KIZ ARKADAŞIMIN BABASI ÜLKÜCÜ LÜTFEN YARDIM EDİN ÇOK ÖNEMLİ NE YAPMALIYIM?

Arkadaşlar başlıkta belirttigim gibi sevgilimin babası koyu mhpli ülkücü adam böyle sıradan biride degil bulundugumuz yerde ocak reisi böyle şekil giyiniyo yelek ceket felan elinde uzun tespihi adam ağa gibi böyle bende sevglimile evlilik planı kuruyoruz ufaktan ufaktan ama babam engel olabilir diyor bende chpliyim ailemde koyu chpli nasıl olucak arkadaşlar lütfen yardım edin benim babam kot pantolon tişört böyle genç adam gibi giyinen birisi onun babasıda çok ağır böyle bunlar anlaşamazlar belli yani nasıl olucak ben babasının gönlünü nasıl kazanıcam babam ülkücü olursan sana hakkımı helal etmem dedi ülkücüde olamıyorum benim arkadaşlar sahteden ülkücü ol dedi ama sevgilim dedi ülkücü olucaksan babama söyleriz yemin felan ettiroylarmış ülkücü yemini o planda yattı olamam ülkücü baba hakkı söz konusu nasıl bir yol izlemeliyim lütfen yardım edin ayrılamayız 6 yıldır sevgiliyiz liseden beri çocuklugum geçti resmen böyle saçma birşey yüzünden ayrılamam babası beni tanıyo ailesine tanıttı beni ama chp li felan oldugumu bilmiyo ve ailemide tanımıyorlar ne yapıcam ne edicem lütfen yardım edin günlerdir düşünüyorum artık saçlarım beyazlıyacak lütfen yardım edin bana bir yol gösterin
Güncellemeler
+1 yıl
ARKADAŞLAR yok mu GÜZEL BİR FİKİR VERİCEK BİRİSİ?
Güncellemeler
+1 yıl
yok mu YARDIMCI OLABİLECEK Bİ ARKADAŞ FİKİR VERECEK BİRİ LÜTFEN.
KIZ ARKADAŞIMIN BABASI ÜLKÜCÜ LÜTFEN YARDIM EDİN ÇOK ÖNEMLİ NE YAPMALIYIM?