AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
166Cevap
allah sizin gibi kadınlardan korusun erkekleri, şimdiden böyleyseniz ilerde nasıl olursunuz düşünemiyorum
Adam daha ne desin borcum var anlamam demiş senin telefonun için götünümü pazarlasın
Haklı. Yeni evlisin borcun var ve kimbilir kaç bin tllik telefon istiyorsun. Çok bencilsin
Sende abartmışsın kimseden 3 aylık maaşı kdar bir şey istenmez uygununu al Sende
Bence bunu 15 yaşında bir kız bizi trollemek icin yazdı
Eşinin sana alabileceği imkanının yetebileceği şeyler işte.
şu an imkan yoksa yapıcak bir şey yok
Adamın durumu yoksa neyle alsın yetinmeyi bilmelisin
büyük ihtimal 12-15binlik telefon istedin. Normal bir sekilde çok pahalı oldugunu söylemiş. Neden 2-3binlik telefona olur demiyorsun?
Ya lütfen ya biraz mantıklı olun Allah aşkına ne diye milletin vaktini çalıyosunuz ki bu ne biçim soru böyle baktığıma pişman oldum😒😒😒
Cidden durumu olmamış olabilir ah keşke ekonomik bağımsızlığınızı elde ettikten sonra evlenseydiniz istediğinizi alırdınız
Adamın şuanlık maddi durumu yetmemiş olabilir bence bu yüzden bunu sorgulamayın, 3 aylık evliymişsiniz belki düğün masrafları borcu filan bitmedi.
sırf telefon için çalışacak 3 ay boyunca olmaz yani. Durumunuz düzelince alır. İyi günde kötü gününde yanında olucam dediysen dayanmak zorundasın
Ama sende yani abartmışsın biraz anlayışlı olman lazım daha ucuzundan kullan yani nolcak gerekirse tuşlu kullan yeter ki huzursuz olmayın 😊
iyide borç ödüyor sonuçta bide yeni evlisiniz okadar çok yüklenme borçlar bitsn ondan sonra alır elbette
Kusura bakma ama yaptığın biraz simariklik adam borç ödüyor sen 3 aylık maaşı kadar telefon istiyon pes...
Parasi yoksa napsin ya da idare etmek zorundaysa borcu varmis iste sonra alirim demis normal telefon istersen alirmis daha ne borcu olduğu halde bu bile iyi bi sey bence deger bunla mi olculur tuhafsiniz
Daha yeni evlisin, böyle anlasmazliklar tabi olacak, sen simdiden böyle yapiyorsan ilerde nasil problemlerle evliligi yürüteceksin?
Yaptığın şımarıklık başka bir şey değil. Olgunlaş biraz, çocuklaşma.
Ne alaka ya
Sen onun maddiyatına bakarsan , o da senin ederine bakar. Yazık senin gibi insanlara. Koca bulup evlenmekten başka hedefi olmayan zavallılar.
ise gir calis, kazan al. Kadin erkek esitligi olmali, evdeki ihtiyaclari dugun masrafi ikisi oder. Ikisi calisir. Esitlikten yanayim
Çok haklısın
Bence çok saçmalıyorsun adam gayet güzelce açıklamış borç ödedini ve ilerde alabilceni şu an için daha makul telefon alalım demiş ne var bunda bence o adam seninle napıcak o düşünsün anlayış sıfır çünkü sende
Katılıyorum
Teşekkür ederim
Değer paraylamı belli oluyor bu neyin kafası adama yazık senin gibi birini hayatına almış
2-3 gün sıkı çalışırsan en kral telefonu alabilirsin.
Acaba hangi iş o 2-3 günlük😂
@Ghostman26 Hayal gücünü kullan..
Yani insan kredi çeker, kredi çekemezse hırsızlık yapar alır.
Mazeretini söylemiş alacak eninde sonunda dur heme karalar bağlama oyyyy.
Ne diyosun sen ya 3 aylık maaş oha iPhone 11 12 falan mı istedin. ! Ya eşinize böyle zorluk çıkararak bişey elde ettiğinizi mi sanyosunuz? Alacağın telefon onun alnının teriyle alınacak daha uygun telefonlar var her işini gorebilecegin
Zaten telefonum var ama onu istemem çokmu ya
Seni seven bı eşin var işi gücü var bunlar için yat kalk dua et.. bak bende hiçbiri yok ama hicbisryin yoksa da sağlığın var o da yoksa yaratılma sebebin var.
Dert oluşturmak yerine mutlu anılar biriktirin
Eşin olmaz asla dememiş bı telefon yine alacaktı... Bence eğer çok istyosan sende evde bı iş yapabilirsin madem çok istyosun. Sadece erkekler para kazanmak zorunda değil senin de elin kolun tutuyosa iş yapabilirsin. İllaki dsarda değil evde de yapılabilir.
cok haklisin karim olsaydin hemen bir kredi lap alirdim askim en iyilerine layik cunku :))) kiyida kosede altini bozar alirdim
Komik misin senle o evlilik yürümez valla hiç tutumlu değilsin
Simdi biraz düsünmek gerek
Adam sana diyorki durmum kötü ödeyeceklerim var sende hala tel tuturmusun sen masrafdan kötü günden anlamiyor musun
Adam sana bir ucuzunu istiyorsan alalim demis ben onu bile demezdim
Sen dugun yapmisin
Sen ev dizmisin sen daha 3 aylik evlisin
Senin masraflarin var vs vs
Gelmisin telefon diyonn
Neden erkekleri değişmemesi gereken biblolar olarak algılıyorsunuz?
Kusura bakma ama adam haklı sen de çalış adama yardımcı ol bence öyle daha çabuk alırsınız hem
Erkekler böyle diyip benim sinirimi bozma salak evlenmeseydin benmi dedim çulsuz birine var diye he?
çalış kendin al o zaman para kolay kazanılmıyor bırakın bu şımarıklıkları
Maasallah sana
Saçmalamaayın adam duruumunuu dile getirmiş zaten durumunu bildiğiniz için bunu teklif etmeniz sizin hatanız.
Çok istiyorsaniz siz 3 ay çalışıp istediğiniz telefonu alabilirsiniz..
Ise gir calisda al vampirella bayilirsiniz hazir yemeye
Inşallah bu soru trolldur değilse adam sana güzelce açıklamış, şimdi bu neyin ergen sımariklıği...
Ya biz adam akıllı sorular sorarız bir kişi bitarafına takıp cevap vermez elalemin salak saçma troll sorularına 200 kişi cevap vermiş gel de sinirlenme.
Çok haklısın canım. Keşke evlenmeden fark etseydin böyle olduğunu.
Neyi beğenmediniz aqqq fakirle mi evlenelim.
Kalk kendin de çalış madem. Bazen anlamak lazım karşıdakini
Sen de anlayışlı ol biraz düğünden yeni çıkmışsınız bir sürü borç vardır
Aşkımdan da ölsem öyle bir şey yapmazdım yapmam da çok saçma eşini tanısaydım olmaz bu kadınla boşa derdim
Yaa gerçekten öylemi düşünüyosun
Eğer bu olay yaşandıysa çok yazık şuraya bunu yazman daha çok yazık 3 aylık maaş ne demek ya bir telefon alacak diye aç mı gezeceksiniz ben bekarım kendime 3 aylık maaşım edecek telefon almam saçmalık bu sevgi böyle şeylerle mi belli oluyor bu kadar materyalist olmayın ya
Tamam
Tamam
Umarım troldur bu abi adam borc ödüyormus bende yeni evlendim asla böyle demedim aksam bunu göstereyim de öpsünde basına koysun beni jdkdjvshajskjfg
Sana verdiği değer onun senin için yıpranmasıyla mı ölçülüyor?
İleride alırım borç ödüyorum demiş. Anlamamakta direniyorsun.
Katılmıyorum sana. Haksızsın. Git çalış eve katkı ver sonra kalan parayı biriktir kendin al
Git çalış kazan kendin al niye kocandan bekliyorsun
Ciddiye alınacak bir soru değil bu ciddiysen de kocan dan önce sen boşa kendini ondan...
Kocana muhtaç yaşayacağına çalışıp kendin alsaydın dmdmdmdm
yok artık adam haklı... 3 maaşa telefon isteyen kendi alsın.
inanamıyorum bana bir erkek katılmıyormuş :) bayana bir telefon alın bari
Gerçekten bu Kadar İçler acısı olmayın , Kocan akşama kadar Totosundan ter damlayarak çalışıyor senin yaptığın bak
Sen mantıksız düşünüyorsun. Çalış al kendine telefonunu
Bu kadar basit olma a. salak bir kadın gibi yaşama adam haklı.
bence biraz anlayis gosterip daha sonraki zamanda isteyebilirsiniz.
Eşini takdir ettim. iyi ki de almamış – hak etmiyorsun
Empati yap çocuk gibi ağlama adam sana durumunu açıklamış şımarık şımarık davranıyon
Değer verse alırmış anlayışsız iyiki de almıyor iyi oluyor sana adam borç ödüyor yeni evlenmişsiniz sevse alırdı ne demek sanki parayı g. tünden yumurtluyor
Elin kolun var di mi çalış kendin al. Dırlancağın kadar başkasına muhtaç kalmamayı öğren. Eşler birbirinin cüzdanı değil.
Kadinin telefon sahip olmasi haramdir. O telefon ile yabanci erkeklerle konusabilir. Esine telefon alan erkek , onu harama surukluyordur.
Kadin esinin denetimi altinda esinin telefonunu kullanmalidir.
erkekte yabancı kadınlarla konusabilir
Haci ne yaptin be
Aslında bu tartışılabilir bir konu. Ama haklı olabilirsiz, diğer yandan erkekler de yabancı kadınlarla konuşabilir. Sizi yargılamıyorum tabiki ama bu bilgiyi nerden öğrendiğinizi merak ettim
@Siyahpamukşekeri Bana kalsa komple interneti yasaklarim, haram yuvasi.
Bakma benim kullandigima. Ben iyi yonunu kullaniyorum ama herkez benim kadar bilincli degil. Internet haramdir.
Haklısınız. Gerçekten mantıklı
güzel bir troll olmuş
adam haklı borcu bitsin alır
Abi bizim Türk kadınlarıyla evlenmek anca pişmanlıktır acik ve net.