- Evlenmek için nasıl birini arıyorsunuz? Öncelikleriniz nelerdir?
En başta birbirimize karşı tamamen açık olmalıyız. Arkamı döndüğümde gözümün arkada kalmayacağını bilmem lazım. Yalanın olduğu yerde huzur bulamıyorum. Karşımdaki insanın sadece bana değil, çevresindeki herkese (hayvanlara, garsona, yaşlılara) nasıl davrandığına çok bakarım. İçinde nezaket olmayan birine kalbim ısınmıyor.
Çok yerinden beklenti ve istekler. 🤲
İlk önce ondan aldığım çekim önemli tanıyınca da karakteri oturmuş olgun anlayışlı zeki merhametli sohbeti saran ilgili birisi olmadı ve mesleğinin bana uygun olması aile kültür yapısı hayata bakış açısı hobileri zevkleri yaşam tarzı benim önemli kriterler
Fiziksel olarak uzun boylu tercihim 👍
Allah gönlünüze göre hatta daha iyisini versin.
Amin
Maddi anlamda rahat kendine güvenen mavi gözlü uzun boylu Saygıyı elden bırakmayan küçük detaylara önem veren romantikliği yapmacık değil içinden gelen biri Konuşmasıyla tavrıyla karşısındakine değer verdiğini hissettiren doğal bir duruşu olan biri olursa iyi olur skjf
Amin skjf
Evlenmeye hiç niyetli değilim
Teşekkürler
Evlenmelik mod açıldı 😎💍 Şöyle söyleyeyim; benim için en birinci kriter karakter. Güvenilir olacak, sözünün arkasında duracak, iletişimi kuvvetli olacak, trip atmaktan çok konuşarak çözmeyi bilecek 😅
Bir de mizah duygusu çok önemli, beraber gülemiyorsak o ilişki çabuk solar bence 😂 Sadakat, saygı, ortak değerler, biraz da ortak yaşam tarzı… Fizik çekimi de olmalı tabii ama ilk sırada değil.
Senin için en olmazsa olmaz tek kriter ne, onu merak ettim şimdi? 💬💘
Cevap
25Cevap
Aradığımmbir kriter yok şuandan sonra
: )
Olgun ve büyük kadın.
: )
😄😄
Maşallah
Ya şimdi şöyle olsun böyle olsun diyemem ama Müslüman olması Allah'a inanan birisi olması öncelikle sonrası da zaten konuştukça ortaya çıkıyor
Teşekkürler
Rica ederim
Annesine ve kadınlara saygılı olması şimdi gelir feminist üstünlük istiyor diyen g. zekalılar bakir olması ve de patlak o*ospu kullanılmış d*ldo olmaması 😀 yorumdaki ağır hasarlıya ithafen.
Teşekkürler cevabınız için.
😂😂 ricalarrr
Prensim Sercan her açıdan hem evlenemyi hem sonsuza kadar beraber olmayı istediğim tek erkek hatta onun karşısnda kendimi çok ezik hissediyorum ve çok çekiniyorum onun yanında
Teşekkürler
- Bekaret
- Edep
- Ahlak
- Din
- Çalışkanlık
- Aileci olması
- Ve hanımcılık
Teşekkürler
Tüketen değil üretken bir zihniyet olması.
Boş yapılacak rahatlık olması
Ne olursa olsun yanımdayım demesi
Güzel

Bunlar
Teşekkürler
👍
Dilsiz olsun abi bide zarif kibar iyi niyetli zeki sessiz modda çalışan ürün herzaman talep edilir 😄
Kafa şişirmesin mi : )
Aynen bi 😃
Merhametli olması, uzun ve yakışıklı olursada süper olur
🤣
Dinine bağlı ve ona uygun yaşayan birini arıyordum. Cumaya gidiyor diyorlar sadece cumaya gidiyor 5vakit yok. 30 yaşında adamı namazı ben mi öğreteceğim. Sonunda buldum kendime uygun olanı evlendim.
Maaşallah.
Bakire durust sadik sarisin mavi gozlu cok guzel yuzlu 155 boyunda ince bel evi arabasi olcak en az 100 bin lira maasi olcak bu kadar ya cok mu sanki
Teşekkürler
Mutlu ve huzurlu olalım birlikte her anlamda yeter
☕☕
Kanka saygı sevgi aileme karşı terbiyeli olsun yeter başka bişey istemiyorum.
Teşekkürler
Karakterli efendi sadık güvenilir dürüst doğru düzgün biri ve Allah yolunda ilerleyen
Amin.
Zengin bir hanım lazım bvnvbn
Kısa ve net 😄
kızların yalanlarını okumaya geldim okudukca gülüyorum :D
Hahahaja
zengin yakışıklı kaslı fabrikatör erkek desinlerde foyalarımı çıksın :D
18 - 32 arası
Tesettürlü olması
Olgun bir kişiliği olması
Dinine bağlı edepli biri olması
Mümkünse İstanbul'dan olması
Benim liste uzun tekntek yazmakla uğraşamam şimdi😅
Akıllı, merhametli, Türkçü, Atatürkçü, akp-mhpli olmaması
Protez tırnak varoşluğuna düşmemiş olacak arada sırada karşılıklı 2 kadeh rakı içicez mümkünse bakır renk saçlı olacak
Yanında hiç bir şeyden korkmak istemem bana o kadar güven vermeli
Güzel cevabınız için teşekkür ederim.
Sadakati
Mesleğinin olması
Çok açık giyinmemesi
Güven vermesi
Teşekkürler cevap için 🙏🤲
Harama goturmesin edepli ahlaklı olsun
Allah razı olsun.
🤭
Ahlaklı olması en başta
Teşekkürler
Sadık merhametli olsun
Teşekkürler.
Sohbeti güzel bakımlı güvenilir biri olması
Teşekkürler
Evlenmeyi düşünmüyorum
🙏🙏🙏🙏🙏
Sadık, dürüst, uzun boylu ve de erkeksi
Maaşallah maaşallah
Eğlenceli olması ve güven vermesi
Görüşünüz için teşekkür ederim 🙏
@Flankes1 sen söylesene hdjfkg
Yok öyle bir kriter.
Atatürk aşığı
Zeka kokan
Çok güzel ve paralı bir kadın olması şart.
Zeki olsun yeterli.
Sadakatli
Teşekkürler.
evlenmeyeceğim
Kesin konuşma. Hayırlısı olsun
Neden
Yaş 19 değil mi?
İyi geçinin de, on yaş büyük de olur.
Yalnız kalmak en iyisi diye karar vermek için yeterli bir yaş degil. Zaten yanlış karar.
Aramıyorum 😄
Evlenmem evlenmem diyor.
Switch kadın
Gay olmasın yeter
Pembemi?
Patlak olmaması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?