Parası yoksa g. tünden mi çıkarsın mal mısın? Adam holding sahibiydi de evlenince mi battı? Adamın ne iş yaptığını maddi durumunu bilmiyor muydun evlenirken? Ne değişik insanlar var yaa cidden. Koca demek köle değil, ben olsam bu zihniyetteki birine çöp bile almazdım kusura bakma. Her şey hak edildiği kadar. Kocasının sırtına yapışan asalaklar bir de kendini her şeyin en güzeline layık görüyorlar ya O kafayı ne kadar içsem de yakalayamam heralde. Hangi uyuşturucuyu kullanıyorsan bırak ve gerçek dünyaya dön hanımefendi
163 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler arkadaşlar gerçekleri söylüyorum. Ben kendim çok şükür gayet güzel alımlı bir kadınım ama maddi durumum çok iyi değil. Kendi işimi kurmaya çalışıyorum ve kurmadan da evlenmeyi düşünmüyorum. Eşim olacak kişiyle bir hayat kurucam sonuçta. Eğer bu yeterliliğe sahip değilsem hiç evlenmem daha iyi
En İyi Cevaplar
+1 yılBu nasıl bir mantık ya? Bana değer verse ne yapar eder alırdı. Sen satılık mısın? Değerin telefon karşılığı mı? İstediğin telefona bütçem yok demiş. Alsa ne olacak sıkıntıya sende gireceksin. Etiket, para için mi evlendin?
Kusura bakmayında annenizin babanızın evinde görmediğinizi evlenince şımarıp eşinizden istiyorsunuz. Böyle bir dünya yok. Eşi sıkıntıya girmesin ister insan. Bu kafayla devam et yakında anlayışsızlıktan bıktım, doyuramamaktan bıktım diye başka kadının kapısını çalar ve ona alır o telefonu seni sıkıntı içinde bırakır :)485 Yorumla- +1 yıl
çok güzel yazmışsın böyle böyle kaçırtıyolar adamları ama bence soru trol verdiği cevaplardan belli
- +1 yıl
Öyle olsa bile gerçekten böyle kadınlar var ne yazık ki
- +1 yıl
Benim kızdan ayrılma sebebim bu zaten ama Allahtan ben evlenmeden ayrıldım...
Yani benim kızda aynı bu kafadandı. İlk başlarda ben içimden geldiği için küçük hediyeler filan alırdım sonra şımarmaya başladı birden o hediyeler maddiyat olarak büyümeye ve alınamayacak seviyelere geldi ve alınmayınca tavır yapmalar başladı...
Gerçekten bu kadına sinir oldum dicem ama böyle insanlar var malesef
Aylık 10k maaş alıyorum ve isteklerini yapamadım sen düşün😊
+1 yılSen de anla adamı haklısın hayatım falan de adam sana doğruyu söylemiş ne suçluyorsun
021 Yorumla
Soran+1 yılÖyle dersem hiç almaz. Üç gündür konuşmuyorum bakalım barışmak için alıp gelecekmi.
- +1 yıl
Ya almasını bekleme bence daha ucuz bişey aldır o zaman adam der ki kıza bak ne anlayışsız empatisiz zaten yeni evlisin soğutma adamı kendinden dır dır yapma yavaş yavaş sokul öyle iste kavga çıkarma 😂
Soran+1 yılKüsüm ama şimdi ne diyip barışıcam ben onla. Almasını bekliyorum barışmak için.
- +1 yıl
Tamam adamı darlama çocukluk ettim de o zaten sana alır istediğin telefon olsun be ne dertler var kavgacı huysuz geçimsiz kadın mı olmak istiyorsun adam eve gelince illallah mı ettirecen
Soran+1 yılAma şimdi ben barışırsam haksız duruma düşmez miyim onun gözünde
- +1 yıl
Ayrıca değer vermekle alakası yok adam sana gidip alalım demiş böyle ufak şeyler için evliliğini zedeleme
- +1 yıl
Kuzum sen zaten haksızsın kusura bakma çık bu kafalardan evlilik çocuk oyuncağı değil valla yazık adama git normal bi telefon aldır gül gibi geçinin
Soran+1 yılO kadar mesaj gelmiş senin gibi yapıcı konuşan yok. Teşekkür ederim.
Soran+1 yılDikkate alıcam
- +1 yıl
Rica ederim canım ne demek ❤️ben de 4 yıllık ilişkim var ufak tefek şeyler için tartışma çıkarınca nasıl birikiyor o meseleler ben de evlenmek istiyorum ama henüz öğrenci ve işsizlik ten korkuyor inşallah hayırlı bir işi olur amin ve evli olmayı sorunun sadece telefon olmasını çok isterdim
- +1 yıl
Bir de sen şu an mesela bunu ufak bir şey sanıyorsun ya o sonra birikiyor. Bak ben bunu tecrübe edindim
Soran+1 yılUmarım mutlu olursun🙏 Aynen ben abarttım tek sorunum telefon olsun. Barışıcam işten gelsin.
- +1 yıl
Çok mutlu olurum sen de benim gibisin 😂😂😂
Soran+1 yılTeşekkürler 😀😀😀
- +1 yıl
Inşallah canım sen de mutlu olursun
- +1 yıl
Rica ederim 😀
- +1 yıl
Tatlım güncellemeni okudum milletin yorumuna bakma ben seni anladım olabilir değer vermiyor mu diye düşünebilirsin sonra bunun yanlış bir düşünce olduğunu anlayabilirsin kendi paranı kazanabilirsen kazanırsın zaten insanlar uzaktan çok güzel atabiliyor
- +1 yıl
Sorunu takip ediyorum ve insanların nasıl bu kadar acımasız yorumlar yapmasına şaşıyorum sanki kendileri mükemmel
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Ben özür diledim barıştık. Oda bugün işe gitti sonra bana çiçek yollamış 😀
Soran+1 yılDün gecede zaten mesajları okudum okudum ağladım. Ben kötü bi insan değilimki herkes beni öyle görmüş. Özür diledim hatamın farkına vardım.
- +1 yıl
Ya ne ağlıyorsun takma böyle insanları herkes hata yapar mutlu olmanıza çok sevindim❤️ bir derdin olursa bana yazabilirsin insan halinden herkes anlamıyor belli oldu
Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. Telefonunu değiştirmediyse sen onu değiştir anasını satimm.
13 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da değilde değerimi görmüş oldum
Soran+1 yılUmarım düzelir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
165Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. böbreğini mi satsın adam senin şımarık isteklerini karşılamak için..
gir işe kendin al çok istiyorsan5110 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka kocam o benim mecbur Bi bakıma
- +1 yıl
Nah mecbur
- +1 yıl
çiçeğine koyim kocanın yerinde olsam hadi ordan ederim babanın evine
- +1 yıl
Soran kişi alacağın telefon senin kültürünü ve karakterini göstermez. Lüks bir telefon sadece bir iki dakikalığına dikkat çeker. İki kitap aldırmanı rica ederim kocandan o zaman dikkat çekilecek şeyin telefonun olmaz zekan olur ve uzun süreli olur ha suda da bozulmaz merak etme.
Soran+1 yılYaw he he
- +1 yıl
Parası yoksa g. tünden mi çıkarsın mal mısın? Adam holding sahibiydi de evlenince mi battı? Adamın ne iş yaptığını maddi durumunu bilmiyor muydun evlenirken? Ne değişik insanlar var yaa cidden. Koca demek köle değil, ben olsam bu zihniyetteki birine çöp bile almazdım kusura bakma. Her şey hak edildiği kadar. Kocasının sırtına yapışan asalaklar bir de kendini her şeyin en güzeline layık görüyorlar ya O kafayı ne kadar içsem de yakalayamam heralde. Hangi uyuşturucuyu kullanıyorsan bırak ve gerçek dünyaya dön hanımefendi
Soran+1 yılBayansınız bana destek olacağınıza onlara hak veriyosunuz
- +1 yıl
Bunun bayan olmakla ne alakası var bu insanlıkla alakalı bir durum. Erkekler de insan değil mi? Kaldı ki senin kocan yani bütün hayatını paylaşacağın insan. Destek olacağına köstek oluyorsun adama, o da karşılığında hak ettiğin gibi davranıyor. Kusura bakma gerçekleri söylüyorum hoşuna gitsin veya gitmesin
- +1 yıl
Şöyle kadınlara acıyorum ya birde hemcinsinden destek bekliyo DYPIYDJPSTIĞFU
Soran+1 yılSen açta kendine acı
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. He ya adama bak. Uzulme kuzum sen.
Adam olan alirdi zaten, 15 16 bin lira verir, ac kalir, kira parasini, saglik masraflarini bosverir karisi mutlu olsun diye alirdi telefonu.
Zaten yemek icmek cok onemsiz isler. Bosversene. Insanin telefonu olacak once. Bol bol resim cekmek, yalandan da mutlu pozlar vermek lazim.
Bosanin ya bence. Bu kadar sorumlu adamla evli kalinir mi? Bu yarin obur gun cocuklarinin egitimi icin para falan da biriktir. Mazallah pedikurunden kisar falan.
...30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEşin sana değer veriyor ki , almam dememiş ve olması gereken açıklamayı yapmış. Yapmış lakin, merak ediyorum. Çocuğun seninle olan evliliğine dair , telefon meselesiyle birlikte kaçıncı pişmanlığı acaba... Senin yerinde olmayı düzgün bir evlilik kurmayı hayal eden binlerce genç kız ve yetişkin kadın var. Bence fazla zorlama , hayatı zindan etme daha fazla çocuğa ve UNUTMA dünyada kalan son kadın sen değilsin. Haline şükret. Sen evliliğini gerçek kişilik ile değilde finans şirketi tüzel kisilikle yapsan iyiymiş. O da yetemezdiya neyse...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam Robot değil 3 aylık maaşı. 3500tl alıyor desek 10.500tl yani üst sınıf cihaz istion büyük ihtimal bir iphone veya samsung üst Modeller. sende imkanın varsa calis. zaten pandemide herkes zor geçiniyor. bide borç ödüyorsunuz. yazık adama. dusun aldın telefonu düşürdün kırıldı? bidahami isticen telefon? az tutumlu olun bu konuda. telefon herşey değil sıradan telefonda yeter. ben 4500tl maaş alıyordum kendıme 2500tllik telefon almıştım işimide gördü sonra 3.5 yıl sonra kendime iphone aldım işin açıkçası iphoneda pek fark göremiyoruz çünkü profesyonel kullanıyorum. anca youtube samsung instagram kamera bitti abartıya gerek yok
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılprofesyonel kullanmiorum*
Sana hak veren yok cunku haksızsın... kadınlar boyle ıste herseyleri para mal mülk ne kadar ıgrenc bı duruma dustugunun farkındamısın yazık o adama kı senın gbı bırıyle evlenmıs. Bıde utanmadan haklı cıkmaya calısıyorsun adam normal alalım demıs sen adama dege ver once PARAYA DEGIL mıdem bulandı senden yav
60 YorumlaSenin adam alıyor 4 bin tl, sen istedin 12 bintl telefon, şimdi sen böyle telefon istesen iki ay sonrada araba, bir yıl sonrada ev istersin...
Allah senin gibi kadınlardan bizi uzak tutsun. Benim kız arkadaşım benden iphone 11 istedi dedim bi hadi ordan git...
Gitti zengin biriyle evlendi o daha beter çıktı...
Zengin her zaman daha cimridir..
Neyse sabah sabah sana sinirlenmicem...
İnsan kocam zor durumda kalmasın diye bende bir işe gireyim de ona yardımcı olayım demesi lazım iken, dediği lafa bak60 Yorumlabiraz fazla acımasız değil misiniz. ne yapıp ne edip alırdı derken kendisi aç kalsa, borcuna haciz gelse veya çalıp çırpsa daha mı iyi olacak yani. siz yoktan anlamaz mısınız. para yok şu anda demiş. bence siz eşinize daha fazla değer vermeye çalışın. size telefon ALAMAMASI değer vermediği anlamına gelmez. siz şimdiden böyle iseniz ileride nasıl olursunuz onu da bir düşünmenizi tavsiye ederim
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak arkadaşım diyorsun ki 3aylık evliyiz yani daha yeni evlisiniz borç masraf olması normal değil mi kaldı ki eşin dürüst davranmış borç ödediği için alamıyacağını söylemiş daha ne istiyorsun kıymetini bil eşinin bazen bende bişey istediğim de eşim sonra alalım şimdi olmaz der tamam derim ve bilirim ki o istediğimin daha iyisini güzelini fazlasıyla alır. Sende sabret bekle belki borcu bitince daha iyisini alır. Ayrıca napar eder alırdı derken şu kısmıda düşünmelisin o borca girip sıkıldıkça sen sıkıntı çekiceksin adam ödemekte zorlanınca nolcak kafası dolcak sıkılıp bunalcak ister istemez sana ilgisi azalcak çünkü borçlarının üstüne sıkıntıya girip bir daha borçlandığı için çözüm arıyor olcak ee sonra burda yazıcaksın şu kadar aylık evliyiz ama eşim ilgilenmiyo benle napıcam diye az mantıklı olun ya
10 YorumlaBence biraz da sen anlayışlı olabilirsin sonuçta almicam alamam dememiş alicam demiş borcum var demis ve şu an para kazanmak zor evet kolay değil ama biraz da sen anlayış göstersen emin ol hersey yolunu bulur hatta istediğini de alır ama biraz zaman verebilirsin
40 Yorumla
+1 yılAnlayışsızlık ve bencillik seviyene ve aynı zamanda zeytin yağı gibi üste çıkma çabana anlam veremiyorum. Bence adam senin gibi paragöz bir kadınla evlenerek hayatının hatasını yapmış. Allah kocana sabır versin kızım.
20 Yorumla
+1 yılBiz güçlü kadınlar görmek istiyoruz diyoruz millet kocasından 3 aylık maaşına bedel telefon istiyor. Lan sen para kazanmayı kolay mı sanıyorsun böyle kadınlar kıymet görüyor ya ben ne desem boş şimdi. Diğer yorumlara da "Çalışıp bana bakmak zorunda" falan yazmış Allah senin belanı versin. Al o telefonu g*tüne sokk
31 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi kadınların soyu tükenir umarım. Bir de niye bana hak veren yok demişsin komik. Bir düşün acaba neden çünkü haklı bir tarafın yok..
+1 yıl"Kocam bana telefon almadı." diye konu açıyorsan, bence o adamı bırak ki hayatı kurtulsun.
Bir erkekle parası, mesleği iyi olduğu için değil, karakteri iyi olduğu için evlenin.
Ayrıca ben bu ülkede pahalı telefon alan/almak isteyen insanların derdinin hava atmak olduğunu pek ala biliyorum.
Ben doktor olduğum halde gittim BİM'den telefon aldım, onu kullanıyorum; çünkü kimseyle kendimi kıyaslama ihtiyacı hissetmiyorum.
Demem o ki arkadaşında pahalı telefon olabilir, iyi de arkadaşının telefonundan sana ne?
Yapacağınız iş en iyi ihtimal fotoğraf çekmek ve sosyal medyaya girmek zaten.30 Yorumla
+1 yılBaban alaydı kesin iphone isteyen tiplerdensin sende. Adam almak zorunda değil. Tamda öyle bir zamandayız ki 1 2 lira nereden kâr ederiz diye düşünüp bilinçli alşveriş yapıyoruz. Hastalık var, işsizlik var neymiş telefon almamış sana git çalış al o zaman o adam senin telefonun yüzünden 90 gün yorulup sonrada sıkıntı çekmek zorunda mı?
30 YorumlaErkekler boyle degil , cogu kadin boyle deger vermeyen sevmeyen erkekle evleniyor sonrada sikayet ediyor. tanimadan evlenmiyecektin.. ama diger acidan düşünelim adam borc var diyo biraz bekle tuslu telefonla idare et biraz nedir bu madditat aski anlayisli olmayi deneyin. Veya bi ise gir calis kendin al evine maddi destek ol. evlenince kocanin sirtindan gecinecem mantigindan siyrilin
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılCok sosyeti hayati mi yasadin sen annen, babanda? adam soyluyor borcum var diyor? ne yapsin gitsin kendisini s***sin miii... ? biraz anlayisli olmak cok mu zor bak soylemis sana normal telefon istiyorsan gidip alalim diye? daha iyi sen o adamdan ayril kendine sosyeti bir adam bul zengin, egolu falan o adamin kalbini kirma yol yakinkan don..
20 Yorumla
+1 yılO dokuz bin liralık telefonu babanın evinde babana aldirsaydın ya madem burda gelip kocam bana telefon almıyor diye aglamazdn özenti gençlik işte senin gibi bir kadınla evlilik zaten yürümez adam seni yakında katar kapının önüne bavulunu hazırla şimdiden
23 Yorumla- +1 yıl
farklı bir yaklaşım
- +1 yıl
@denizkaradeniz maşallah her görüşumude begeniyorsun
- +1 yıl
sana da maşallah güzel görüşlerin var
+1 yılAdam borç ödüyor ve üstüne üstlük 3 aylık maaşı olan telefonu mu istiyorsun cidden? Affedersin ama sen salak mısın? Bide gelmiş erkekler hep böyle hemen değişiyorlar diyor, yahu adam bircum var diyor bide 3 aylık maaşı olan telefonu istiyosun. Para göz şey. Sizden tiksiniyorum.
20 YorumlaÖyle evde yatacagina kalk çalış al telefonunu öyle kolaydı demi ev geçindirmek seninki ergen tribi sen bu kafayla neden evlendin daha olgun düşünemiyorsun ne yapacaksın 3 ay aç mı gezeceksin asıl sen koçanı sevsen işin bir ucundan tutar ekonomik olarak ona destek olurdun
20 Yorumla
+1 yılçok afedersin ama senin ben mantığını sssssssseveyim.
değer verse ne yapar eder alır ne a... a. a... q bunun sana verdiği değerle alakası yok bankadaki hesabındaki değerle alakası var ve bunu karşılayamıyor. yokki alamıyor bunu anlamak zor mu acebası20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılparası yokmuş sıkma sonra alır hem sen hem o üzülür elbet alır sonradan ayrıca telefon almak gibi bir zorunluluk olduğunu bilmiyordum ya da çalış da sen al erkekler böyleyse neden evlendin bildiğin halde zorla mı? okuyup ya da çalışıp hayatına devam etseydin cidden nasıl kafa bu ya bir telefon almadı diye hüğ ben sevmiyor hüğğ evlenmeseydimciler bi bitmediniz allah eşlerinize sabır ve dirayet versin :/
20 Yorumla
+1 yılhadi canım bakın işinize siz kötü gün dostu değilsiniz. şu erkekleri artık bankamatik olarak görmeyin ekonomi belli 1000tl lik telefon 5000tl ye satılıyor. o yüzden sen de calıs beraber borclardan kurtulun. daha sonra gitsin 10bin lik telefon alırsana yeter ki bankamatik olarak bakmayın
10 YorumlaSiz kadınların sorunuda bu işte adam borc ödüyor destek olacağına adamı daha da sıkıştırıyorsun okadar pahalı telefonu alınca ne olucak sanki öbür telefonla yapamadığın neyi o pahalı telefonla yapıcaksın
78 Yorumla
Soran+1 yılBütün arkadaşlarım da o telefon dan var. Bende niye olmasın
Soran+1 yılTabi onda değer vermiyor işte
Soran+1 yılNe alaka ya bana yardım etsin Allah
Soran+1 yılBi telefon ya ne zengin kocası onun için zengin olmak gerekmiyo
Dalga mı geçiyorsun. Sırf istediğin telefonu almadı diye değer vermediğini nasıl düşünürsün. Çocukken her isteğin oldu mu? Olduysa şımartılmışsın. Olmadıysa olmadı diye ailen sana değer vermemiş mi oluyor? Tuhafsın. Adam sana almayayım dememiş ilerde alabilirim demiş durumunu da izah etmiş. Ve şu an için daha uygun bir telefon alma seçeneğini sunmuş. İstemese elindeki neyine yetmiyor diyebilirdi.. Bu kadar şükürsüz olma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılİstediğin telefon eşinin 3 aylık maaşı? Adamın gücünün yettiği birşey iste o zaman yaptığın ayıp görgüsüzlük ve bencillik çok ayıp gerçekten umarım yetersiz hissetmiyordur eşin şu an madem çok istiyosun git git bi işe çalış kendin al o senin eşin para bankan değil nokta.
10 Yorumla
+1 yılSaçmaladığının farkında değilsin sanırım, adam sana durumu söylemiş hala ısrar etmek niye? Aza kanaat edemiyorsan git çalışıp al kendine. Daha yeni evli olduğunuzu söylüyorsun, tabii ki borçlar vardır. Asıl senin böyle bir durumda bu kadar pahalı telefon istemen anormal, adama üzüldüm.
10 YorumlaDurumu yoktur belki 3 ay olmuş daha bir sürü borç vardır kendini bir rahatlatsın ileriki zamablarda olur bi nefes alsın adam destek çıkman gerekiyor aslında borçlar bitene kadar mağza veya markette çalışabilirsin. (Bir elin nesi var iki elin sesi var)
10 Yorumla
+1 yılAllah göstermesin senin gibi eş anasını satayım. Bakın bir golddigger örneği. Anlayışsızlığa, dert ettiği şeye bak. Beklentiye bak ayqü. Bundan rahatsız olurken senin eşine verdiğin ne peki? Altından mı sendeki? Koca eline bakan, cahil-cühela, kişiliksiz biri olduğunu düşünüyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Kankam haklisin da bu kadar dobra olma ya çok kırılır karşıdaki
+1 yılbelki de terörist gibi gizlenmemeliydin ne diyelim :D
ya arkadaş sen de sırf adam dediğini yapcam dedi diye şımarıyorsun. ne yapacaksın o 6000 liralık telefonu. 2000 liralık telefona neyine yetmiyor?
Git 2000 liraya general mobile gm 20 pro al.
Sevgyi parayla ölçen senin gibi yaratıklara lanet olsun. Gizlenmeseydin böyle demezdim.00 Yorumla
+1 yılİnsanoglu herşeyi ister ama ulaşamaz sizin nasıl tanışıp evlendiğiniz bilmiyorum ama beyfendinin eğer ekonomik gücü evlendikten sonraki mali baskıları kaldıramıyorsa EVLENMEMELİY'di. Çünkü sevgililikte herşey toz pembe olabilir ama evlenme akti imzalanıp aynı yatağa girildiği anda erkek ekonomik olarak kadının kölesi oluyor. Eğer istediğini yapmaz ise boşanmayla tehtip edip bir ömür boyu nafakaya mahküm olabiliyor. Siz eniyisi KENDİ ekonomik özgürlüğünüzü elde ederek bu dünyaya BENDE VARIM mesajı vermelisiniz yoksa gün gelir 1 liranız olmadığı için bim şok a101 veya diğer alışveriş marketlerinden bir ekmek bile vermeye bilirler.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBak şimdi arkadaşım eğer durumunuz iyi değilse alamiyorsa seninde düşünmen lazım bunu durumu iyi olduğu halde almiyorsa o farklı bişey ama yani altında yokyere farklı biseyler arama kendinizde onu da üzme sizi en iyi sen bilirsin fikir almak için sormuşsun ama daha aylık evlisin bide dolduruşa da gelme sakin herkes bişey der şimdi
00 Yorumla
+1 yılTroll olduğu bellide yinede var böyleleri, Adamlara düğün dernek, ona buna hava atacağım , milleti çatlatacağım , Gösterişli olsun herşey, storye atacağım diye kredi çektirip Vantuz gibi sömürüyorsunuz evlendikten sonrada Her istediğiniz moku almasını bekliyorsunuz , Bakkkkk seeeeennnn 3 aylık maaşına eşdeğer telefon istiyormuş başka arzuların? Sen kendini 3 aylık telefonla kıyaslıyorsan ve ona göre değer biçiyorsan yapcak birşey yok 😂😂😂... Çalışın kendiniz alın...
00 Yorumla
+1 yılDemek ki durumunuz çok iyi değil. Böyle söyleme, onu da anlamaya çalış. Üzerine fazla gittiysen tabi streslenir adamda. Yeni evlenmişsiniz hem, eşyaların borcudur, faturalar, mutfak alışverişi, kirada oturuyorsanız kira, benzin parası.. liste uzayıp gidiyor ama bunu tek bir insan karşılıyor. Evet senin de işin zor, yanlış anlama. Ama üzerine gidip eşini üzme lütfen..
Ayrıca trol falansa hakkımı helal etmem o kadar yazdım, parmaklarım yoruldu00 Yorumla
+1 yılBak eşin sana telefon almak zorunda evet ama onu zora sokmamayı bir kere senin düşünmen lazım açıklamış Uygun birşey al sende hayır birde senin düşünmen lazım bunu bana alınsa bile kabul etmem ne gerek var derim biraz anlayış mantık.. hoşgörü.. Tokgözlülük..
00 YorumlaSizin için üzüldüm keşke nişanlıyken telefon isteseydiniz daha evlenmeden kişiliğini öğrenirdiniz. istese bi sekilde alırdı kredi kartı ya da taksitle Allah yardımcınız olsun umarım aranızda başka sorunlar çıkmaz. İnsan niçin evlenir? eşiyle bişeyler yaşamak paylaşmak ve mutlu olmak için değilmi?
00 YorumlaYanlış anlamayın ama istediğiniz telefon, eşinizin 3 aylık maaşına tekabül ediyor. Öyle direk alırsa eşiniz borçlarını ödeyemez ve ailecek zor durumda kalabilirsiniz. Bu durumda biraz anlayış gerekir. Eğer eşiniz hiç eve bakmıyorsa o ayrı bir durum. Bunun yerine düzgün bir dille, eşinize istediğiniz telefon için para biriktirmesini söyleyebilirsiniz. ( Zor durumda kalmazsanız eğer)
00 YorumlaTrollse komik değil. Gerçekse içler acısı.
671 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok istiyorsan sen gir bir işe kendi paranla al kendine telefon. Adam hem evi geçindirip hem borç ödeyip üstüne sana telefon nasıl alsın. O zaman zengin bir adamla evlenseydin. Evlendiğin adamın maddi durumunun 9 bin liralık telefon alamıyacağına bilmene rağmen çok bencilsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılSanki araba istemişim neyse ya erkek değilmisiniz hepiniz aynı düşüncedesiniz
Cevap sahibi+1 yılBunun cinsiyetçilikle bir alakası yok. Ben tarafsız bir şekilde yorum yapıyorum. Bu devirde bir çok kadın çalışıp kendi parasını kazanıyor. Ama sen çalışmadığın için ekonomik olarak eşine bağlısın o yüzden bir işe girip kendi paranı kazanırsan canın ne isterse alırsın bu kadar basit.
- Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılBabanızın evinde olmayan imkanları eşinizden beklemeyin. Baban alsaydı madem öyle 9 binlik telefonu ya da kendin çalışıp alsaydın. Kendi özünüzde olmayan imkanları başkalarından ummad, bulamayınca da somurtmak ne biliyim enteresan
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Agzindan mi kusacak adam parayi standartlarin yuksekse zengin koca bulacaktin hanfendi
81 Yorumla
Soran+1 yılDeğer verse alırdı herşey bahane
+1 yılAdamı da anlayışla karşıla o robot değil ki. Sen de çalış ona yardım et hem de telefon için para biriktirirsin. Sana pahalı birşey alamaması sana değer vermemesi anlamına gelmiyor
20 YorumlaSen adamdan haddini aşan telefon istersen böyle olur. Zengin koca bulup evlenseydin baştan, o adama da Allah'tan sabır diliyorum
70 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYav bu nasil bi kafa. Erkek diye zengin degiliz hepimiz, biraz empati mi kursan. Adamda olmayan parayla nasil gidip telefon alsin, ustelik borc varmis, borc ustune borca mi girsin. O telefon ne kadar gerekli Şu an . Telefonun mu bozuldu calismiyor mu, kirildi mi ne oldu. Olmadi eski telefonlarindan bir tanesini alir onunla idare edersin. Cok acimasizsiniz, “seven Adam ne yapar eder alir” ne demek ya. Yok para adamda, olmayan parayla nasil telefon alsin. Sende calis biraz katkin olsun...
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden acaba, cunku HAKSIZSIN. Dalga mi geciyon gercekten troll falanmisin sen ya...
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilikte telefonu napcaksın para cebinizi deşse alırdı demekki kendinize yetecek paranız var, tatile filan gitmeyi iste bari faydalı bir yere harcamak sorun olmaz. Telefonla para kazanıyorsan o zaman alırdı doğru harcama olurdu kaz gelicek yerden tavuk esirgenmezmiş. Öyle heves için istiyorsan ilerde çocuklarının rızkını nelere harcarsın bilemeyiz.
20 Yorumla
+1 yılSen ne kadar anlayışsız cahil bir insansın adam nasıl 3 aylık maaşı bir telefona yatırsn. Gel alalım demiş, normal telefon alsan olmuyor mu?
72 Yorumla- +1 yıl
Bence de öyle
Bu düşünce yapısıyla evliliğin fazla sürmez en fazla 1 yıl sürer. Zaten sana ihtiyacın varsa hemen gidip başka telefon alalım demiş. Sen dua et babanın evine yollamamış. Sanki evlendiği adamın ekonomik yapısını bilmiyordun.
31 Yorumla
+1 yılSen kendin neden çalışmıyorsun da kocanın eline bakıyorsun? Bence önce kendini sorgula. Git kariyer yap. Sonra da istediğin marka telefonu alırsın. Erkekleri filan savunmuyorum. Sadece koca eline bakan ahmak insanlardan nefret ediyorum.
30 YorumlaBöyle eşi buldun da bunuyorsun. Adam ne yapsın? Borç ödüyor. Üç aylık maaşını senin istediğin telefona ödeyerek borçlarını yok mu saysın? Anlayışlı olman, kendisine maddi/manevi destek çıkman gereken bir zamanda bu yaptığın büyük düşüncesizlik...
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle kadınlar da kıymet görüyor ne diyeyim. Acizler. Adamın durumunu biliyordun niye evlendin, borcum var diyor anlamıyor musun, para mı basıyor kocan, napsın köprü altına mı gitsin sana telefon almak için. Kocanın yerinde olsam kapıya koyardım seni.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@refleks22 Aynen öyle, görmemişler çok tehlikeli oluyor.
Sende kafa yok , ne yazıktır ki o adam senle evlenmiş. Her istediğin olacak değil adamın düğün borçları var sırf senin olmayan tipine prenses havası katmak için (katamadın ama ) aldığın gelinlik bile adamı zora soktu gelmiş burada telefonun lafını yapıyorsun
40 Yorumla
+1 yılEşin haklı, onu anlamalısın. Öncelikle borcunu ödemeli, sana almayacağım demedi ki, sonra alırım dedi. O borçları da seni memnun etmek için yaptı, içinde ukte kalmasın diye borçlandı
40 Yorumla
+1 yılsen kadın olarak aile bütçeni bilmiyor musun? sadece o mu düşünmeli geliri gideri yani
adam üç aylık maaşım demiş demek ki gücü yok şu an almaya bencillik yapma bence40 YorumlaBunun değerle ilgisi yok
Adam açıklamış üç aylık maaşım demiş borçlar demiş
Zaten olsa, alabilse alırdı değil mi?
Lütfen düşüncesiz olma ve bunu değerle karıştırma40 YorumlaParası yoksa ne bekliyorsun bencil olma sende sevseydin farklı anlamlar aramazdın git kendin çalış al
46 Yorumla
Soran+1 yılOldu canım ben niye çalışıyomuşum
Soran+1 yılBilmiyorum ama çok kırıldım
Soran+1 yılTamam teşekkürler
sana verilen değeri bu şekilde ölçmek pek doğru değil. evin geliri-gideri belli ise bunu değerlendirip ona uygun birşeyler isteyebilirsin. ya da kendin alabilirsin.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence parası olsa alırdı Senin koca yine iyi Benim sevgilim zengin olduğu halde bana eski telefonunu vermeyi teklif etti kabul etmedim yenisini kendine aldı Erkeklerden fazla düşüncelilik beklememek gerek Öyle tektaş filan filmleri fazla izliyoruz
20 Yorumla
+1 yıl3 ay bir telefon için çalışacaksa, ne yiyip ne içeceksiniz? Değer veren ne yapar ne eder alırdı demişsin. Aklı başında bir insan eşinin maaşını yaşam şartlarını görüyorsa utanmadan böyle bir gereksiz cihazı istemez.
20 Yorumla
+1 yılHe ya o kadar borcun altına sana değer vermediğinden elin işinde anasından tut bacısına kadar küfür yiyip o borçlardan dolayı sana yansıtmayan adam değer vermiyor yürü git Eskort beyinsizliği olan siz kadınlara acıyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl🤦♀️"Bana değer verse ne yapıp ne edip alırdı."🤦♀️
Sanki sen değer veriyorsun, adamı cüzden olarak görüyorsun. 💳🤑💰 Asıl sen değer versen asgari maaşlada olsa işe girir kocanın borcuna yardım ederdin. En azından ekonomik bağımsızlığın olur kocanda olsa birilerinden dilenmezdin.02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@loser_men bende Türk kadınıyım. Böyle bir şey bir ırka mal edilemez, kültürel yetiştirme tarzı. 'Geleneksel Türk yetiştirme tarzının ürünü kadın böyledir "demeniz daha doğru.
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok saçma anladığım kadarıyla ıphone falan ıstedın adamdan ben yenı evlı bır cıftın bır suru borcu olur o kadar esya mobılya bır de ev kıraysa ve anladığım kadarıyla sen calısmıyorsun çalış barı de adama destek ol borc kısa surede bıtsın telefonunu al
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı. Adam gayet açıklayıcı bir dille ifade etmiş
Erkekler hemen değişiyor lar derken 🤔biraz paragözlük sezdim sende50 Yorumla- Devamını Gör (294)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar