Şimdi herkes kaşı şöyle olsun gözü böyle olsun yazıcak.😂 Benim kriterim gerçekten "yürekli olması". -Sadakat ve ahde vefa -kalp kırmaktan korkması -Dürüstlük ve her anlamda güven -Çalışmayı sevmesi ya da bir meslek sahibi olması vs. vs.. ya yine balığın gönlü yine bir çöle vurulcak da hadi hayırlısı.😄
Evlilik için karşı cinste aradığınız kriterler nelerdir?
Beni aldatmasın, çok lükste gösterişte gözü olmasın bir de kedileri sevsin yeterli. 😊 Ama ben kısa boylu ve sıkıcı olduğum için bana evlilik hayal tabi... 😊 Ama olsun hayali bile güzel... 😊
-Sevgisini hissettirmesi -İyi günde kötü günde yanımda olması -Benden bir şey gizlememesi -Tutumlu olması ama eğlenecekse para hesabı yapmaması -Ortalama ya da üstünde tip -Bakımına dikkat etmesi -Yaz mevsiminde yapılan her şeyi sevmesi
Yürekli, tatlı dilli olması , sevgisine sahip çıkan biri olması , uzun boylu olması , yaşı yaşıma uygun olması , azıcık yakışıklı olması. bu kadarcıkk😅
Hastalandığımda, yaşlandığımda yanımda hâlâ sevgiyle aşkla durabilecek adamla evlenirim :) Merhametli ve iyi niyetli olduğuna adım gibi emin olmalıyım.
Tüm samimiyetimle söylüyorum, okuduklarım arasında en güzel kriterler sizindi. Allah bizi tıpkı bahsettiğiniz gibi iyi insanlarla karşılaşmayı nasip etsin efendim...