AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
166Cevap
şaka gibisiniz ya parası yoksa nasıl alsın napıp edip alırdı ne demek
Taksit yapıyorlar almak isteyen alırdı
bin liralık telefonla 10 bin liralık telefon aynı işleve sahip bilmem farkındamısın sırf millet bak kaç milyarlık telefon kullanıyo desin diye aldırmak istediğine eminim yazık gerçekten
Bütün arkadaşlarımda var
Aşağılık kompleksi yapma sende. İlla İPhone 12 falan kullanmak zorunda değilsin malum ülkenin durumu ortadayken. Kocana destek olman gerekirken daha çok zorluyorsun
Kendin alsana gir işe çalış adam sana bakmak zorundamı?
Evet bakmak zorunda dinen ama evet kalkıp abuk subuk ihtiyaçları almak zorunda değil.
Siz kadınları anlamakta zor işinize geldiğinde dini işinize gelmediğinde medeni kanunu kullanırsınız doğru söylüyorsun dinen bakmak zorunda aynı din erkek imam nikahı kıyarak istediği kadar kanınla evlenebilir nisa suresi 34 ayette ded belirttiği gibi kadınları uyarın sizin uyarılarınızı dinlemezse onları dövün diyor yapsınmı erkekler bunları
Hangi konuda diyor dövün onunda biliyor musun? Ve arapça da bu dövmek bildiğin bizim Türkçede ki dövmek değil zaten. Dediğine hak veriyorum işine gelene herkes bakıyor ama benim çoğu görüşüm Kur'an'a göre olduğu için bunu söyledim
Peki nisa suresi 34 ayetin tevsiri nasıl sence bu kadar Türkçe çeviri yapan hocaların hepsi sizi dinlemezlerse dövün diye çevirmişler sen nasıl çeviriyorsun oradaki dövün kelimesini
Dövmek kelimesi Arapçada kısas manasını da taşır hani 100 sopa vurun ayeti varya kısas yapmak. Ayriyeten o ayette evlilik hukukuyla alakalı anlatım vardır senin istemediğin şeylere ısrar eder ( eve geç gelme , boş gezme , zararlı gördüğün arkadaşlık, çocukları sürekli ihmal senin erkeksel ihtiyaçların ) keza hadiste en fazla kaba etine vurabilirsin diyor. şeriat kıssasında olduğu gibi cam acitmayasaksin yine üzerine peygamber hiçbir hanımına vurmadı? Tam tersi Hz Ömer bile. dedi ya Rasulullah sen bağırmaz mısın bile.. ve kadınlara en iyi davranınız (İslam çerçevesinde ) en hayırlı olanınız der. Diyorum ya sana hak veriyorum çünkü diyeceksin ben bunlara uysam karşı taraf bambaşka hayatta işte burada da İslam'a göre seçim devreye girer ve İslami eğitim bu kadınlara bakmak konusunda ise TC Size kesintisiz nafaka bile uyguluyor? İslam da böyle değil Mehdi geri verilir belli müddet bakılır (başkasıyla evlenirse) bu da yok çocuğun bakımı ayrı.
İstersen sen de kendin alabilirsin. Böylece para sorununuz olmaz hem. Kocana söyle sana iyi maaşlı iş bulsun. Bence bu iyi çözüm olur sizin için.
Adam demişki şimdi borcum var demiş o telefon benim 3 aylık maaşıma denk demiş borçlarım bitsin alırım demiş eğer daha ucuz model istiyorsan gel şimdi alalım demiş ne yapsın adam daha demekki durumu yok şu an biraz anlayış gösterin bu durumlarda.
şu an kocanızın maddi durumu yok azıcık sabredin borcunu ödesin alır size telefon hem ilerde alacağını da söylemiş tantana yapmanıza
gerek yok Hâlen de sana değer veriyor hem telefonla senin değerin aynı mı çok ucuzca
Taksitle alabilirdi ama belki de almaya gücü yetmiyor o yüzden anlayışla karşılamak gerekli.. Hem bakarsın sonrasında sana sürpriz yapıp alabilir
Eşin haklı zaten borç varmış ve sen pahalı bir telefon istemişsin o da demiş zaten uygun bisey alalim diye kusura bakma nankörsun
Borç varken pahalı bi tel isteyen birini kim haklı bulabilir acaba?
Hadi zengin olsa eşin almiyo olsa neyse haklı bulabilirdik ama borç varken böyle bisey istemen nankörce
Ya iyimi misin sen ne alaka sana değer verip vermemesi o an durumu yokmuş borç oduyomus parası yokmuş zaten sonra alırım dedi adam napsin sana istediğin telefonu alabilmek için böbreğini mi satsın lütfen biraz mantıklı olun
Benim eşim olacak kişi böyle bir şey dese kavga çıkardı herhalde para kolay kazanılmıyor adamın borcu varmış zaten
nasıl almaz ya
senin istediğin telefonu almadan yemek yemesi su içmesi bile uygun değil
Oarası yoksa nasıl alabilir? Beni sevigorsa alır diyorsun? Nasıl insansın olmayan parayla nasıl alacak hırsızlık mı yapsın
İphone 11 istedin sanırım eşin huwai almak istedi hep böyleler evlenince
Kusura bakmayın ama adam haklı. Siz de daha normal bir telefon kullanın bir süre ne olacak yahu.
Valla yan komşu da fabrikada çalışıyor karısının telefonu bozulmuş adam borç harç Oppo'nun en son model telefonunu aldı ona. Seven ne yapar eder alır. Erkekler, bencil olmayın.
Borç harçla alsın sonra eve zeytin alamasın, ne salak insanlarsınız siz ya
@Komutanlogarr41 Karısının ihtiyacı vardı adam mecbur aldı. Eve gayet erzak da getiriyor bir telefon koca aileyi sıkıntıya sokmadı. Kadın da adamın gönlüne göre yemek yapıyor, çocuklarını bakıyor. Adama bir hürmet ediyor anlatamam. Dediğim gibi iyilik karşındaki insanın da sana davranışını etkiler. Bencil olmayın erkekler.
Sevgi emek ister. Eşine verdiğin değer kadar değer görürsün.
Yav bebiş mesele bencillik değil, tabikide ihtiyaçlar karşılanmalı ama adamın eğer durumu yoksa nasıl alsın? Eğer parası yoksa kadın nasıl bu durumda pahalı bir telefon istiyor. Burada erkeğin durumunu bildiği halde erkeğe baskı yapan kadın bencil olmuyor mu?
@Komutanlogarr41 O konuda haklısın. Daha ucuz bir telefon isteyebilirdi. Benim de öğrenci zamanımda telefonum bozulmuştu babamdan telefon istedim ama bütçesine göre hangisini alırsa razı geldim. Gidip de baba İphone al falan demedim. Diyemem adamın gücü belli.
Evet işte benimde bahsettiğim konu burası zaten, herkes yorganına göre ayağını uzatmalı. Eğer adamın parası yoksa telefon kadar basit bir şey için borca harca girmeye gerek yok.
@Komutanlogarr41 Yani orası öyle
Tamamdır o zaman konu kapanmıştır
Ya ne mal karısın he :d Rahat bırak adamı, 3 aylık maaş ile telefon mu alınır
Selam,
Haklısın maalesef biz erkekler bu konularda anlayışsızız 😔
İroni yaptık eksileyen eksileyene 😲
Yalancı trolll seniii. Senin telefonun değil kocan yok hep onfan
bence de :D
@nillkayali1 😀👍
Ama adam haklı bu pandemide herşey pahalı biraz daha anlayışlı olun olsa alır bence
İi de adam nasıl alsın 10 bine tel yaa yeni evlenmişsiniz borcunuz yok mu
Durumu olsa alır adam durumum yok demiş beğenmiyorsan ayrıl boş yere adamı yorma
Daha ne desin adam normal bir telefon istiyorsa alayım demiş demekki anılmak birşey istemiştim şu ekonomide borcuda varmış taş mı yiyeceniz
Allah kocanıza sabır versin.
Ne alaka şimdi adam batmış borcun dibine biraz sizde düşünceli olun değer vermek oysa sende eşine değer verip yanında olsan daha mantıklı olmaz mı
Gücü yetse alırdı demek almam dememişki hem yani bencilce düşünmeyi bırak borç ödüyor diyorsun bir de istediğin telefonu alsa maddi olarak sıkışacaksınız bence eşine karşı anlayışlı olmalısın
O adamı sıkmaya hakkın yok destek olman gerekiyor. Ben sevdiğim yanımda olsun kuru ejmek yerim diyordum neler varmış vayy be. Otur şükret haline beter olursun sonra
Haklısın gerçekten ben olsam bende darılırdım taksit denilen bir şey var sonuçta almak isteyen her şekilde alırdı. İleride kocam almam derse kıyameti kopartırım cidden
Ergen misin ya babasından telefon isteyen kızlar gibi
Empati kurmanı tavsiye ederim belli ki alacak durumu yok :/
İşte sen yanlış yaptın evlenmeden önce aldırtmalıydın suç senin katlanmalısın
Adamın borçları var biraz anlayış göstermelisin almam demiyor borçları ödeyeyim alayım diyor
Bacım çok kolaysa sen git çalış kazan. Kendi işini kendin yap eşin bankamatik mi
Seninki nankörlük ve bencillik, çok istiyorsan iş bul çalış al
Anlayış ve mantık denen şey yok sende adam değişmemiş sen aç gözlü olmuşsun, çalışmıyor musun kendin al telefonunu böyle kocanın elinede bakmış olmazsın
Belkide haksız olduğun için sana hak veren yoktur ha ne dersin?
Türk kadını böyledir. Şımarık ve hayatta hiçbir şey basaramayip kendini prenses zanneden zavallı bir cinsiyet.
Yaa her Türk kadınını aynı kefeye koymayın başlıcam sizin keyfinize haa
Herkes aynı değildir bu yaptığın doğry değil
@loser_men O genellemeni al bir taraflarına..
Türk erkeklerinden nefret etmeye başladım bu tipler yüzünden ya
@seherlvm katılıyorum
Calis ve gör iş dünyasini. Para kazanmak kolay degil.
O benim görevim değil onun görevi
Cok ilkel bir yaklasim. Bravo.
Eski köye yeni adeti siz getiriyorsunuz erkek o yani. Bal gibi de çalışıp bana bakmak zorunda
Biz güclü kadinlar görmek istiyoruz. Erkege muhtac olan kadinlar degil. Calismadigi halde son model telefon isteyebilecek kadar yüzsüz ve gurursuz, para kazanmanin ne kadar zor oldugundan hic haberi bile olmayan cahil kadinlar degil.
Hıhh
Olabilir. Belki durumu yokturdur veya zorlanacaktır. Neden illa alsın diye dayatıyorsun. Şimdi bir de bu moda. Al dedim alacak, almazsa...
ben evden atardım sabırlı adammış
Durumu güzelce özetlemiş. Anlamayacak ne var çözemedim. Ya da ileriyi düşündürecek
git kazan al kolaysa, boş boş konuşma.
O cimri değil sen görgüsüz ve açgözlüsün!
senin gibilerde evlenebiliyor vay be yazık kocana
Babanın evinde alsaydın o telefonu daha 3 aylık evlisin yazık o kadar masraf yapıyo karşı taraf hep kendinizi düşünmeyin
Adam haklı daha yeni bi evlilikte bir sürü borç olur yapılacak işler olur. şu an öyle ihtiyaçlar manasız alınmaz
3 ay olmuş 🤔 evlenmeden babana aldırtsaydın sende
Çok mu komik
Al tut bismillah🧠
Adam haklı sana normal bir telefon alayım demiş istememissin
Tamam hadi adam borcu harcı unutsun seni şımartsın saçma tripler.
Hani kız erkek eşitliği vardı? İşinize geldiğinde ortadan kalkıyor he?
Yalandan trol bir soru olmuş. Etkileşim iyi gelmiş.
Şaka gibisin ya Allah sabır versin eşine
Amin
Sen çok iyi bir insansın
Ne alaka ya banada başta sevgilim alırım dedi o ara istemedim sonradan istedim param yok başta istiycektin falan dedi ama ben böyle yapmadım
Adam güzel güzel açıklamış daha ne istiyorsun durumum yok şu an demiş anlayışla karşılaman gerek
Ben sevdiğim yanımda olsun pahalı şeylere gerek yok diyorum böylelerini anlamıyorum
Abla hiçbir şey yemeyeceğine söz ver alsın adam o kadar masrafa sokmana ne gerek var?
Aynen canim sikildikten sonra değerimiz kalmiyor afedersin hersey başta sabret ya bakalim ileride daha iyisini alirsin simdi dandik biseye bosyere para verme
Ya şu trol soruları direk kaldırın artik
Sen neden alamıyorsun kendi paranla al o zaman?
Haksız olduğun için sana hak verilmiyor
Koca mı aldın sugar daddy mi? Hit kendin al. Alamiyorsan da adamı zorlama. Senin keyfi ihtiyaçların için borca mı girsin
Telefonun yok mu suanda
Varr
Sende anlayışlı ol almicam dememis sonuçta borç borç üstüne size sıkıntı yine
Al mantık dediğin böyle olucak aynenn böyle bu kadınını al imf nin başına koy bir kaç saatte sıfırlamassa benim adım samet degil
kadınlarda böyle mantıksız işte
Mantıkla alakası yok değer verse alırdı