Uzun boydan hoşlanırsın tamam da aşağılamayın ya ondan sonra erkekler boya takıyor ya da yabancı kadınları istediklerinde laf söylüyorlar her iki tarafta takmayın boya
vedatkrc | Aşk İlişkileri konusunda 205 görüş paylaştı.
Xper 5
12 gü
Bazıları uzun boylu sevmesinin nedeni çocuk boyunu babadan alıyormuş çocuk uzun boylu olmasını istediği için uzun boylu istiyor olabilir bazılarınında nedeni daha farklı olabilir ama sonuç olarak söylediği çok aptalca kimse güzelliğini ve boyunu kendi seçmiyor
1|0
0|0
1randoman | Aşk İlişkileri konusunda 2,2b görüş paylaştı.
Yoda
12 gü
1.75 olmayan kadınlar da kendine kadın demesin mi o zaman diye sormak isterdim o kadına...
0|0
0|0
Gavurderler | Aşk İlişkileri konusunda 89 görüş paylaştı.
Xper 6
12 gü
bakın bir kadının uzun erkek istemesi bir erkeğinde uzun kadın istemesi gayet doğaldır fakat bir kadın 150 iken 180 isteyip erkekte 170 iken 175 isterse olmaz boylu boyuna denilen bir şey var
Öncelikle bunu sen mi karar veriyorsun? Boyu boyuna olmak zorunda mi bir insan bir insani gerçekten kalbi icin sevemez mi ki bu sana mi kaldı? Ben 1.55'im sevgilim 1.83 aman boyu boyuma olsun öyle olsun böyle olsun demedim uzun boy takıntımda yok onu sadece kalbi icin sevdim gercekten saçmalamayın şöyle.
султан | Aşk İlişkileri konusunda 570 görüş paylaştı.
Yoda
12 gü
İnsanları kalıplaştırmayı bırakın artık, kimse buyunu ya da güzelliğini seçemiyor. Değişmeyecek şeyler için birilerini üzmeye değmez.
0|2
0|0
Hibritkolik | Aşk İlişkileri konusunda 523 görüş paylaştı.
Yoda
12 gü
Olabikir kendi tercihi 😋🙄😂😂
0|0
0|0
aerolite | Aşk İlişkileri konusunda 10,3b görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
88Bunu beğendim 😂
EIG alırım o halde 😅
Öncelikle bunu sen mi karar veriyorsun? Boyu boyuna olmak zorunda mi bir insan bir insani gerçekten kalbi icin sevemez mi ki bu sana mi kaldı? Ben 1.55'im sevgilim 1.83 aman boyu boyuma olsun öyle olsun böyle olsun demedim uzun boy takıntımda yok onu sadece kalbi icin sevdim gercekten saçmalamayın şöyle.
Ahahah aynen
Boyun uzun olduğu için sana öyle geliyor kuzum 😃 ama biraz sakin ol