ESKİ ERKEK ARKADAŞIM NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR SİZCE?

Arkadaşlar 2 senelik git gelli bir ilişkimiz vardı, çok uyumluyuz, yan yana iken asla sorun yok ruh ikizi gibiyiz. Ayrı iken denedik olmadı, hatta tesadüfen karşılaştık 2 kez,1 kerede ben gördüm derken aramızda görünmez bağlar olduğunu söyledi. Kopamıyorum yapamıyorum dedi hep affettim.30 yaşındayım o 35. Çok seviyorum ama akrep kadını olarak da kendi onuruma herşeyden önem veririm. Söz verdiği halde gözü hep başka kişilere kaydı sosyal medyadan. Konuşup konuşmadığını bilemem ama ekleşiyordu. Son kez şans verdim ama yine tutmadı, arkadaş diye geçiştirdi ama nefret ederim yalanlardan. Arkadaşlarını tanırım çünkü uzaktan. O da sıkıya gelemediğini söyledi kendisi şans istemişti, tamam dedim o halde hayatından çıkıyorum dedim çıktım. Bir kadın olarak sana her konuda fazla fazla yetiyorsam sadakat, güzellik tutku, sevgi, şefkat, maddi manevi destek, buna rağmen hala arayışa girersen ben o sahada durmam dedim. Güzelce ayrıldım. Numaralarımız ekli, instagramdan sildim.2 hafta geçti asla yazmadım takip etmedim. Dün yemek yaptığım durumun altına canım çekti emojisi atmış, bende tebessüm emojisi attım hepsi bu. Neden hala durumlarıma bakıp ykladı anlamadım. Bu durumda zaten asla yazmam, aramam da, sadece kötü ayrılmak istemedim. Hayatıma bakıyorum, toparladım şükür ama onun amacını çözemedim? Sıkı takip ediyor durumlarımı

ESKİ ERKEK ARKADAŞIM NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR SİZCE?