"1.90 olmayan erkek de kendine erkeğim demesin" diyen bazı kadınlar haklılar mıdır?

- Kimse kimseyi fiziksel özelliklerinden dolayı yargılayamaz ve bu şekilde yok şöyle olmayan böyleyim demesin türü tabiri söyleyen insanda beyinsizdir net.
Yani 175 180 bir kız ben 190 erkek istiyorum diyebilir elbette ama aşağılayarak değil.
Onun dışında 150 160 kızların uçuk kaçık boy isteklerini konuşmayacağım dahi.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşleri
- İnsanların neden birbirlerini boyuna, kilosuna, saç, göz ve ten rengi, dinine, ırkına, fiziksel, kişisel özelliklerine ve fikirlerine saygı duymaz ve ayırt eder ki?
Hayatta hiçbir zaman 4/4'lük bir insan olmayacaktır. Hepsinin illaha ki bir özelliği onu ele verecektir.
İnsanlar ben fiziksel özelliğe değil kalbine bakıyorum diyor. Bunu dedikten sonra bunları bi' nevi uygulamanız ne fayda etti şimdi? Her canlı Allah tarafından yaratılmadı mı? O en iyisini bilmedi mi? Gerçekten şu asırda, şu tarihte yaşadığıma üzüldüğüm zamanlar oluyor. Her ülkede böyleleri var maalesef. Şu zamanda hâlâ mutlu kalmayı başarabilenleri tebrik ediyorum. Duyar kasma diyenler gitsin Instagram'da mizah gönderilerine baksın artık.0|00|0Görüş hala geçerli mi? - Gizli Üye13 güBunu diyen kadınlar kadın değildir. Kadınların yüz karasıdır. Erkekler, böyle insanları aldırmayın. Boyunuz 1.60 bile olsa siz bir erkeksiniz. Kendinize "ben erkeğim" demeniz gayet doğal. Bazen ciddi anlamda uzun boylu erkeklere takan kadınlar oluyor ama onları da anlamış değilim. Her neyse, boy yüzünden ne erkeklikten çıkıyorsunuz ne de reddediliyorsunuz. Sizi elbette olduğunuz gibi seven çıkacaktır karşınıza.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
- İnsanları dış görünüşüne bakarak yargılamiyorum. Boyu uzun olunca karakteri daha mı düzgün oluyor bana bundan haber versinler onu diyenler. Tabi ki herkesin gönlünde yatan bir aslan vardır ama olmazsa olmazlar listesinde başı çekecek bir prensip değil bu. Keyifli geceler.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
12085- Şekilcilik insanı mutlu etmez bunun idrakında değiller sadece. Yüzeysel yaşıyorlar.3|10|0
- Öyle diyenler ' 160 adamlarla evlenir. Benim çevremde de benzer bir kız vardı' 1.85 ten aşagısı olmaz diyordu ' 1.67 adamla evlendi. Ben mi? Ben 1.71 falanım tipimde 10 üzerinden /6 7 arası. Uzun ve yakışıklı adamın şansı diğerlerine göre ' doğruya doğru ama ' sonuçta bu tip özellikleri kendimiz secemiyoruz.0|10|0
- köpekler havlar
insanlar konuşur
ne köpeğin havlamasında
ne de insanın konuşmasında derin bir anlam vardır
ha köpek havlamış
he insan konusmus3|12|0- Hepsini Göster Daha Az Göster
- Ya milletçe bir boy takıntımız var. Arkadaş 1.90 olsa ne 1.60 olsa ne. Bu insanların elinde olan bir durum da değil yani. Ne 1.90lar gördüm ben karakter namına kırıntı yok. E sorsan 1.90 ne oldu? Ben 1.57 yim arkadaş. Bu bana tercih olarak sunulmadı. Bunu ben seçmedim. Ama yani sıktı bu bilmem ne olmayan kendine erkek demesin kadın demesin. Olur bi ona karışmadığınız kalmıştı. Kendimize ne diyeceğimize de karışın.2|10|0
Yazdığım o kadar cümleden buna takılmanız. Ve böyle bir sorunun altında takılmanız ayrı bir ironi.
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Tatlı veya itici farketmez ki. Değiştirebileceğim bir durum değil. Ben boyumdan memnunum çünkü başka bir çarem yok. Yakınmak yerine kabul ediyorum.
1.90 boy var ama 1.70 olmayı tercih ederdim kısa olmak şu an ki şartlarda en iyisi 1.57 bence çok iyi hani diyolar ya 1.50 olsun senin olsun.😅
Kim diyo onu ya ilk defa duydum :D ama dediğim gibi seviyorum ben boyumu. 1.90 da şov bence :D
Öyle öyle bir video izlemiştim iki sevgili restorana gidiyolar kız 1.50 erkek 1.85 yemek söylüyolar ve kız yemeğin yarsını yiyor erkekte aldım mı 1.50 alacan aç kalmassın o zamn dıyor. 1.50 olmasada 1.57 de iyidir sen fazla uzama en iyisim🤗😂😂 ayrıca boyumuzda 1.90
şu an seni tanımayıp görenler yaşına kaç dediler. Hiç 22/23 diyen oldumu 1.57 sin ya minik tavşan 🐇
27 olduğuma inanmıyor kimse evet. Online oyunlarda da ses tonundan küçük sanıyorlar
- Boyum Türk kadını standartının üstünde fakat ben bu görüşe katılmıyorum herkesin bir beğenisi kafasında hayalini kurduğu kendine yakıştırdığı bir tip vardır fakat boy bizim elimizde olan bir şey değil Allahin verdiği genetik olan bir şey bu durumda balığa neden uçamıyorsun ya da neden kanatın yok demek kadar bir insanın boyuna yorum ve eleştiride bulunmak bu denli saçma bence. Ayrıca 190 altı erkek te kendine erkek demesin gibi cümleler bence insan etiğine aykırı2|10|0
- Boyum 1.73 kendimden memnunum kısa erkek uzun erkek diye ayrım yapmanıza ne gerek var yapacaksanız şöyle ayrım yapın seni aldatmayan sana tam anlamıyla güvenen erkek var birde seni aldatan sana tam anlamıyla güvenmeyen şerefsiz erkek var sevgilim 1.82 kısa olsaydı tekrardan sevgili olumuydum evet olurdum0|30|0
- Hayır tabii ki bunu diyen kadınlar da genelde 150- 160 arası oluyor saçma sapan insanlar boylarını kendisi secemiyor erkek dediğin boyla değil karakterle olur0|30|0
- Ortası yok bunun. Ya siz onları gömüyorsunuz ya da onlar sizi. Bu tartışma sıktı artık.0|10|0
- bunu diyende keşke 1,75 falan olsa 1,55 boyla 1,90 isteyeni de var ne diyelim kolay gelsin onlara 😄0|12|0
- bence:kendi kendine içinden diyosa haklıdır bu ayrıştırıcı düşüncesini dışarıya soylüyorsa haksızdır tamamen mekan blirleyici unsur olur düşüncenin doğrusu yanlışı olmaz eylemin/olayın doğrusu yanlışı olur Socrates Queen is back bitches:))0|00|0
- Tamam ben orta boylu bir adamım 1.77 boyum var uzun sayılmam ama kusura bakmayın da kız 1.85 1.90 diyor ama kendine bakıyorsun 1 kusurati bile yok. Sevebilir, tercih edebilirsin ama kim olarak yargiliyorsun onu anlamak gerek önce.0|00|0
- Bende bu soruya istinaden diyiyorum,155 boyda olan bayanlarda kendilerini bayanmı zanedeyiyor, geçen gün bir bayan 151 boyunda ne yazıyor ben 175 erkeği kısa buluyorum buyurun burdan yak, son birşey tüm bayanlar bu görüşte değildir bunuda belirteyim0|00|0
- Kadın uzunsa haklı ama diğer türlü haksız olabilir ya bilinçaltındaki ilkellikten kaynaklı ya da uzun boy fetişi var herkesin kendi tercihi saygı duymak lazım0|10|0
- Ben 1.64 üm sevgilim de 1.64 hiç takıntımızda yok bence bu erkeklerde boy saplantısı yavaş yavaş azalmalı mesela 1.70 1.75 erkekler kızların bu dediklerine kendini kaptırıp kısayım diye üzülüyor. Önemli olan sevgi ve sadakattir. Boyu olmuş ama aldatmış ne önemi var0|00|0
- Dış görünüşe bu kadar takan aşağılayan insanları anlamıyorum. Allah herkesi güzel bir şekilde yaratmış şükretmeliyiz. Bize bu bedeni veren rabbimizdir, uzun, kısa demek şükürsüzlüktür.0|00|0
- Şu boy meselesine de ne çok taktı millet. 180 bir kadın 190 bir erkek isteyebilir. Ama kimsenin kimseye boyu kısa diye, sana da erkek denmez gibi bir tabir kullanmaya hakkı yok.0|00|0
- Böyle bir düşünceye ben tamamen karşıyım hiç bir geçerliliği yok bence tek empati yapacağınız konu kendi evladınız olsun lütfen kısa boylu olabilir çünkü çok ağır olur bu ithamlar allah yaratmış kısası uzunu önemli değil önmli olan karakteri kişiliğidir.0|00|0
- Hakli degiller bunu diyenler genelde 1.50 boyunda oluyorlar1|30|0
- Boyla posla insanlıkta erkeklikte olmuyor önemli olan vicdan her topalın bir kör alıcısı olur2|10|0
- Gizli Üye13 güHerkes öyle değildir illa ki kısa seven de vardır bu biraz davul bile dengi dengine durumu bence kanka 1.55 kız 1.90 erkekle çok kötü durur mesela ama 1.68 biri olarak ben 1.90 severim yalan yok sevgilim de o civar0|10|0
Hahaha senin konuşabiliyor olman kadar olamaz
Tam bir cahilsin
Tam da bu sebeplerden diyorum başka kapıya git diye bunun nesini anlamıyon cahill
- :D Erkekler çok uzun olmaz be idealdir 1.90-1.80 Jet Üssünde mesleğime başlamadan önce 7 - 9 yıl basketbol oynamıştım :D0|00|0
- İnsanlar tabi ki fiziksel özelliklere bakıyor ama öyle olsun böyle olsun demekte çok saçma geliyor bana.0|00|0
- Hayır değiller. Fiziksel olarak hoşlarına gitmiyor ama karakteri önemli eski sevgilim benden kısaydı aslında.0|00|0
- Onlar kadın veya erkek değil sevgiden farklı çalışan beyinler.
Ki şöyle bir gerçek var zaten sonu boşanma olan evlilikler de bu tip düşünenler.0|00|0 - "hadi diyelim Allahtan korkmuyorsun, yükseklik korkunda mı yok be diyesim" var.
ortalama boy candır.0|00|0 - Ben 172 yim simdi ben erkek deilmiyim 😂 o 190 lar benim yanıma bi gelsede onları bilgimle paramla dövebilsem0|00|0
- Yahu hangi kadınlar bu kuralda katı ben anlamıyorum zaten. Herhalde boyu 170 olanlar boyum 185 deyince inanıyorlar sanalda.0|00|0
Hayır sadece komikler sdhssj
0|00|0Bazi erkeklr var 168 bunu dile getirmiyorlar ve böyle kisaymissn demek ki kisa degil 182
Anladm ama bunlar ergen instadayken birkere yorumda bende böyle bisis gördm ama tam tersi bak anlatcm
Post boyla ilgiliyi ha hatirladm bi kiz var ve 3 erkek
Erkekler kizin boyuna kadar egilmis
Sonra birden ayaga kalkyiorlar kizda kisa kaliyorOraya yoruma boyum biri sey yazmis boyum 157sonra bir erkekte benim 170 diyp gülmüs
Sonra kiz komik diil ya hyr kisa diilm falan gibi seyler yaziyordu ergen dedm@_maavi Öyle bi videoyu bende hatırlıyorum. Kimsenin boyuyla dalga geçmedim geçmiyorumda. Sadece bazı kızların erkeklerin boylarının uzun olmasına rağmen kısa demesine hatta aşağılamasına karşıyım. Aynı şeyi erkeklerde yapabiliyor cinsiyet ayrımı yapmıyorum kesinlikle
Bu boy konusundan okadr biktm ki kizlqrn sürekli üf 155ym ya da 160m cok kisaym demesden
Bir yerde görmüstm 167 boym var rminnacigm yazmis 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️Bende söyle birsy var herkesn söyledigi seyi ben slylemiyorm bu zmna kade hic bir zmn boyum kisa demedm ki 162 kisa degl onu gectm kisasn diyenleri takmiyordm
Herkeslesmeyi sevmiyorm ben ben özelim herkes kisa olmaktan gutur duyuyorsa bene uzunm diyorm uzun diyorlarsa da kisaym diyorm
Ayn öyle mesela su siralarda bilmem ne kiyafet Trendse ben onu giyemem
Öyle konuya bakiyorm sevmiyorm herkes gibi davranmayi davranis olarkta öyle@_maavi Popüler olan şeylere karşı antipatin var anladım. Bende çok azda olsa öyleyim bazı şeylerde
Ayn öyle iste kiyafer esya o bu su birde laflar icinde gecerli iste herkes 150 olmktn memnun falan kisaym diye dolasiyorlar
@_maavi Bişey farkettim kelimeleri kısaltarak yazıyorsun sdgsj buda farklı olduğunun bi göstergesi
@_maavi Ama bi yandanda haklılar. Ben dediğini anlamayıp 2 defa okudum aynı cümleyi shsjsj
Yookkk artk😂🤣🤣
Bende tam tersi oluyor
Bazen birsii bir kelimeyi yanlis yaziyor ben onu düzgn okuyorm
Sonra ay yanlis yazmisim diyor öyle fark ediyorm bi kac kere basima geldi heo düzgn okuyorm jdjjdjr
- KS'de böyle konuşuyorlar ama sokaklarda uzun boylu insanlar yalnız yürüyor kısa boyluların hep kolunda bir kız var alksjdfjklf bende uzun boylu ve yalnızım maalesef gerçekler. Kısa boylulara talep daha çok. En azından boyun fıtığı yapmıyorlar. Sürekli yukarı bakan kızlarımız fıtık olmasın kıyamam onlara1|00|0
- Bunu söyleyenlerde 150 160 Devede de boy var yani keramet boyda değil kişidedir önemli olan boy değil işlevdir.0|00|0
- 150 erkek bile sevilir 145 kız mı yok dünyada ona uygunu odur ya da parası olsun zaten 180 kız bile bakar0|00|0
- Diyenlerin ayak paspası kadar boyunun olması dışında sıkıntı yok0|20|0
- 1.96 boyundayım ve sevgilim olmadı. O yüzden inanma bunlar boş istekler...1|10|0
- Yok be 175 olsa yeter altı olan varsa da ona göre kısa kizlar var yaniiii0|10|0
- bunu diyenler 1.10 olduğu için çok ciddiye alınacak söz değil bunlar0|00|0
- Böyle diyenlerin kendi bilir. Şahsen çok da önemsediğim bir şey değil.0|00|0
- Eyvallah, erkek demeyelim de ne diyelim onu da söylesin bunu kim diyorsa.0|00|0
- Boya göre seven insanda kendine insan demesin bence. Nokta.0|00|0
- Haklılar tabiki erkek dediğin 190 degil en az 2 metre olmalı 😎0|00|0
- Kadınların güçlü erkek sevdiği aşikar. Görünen köy klavuz istemez.0|00|0
- O kızlarda bir şey buldu da bulunduruyor... kendileri nasıl acaba0|00|0
- Tercih meselesi ama öyle bir itham doğru değil tabi ki0|00|0
- biraz yaşlanıp kısalırsam erkeklikten küme düşmüş mü olacağım yani bu ne saçma bir mantık :D0|00|0
- Onu diyenler genelde ergen kızlarımız aynısı erkeklerde var Türk kızları yerine Rus isteyenler var ya 😄0|00|0
- Tam 1.90 boyundayım ve 1.75 altı kızlar ilgimi çekmiyor hiç.0|00|0
- Gundem peşinde bunu diyen kadınlar.. kesin sevgilileri eşleri yok saga sola salça oluyorlar0|00|0
- Bunu diyende kesin 1.55 boyundaki kadinlardir😂😂😂0|00|0
- Onu söyleyeni 170 olan bana ver gostereyim erkekliği0|00|0
- Erkeklik Artik boyla mi ölçülüyor?
Nerede Merhamet duygusu?
Bir erkeği Merhameti ile sevinn.
Boy, para pul, Yakisiklilik geçicidir Bir gün biter.
Tek kalici olan Merhametidir.0|00|0 - Karakteri ve zekası düşük kadınların diyeceği bir söz. Tüm mantıklı düşünen zeki kadınlar bilir ki boyun zeka ve karakterle ilişkisi yok.1|30|0
- Tabikide değiller boy allahtan gelen bişi insanın elinde olsa herkes kendini 190 yapar çok uzun boylu ama çirkin 170 olupta çok yakışıklı çocuklar da gördüm1|20|0
- 1.55 bi arkadaşım demişti bunu kalabalık arkadaş grubunda. Ve tüm erkekler 1.90 dan kısaydı. Ne yapsınlar açıp göstersinler mi demiştim kız bi daha aynı cümleyi kurmadı😬0|20|0
- 155 olan kizlarin 190 erkek istemesi gercekten cok sacma, hayir yani sen kimsinki neyine guvenip 190 fiye sart kosuyosun, ben bile 170im o kadar takmiyorum0|20|0
- Sakın üzülüp kendine dert etme bu konuyu, elbette kısa erkekleri de seven var ki bir sürü görüyorum etrafımda. Ayrıca da bu katı kuralları olan kızlar genelde uzun kızlar onları boşverin sizde sakın boy kompleksine girme kendini de üzme 💟0|00|0
- 190 da fazla uzun 185im bazen ayı gibi hissediyorum tabii tcde yaşamamın da etkisi var0|00|0
- Gizli Üye13 güKendi boyları kısa uzun erkek arıyorlar ya. Bu arada kapaktaki elemanları görünce aklıma tır ve dapdar tünel geliyor. Nasıl oluyor o işler aw 😱0|00|0
- 1.90 boyundaki adamı ne yapayım? İhtiyaç duyarsam perde taktırmak için çağırırım. Onun haricinde boylarının hiçbir avantajı yok.2|10|0
- Daha Fazla (145)
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş