KIZ ARKADAŞIM BİR ŞEYİ YAPTIKTAN SONRA SÖYLÜYOR?

Kız arkadaşımla 7 aylık ilişkimiz de 2 hafta kadar bir sakinleşme dönemimiz oldu. Bu dönemi 3 gün önce sonlandırdık dün güzel güzel konuştuk, kız arkadaşıyla bir yerlere gideceğini söyledi bugün için. Bugün sabah 7'de günaydın mesajı attıktan sonra 10 gibi denize girmek için Kuşadası'na gittiklerini söylemiş. Ben onun bişeyleri banada sorup fikirlerimi alarak yapmasından hoşlanıyorum. Neden söylemedin diye sordum, kızarsın izin vermezsin diye dedi. Oraya gittiklerini gizlemedi saklamadı dürüstçe söyledi bu hoşuma gitti tabiki fakat biz daha barışalı 3 gün oldu. Ben kızarım, izin vermem diye bu planı bana söylemeden gerçekleştirip gerçekleştirdiği sırada söylemesi benim çok canımı sıktı. Özür vs. diliyor akşam geldiğinizde konuşuruz görüşürüz dedim. Çok kırgınım. Onu üzmek onu kırmak istemiyorum onu çok seviyorum fakat yaptığı bu şey beni çok üzdü.

Güncellemeler
+1 yıl
Not olarak düşmeliyim, bir yerlere gideceğini söyledi lakin denize, 2 saatlik mesafede ki bir yere gideceklerini söylemedi. şehrin içinde bir yerde oturacaklarını, gezeceklerini düşünmüştüm.
KIZ ARKADAŞIM BİR ŞEYİ YAPTIKTAN SONRA SÖYLÜYOR?