Benim 7 aylık bir ilişkim oldu. İnternet üzerinden tanıştık. Kendisi İstanbul ben ankarada yaşıyorum. İlk başlarda ilişkimiz çok güzeldi ve aşırı bağlanmışım ben.. Ekim ayında çıkmaya başladık, Kasım ayı gibi yanına gittim. Bir konu yüzünden kavga ettik ve kaybetmekten korktuğu için ağladı ellerimden tutmuş uyurken ağlıyor, izliyor beni. O kadar güven verdi bana. Kendisi ev hapsinde. O yüzden gidip gelemiyordu. Ocak ayı gibi artık bir şeyler değişmeye başladı, pubg oyununa fazla bağlanmıştı ve ben bu durumdan hep şikayetçiydim. Bitsin, yoluna bu şekilde devam et diyordum yok diyordu bitirmek istemiyordu. Hep bu konuyu konuşuyorduk. Görüşemediğimiz zamanlar onun için video hazırlamıştım arkadaşları ile, doğum gününe gittim, 8 saat onun için hediye aradım, ev hapsinde olduğu için canı bir şeyler çekmiştir diye hamburger aldım. Ayağını kırdı yanına gidip duşuna kadar sokup evini temizledim. 14 şubatta yanına gittim. Enfeksiyon kaptı yine yanına gidip yine yardımcı olmaya çalıştım. Parası olmazdı benim gitmemde ev alışverişini herşeyini ben yapardım. Bunun zoruna giderdi. 2. gitmem de çok telefonla uğraşırdı bunun için tavır alıp ablama gideceğimi söyledim ve yine yalvardı gitme diye. 3. Gitmemde ilişkimizin başında bir kız ile mesajlarını gördüm. Yine bitirmedim. Kardeşinin doğum gününde adanaya yanına gidemiyordu ve hediye yollayamadı, üzüldüğünü hissettim ben ikimiz adına hediye yolladım. Çok çaba verdim. Çok söz verdi ne olursa olsun bitmeyecek dedi. 1 ay önce yine ayrıldık 5 gün ayrı kaldık o sıralar oyun arkadaşımızdan hoşlanmış, bunu da geçen hafta yanındayken mesajlardan gördüm. Yine bitirmedim Ama herşeyi cinsellik olmuştu ve canımı yakıyordu bu durum. Onda bir şeyler bitmişti farkındayım ama hala çabalıyordum. Ben herşeye alınganlık yapıyordum. Çok ilgi varken bir anda ilgi kesildi ve ben afalladım. En son gitmem de neden hep tekil konuşuyorsun biz bittik mi, ayrılmayalım ben mutluyum diyordu. Perşembe günü döndüm bir kere bile arayıp yazmadı bana. Bende sinirlenip bitirdim. Sonra bir konu üzerinden konuşmak zorunda kaldık ve ben artık dayanamayıp neden bu haldeyiz diye sordum. İstemediğini söyledi neden bana ağlıyorsun normal insanlar arkadaşlarına ağlar, yine aynı şeyi yapıyorsun arkadaş kalabiliriz, ben ilk zamanlar umursamaz olurum ama sonradan çok özlerim felan gibisinden konuştu. Neden yazmadın ben döndükten sonra diyince ağrım vardı amcamı aradım yanına gittim onda biraz uzandım ve mehmetten para istedim eve geri döndüm gibisinden konuştu yine ben kendimi bitirdiğim için suçlu hissettim. Kendisi kova burcu çok umursamaz bir insan. Ve canım fazlası ile yanıyor. Onun yaşı 18 ve benim 21 bunuda sonradan öğrendim. Normal bir aile yaşantıları yok. Ben ona hem anne, hem arkadaş, hem dost olmuştum. Onun için para biriktirdim ev hapsi bitince birlikte harcayalım diye. Annesinin parası yokken arkadaşımdan para alıp annesine para yolladım. 2 hafta yanındayken babam yüzünden çok ağladım hep yanımda olduğunu felan söylemişti bana.
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler