ŞEHİR HAYATINDAN SENELERDİR BIKTIM, MUĞLA GİBİ YERLERE GÖÇSEM NE İŞ YAPMALIYIM?

Senelerdir 29 yaşıma kadar İstanbul da yaşamaktan bıktım. Salgın hastalık gelmeden önce istanbulun cafelerini, piknik alanlarını orasını burasını çok gezdim. Ama gördüm ki ben buraların insanı değilim. İçimde ki bunaltıyı daralmayı azaltmak için elimden geleni yaptım kamplara gittim, ege akdeniz tatillerine gittim. Köyüme. Fakat gördüm ki her geri döndüğümde bir gözyaşı bir ağlamaklı. Ben iş hayatının içinde kariyer sahibi bir kadınım aynı zamanda eli becerikli eşimle ortaklaşa herşeyimizi yapan biriyim. Tarla sür deseniz sürerim o derece yani becerikliyimdir. En son artık bu karantinada da kararlar aldım. şu an açıkçası sadece araba alacak kadar bir ufak para biriktirdik. Bundan sonrası için ilerleyen zamanlarda belki 5 -4 yıl sonra buralarda olmak istemiyorum. Bir yandan korkuyorum, muğlaya ya da herhangi bir kırsal köy yerine gitsem napıcam diyorum, sonuçta ofisde çalışmış insanlarız teknolojinin içinde. Tarım ya da hayvancılık ile alakalı bahçe işleri ilgilenmek istiyoruz ama, desem ki merkeze yakın gitsek işimize yine gider geliriz en azından ortama yakın oluruz diyorum. Ne iş yapıcam bilmiyorum önerileriniz nedir. Gidenler var mı gitmeli miyim?
ŞEHİR HAYATINDAN SENELERDİR BIKTIM, MUĞLA GİBİ YERLERE GÖÇSEM NE İŞ YAPMALIYIM?