10 SENELİK İLİŞKİMİZ AİLE YÜZÜNDEN BİTMEK ÜZERE?

Merhaba, Ben 27 yaşındayım sevdiğim kadın ise 32 yaşında. 10 senedir tatlı güzel bir ilişkimiz var. Hayatımızı çok güzel inişli çıkışlı yaşadık. En kötü günlerimizde bile birbirimize sırtımızı dayadık. İş olsun okul olsun ölüm olsun her zaman yan yanaydık. Askerlik sıkıntımı atlattıktan sonra işlerimi yoluma koyma yolunda ilerledim. İşlerimi yoluna koydum. Gelirim güzel. Kendi üzerime evim ve arsam hatta birikimim bile var. İçkim yok sigaram yok gece hayatım yok. Tüm odak noktam sevdiğim kız. Onunda odağı bendim. Senelerdir ilk defa her şey düzgünken annesi ve kardeşi bizim fotograflarımızı görüp öğrenmiş durumu. Biz ise geleceğin planlarını yapıyorduk. Şöyle söylicez ailelerimize böyle dicez diye. Ailesi direk şans bile vermeden yaşı küçük diye kestirip atmış. 2 aydır uğraşıyor yemiyor içmiyor ailesi yanına bile yaklaşmıyor. Kesinlikle olmaz diyor kardeşide öyle. Babasının duymasını dahi istemiyor. Daha kötüleşecek diye durum. Sorun şu ki aslında benim ailemin sorun çıkarması gerekirden onun ailesinin sorun çıkarmasına daha çok şaşırdım açıkcası. Bu yolun sonu ne olur bilmiyorum ama hazirana kadar halledemezsem senin hayatında maffolmasın diye senden ayrılmak zorunda kalıcam diyor. Benim onun ailesine müdahale etme durumum yok. Çünkü kendi ailesi kendisi halletmesi lazım. Ama ben yani biz bu süreçte çok yıprandık. Benim ümidim kalmadı artık. Okumadığım yazı görüşmediğim büyük izlemediğim video kalmadı. Bana şans bile vermeden neden olmuyor bu iş. Ön yargı neden. Benim ailem böyle bişi yapsa ailemi karşıma alabilirim. Bir kadın alamayabilir sanırım kadın olarak düşünemediğimden soruyorum size. Siz olsaydınız ne yapardınız.
Ben her şeyi feda etmeye hazırdım oysa ki.
10 SENELİK İLİŞKİMİZ AİLE YÜZÜNDEN BİTMEK ÜZERE?