+1 yılBenim için şart olan şunlar.
Sevgi
İlgi
Sadakat
Güven
Kıskançlık
Kavga
Bunlar ilişki içinde varsa ben direkt evlenirim. Benim hatun bu şartlarima uyuyor o yüzden naneyi yedi. Alacam onu djjdjs024 Yorumla
Soran+1 yılPilli bebek oku bunları.
- +1 yıl
Zaten biliyor ki bro. Okusa ne okumasa ne 😄. Bu site attığım her görüşü o bilir, çünkü tanır beni
Soran+1 yılVay vay vay, kız tarafına ültimatom haaa. Ben olsam bu sözün altında kalmaz, oklavayla gelirdim. (Çaktırma, birbirinize düşürüyorum)
- +1 yıl
Bro o bana ateş eder kdksk oklava kesmez onu. O bana füze atar ben ona rakı atarım kdksk
Soran+1 yılBen onun yerinde olsaydım en az 1 ay şişe yok derdim. Ama o korkar diyemez. Derse tebrik edeceğim. (Kavga için ara bozmaya devam)
- +1 yıl
Bizde korku yok. Her şekil de anlaşıyoruz. O da benim gibi ilk beni sonra rakıyı sever o yüzden rakının musluğunu kesmez. Benim yarim bana kıymaz. d ben de ona
Soran+1 yılTüh ya, seven kavgası göremeyeceğiz desene...
- +1 yıl
Göremezsin. 3. Kişileri ilişkime sokmama konusunda uzmanım. d o yüzden ne o ne ben dış mihraklardan etkilenmeyiz 😏
Soran+1 yılBak ya, hani ben aile içindendim. Kapı dışarı mı edildim?
- +1 yıl
Maalesef bro. Bizim aile iki kişilik. 3. Kişi almıyoruz. En fazla arkadaş olarak kalırsınız
Soran+1 yılDurun size büyü yapayım o zaman. Daha çok birbirinizi sevme büyüsü. Okus pokus. Yok ya bu değildi, hah buldum. Abra kadapra. Yok ya bu da değildi. Hah şimdi oldu. Açıl susam açıl.
- +1 yıl
Ona da ihtiyacımiz yok bro eyvallah. İnanmam öyle şeylere. d bizim sevgimiz gerçek. Dünya dışı şeylere ihtiyacımız yok 😏
Soran+1 yılTakılıyorum. Elbette güzel olsun her şey. Vallahi güzel oluyor böyle insanları gördükçe mutlu oluyorum. Bol bol dua ediyorum, inşAllah tamamına ersin.
- +1 yıl
Amin. Benim niyetim o yönde. Benim hanımın da niyeti tamamında. İkimiz de istiyoruz çünkü 7 ay peşinden koştum zalımın kızının. O da sevgimin farkında
Soran+1 yılArtık kavuşmuşsunuz, zorluklar geride kaldı.
- +1 yıl
O zorluklara değdi. O zorluklar olmasa bu kadar anlam kazanmazdı
Soran+1 yılArtık nikahı bekliyoruz.
- +1 yıl
En fazla iki yıl. 😏
Soran+1 yılÇok uzun.
- +1 yıl
Değil bro. Bir sene sevgililik dönemi yaşamak lazım. Anı biriktirmek lazım. Bunlar güzel detaylardir
Soran+1 yılBana en fazla 12 ay yeterli ama yaş farkımız var tabi.
- +1 yıl
Benim acelem yok, hanımın da yok. Keyfini süre süre tamamliycaz. Sohbet için sağolasın ben kaçtım, işlerim var görüşürüz yine
Soran+1 yılGörüşürüz biraderim, Allah'a emanet ol.
- +1 yıl
Eyvallah sen de
En İyi Cevaplar
Adam olsun.. sadakatli ve adam olması. Somut şeylere gelince elbette dikkat ettiğim detaylar vardır o bende saklı.
Size gelince aşırı sivri birisiniz bunun sebebini merak ediyorum, sorularda falan denk geliyorum herkesi eleştirip kaba tabirlerle yargılıyorsunuz. Yaşınızdan dolayı sitede jenerasyon farkı var sizin açınızdan bakınca, ve bunu hiçbişekilde kabul etmiyorsunuz😄 ondan dolayıdır bulamamanız.03 Yorumla
Soran+1 yılBenimle ilgili analiziniz çok doğru. Siteye girmeden önce, siteye yeni üye olduğum dönemler ile biraz ara verip geldiğim ilk zamanlarda çok mutedil ve metanetli oluyorum ama soruları veya saçma sapan fikirleri okuyunca yok ya böyle insanlar olamaz diyorum. Hatta kendi kendime ferasetimden ödün vermeyeceğim diyorum ama bir bakıyorum soru, ben iş görüşmesi için yurtdışına çıktım eşimi aldattım ve kocamdan utanıyorum ne yapmalıyım sorusunu görünce içimdeki o agresif adam çıkıyor. Dayanamıyorum.
Bulamamın sebebi jenerasyon farkından değil, yaşını başını almış insanların ifadelerini okuyunca ben mi geri kafalıyım veya çok geç kaldım bu zamana ya da bu benim yaşımdaki insanların pespayeliğimi diyorum. Ama dışarıdan doğru analizi eden bir göz olarak siz daha objektif görüyor olabilirsiniz, ben bunda iddia etmiyorum. Artık evlenmek istiyorum ve bunun için çok çaba sarf ediyorum. Biraz da bu açıdan yılgınlık var, çünkü aşırı derecede çaba sarf edip devamlı hayal kırıklığı yaşamak bu yaşın olgunluğuna da zarar veriyor. Laf aramızda kendimi bazen ergen gibi hissediyorum bu tür davranışlarımdan dolayı ama tahammülüm kalmadı. Umarım beni anlarsınız.
Soran+1 yılİşte öyle olmuyor. Ben dert ederim. Çünkü buna benim gibi insanlar inanır. Canı yanar. Ülkeyi yangın yeri gibi görür.
Üstat Necip Fazıl'a sorarlar niye bu kadar sinirlisin diye. Üstat soruyu sorana sorar en büyük derdin nedir deyince hastalığını söyler soran kişi. Necip Fazıl ise bu ülke için canım yanıyor, ben sinirli olmayım da kim olsun, derdim büyük çocuk der. O hesap. Derdim ülke ve eş.
+1 yılİman, namaz, eline el bile değmemiş olması, merhamet, zeka, çalışkanlık en önemlisi de benim gönlümün ısınması. Allah böyle kısmet çok çıkardı karşıma ama kalbim ısınmadi.
09 Yorumla
Soran+1 yılBöylesi çıkıp da siz kalbim ısınmadı diyorsanız, tanımak istememişsiniz derim.
- +1 yıl
Evet çok çıktı yalan yok ama bende bir problem var talip çıkınca içimi sıkıntı kaplıyor hatta kararsızlıktan ağlıyorum. Sabah evet dediğime akşam hayır diyorum. Nasibimde evlilik yok galiba diye düşünmeye başladım.
Soran+1 yılYa Rabb, biz ne yapalım daha biz ne yapalım. Daha kendine mukayyet olmayan kadına erkeğin mukayyet olmasını istiyorsun Ya Rabb...
Sizin gibi hanımlardan dolayı tahammülüm kalmadı benim de...- +1 yıl
ne yapmışım ben kendime mukayyet olamamaya🙄
Soran+1 yılSabah evet dediğinizi akşam hayır demeniz. Siz aklınıza mukayyet olamıyorsanız biz erkekler ne yapalım? Vallahi kızgınlıktan artık ben bile sağlıklı düşünemiyorum.
- +1 yıl
Bende hastalık gibi kararsızlık var. Ben bir kere "hayır"demişimdir karşı taraf ısrar edip benim kafamı bulandirdiysa sabah evet dediysem akşam hayır demişimdir. Yani baştan evet dediğime değil.
Soran+1 yılYaşınızı öğrenebilir miyim?
- +1 yıl
Söylemek istemiyorum. Neyse iyi günler. Allah herkese hayırlısını versin.
Soran+1 yılİyi günler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılKarakteri ve zekası
01 Yorumla
Soran+1 yılKarakter geniş bir kavram değil mi biraderim.
Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Beylikduzunde dubleks daire , boğazda yalı, Balıkesir ya da muğlada yazlık, 5 tas pırlanta , İsviçre bankalarında yüklü miktarda euro, volvo araç vs vs
036 Yorumla
Soran+1 yılBu kadarcık mı? Hani Paris'te bir ev, Miami'de bir malikane, Norveç'te bir kışlık vs dersiniz diye düşünmüştüm.
Soran+1 yılBelli belli, ağırlığınız kadar altın, boyunuz kadar gümüş de var listede.
Soran+1 yıl+20 cm deyin
Soran+1 yılSizi alan yaşadı, ama eziyeti.
Soran+1 yılAllah tamamına erdirsin. Bulursanız tabi.
Soran+1 yılVallahi istediğim kadını bulamıyorum bir türlü. Evde kaldım. Lan bu kadınları döveceğim artık, insan evladı bir erkek bulmuşsun daha ne istiyorsun ama bakan yok.
Soran+1 yılBen karımı döverim tabi. Tepemi bir artırsın hele dizime yatırıp eşek sudan gelinceye kadar o popoyu tokatlamak benim şanımdandır. Ben anlamam. Kalacaksam bu yüzden kalmaya razıyım. Bende kıçı başı oynayan erkek modeli olmaz. Neysem oyum...
- +1 yıl
Erkekler, kadınlar üzerine hâkimdir [aile reisidir]. Çünkü Allahü teâlâ, bazı kullarını, bazı hususlarda bazısından üstün yaratmıştır. Hem de erkekler, kendi mallarını, onlar için sarf ederler. Kadınların iyileri, Allahü teâlâya itaat eder ve kocalarının haklarını gözetirler. Kocaları hazır olmadıkları zaman, onların namuslarını ve mallarını, Allah’ın yardımıyla korurlar. Hıyanet etmesinden korktuğunuz kadınlara, karı koca haklarını öğretin ve tatlı sözlerle nasihat edin, onları yatağınızdan ayırın. Yine de, uslanmaz iseler, hafif dövün! Uslanırlarsa, onları üzecek şey yapmayın, kendilerini incitecek bahane aramayın.) [Nisa 34]
Hatırlatırım hafif dövün dediğindeki ölçü bir süpürge çalısı ile kizartmadan dokunmaktir sadece bilgin olsun..
Soran+1 yılBen o popoyu önce döverim sonra...
Sonrası bana kalsın. Genellikle o olay sonrası başka bir şey yaşayıp duşa girmek zorunda kalırız.
Soran+1 yılHorozluğum çift taraflı, hem döverim hem severim yani.
Soran+1 yılEşim olmadan bir kadın için kendimi çok paralamam. Zaten böyle olduğum için yalnızlık senfonisini çalıyorum.
- +1 yıl
Soran+1 yılVideo kullanılmıyor diyor.
- +1 yıl
Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar https://g.co/kgs/KLpmrc
Soran+1 yılNeymiş?
Soran+1 yılBu şiir?
Soran+1 yılYorgunum...
Soran+1 yılRuhum ve düşüncelerim.
Soran+1 yılBakım ne yapmalıyım?
Soran+1 yılİyi olur, yaptırmak isterim.
Soran+1 yılTamam
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılZeki, güçlü, çalışkan, dürüst, sevecen, merhametli...
07 Yorumla
Soran+1 yılSize liste miste yok, enişte beyi kapmışsınız.
- +1 yıl
işte listemde bunlar var. merhamet dışında diğerlerine diyecek sözüm yok ama insanız hata yaparız. o durumda eşim çok anlayışlı merhametli biri olmuyor... :(((
Soran+1 yılEnişteeee bak kızımız değerlidir, üzme vallahi merhametli davranmazsan külahları değişiriz. Biz site olarak kız tarafıyız, ona göre. Bu notumu okusun anında değişir merak etmeyin.
- +1 yıl
yok vallahi kaç keere konuştuk... insan bi canın sağ olsun der di mi.. yok yahu.. demiyor... öyle bakar, gider gelir o hatayı kurcalar.. sessiz kalır. surat asar. sonra da der ki "ben tek bir şey dedim mi? ağzımı açtım mı?" ya desen daha iyi... kapışırız sonra anlaşırız. ama nerdeeeee...
misal kitaplık kuracağız, yeni taşınmıştık evimize. her şeye özeniyor. beyefendi merdivenin tepesinde. bana dedi ki şu üst kısmı bana versene.. ben güçlü kuvvetliyimdir öyle çıt kırıldım değilim ama neticede kadınım yani.. o üst kısım dediği şey ham ağaç... yerden kaldırdım, merdivenin tepesindeki beyefendiye uzatırken dengemi kaybettim, düşürdüm... gitti tv sehpasının çekmece kapağına çaaatttt... bir gedik açıldı orada... çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok.. sana bir şey oldu mu demedi. canın sağ olsun demedi. düşen kitaplık bölümü kırıldı. (ikeadandı zaten ayrıca aldık onda sorun olmadı) gitti geldi eli ile o çekmece kapağındaki gediği kurcaladı.. gözümün önünde unutulmaz zaten... ama unutturmuyor da... sürekli kurcalıyor. hafta içi ilk iş gününde internetten üretici firmayı buldum.(bursa inegölde bir firma üretiyormuş) dedim durum bu. kocamdan illallah geldi durumum vahim. bana bi iyilik yapın, o tv sehpasının yara açılan çekmece kapağını ücreti mukabilinde gönderin.. tamam dediler. kapak gelene kadar kocam işte renk tutmaz, desen tutmaz... sürekli olumsuz laf söylüyor.. ama öyle sinir bozucu ki.. asla kavga gibi değil. pasif agresif... söylüyor çekiliyor... inanılmaz sinir bozucu. yıllar geçti hala aklımda. ay çok sinirlendim. şimdi az sonra gelecek senin neyin var diyecek. valla çıkayım balkona az hava alayım sinirim bozuldu çok... neyse.. gelen kapak tam renginde ve deseninde geldi. hiç sorun olmadı. taktık kapağı kurtuldum dilinden. dedim ki Allah beni senin eline düşürmesin. Amin Ya Rabbim. Çok amin
Soran+1 yılBen eniştemi de sevdim. Tamam eksikleri var ama kötü söz demiyor, şiddete başvurmuyor, küfretmiyor. Türkiye'de bu yönden bozuk erkekler de var. Bence eniştem sizi çok seviyor. Hatta deli gibi aşık. Buna eminim.
- +1 yıl
yok öyle bana küfür etmez... ben ona edebilirim... neticede fiili imkansızlık hali var benim açımdan. küfür etmemde sıkıntı yok bence :))))
bu arada bence de bana aşık. benim sinirim az sonra yatışır ben de aşığım ona. iyi ki var, başımın tacı.. ama merhametli olsaydı tadından yenmezdi. gıcık bir insan!
Soran+1 yılYa tamam kız tarafıyız da kızımız da bilsin her kadı kızının bir kusuru vardır. Eniştemizde de olsun o kadarcık. Ben böyle erkekleri, aile babalarını, evin reislerini severim. Adam gibi adam, maşallah. Kızımız fazla kurcalamasın vallahi diğer özellikleri de gider. Hem erkek aşıksa sonuçta her şekilde hanımının kıymetini bilir, merhamet de eksik olsun biraz...
+1 yılCiddi anlamda aday bulunmuyor herkes alternatif peşinde daha iyisini bulma pesinde
09 Yorumla
Soran+1 yılYok, ben gerçekten arıyorum...
- +1 yıl
Bende arıyorum evliliğe uzak biraz kadınlar ya da kafalarındaki beyaz atlı prensler çok farkli
Soran+1 yılTürkiye'de kadınların psikolojileri bozuk. Ne istediklerini bilmiyorlar, elin aklına gidiyorlar, kafaları basmıyor.
- +1 yıl
Hakkımızda hayırlısı diyelim anlamaya çalışıyorum eksikleri gidermeye neyi yanlış yaptığımı sorguluyorum
Soran+1 yılRabb'ime sırtımı dayadım, o hakkımda en hayırlısını verecek inşAllah. Büyüklerin de hayır duasını alıyorum devamlı.
- +1 yıl
O zaman olur çünkü dini tamamlamak evlenmekten geçiyor en basiti gerçekten geçmişe bakıyorum sevgili bile olmazdım kimseyle evlilik kutsal bir kurum bence
Soran+1 yılPeygamber Efendimiz ne demiş?
"Evlenin, vallahi evlenen imanının yarısını kurtarmıştır"
Bize de bunu yaşamak düşer.- +1 yıl
Artık namazlarımı bile aksatmiyorum elimden geldiğince insan anlıyor herseyi zamanla rabbim nasip etsin eminim hersey güzel olacak
Soran+1 yılAmin inşAllah.
İnsan olsun yeter
01 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar mütevazi yani.
+1 yılKesinlikle Cömert ahlaklı Saygılı ve zeki olmalı
05 Yorumla
Soran+1 yılCömert derken sanki parasını yemek, erkeği kullanmak istiyorum der gibisiniz.
- +1 yıl
Hayır alakası yok cimri olmasın
Soran+1 yılBen cimri biri değilim ama evlenmeden, eşim olmadan kadına yönelik gereğinden fazla para harcamayı gereksiz buluyorum. Günümüzde ilişkiler hadi bye bye tadında yaşandığı için evlilik öncesi hiçbir kadına cömert olmak istemem. Bilginiz olsun diye söylüyorum.
- +1 yıl
Saygı duyarım görüşüne
Soran+1 yılTeşekkür ederim anlayışınıza.
+1 yılBenimle birçok konuda aynı düşünmesi lazım
025 Yorumla
Soran+1 yılHani evlilik düşünüyorduk.
- +1 yıl
Anlamadım
Soran+1 yılÖzür dilerim, düşünmüyordunuz yazdım.
- +1 yıl
Bu kriterleri sağlayan birisi olursa neden düşünmeyeyim evlilikten kaçmıyorum
Soran+1 yılDün olumsuz konuşmuştunuz.
- +1 yıl
Demek ki düşüncelerimi yanlış ifade etmişim
Soran+1 yılBen de yanlış anlamış olabilirim
- +1 yıl
Her şey olabilir
Soran+1 yılRabb'im inşAllah hakkınızda hayırlısını nasip eder. Yaşınız bence uygun ve önünüzde engel yok. Ben sun bahsettiğim gibi yaş problemim var.
- +1 yıl
Benim de yaş problemim var evlenmek için minnakım daha 🥺
Soran+1 yılTanımış olmaya baksanız 3-4 sene geçer ama bende baya büyük bir handikap.
- +1 yıl
Hiç belli olmaz öyle zamanla tanınmıyor insanlar
Soran+1 yılYine de siz daha avantajlısınız.
- +1 yıl
Hiç bilinmez
Soran+1 yılVar mısınız iddiasına?
- +1 yıl
Hayat hakkında iddiaya girmem😂
Soran+1 yılGirerim deseydiniz kesin kazanırdım.
- +1 yıl
Hayatta ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz 😂
Soran+1 yılBak böyle gülüyorsunuz ya, bir şey mi biliyor acaba hissi oluşuyor bende.
- +1 yıl
Şu hayatta bildiğim tek şey pilava ketçap sıkılmayacağı ahsjs
Soran+1 yılSizi de alıştıracağım bu keyfe.
- +1 yıl
İmkanı yokkk
Soran+1 yılÖzellikle kendi ellerimle yedireceğim.
- +1 yıl
Ahsjs assla
Soran+1 yılAç ağzını bakim diyeceğim.
+1 yılDenizi olan bir yerde yaşaması
03 Yorumla
Soran+1 yılBu mu kriter?
- +1 yıl
Aynen bu "bir" kriter
Soran+1 yılHangi şehir olacağını da söyleseydiniz?
Saygılı ve vicdanı olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılDese ki adam saygılıyım ve vicdanlıyım, kabul edecek misiniz?
Soran+1 yılAma işte sizin bu hislerinizden ben şikayetçiyim. Çoğunuz yanlış hissediyor veya hislerinizi blöf olarak kullanıp sevip sevilmediğinizi test ediyorsunuz. Ben bunu hissedince de soğuyorum.
Biraz mantık ve muhakeme yapabilme imkanınız olsa?
Kalbi güzel olsun bir de mantıklı zeki plss
010 Yorumla
Soran+1 yılİnandırıcı değil, yine de neyse.
Soran+1 yılŞimdi bunları olan biri çıkar karşınıza, armudun sapı dersiniz. Biliyorum huyunuzu.
Soran+1 yılFabrikaya verdik siparişi gelecek.
Soran+1 yılÜç vakte kadar.
Soran+1 yılSiz yine şanslısınız, yaşınız itibariyle bulunur ama ben ne yapayım? Evlenilecek bir hanımefendi yok. Üç vakti geçtim artık.
+1 yılBenzemek
07 Yorumla
Soran+1 yılBenzemek?
- +1 yıl
Yani bana benzemesi
Soran+1 yılFotokopi, çok zorlama bir istek.
- +1 yıl
Hayır yani ama en azında ortak yanlar fazla olsun
Soran+1 yılRabb'im inşAllah nasip eder.
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🏻
Soran+1 yılEstağfurullah, rica ederim.
+1 yılKriterim çok
01 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş?
+1 yılVefa..
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bir talep.
+1 yılEvlenmeyeceğim
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah aşkına, lütfen, nolur evlenin.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar