Eski eşin 19 yaşında bir kadınla evleneceğini söylüyor da zaten eski eşin artık herhangi bir bağın kalmamış herkes kendi yolunu çizmiş takılma artık sen adamın ne yaptığına veya yapacağına. Eski eşin 60 yaşında bir kadınla evleneceğini söyleseydi ne diyecektin?
İki yetişkin insan istediklerini yaparlar takılma sen hayatını yaşa10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılşimdi sapık mı diyorsun kız 19 yaşında, eski eşin 34 yaşında kızın niyeti var mı varsa veya zorla evlenmediyse neden sapık olsun, 60-70 yaşında iş adamları, ünlüler evlenince Sorun yok! ama başkası evlenince sapık :) lafım sana değil sadece böyle algılar tuhafıma gidiyor 40 yaşında kadınlar da bazen 20 yaşında erkekle evleniyor bu kadınlar da mı sapık
10 Yorumla
Annelik için evlenmek aynı hatayı tekrarlamak olur. Bir aileyi bir arada tutan çocuk değil çiftler arasındaki sevgi ve saygıdır.
Çocuksuz boşanman şans olmuş. Tekrar evlilik düşünmek yerine hayattaki diğer hedeflerine, hayallerine odaklanmanı dilerdim. Yine de seb bilirsin01 Yorumla- +1 yıl
Bence de kanka
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Niye sapık olsun? Yaş farkı olunca direkt sapık damgası yapıştırmak yanlış bence. Kendi yaş grubunda aşkı sevgiyi bulamayanlar var. Sevgi aşk gibi kavramlar yaşa bakmaz tabi 50-60 yaşında olup da 19 yaşında biriyle birlikte olmak kadar da alçalmak değil bahsettiğim. Ki bir de sen anne olmak için evlilik yapıyorsun başka bir amacın yokmuş zaten. Evliliğin temel amacı bu olamaz tuhafsın.
20 Yorumla
+1 yılHayır niye sapıklık olsun normal artık bu yaş farkı kız reşit. dinen de devlet önünde de bir sakincasi yok evliliklerinin. Sadece çocuk yapmak için evlenmenin hata olmuş aslında gençsiniz. Madem aranızda duygusal bir ilişki yoktu artık ilgilenmeyi ne yaptığıyla katil bile olsa sizi ilgilendirmez ki bundan sonra acele etmeyin belki gerçekten aşık olduğunuz biriyle evlenmek nasip olur
210 Yorumla- +1 yıl
Nesi normal yaa? Para için babası yaşında adamlarla evleniyorlar yazık. Halbuki çalışsa o adamdan daha fazla para kazanır dengi biriyle olurdu
- +1 yıl
@betterböcek peki seninki daha mı ahlaki olmuş adamı damızlık sığır niyetine almışsın. simdi niye zoruna gidiyor ki gelmiş yirmi yaşına yetişkin bir genç bayan istediguyle evlenir. otuzlunyaslae da gayet genç yaşlar bende bubtasta kirk yaşlarda biriyle evlenebilirim zaten sevmiyormussunuz ki adamı niye bu kadar dert ediyoraunuz.
- +1 yıl
🤣🤣🤣 senin algıların kapalı galiba. Soruyu soran ben değilim göremiyor musun? Ayrıca sen 31 yaşında biri olarak 40 yaşındakiyle gayet evlenirsin kocaman kadınsın, senle 19 yaşındaki kız bir mi? Ergen yaa o yaş aklı başında bir yaş değil o yaşta alınan bir karar sağlıklı bir karar olamaz
- +1 yıl
@betterböcek ha tamam ben soruyu sorana dikkat etmedim 19 yirmili yaşlar artik olgunluk yaslaridir. Olgunluk sadece yaşla hallolan bir mesele değil yirmili yaşlarda gayet aklı basinda kararlar alınabilir bana anormal gelmiyor benim çok kuzenim öyle yaşlarda evlendiler gayette mutlular burda 12 yaşında bir kız çocuğundan bahsetmiyoruz. illa otuz yaşına mi gelmesi lazım kızın evlenmek icin
- +1 yıl
24 den sonra bence akıl oturuyor
- +1 yıl
@betterböcek degisiyir ya eğitim durumuna yetiştirilis şekline hayattan beklentiye yöreden yöreye değişir mesele benim yirmi yaşında kız kardeşim gelse deseki bana abla ben böyle aşık oldum yaşında şu işi gücü de şöyle benimde zaten binkariyer eğitim falan planım yok dese napacan yani yok evlenemezsin sapik o herif falan mı dicem evlenir evlenir yani
- +1 yıl
Herkes bilir ki 23 den önce her genç kız serseri sever. Kanımız deli akıyor o yaşlarda, kimse efendi ağır başlı, işinde gücünde düzgün çocuklara bakmıyor. O çocuklar da dersten başını kaldırıp kızlara açılamıyor kızların peşinde koşamıyor.
Genelde kaşarlanmış erkekler kızların peşinde koşup, ortamlarda hava atıp ilgi görüyor.
Genç yaşta görücü usulü değil de kendi seçimiyle doğru kişiyi bulmak imkansıza yakın. - +1 yıl
@betterböcek ama imkansız da değil dimi sonuçta bu soruyu soran hanımefendi 28 yaşında olmasina rağmen size mantıklı kararlar alabilen gibi biri geldimi yani akıl yaşta değil baştadır. belkide o ondokuz yaşındaki kız bb h kadından daha akıllıdır bileme yüz i yuzden çok keskin yorumlar yapmaya gerek yok
- +1 yıl
19 yaşındaki kız mı daha akıllıymış? 🤣 babası yaşında ona göre kart evli bir adamla metres hayatı yaşayıp , yuva yıkıp vebal alıp hayatına devam ediyor. Muhtemelen lisede okuyordu şimdi üniversite de okuyamıycak
- +1 yıl
@betterböcek 34 kart bir yaş değil gayet de genç bir yaş ama ben zaten yorumumu yaş ilişkisi üzerine yaptım. sonuçta bu adamın bu kadınla nasıl bir ilişkisi varmış bilmiyoruz kadın çocuk yapmakla kafayı bozmuş biri sonuçta neyine aşık Olcam bunun sade çocuk du benim derdim diyor yani bu ilişkide herkes hatalı benim yorumum yaş üzerineydi
Neden sapık olsun ki? Belki onu seviyordur. Bence yaşın bir önemi olmamalı ilişkilerde, aralarında uçuk bir yaş farkı olmadığı sürece sıkıntı olabileceğini sanmıyorum. Ayrıca sevgilisinin ya da ne biliyim eşinin senden yaşça büyük olduğu onun sapık olacağı manasına gelmiyor. Yaptığı şeyi asla hoş görmüyorum ne olursa olsun seni aldatmamalı tabii ki. Ama yaş konusunda onu sapık göstermemelisin.
10 YorumlaGidip gidip sapkınları buluyosunuz bidrde soruyosun salınımıydı diye 19 yaşındaki saf bi kızın aklını çelip yoldan çıkarmaya çalışan biri daha ne olabilir. Bu arada evlilik niyetini daha doğru bi duruma getirmelisin sadece çocuk yapmak için evlenmeyi istemen o evliliği baştan bitirmeye karar vermektir bence
10 YorumlaAdam harbi sapık sapkinmis 34 yasinda ki koskoca adamin 19 yasinda bi insanla ne isi olur ya aklim almıyor rezillik resmen kiz da heycan arayan bi akılsız diyeyim ya sen 19 yasinda gencecik bi kadinsin ne isin olur 30 yasinda bi adamla ikisi de sacma insan birbirlerini bulmuslar birak ne halleri varsa görsünler adam zenginse kiz ona girmiştir muhtemelen yoksa 19 yasinda bi kızın 35 yasinda adami sevmesinin imkani yok ya parasi icin seviyodur ya da heycan ariyodur
00 Yorumla15 yaş fark var aralarında ve evet pedofili oluyor.
340 Yorumla- +1 yıl
@BurakkkYasen Kerdeşim manyak mısın hkkcbgngfmhlkjlkjlkkkkhl
- +1 yıl
@KozalaklıPizza Ne olmuş silinmiş ne yazmış merak ettim
- +1 yıl
Manyak manyak şeyler işte @noeshia
- +1 yıl
hayır adam 15 yaşında bir kız çocuğu ile evlenmiyor, 19 yaşında bir ergin kadınla niyeti ile evleniyor dünyanın her yerinde bu aşktır evlilik türkiye de sapıklık mı? memleketi ne hale getirmişler git ABD ye 50 yaşında film yıldızı erkekler 20 yaşında kızla evleniyor onların basını sapık mı diyor acaba
- +1 yıl
Sen git ABD’ye o zaman. Ben nereden bileyim sapık diyip demediklerini? Türkiye’de yaşıyorum ben. Tabi ki Türkiye’ye göre konuşacağım. Türkiye’de yaşayıp Amerika’daymışım gibi mi yazayım? Ne kadar saçma bir yazı yazmışsın.
- +1 yıl
@KozalaklıPizza ne yani Türkiye olunca kız reşit ve iknası olunca evlilik sapık mı oluyor ya da TCK kanunu erkeğin kızdan yaşca farkı büyük olmaması olursa taciz mi diyor, burda önemli olan kızın yaşının 18 den ufak olmaması ve rızası olmasıdır. bide seni fenomen yapmışlar tuhaf
- +1 yıl
Ben fenomen değilim.
- +1 yıl
@KozalaklıPizza tıkladım gördüm seviye 5 desin, fakat şunu bir ayrıt kızın yaşı 18 den büyük ve reşit ise rızası varsa kimse karışamaz
- +1 yıl
Tamam.
- +1 yıl
@KozalaklıPizza iyi bakalım,
- +1 yıl
Pedofilinin ne olduğunu bilmediğin çok belli.
Pedofili; yetişkin bir kimsenin ergenlik öncesi çocukları veya ergenliğe yeni girmişleri cinsel açıdan çekici bulması ve cinsel eğiliminin çocuklara yönelik olmasına neden olan psikoseksüel rahatsızlıktır. Bu rahatsızlığa sahip kişilere pedofili denir. - +1 yıl
Bunu sadece teyzem söylemedi ailede ki herkes biliyor böyle. Peygamberlik döneminde olmayabiliriz ama kadınla erkeğin arasında o kadar yaş farkı olması normal. Bunu sen kabul etmiyor olabilirsin. Ama erkeğin kadından yaşça büyük olması her zaman daha iyidir. Gönül bu yaş falan dinlemiyor.
- +1 yıl
@Sonjin Kanka cidden boşver, uğraşma.
+1 yılKız 18 yaşından büyük zorla nikah masasına oturtmuyorsa herkes özgür birey sonuçta, kız adamda bir şey bulmuş demekki 15 yaş büyük olmasına rağmen evlenmek istiyor. Kıskanıyorsun bence ( aldatması pislik)
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Türkiye cumhuriyeti kanunlarınca reşit yaş 18'dir. Sapık olabilmesi için 18 yaş altında ki birisiyle ilişkisi olması gereklidir. Reşit olduğu için ki 19 yaşında diyorsun bir sıkıntı yoktur. Evlenebilir.
41 Yorumla- +1 yıl
İşlerine gelmeyince hemen sapık damgasnı yapıştırıyorlar:))
+1 yılNe alaka senden gencini buldu evlendi diye sapıkmı oluyor? Kendinden küçük erkeklerle takılan kadınlarda var. İnsanlar birbirini seviyor istiyorsa yaşın önemi yok. Sapık ayaklarını bırakın. Ben olsam bende gençle evlenirim 35 yaşındaki kadını napiyim? Biyolojik olarak çocuk doğuramaz doğursa hem çocuk sıkıntılı doğuyor hem kadın sorunlu oluyor. Yaşın önemi yok ADAM OLSUN İNSAN OLSUN !
30 Yorumla
+1 yılEski eşinin hayatıdır. Sonuçta bir şey diyemem. Tek bildiğim bir şey var. O da yuva yıkarak yuva yıkanın yüzünün gülmeyeceği...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAbla biz ona sapık demeyelimde uçkuruna çok çok düşkün bir beyefendi diyelim
10 Yorumla
+1 yılYoo sapık değil olabilir kötü olan seni aldatması olmuş sadece sende çok üzülmüşsün ki şu saatte "eski " eşini soruyorsun.. ama onunla iyi olacağının ne garantisini var, olan iyisi olmuştur her zaman düşünme boşver
20 Yorumla
+1 yılYaş farkı eşinin sapık olduğunu göstermez, partneri bu durumdan rahatsız olmuyorsa sorun yok demektir. Sizin ayrılığınız da en iyisi olmuş anlaşılan, ikinize de mutluluklar. :)
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen kanka güzel demişin
Tanımadan öngörüde bulunmam gerekirse;
Cinsel fantezisi içinde olgun erkek olan birini tercih etmiş olmalı. Fantezi hevesi geçtiğinde hamile kalmazsa o ilişkininde kalıcılığı yok gibi görünüyor. 🤷♀️10 YorumlaHmm ne kadar çocuk bile desen sevmişsin onu. Sevmesen şu an ne halt ettigiyle ilgilenmezdin. Bence cocuk icin degil bir ömür için eş ara. Ahiretlik ara... işte o zaman çocugumuz da mutlu evlilikte yetişecektir.
10 YorumlaKadın 18 yaşından küçükse sapıklık denilebilir. Onun dışında yaş farkı kimseyi ilgilendirmez, sapıklık diye de algılanamaz.
40 Yorumla
+1 yılBu onun problemi -Masumiyeti Müzesi- romanında böyle bir aşk konusu vardı Orhan pamuk çok güzel ve temiz işlediği için başlarda bana da sapık gibi geliyordu sonra bu aşka saygı duydum yani gerçek hayata da olabilecek birşey
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Genç kızın cazibesine kapılmış. Sapıklık değil ama gönül eğlendirme diyebiliriz. Yaşın daha çok genç. Evliliği de doyasıya yaşamak ve onun sonucu olarak da çocuk yapmak içinde yaparsın. İki hazzıda yaşarsın yani
00 Yorumla
+1 yılSapıklıkla bir ilgisi yok, genç kesimler ilgisini çekiyor olabilir buna bakarak kimseyi sapık veya değil ölçemezsin. öncelikle nedenini ona sormalıydın belki de yaşıtları her anlamda onu mutlu edememiştir bunlar olası şeyler
00 YorumlaBunu ünlulere zenginlere de diyor musunuz yoksa sadece siradan insanlara mi diyorsunuz senin de onunla bayagi bir yas farki var kendini normal olarak gorüp onu anormal gormen sacma kiz reşit 19 yasinda pedofili diye bir sey yok ortada zaten
00 Yorumla
+1 yılNeden sapık olsun ki? Genç biriyle evlenen insan çok. Kadınlarda kendilerinden kaç yaş küçük erkekle evleniyorlar onlarda mı sapık oluyor. Saçma bir düşünce olmuş. Aldatıldığına üzüldüm ama öyleyse ki zaten o ilişki de çok uzun sürmez. Aşk evliliği olmadığı için sonucun bu olduğu normal
10 Yorumla
+1 yılBirincisi belirttiğin yaş aralığında bir evliliği sapıklık olarak görmemek lazım. Ortada sevgili hayatı da yok yuva kurmak için evlenmek istiyorlar. Sen çocuk yapma niyetinde birisi ile evleneceksin amacına ulaşmadan bir sebeple boşamacaksın sonra da karşındakine sapık diyeceksin.. Trol müsün anlamadım ki
10 YorumlaSırf çocuk için evleniyorsan seni aldatmakta iyi yapmış :) yazık değil mi belkide çocuğun babasız büyüyecekti gerçekten sizin gibi varoşlar evlenmesin evlense bile mutlu olamasınn.
17 Yorumla- +1 yıl
Yaa ne kadar cahilsin. sosyal zekan empati yeteneğin sıfır ve kötü kalplisin. Neden mi?
Belli ki bu kadın bunu buralara yazdıysa çok kafaya takıyor ve acı çekiyor. Sevmemiş olsaydı bu da hemen unutur başkasını bulurdu. Sevmedim çocuk için evlendim demesi de acısından hırsından belli ki.
Sen de aldatılmış acı çeken bir kadına hakaret edip beddua ediyorsun. Ama haksız edilen beddualar kişiye geri döner bunu da bil
- +1 yıl
Verebildiğin tek cevap bu mu? 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Niye 30 yaşına geldikten sonra düşüncemizi ifade edemiyor muyuz? 🤣🤣🤣
Komediye gell
+1 yılAy kocanda o kızda iğrenç insanlarmış ya tazminat davası aç elindeki avucundakini al o kızda bakalım çulsuza kaç gün dayanacak.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu soru troll. Bosandiniz, aldatıldım diyorsunuz. Buna rağmen böyle bir soru soruyorsanız ve şu emojiyi koyuyorsaniz ben bu sorunun samimiyetine inanmam.
00 Yorumla Çok sağlıklı olmadığı ve çok istekli bencil dengesiz bir varlık olduğu çok açık
Vaktiyle öyle ya da böyle kurtulduğun için şanşslısın büyük geçmiş olsun00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılHukuken evlenmesinde bir problem yok. Biri parasi icin birisi taze oldugu icin istiyordur. alan mutlu veren mutlu. Burda tek sorun senin kiskancligin annem
00 Yorumla
+1 yılTabiki baya da sapık ama 19 yaşındaki kızın mallığı da gözardı edilemez şimdi xd
31 Yorumla- +1 yıl
Para için babası yaşında adamlarla evleniyorlar yazık. Halbuki çalışsa o adamdan daha fazla para kazanır dengi biriyle olurdu
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSapiklikla alakası yok bence, nice insanlar var bukadar yaş farkina ragmen evli olan, kim ne derse desin amaç mutlu olmaksa anlaşiyorlarsa gerisi boş,
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEski eşin tamamıyla sapık yani tam anlamıyla 19 yaşındaki kızla olurmu seni aldattığı kişimi sen boşandınmı bu adamdan
11 Yorumla- +1 yıl
Sizde mi evlenmeyi düşünüyosunuz
+1 yılAldatması kötü bir şey haberi varsa kızda suçlu. Yaşça küçük eliyle evlenmek bana göre sapıklık değildir ama aldatmaları karaktersizlik olmuş.
10 Yorumla34 yaşındaki bir adamın 19 yaşındaki bir kızla evlilik düşünmesi normal olamaz. Yine de boşanarak iyi yırtmışsın.
10 Yorumla
+1 yılSapık mı bilmiyorum ama karektersiz olduğu kesin. Aldatılmak kötü birşey, senin adına üzüldüm. Bundan sonrası için önüne bak olanları düşünme.
10 Yorumla
+1 yılikisinin rızası varsa ve ikisi de +18 ise kimse karışmamalı.
20 YorumlaTabi ki sapık. Hatta pedofili. Kız doğduğunda 15 yaşındaymış. Sapıklık resmen. Kızda canım.
20 Yorumla
+1 yılO kız bunu sıkıntı etmiyorsa bence sen hiç etme kardeş kdkdk
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ne alakası var sapıklıkla. Sapık 40 yaşında iken 8 yaşındaki çocuğa tecavüz edendir. 19 yaşındaki kocaman kız
00 Yorumla
+1 yılo 19 yaşında olan kızda parası için evleniyor merak etme gün gelir devran döner sen sahneyi izlersin sadece...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Adam haklı. Onda sapıklık yok ama sen de sevilecek kadın değilsin. Senden kurtulup çıtır bir hatun bulmasına sevindim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. O sapık değil ama sen kıskançsın bence :) Hayatına devam etmeni öneririm.
20 Yorumla
+1 yılBoşuna evlenme o zaman. Git evlat edin ona bak büyüt.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk olmadığı sürece istediğiyle evlenir. Boşandıktan sonra sorgulamak sana düşmez
10 Yorumla t. c kanunlarına göre 18 yaşını geçmiş her birey reşittir. yani sapık falan değil
10 YorumlaAmann bosver ya yuva yikanin yuvasi olmaz yasattigini yasar.
10 Yorumla
+1 yılAşk yaş tanımıyor. Mantık eviliği de aşk evliliğide yapabilirsin. Sadece çocuk için evleneceksen çocuğu evlenmeden de yapabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılhayir tabikide ama o adam onla sadece seks yapmak icin onla sonucda citir gozuyle bakiyorlar ama olgun daha guzel
00 Yorumla
+1 yılSapiklik mi bilmiyorum ama evlenecegi kiza uzuldum. 19 yasinda evlenilir mi ya
10 Yorumla
+1 yılİkinizde anormalsiniz. Birisi çocuk için evlenmiş. Öbürüde bulmuş birisini iki tuhaf yan yana.😀
10 Yorumla
+1 yılSen de istesen 25'lik bulursun, uzme kendini.. iyi ki ondqn bebeğin olmamış
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılBirincisi niye sapık oluyor anlamadım.
İkincisi nesine aşık olayım çocuk sahibi olmak için gibi saçma mundar der gibi sebepten evlendim diyorsun. Aşk yoksa adam zaten aldatır. Neyi icerledin?20 Yorumla
+1 yılünlüler yapınca sorun yokta ünsüzler yapınca neden sapık oluyor onu anlamadım ben
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSapıklık alakası yok kız reşit kız sende bul kollu kuvetlı bir tane ona inat sende evlen
00 Yorumla
+1 yılGösteriyorlar almanya kiskaniyooooorrr
Dayiya kolay gelsin diyorum00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız razıysa sapık olamaz yaş farkı kimde yok ki ama ben çok yaş farkını doğru bulmuyorum ama bulanlar var kızda resitse kimse karışamaz ailesi bile hoş ailesi karissa bile kız bildiğini okur dinlemez
00 YorumlaAnnelik için evlenmek guzel bir düşünce kendiniz çocuğunuza bakabilecek durumdaydınız tabi
00 YorumlaSen kendi derdinle ilgilen eski kocan bitmiş gitmiş naparsa yapsın sanane.
00 Yorumla
+1 yılSapık olabilir zilli mi diyosun gerçi swn de haklısın
01 Yorumla- +1 yıl
Kendine sevdiğin birini bul böyle çocuk yaomak için evlenmek olmaz boşver onu naparsa yapsın adam değilmiş aşık olursan evlen yoksa mutsuz olursun ve çocuğun da mutsuz olur
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılBildiğin sapık. İdam edilmeli. İmza kampanyası başlatın ben imzamı atarım
00 Yorumla sapık değil ama evliyken seni aldatmasını tavsip etmiyorum üzüldüm buna
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Oha çok epik olay. Detay istiyorum. Çayımı alıp dinlicem
00 Yorumla- Devamını Gör (131)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat