Yani birini iyi bulup diğerine anında yol vermek insan ilişkilerini zedeleyen bir şey bence. Bugün sen birini denersin yarın denenen insan sen olursun ve sonucunda herkes mutsuz olur.
Bu tarz işler yapan insanların gerçekten birini sevecegini de hiç dusunmedim. Çünkü her zaman daha iyisi vardır. İnsan yeter ki maymun iştahlı olsun.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet öyle ,
Kızların çoğu öyle o yüzden gözü açılmamış bakire aile evinden pek çıkmamış kızlarla birlikte olun feministlerden aşko kuşkolardan pick me grillerden ortalıkta gezinip ona buna erkekleri kötüleyenlerden ilişki tavsiyesi veren kızlardan uzak durun içeriden bilgi sızdırdım daha ne : D
Niyeyse öyle oluyor, kendine etiket takan kadınlar erkek düşmanı olmaya meyilli oluyor daha çok.
Bir de "kadın her zaman haklıdır" diyen narsist kadınlara selam bile vermiyorum. Amaç korumak değil erkeği bastırmak.
Aile evinden çıkmamış kızlar da herkese bakmaz sorun orada 😂
O kadar haklısın ki bazı hemcinslerime anlam veremiyorum sırf kadın olduğu için haklı olduğunu zannediyor sanırım bu şeyden kaynaklı küçüklükten beri ilgiye alışmış hep ilgi göreceğini sanıyor ama öyle değil bir de en küçük şey de hemen ayrılıyorlar engelliyor erkek suçlu gibi düşündürtüyorlar eee sonra da evde kalıyorlar
Tamamen saçmalık. Beni kullanan kızlar oldu ama kadınların hepsinin aynı olmadığını biliyorum.
Evet maalesef kız çocuklarında hep travma bırakıyoruz sonra onların sağlıklı karar almasını bekliyoruz.
Evet ilgi arsizi çok kadın var dediğin gibi. Aslında özgüvensizlik bunların hepsi, sadece bu degersizlik duygularını kapatmak adına erkeği bastırmaya çalışan bir düzen oluyor. Adına ister feminizm de, ister aşko kusko de.
Hep böyle bunların sevimli şeyler olduğunu gösteren paylaşımlar oluyor. Geçenlerde "kadının adamın ayağına nikah masasında basması bile bir nevi psikolojik şiddet" denen bir video gördüm. Öyle doğru ki. Toplumda erkek dusmanligi da çok fazla. Ve erkeklerin çoğunun hoşuna gidiyor.
Kadının böyle hep nazlanmasini, erkeğe bağırıp cagirmasini kadının doğası kabul eden erkekler var, çok kötü bir durum
Güzel tespitler bunu engellemenin yolu da siz erkeklerin elinde kadınları şımartmayın sadece şımarıklar onlara eşiniz olduğunu otoritenin ise siz olduğunu hissettirin yoksa kuduruyorlar ben bile anlaşamıyorum bazen öyle egolu oluyorlar ki akıl vermeye çalışıyorlar bir de verdikleri akıl da hep fesatlık kincilik ara bozuculuk hiçbir kadının sabırlı ol iyi ol erkeğine güzel davran dediğini görmedim hep ayrıl konuşma ona mı kaldın bir erkek için bu kadar düşme diyorlar erkeğe değer vermiyorlar ama erkekler kadınlara değer veriyor onlar için her şeyi yapıyorlar
Yani evet maalesef öyle. Kadınlarda da var bu. Adam değer vermiyor mesela kadın ısrarla o adamı adam etmeye çalışıyor. Bir ömür böyle gelip geçiyor. Ömür dediğin şeyin bir kıymeti olmalı, insanın bir değeri olabilmeli.
İnşallah değişir bu düzen. Kadınlar psikologa falan gidiyorlar, daha önce çok fazla kendini umursayan kadın yoktu sanki. Belki bu tarz terapilere gitmeler vs kadınlarda farkındalık olusturur, daha iyi seçimler yaparlar.
Erkeklerin kızların üzerine dusmeme ihtimali biraz daha düşük, bir kızı tanrı sınıfına sokan çok erkek var çünkü, ama kadınlar biraz daha akıllı ve cesur olurlarsa bence bir şeyler daha iyiye gider.
Haklısın umarım her şey gönlünce olur
Teşekkürler senin de 👍
Değil. Manipülasyon bambaşka bir şey.
Erkek kadın fark etmez. Bu düpedüz o... luk.