yaptırtmam böyle direk sg çekerim
012 Yorumla- +1 yıl
Nude isteyip sapıklık yapan biri siktiri çekmeden ben çekerim. Ki nude isteyecek bir insanıda tanımama gerekte duymam.
- +1 yıl
Niye peki bana bu görüş
- +1 yıl
Soruya atabilirdin
- +1 yıl
Sana değil senin gibi düşünenlere
- +1 yıl
Bana değil benim gibi düşünenlere atıyorsan bana değil soruya yaz bunu
- +1 yıl
Böyle bana yazarsan sg çektirmem çekerim ben
- +1 yıl
Nude isticeğim insanı da bilirim ben istediğimde atıcağını da eğer olur da direk savunmaya geçerse engeli basar dinlemem
- +1 yıl
Böyle nude atmaya korkacak insanlarla işim olmaz benim
- +1 yıl
Boş yapma
- +1 yıl
Kime göre boşmuş sırf senin böyle bişeyi itici bulman mı boş yapıyor bunu
- +1 yıl
Komik olmayın öznel yorumunuzu muhattabınıza saklayın
- +1 yıl
Seni çekmek zorunda değilim yorumunu da al git soruda anlat derdini
Tam bir sapık neyse ki niyetini hemen belli etmiş 🤔
14 Yorumla
Soran+1 yılBundan 1-2 aya kalmaz yine ayaklarıma kapacak seni çok özledim nude olmasada olur diye geri gelecek o zaman ne yapayım peşımide bırakmıyor hayvan
Soran+1 yılBen takmıyorum zaten
+1 yılNude isteyecek kadar İQ düşük biri ile sevgili olmam
22 Yorumla- +1 yıl
Kuzenin ise senin yerinde olsan onu rezil ederdim
- +1 yıl
Olsam*
+1 yılSen nasil bir malsin ya kizim sovsene a. k addam senle dalinida tassaginida guzel gecmis az biraz sovun be bu ne sinirlendirdiniz beni yine
00 YorumlaGünümüzde seven veya ilgi duyan her erkek ve kadın birbirine nude atar ve atmasını ister. Bunda bir anormallik görmüyorum.
00 YorumlaBu çocuk seni sevmiyormuşki boşuna vaktini harçamışsın ona
05 Yorumla
Soran+1 yılAma çevresinde çok kız var yani beğenilmeyecek biri deği. Nudeyi çok rahat başka kızlardan da isteyebilir ama benden istiyor nedenini sorunca da seni seviyorum seni arxuluyorum diyor
Soran+1 yılBilmiyorum ya benden güzelleri de var çevresinde ama kendi ağzıyla da söylüyor kimseyi benim kadar arzulamadığını fiziğimi çok beğendiğini falan diyor🙄
Soran+1 yılYazmak isterdim ama yazamam
Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. zklememiş bile seni
sende anca uzun mesaj at yalvar
gidiyorum diyosun
ama hiçte gidiyor gibi değlsinn00 YorumlaIyi yapmisin Dogru karar ve o sana donecektir unutma
02 Yorumla
Soran+1 yılDönecek zaten ama dönmesini istemiyorum gitsin çıksın hayatımdan
- Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılBen gerçekten seven birinin böyle bişi isteyeceğini düşünmüyorum. İsten kişinin sevgisine de inanmam.
00 Yorumla
+1 yılHdhfhddhfhd tamam bb diyo bide klasik türk erkeği
01 Yorumla
Soran+1 yılS*lak ya hemen kaçıyor
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. İnsanlara güvenme, ne olacağı belli olmaz belki ayrıldıktan sonra ss alıp tehdit edicekti seni? Nerden bilebilirsin ki.
00 YorumlaNude atmayı geçmiştim kısa kısa cevaplar vermiş o kadar satırına bence ayrıl gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocugun konusma tarzı çok duygusuz bence zorlama ilişkini bitir gitsin nude de sakin atma. Sen çok duygusal konuşsmusun ama karşındakine değmez
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten bitirdim. daha öncede bu nedenlerden dolayı ayrılmıştık ama ben bu sefer içimden gelerek her şeyi anlaşılır bir dille belirttim.
- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılNudeden önce kuzen olması problemini nasıl aştınız?
20 Yorumla
+1 yılİlişkide bazen cinsel istekler olabilir ama beni seviyosan nude at demek nedir ya seni tebrik ediyorum. Bırakmıssın bunu
20 Yorumla
+1 yılseni cinsellikte kullanmış kuzum , hem sen kuzeninle mi çıkıyordun kız :D
00 Yorumla
+1 yılSevgilini iyi tanimadigini düsünüyorsan haklisin derim.
00 Yorumlavalla hiç sevgilimiz olmadı ki nude istiyelim olsa da istemem zaten o kadar basit bi erkek değilim
00 Yorumla- Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat